Αρχικη :: Τρόποι παραγγελίας :: Τρόποι πληρωμής :: Παρακολούθηση παραγγελίας :: Επικοινωνία

0 προϊόντα
Σύνολο 0,00 €

  Κατάλογοι

 ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ MARINE

 ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ (πακέτα)

 Βυθόμετρα

 GPS Θαλάσσης

 GPS Φορητά

 GPS Πλοηγοί Οχημάτων

 GPS Άθλησης (Fitness)

 GPS για σκύλους

 Εκπαιδευτικά Σκύλων

 Αξεσουάρ για GPS

 Action κάμερες

 Αξεσουάρ Σκαφών

 Drones & Τηλεκατευθυνόμενα

 Smartwatches

 Πομποδέκτες

 Μπαταρίες

 Αξεσουάρ VHF/UHF/PMR

 Radar

 Κάμερες Oχημάτων

 Ενδοεπικοινωνίες Μηχανών

 Scanners (Δέκτες)

 Τροφοδοτικά

 Tuners-Couplers

 Κεραίες - Αξεσουάρ

 Φορτιστές - UPS

 Ενισχυτές RF

 Καλώδια-Connectors

 TNC

 Rotators-Towers

 Όργανα Μετρήσεων

 Εικόνα & Ήχος

 Ασύρματα Δίκτυο

 Ηλεκτρικά Πατίνια

 Δικτυακά & Τηλεφωνία

 Έξυπνες αγορές

 Αξεσουάρ Αυτοκινήτων

 Φακοί Led

 Φωτισμός - Επιγραφές Led

 Κάμερες Ασφαλείας

 Stock

  Κατασκευαστές

 

Πληροφορίες

 Αρχικη
 Η εταιρία
 Τελευταία Νέα
 Τηλεοπτικά σποτς
 Ραδιοφωνικά σποτς
 Ευκαιρίες καριέρας
 Τρόποι παραγγελίας
 Τρόποι πληρωμής
 Αποστολές - Επιστροφές
 Κατάσταση παραγγελίας
 Ελληνικά εγχειρίδια
 Όροι χρήσης
 Επικοινωνία

Τρέχον τηλεοπτικό σπότ

Meimaris.com GPS Άθλησης (Fitness)  GPS Ρολόγια

Χρόνος Παράδοσης: Άμεσα σε 24ώρες!

Garmin Forerunner 620 white/orange HRM bundle (έως 12 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ)

[ Manuals] [ Εκτύπωση Προϊόντος] 


 

   

 
Κατασκευαστής: Garmin
Κωδικός Κατασκευαστή: 010-01128-41
Διαθεσιμότητα:  
Χρόνος Παράδοσης: Άμεσα σε 24ώρες!
 

Τιμή καταλόγου: €349,00
Τιμή: 319,00
συμπεριλαμβάνεται ο ΦΠΑ 24%
  Add to cart
 
Τηλ.   

