Αρχικη :: Τρόποι παραγγελίας :: Τρόποι πληρωμής :: Παρακολούθηση παραγγελίας :: Επικοινωνία

0 προϊόντα
Σύνολο 0,00 €

  Κατάλογοι

 ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

 Πασχαλινές λαμπάδες

 Βυθόμετρα

 GPS Θαλάσσης

 GPS Φορητά

 GPS Πλοηγοί Οχημάτων

 GPS Άθλησης (Fitness)

 GPS για σκύλους

 Εκπαιδευτικά Σκύλων

 Αξεσουάρ για GPS

 Action κάμερες

 Αξεσουάρ Σκαφών

 Smartwatches

 Πομποδέκτες

 Μπαταρίες

 Αξεσουάρ VHF/UHF/PMR

 Radar

 Κάμερες Oχημάτων

 Ενδοεπικοινωνίες Μηχανών

 Scanners (Δέκτες)

 Τροφοδοτικά

 Tuners-Couplers

 Κεραίες - Αξεσουάρ

 Φορτιστές - UPS

 Ενισχυτές RF

 Καλώδια-Connectors

 Rotators-Towers

 Όργανα Μετρήσεων

 Εικόνα & Ήχος

 Ασύρματο Δίκτυο

 Ηλεκτρικά Πατίνια

 Έξυπνες αγορές

 Φακοί Led

 Φωτισμός - Επιγραφές Led

 Κάμερες Ασφαλείας

  Κατασκευαστές

  Πληροφορίες

 Αρχικη
 Η εταιρία
 Τελευταία Νέα
 Τηλεοπτικά σποτς
 Ραδιοφωνικά σποτς
 Ευκαιρίες καριέρας
 Τρόποι παραγγελίας
 Τρόποι πληρωμής
 Αποστολές - Επιστροφές
 Κατάσταση παραγγελίας
 Ελληνικά εγχειρίδια
 Προσωπικά δεδομένα
 Όροι χρήσης
 Επικοινωνία

  Τρέχον σποτ

Meimaris.com GPS Άθλησης (Fitness)  Δραστηριογράφοι

Χρόνος Παράδοσης: Άμεσα σε 24ώρες!

Garmin Vivoactive White

[ Εκτύπωση Προϊόντος] 


 

 
Κατασκευαστής: Garmin
Κωδικός Κατασκευαστή: 010-01297-01
Διαθεσιμότητα:  
Χρόνος Παράδοσης: Άμεσα σε 24ώρες!
 

Τιμή: 249,00
συμπεριλαμβάνεται ο ΦΠΑ 24%
  Add to cart
 
Τηλ.   

 Πληροφορίες Προϊόντος

Το Smartwatch με GPS για έναν πραγματικά δραστήριο τρόπο ζωής

 • Εξαιρετικά λεπτό smartwatch με έγχρωμη οθόνη αφής υψηλής ευκρίνειας και ανάλυσης
 • Ενσωματωμένες εφαρμογές για αθλήματα, όπως τρέξιμο με GPS, ποδηλασία, γκολφ, κολύμβηση και καταγραφή ημερήσιων δραστηριοτήτων για να βλέπετε τα δεδομένα σας ακόμα και όταν δεν έχετε μαζί το τηλέφωνό σας
 • Συγχρονίζεται με το smartphone σας και δονείται ελαφρά προβάλλοντας ειδοποιήσεις για κλήσεις, μηνύματα, emails, συναντήσεις και ειδοποιήσεις από social media και άλλες εφαρμογές
 • Προσαρμόστε την όψη ρολογιού, τα widgets και τις εφαρμογές από το Connect IQ™ store
 • Κάθε φόρτιση μπαταρίας διαρκεί μέχρι 3 εβδομάδες5 σε λειτουργία ρολογιού/καταγραφής ημερήσιων δραστηριοτήτων ή μέχρι 10 ώρες σε λειτουργία GPS

Η εταιρία που κατασκευάζει ανθεκτικά και εξειδικευμένα ρολόγια για τη βελτίωση των δεδομένων προπόνησης των αθλητών για περισσότερο από μία δεκαετία, σας παρουσιάζει το vivoactive, ένα GPS smartwatch για τον δραστήριο τρόπο ζωής. Είναι κομψό, είναι ελαφρύ, έχει ενσωματωμένες εφαρμογές Garmin για την προπόνηση και σας βοηθάει να διατηρείτε μία υγιή ισορροπία μεταξύ της της δουλειάς και του ελεύθερου χρόνου.