 Πληροφορίες Προϊόντος

Εξελιγμένο ρολόι τρεξίματος με Σύμβουλο Ανάρρωσης
 • Εξελιγμένο ρολόι τρεξίματος με Σύμβουλο Ανάρρωσης.
 • Ρολόι τρεξίματος με GPS και έγχρωμη οθόνη αφής υψηλής ανάλυσης.
 • Προφίλ ποδηλασίας και αγωνιστικό προφίλ. (με την νέα αναβάθμιση)
 • Υπολογίζει χρόνο ανάρρωσης, εκτίμηση μέγιστου VO2 (με χρήση ζώνης HRM) & πρόβλεψη επίδοσης σε αγώνα για να προπονήστε πιο έξυπνα.
 • HRM-Run: ρυθμός βημάτων, δεδομένα επαφής με το έδαφος και κάθετη ταλάντωση
 • Υπολογίζει χρόνο επαφής με το έδαφος και την κάθετη ταχύτητα, ενώ κατά την προπόνηση σε εσωτερικό χώρο, το ενσωματωμένο αξελερόμετρο καταγράφει την απόσταση χωρίς να απαιτείται άλλο προαιρετικό αξεσουάρ.
 • Αυτόματη μεταφορά δεδομένων στο Garmin Connect™, λειτουργία Live Tracking και άμεση αποστολή δραστηριοτήτων σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
 • Συμβατό με δωρεάν προγράμματα προπόνησης μέσω του Garmin Connect
 • Μεταφορά των δεδομένων σας μέσω της εφαρμογής Garmin Connect Mobile και του Smartphone.
 • Ορισμός Wi-Fi hotspots για να συγχρονίζεται αυτόματα μόλις βρεθείτε εντός εύρους.
 • Λειτουργία Live Tracking επιτρέπει σε όποιον επιθυμείτε να σας ακολουθεί και να βλέπει τα δεδομένα σας σε πραγματικό χρόνο (απαιτείται σύνδεση με Smartphone).
 • Μοιραστείτε άμεσα τις επιτυχίες σας σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης χρησιμοποιώντας την εφαρμογή Garmin Connect Mobile.
 • Συνδέοντας τακτικά το ρολόι σας με το Garmin Connect αποκτάτε ακόμα ταχύτερο κλείδωμα του δορυφορικού σήματος, λόγω των δεδομένων που στέλνονται αυτόματα στην συσκευή.

Είναι το επόμενο καλύτερο πράγμα μετά τον προσωπικό σας προπονητή. Το Forerunner 620 προσφέρει εξελιγμένες λειτουργίες όπως σύμβουλο ανάρρωσης, πρόβλεψη επίδοσης σε αγώνα και εκτίμηση μέγιστου VO2 που θα σας βοηθήσουν να προπονήστε πιο έξυπνα ώστε να επιτύχετε τους καινούριους σας στόχους. Όταν χρησιμοποιείται σε συνδυασμό με το αισθητήριο καρδιακών παλμών HRM-Run(1), το 620 σας παρέχει ακόμα πληροφορίες για τον τρόπο τρεξίματος προβάλλοντας το ρυθμό βημάτων, το χρόνο επαφής με το έδαφος και την κάθετη ταχύτητα. Κατά την προπόνηση σε εσωτερικό χώρο, το ενσωματωμένο αξελερόμετρο καταγράφει την απόσταση χωρίς να απαιτείται άλλο προαιρετικό αξεσουάρ.

Προφίλ ποδηλασίας και αγωνιστικό προφίλ. (με την νέα αναβάθμιση)
Το προφίλ ποδηλασίας υποστηρίζει ταχύτητα και ρυθμό πεταλιάς μέσω των αντίστοιχων αισθητηρίων ποδηλάτου της Garmin. Το αγωνιστικό προφίλ σας επιτρέπει να επιλέξετε τα πεδία δεδομένων που θέλετε να βλέπετε κατά τη διάρκεια του αγώνα αλλά και να διαφοροποιήσετε τις ρυθμίσεις σας. Χρησιμοποιώντας το αντίστοιχο προφίλ κάθε δραστηριότητα σας κατηγοριοποιείται αυτόματα μόλις συνδεθείτε με το Garmin Connect.

Γνωρίζει τις δυνατότητες σας
Ανεξάρτητα από το πόσο πολύ προπονήστε, είναι πολύ πιθανό να θέλετε να γνωρίζετε πόσο μπορείτε να βελτιωθείτε και να μετρήσετε με αντικειμενικό τρόπο την φυσική σας κατάσταση. Το Forerunner 620 κάνει ακριβώς αυτή τη δουλειά, εκτιμώντας το μέγιστο VO2, που είναι ένας αποτελεσματικός δείκτης της αθλητικής ικανότητας. Παλαιότερα, ο μόνος τρόπος για να γνωρίζετε το μέγιστο VO2 ήταν κάνοντας εργαστηριακές μετρήσεις. Όταν χρησιμοποιείτε ένα αισθητήριο καρδιακών παλμών το 620 παίρνει πολλά διαφορετικά δεδομένα όπως την ταχύτητα τρεξίματος, τους παλμούς ανά λεπτό και την μεταβλητότητα των καρδιακών παλμών για να υπολογίσει το μέγιστο VO2. Ο αριθμός από μόνος του δείχνει τον μέγιστο όγκο οξυγόνου που καταναλώνεται το λεπτό ανά κιλό βάρους σώματος στη μέγιστη απόδοση.

Ένας χρωματιστός δείκτης στο ρολόι δείχνει πως τα δικά σας δεδομένα μέγιστου VO2 συγκρίνονται με άλλους δρομείς του ίδιου φύλου και ηλικίας. Ανάλογα με την εκτίμηση μέγιστου VO2, το 620 μπορεί να προβλέψει το χρόνο σας σε αγώνες διαφορετικών αποστάσεων. Αυτό σας δίνει έναν χρόνο-στόχο για τον επόμενη αγώνα σας, εφόσον βέβαια ακολουθήσετε την κατάλληλη προετοιμασία.

Ημέρα ανάπαυσης ή Τρεξίματος
Με το Forerunner 620 δεν χρειάζεται να μαντεύετε όταν προγραμματίζετε το χρόνο ανάρρωσης μεταξύ σκληρών προπονήσεων. Όπως ο προπονητής σας, μαθαίνει εσάς και την φιλοσοφία σας στηριζόμενο στους καρδιακούς παλμούς, επομένως συγκρίνει την τελευταία προπόνηση με την προηγούμενη και στην συνέχεια δείχνει πόσος χρόνος χρειάζεται για να αναρρώσετε πλήρως και να είστε έτοιμοι για την επόμενη σκληρή προπόνηση.

Όταν φοράτε το αισθητήριο καρδιακών παλμών HRM-Run(1), το 620 κάνει έλεγχο ανάρρωσης. Αυτό σημαίνει ότι κάνει διάγνωση της κατάστασης ανάρρωσης τα πρώτα λεπτά του τρεξίματος. Όταν ολοκληρώσετε το τρέξιμο, ο χρόνος ανάρρωσης δείχνει πόσο θα πρέπει να περιμένετε μέχρι την επόμενη σκληρή προπόνηση. Τα χρώματα του δείκτη διευκολύνουν την επεξήγηση: το πράσινο σημαίνει ότι είστε έτοιμοι να ξεκινήσετε. Όταν το χρώμα είναι κόκκινο και ο προτεινόμενος χρόνος ανάρρωσης πάνω από 3 μέρες και είναι καλύτερα να ξεκουραστείτε για μια μέρα ή να κάνετε ένα ελαφρύ αναρρωτικό τρέξιμο. 

Ακολουθήστε τον τύπο σας
Το 620 είναι το πρώτο αθλητικό ρολόι με GPS που παρέχει δεδομένα για τον τύπο τρεξίματος καταγράφοντας πολλαπλές μετρήσεις. Όταν χρησιμοποιείται μαζί με το αισθητήριο καρδιακών παλμών HRM-Run(1), το 620 καταγράφει τον ρυθμό των βημάτων, την κάθετη ταλάντωση και το χρόνο επαφής με το έδαφος. Αυτές οι μετρήσεις ονομάζονται δυναμικές τρεξίματος και έχουν επιπτώσεις στην προσωπική σας οικονομία τρεξίματος.
Το HRM-Run διαθέτει αξελερόμετρο που μετράει την κίνηση του κορμού καθώς τρέχετε για να υπολογίσει αυτές τις μετρήσεις. Ο ρυθμός των βημάτων είναι ο συνολικός αριθμός βημάτων το λεπτό, με συνδυασμό αριστερού/δεξιού ποδιού. Η κάθετη ταλάντωση είναι ο ρυθμός αναπήδησης στο τρέξιμο και μετράται σε εκατοστά. Ο χρόνος επαφής με το έδαφος είναι προφανώς ο χρόνος που το πόδι βρίσκεται στο έδαφος αντί να είναι στον αέρα και μετράται χιλιοστά του δευτερολέπτου. Ο έγχρωμος δείκτης το καθιστά πανεύκολο να συγκρίνετε τις ατομικές σας δυναμικές τρεξίματος με άλλους αθλητές.