Από την δουλειά στην προπόνηση
Παίξτε πιο έντονα, εργαστείτε πιο έξυπνα, ζήστε καλύτερα με το vivoactive. Οι ενσωματωμένες εφαρμογές για αθλήματα σας κρατάνε δραστήριους ενώ οι έξυπνες ειδοποιήσεις σας επιτρέπουν να διατηρείτε επαφή με τα επείγοντα θέματα της δουλειάς, κρατώντας την ισορροπία. Η έγχρωμη οθόνη αφής υψηλής ευκρίνειας είναι ευανάγνωστη ακόμα και στο άμεσο ηλιακό φως, για να βλέπετε τα δεδομένα σας στο τρέξιμο. Το λεπτό προφίλ – 8 χιλιοστά – είναι άνετο για να το φοράτε καθημερινά. Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για την μπαταρία του αφού η αυτονομία φτάνει τις 3 εβδομάδες5 σε λειτουργία ρολογιού/καταγραφή ημερήσιων δραστηριοτήτων και τις 10 ώρες σε λειτουργία GPS.

Ενσωματωμένες εφαρμογές για αθλήματα
Το vivoactive έχει ενσωματωμένες εφαρμογές για αθλήματα που καταγράφουν τις επιδόσεις σας ακόμα και όταν δεν έχετε μαζί κινητό τηλέφωνο. Απλά ακουμπήστε για να επιλέξετε μία από τις εφαρμογές όπως τρέξιμο με GPS, ποδηλασία, γκολφ, κολύμβηση και καταγραφή ημερήσιων δραστηριοτήτων.

Αρχίστε το τρέξιμο
Είτε τρέχετε 5 χλμ. είτε απλά για διασκέδαση, η εφαρμογή τρεξίματος χρησιμοποιεί GPS για να καταγράψει σημαντικά δεδομένα για το τρέξιμο όπως απόσταση και ρυθμός. Το ενσωματωμένο αξελερόμετρο καταγράφει ρυθμό και ταχύτητα όταν προπονήστε σε κλειστό χώρο ή στο διάδρομο. Μπορείτε να ορίσετε ειδοποιήσεις με δόνηση για καρδιακούς παλμούς1, ρυθμό και διαστήματα τρεξίματος/περπατήματος. Άλλες λειτουργίες για το τρέξιμο περιλαμβάνουν αυτόματο καθορισμό γύρων (Auto Lap®), αυτόματη παύση (πχ όταν προπονήστε σε δρόμο με φανάρια) και τον αυτόματο συγχρονισμό με την εφαρμογή Garmin Connect Mobile για μία σύνοψη της προπόνησης συμπεριλαμβανομένων των θερμίδων που καταναλώθηκαν και τα ατομικά ρεκόρ όπως η ταχύτερη ή η μεγαλύτερη διαδρομή που έχετε διανύσει.

Το GPS στις υπηρεσίες σας
Με την εφαρμογή της ποδηλασίας με GPS το vivoactive μετράει χρόνο, απόσταση, ταχύτητα και θερμίδες. Μπορείτε να προσθέσετε συμβατά αισθητήρια2 για τη μέτρηση ταχύτητας και ρυθμού πεταλιάς αλλά και αισθητήριο καρδιακών παλμών.

Στο γκολφ
Συνδέστε το με συμβατό smartphone3 για να κατεβάσετε χάρτες γηπέδων γκολφ σε όλο τον κόσμο – περισσότερα από 38.000 γήπεδα. Η εφαρμογή για το γκολφ ενημερώνει τους χάρτες και αντιστοιχεί τον αριθμό των τρυπών και τα par. Με το GPS μετράει τα layups και τα doglegs καθώς και την απόσταση από την αρχή, τη μέση και το τέλος του green. Οι κάρτες επιδόσεων σας βοηθάνε να παρακολουθείτε τις επιδόσεις σας σε σχέση με το par. Μετρήστε την απόσταση της βολής σας με το πάτημα ενός πλήκτρου. Το χρονόμετρο μετράει την ώρα που έχετε δαπανήσει στο γήπεδο και το ενσωματωμένο αξελερόμετρο μετράει τα βήματα.

Βουτήξτε
Το αξελερόμετρο του vivoactive μετράει την συνολική απόσταση αλλά και την απόσταση κάθε διαλείμματος, τους γύρους, τις θερμίδες που καταναλώθηκαν, καθώς και τον αριθμό απλωτών. Αφήστε την εφαρμογή κολύμβησης να υπολογίσει την αποτελεσματικότητα σας με τον δείκτη SWOLF που προσθέτει το χρόνο και τον αριθμό των απλωτών για ένα μήκος πισίνας. Δείτε το χρόνο σας και την απόσταση του κάθε διαστήματος με μία ματιά. Η καταμέτρηση διαστήματος σας επιτρέπει να πραγματοποιείτε μία παύση και έπειτα να συνεχίζετε την προπόνησή σας.

Περπατήστε
Το vivoactive παρακολουθεί την πρόοδό σας ακόμα και όταν δεν είστε αφοσιωμένοι σε κάποια αθλητική δραστηριότητα. Η εφαρμογή καταγραφής ημερήσιων δραστηριοτήτων μετράει τα βήματά σας για να καθορίσει το επίπεδο της δραστηριότητάς σας ώστε να ορίζει καθημερινά έναν στόχο βημάτων. Καθώς επιτυγχάνετε σημαντικά επίπεδα βημάτων η συσκευή προσαρμόζει τον στόχο της επόμενης μέρας. Η κόκκινη μπάρα κίνησης εμφανίζεται στην οθόνη μετά από μία ώρα ακινησίας και μεγαλώνει όσο περνά η ώρα. Απλά περπατήστε για μερικά λεπτά για να την επαναφέρετε. Ορίστε το vivoactive σε λειτουργία ύπνου όταν ξαπλώνετε για να καταγράψει την ποιότητα του ύπνου σας. Ακόμα καταγράφει τις συνολικές θερμίδες που καίτε κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Μείνετε σε επαφή
Το vivoactive δονείται ελαφρά για να σας ενημερώσει για ειδοποιήσεις από συμβατή συσκευή Bluetooth4. Στην οθόνη του θα δείτε την ταυτότητα του καλούντος αλλά και τις αναπάντητες. Τα μηνύματα περιλαμβάνουν όνομα αποστολέα και κείμενο, ενώ στα emails βλέπετε επιπλέον και το θέμα του μηνύματος. Το vivoactive εμφανίζει ακόμα ειδοποιήσεις από social media και άλλες εφαρμογές όπως ειδοποιήσεις καιρού. Απλά ακουμπήστε και σύρετε το δάχτυλό σας στην οθόνη για να διαβάσετε περισσότερα ή καθαρίστε την οθόνη με το πάτημα ενός κουμπιού.

Εξελιγμένες λειτουργίες Smartwatch
Το vivoactive σας επιτρέπει να χειρίζεστε τη μουσική στο τηλέφωνό σας, να εντοπίζετε τη συσκευή σας αλλά και να δίνετε σε φίλους τη δυνατότητα να βλέπουν τις επιδόσεις σας σε πραγματικό χρόνο. Μπορείτε ακόμα να το χρησιμοποιήσετε ως χειριστήριο της Action Camera VIRB.

Προσαρμοσμένες εφαρμογές και όψεις ρολογιού
Εξατομικεύστε το vivoactive σας μέσω το Connect IQ store. Μπορείτε να αλλάξετε την όψη του ρολογιού, να προσθέσετε πεδία δεδομένων και να κατεβάσετε εφαρμογές και widgets για δεδομένα με μία ματιά.

Προκαλέστε τον εαυτό σας
Κρατήστε ενημερωμένες τις επιδόσεις σας σε όλα τα αθλήματα με την αυτόματη μεταφορά δεδομένων στο Garmin Connect Mobile. Κερδίστε εικονικά βραβεία για μεγαλύτερο κίνητρο, λάβετε μέρος σε Online προκλήσεις, ανταγωνιστείτε φίλους από όλο τον κόσμο.

Επιλέξτε το χρώμα σας
Το vivoactive διατίθεται σε λευκό ή μαύρο χρώμα για να ταιριάζει με την φιλοσοφία σας και το προσωπικό σας στυλ. Αλλάξτε χρώμα λουράκι ανάλογα με την διάθεσή σας ή ντύστε το με δερμάτινο λουράκι σε λευκό ή μαύρο χρώμα.