Συνδεθείτε
Χάρη στις δυνατότητες ασύρματης σύνδεσης, το Forerunner 620 μπορεί να στέλνει τα δεδομένα του τρεξίματος σας στην δωρεάν Online κοινότητα του Garmin Connect χωρίς σύνδεση με ηλεκτρονικό υπολογιστή. Μπορεί να μεταφέρει τα δεδομένα σας μέσω της εφαρμογής Garmin Connect Mobile και του Smartphone σας. Μπορείτε ακόμα να ορίσετε ένα ή περισσότερα Wi-Fi hotspots, όπως το σπίτι ή η δουλειά σας και το Forerunner 620 να συγχρονίζεται αυτόματα μόλις βρεθείτε εντός εύρους.

Επιπρόσθετες λειτουργίες είναι το Live Tracking, που επιτρέπει σε φίλους και συγγενείς να σας ακολουθούν και να βλέπουν τα δεδομένα σας σε πραγματικό χρόνο. Για την λειτουργία Live Track απαιτείται σύνδεση με Smartphone. Μπορείτε ακόμα να μοιραστείτε άμεσα τις επιτυχίες σας σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης χρησιμοποιώντας την εφαρμογή Garmin Connect Mobile. Τέλος με την χρήση του Garmin Connect μπορείτε να μεταφέρετε έτοιμα προγράμματα προπόνησης απευθείας στην συσκευή σας. Συνδέοντας τακτικά το ρολόι σας με το Garmin Connect αποκτάτε ακόμα ταχύτερο κλείδωμα του δορυφορικού σήματος, λόγω των δεδομένων που στέλνονται αυτόματα στην συσκευή. 

(1) Περιλαμβάνεται σε ορισμένα μοντέλα και πωλείται ανεξάρτητα για άλλα
(2) Όταν συνδυάζεται με συμβατό Smartphone


Περιλαμβάνονται στο κουτί:
 • Forerunner 620 white/orange
 • HRM-Run καρδιοσυχνόμετρο
 • Kαλώδιο φόρτισης/μεταφοράς δεδομένων
 • Οδηγίες λείτουργίας πρώτης χρήσης
Εν όψει των εορτών υποστηρίζουμε και συσκευασία δώρου.


Βάρος συσκευασίας (ογκομετρικό): 1κ.


ΑΞΕΣΟΥΑΡ:
 
 Manuals (Δεξί Κλικ => Αποθήκευση Ως... / Right Click => Save Target As...)

  Ελληνικό εγχειρίδιο

  Πως να αναβαθμίσω την Garmin συσκευή μου

 
 Προτείνονται επίσης...

Wifi SPORTS HD DV Action camera FHD 1080p με 2'' οθόνη, αδιάβροχη θήκη 30m OEM
Η Action camera SPORTS HD DV είναι ειδικά σχεδιασμέν...
75,00  €47,50

Baofeng UV-5R Φορητός dual band πομποδέκτης VHF/UHF έως 5.8W + μικροακουστικό
Πολύ μικρός πομπ/της VHF/UHF με φακό & ραδιόφωνο σε ...
59,00  €30,80

Baofeng UV-5R Mega Pack Φορητός dual band πομποδέκτης VHF/UHF έως 5.8W + μικροακουστικό + 2η Κεραία Diamond 35cm
Πολύ μικρός πομπ/της VHF/UHF με φακό & ραδιόφωνο σε ...
  €49,00

Πλήρες έγχρωμο σετ CCTV εποπτείας και καταγραφής με 4 Κάμερες και σύνδεση μέσω 5G SEGURITY SYSTEM-OEM
Πλήρες έγχρωμο σετ CCTV εποπτείας και καταγραφής με ...
169,00  €110,00

4K SportsC Ultra HD (4K/25fps) Wifi Action Camera με 2'' οθόνη και αδιάβροχη θήκη 30m OEM (έως 12 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ)
Η 4K SPORTSC Ultra HD DV είναι ειδικά σχεδιασμένη γι...
99,00  €71,00

Baofeng UV-5RA Φορητός dual band πομποδέκτης VHF/UHF έως 5.8W
Νέος, κομψός σχεδιασμός, καλύτερη απόδοση και απηλλα...
49,90  €30,00

Garmin echo 151 χωρίς αισθητήριο (έως 12 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ)
Η Garmin έχει την ευχαρίστηση να σας παρουσιάζει το ...
  €79,00

Baofeng UV-5R Mega Pack 2 Φορητός dual band πομποδέκτης VHF/UHF έως 5.8W + μικροακουστικό + μπαταρία 2800mAh
Πολύ μικρός πομπ/της VHF/UHF με φακό & ραδιόφωνο σε ...
  €49,00

Σετ κλειστού κυκλώματος με Καταγραφικό και 8 WIFI Κάμερες HD NVR KIT-OEM
ΣΕΤ ΚΛΕΙΣΤΟΥ ΚΥΚΛΩΜΑΤΟΣ ΚΑΤΑΓΡΑΦΙΚΟ ME 8 WIFI ΚΑΜΕΡΕ...
395,00  €299,00

Σετ κλειστού κυκλώματος με Καταγραφικό και 4 WIFI Κάμερες HD NVR KIT-OEM
ΣΕΤ ΚΛΕΙΣΤΟΥ ΚΥΚΛΩΜΑΤΟΣ ΚΑΤΑΓΡΑΦΙΚΟ ΜΕ 4 WIFI ΚΑΜΕΡΕ...
239,00  €179,00

Πλήρες έγχρωμο σετ CCTV εποπτείας και καταγραφής με 4 Κάμερες και σύνδεση μέσω 3G SEGURITY SYSTEM-OEM
ΣΕΤ ΚΛΕΙΣΤΟΥ ΚΥΚΛΩΜΑΤΟΣ ΚΑΤΑΓΡΑΦΙΚΟ ΜΕ 4 ΚΑΜΕΡΕΣ AHD...
144,00  €95,00

ΣΕΤ ΚΛΕΙΣΤΟΥ ΚΥΚΛΩΜΑΤΟΣ ΚΑΤΑΓΡΑΦΙΚΟ ΜΕ 8 ΚΑΜΕΡΕΣ AHD COMBO KIT AVR2208A10-TV OEM
ΣΕΤ ΚΛΕΙΣΤΟΥ ΚΥΚΛΩΜΑΤΟΣ ΚΑΤΑΓΡΑΦΙΚΟ ΜΕ 8 ΚΑΜΕΡΕΣ AHD...
  €199,00

Baofeng UV-5R Ultra Pack Φορητός dual band πομποδέκτης VHF/UHF έως 5.8W + μικροακουστικό + 2η Κεραία Diamond 35cm + μπαταρία 2800mAh
Πολύ μικρός πομπ/της VHF/UHF με φακό & ραδιόφωνο σε ...
  €65,00

TYT TH-UV8000D MKII 10Watt Φορητός dual band πομποδέκτης VHF/UHF με 1 Κεραία (έως 12 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ)
Ένας πανίσχυρος φορητός πομποδέκτης 10W στην περιοχή...
85,00  €75,00


  

 

 

Ενημέρωση

  Μέσω E-mail


Συναλλαγή με...

 

Τηλ.: 2310 634.513 - Κιν: 6977 38.38.73 - Email: info@meimaris.com
Ελπίδος 34 (γήπεδο ΒΑΟ), 56 625, Συκιές, Θεσσαλονίκη.


Copyright © 2003-2018
Meimaris.com. All Rights Reserved