1.Το αισθητήριο καρδιακών παλμών περιλαμβάνεται σε ορισμένες εκδόσεις και πωλείται χωριστά σε άλλες
2.Πωλείται χωριστά
3.Συγχρονίζεται όταν βρεθεί σε απόσταση 10 μέτρων από συμβατό smartphone
4.Συμβατό με iPhone 4s ή μεταγενέστερο και συσκευές Android Bluetooth SMART. Δείτε τη λίστα συμβατότητας. To iPhone είναι εμπορικό σήμα της Apple Inc και το Android της Google Inc.
5.Η αυτονομία της μπαταρίας εξαρτάται από τη χρήση και το μοντέλο τους Smartphone.Τεχνικά Χαρακτηριστικά
 • Εξαιρετικά λεπτή, υψηλής ευκρίνειας, ευανάγνωστη στον ήλιο, έγχρωμη οθόνη αφής.
 • Ενσωματωμένο GPS για το τρέξιμο, την ποδηλασία, την κολύμβηση και το γκολφ ώστε να έχετε ακριβή δεδομένα ακόμα και όταν δεν έχετε μαζί σας το τηλέφωνό σας.
 • Συνδέεται με το smartphone1 και δονείται ενώ στην οθόνη το εμφανίζονται ειδοποιήσεις για κλίσεις, μηνύματα, emails, συναντήσεις καθώς και ειδοποιήσεις από social media και άλλες εφαρμογές.
 • Καταγράφει ρυθμό, χρόνο, απόσταση και ταχύτητα
 • Φορτώστε χάρτες με περισσότερα από 38,000 γήπεδα γκολφ σε όλο τον κόσμο. Μετρήστε την απόσταση της βολής και ενημερωθείτε για τα layups και doglegs, αλλά και την απόσταση για την αρχή/μέση και τέλος του green.
 • Καταγράφει απόσταση, ρυθμό και ρυθμό απλωτών στην κολύμβηση
 • Μετράει τα βήματα, τις θερμίδες και την απόσταση της καθημερινής σας δραστηριότητας. Η μπάρα κίνησης σας δίνει κίνητρο να σηκωθείτε όταν είστε ακίνητοι για πολλή ώρα.
 • Συγχρονίζεται ασύρματα με το smartphone σας σε στρατηγικές στιγμές κατά τη διάρκεια της ημέρας
 • Κατεβάστε δωρεάν διαφορετικές προσόψεις ρολογιού, widgets, πεδία δεδομένων και εφαρμογές από το Connect IQ store.
 • Συγχρονιστείτε με το Garmin Connect για να αποθηκεύσετε να προγραμματίσετε και να μοιραστείτε την πρόοδό σας αλλά και για να συμμετέχετε σε προκλήσεις βημάτων
 • Η επαναφορτιζόμενη μπαταρία καταγράφει τις ημερήσιες δραστηριότητές για 3 εβδομάδες σε λειτουργία. Η αυτονομία με χρήση GPS είναι 10 ώρες.

Περιεχόμενα συσκευασίας

vivoactive white
USB clip για φόρτιση/μεταφορά δεδομένων
Οδηγίες χρήσης

Βάρος συσκευασίας (ογκομετρικό): 0,5κ.


ΑΞΕΣΟΥΑΡ:
 
 Προτείνονται επίσης...

Hasda MP-804BT ράδιο/mp3 Bluetooth και Ηχεία Fusion EL-F651W/B
Ολοκληρωμένο πακέτο ήχου για το σκάφος με Hasda MP-8...
  €129,00

Garmin Forerunner 45 Black
Αν είσαι δρομέας, προπονήσου κατάλληλα. (FRN)...
199,00  €179,00

Garmin Instinct Graphite
Ανθεκτικό ρολόι GPS που έχει σχεδιαστεί για να αντέχ...
299,00  €249,00

MEIMLAND UV-R50 Φορητός dual band πομποδέκτης VHF/UHF έως 6W
Ήρθε για να μείνει....
  €43,00

Garmin Fenix 5 Slate Grey with Black Band
Αθλητικά ρολόγια με GPS για την προπόνηση, την περιπ...
449,00  €369,00

Garmin GPSMAP 64s με χάρτη Topo Drive Hellas + Συνδρομή BirdEye + ΕΓΣΑ87
Η στιβαρή φορητή συσκευή πλοήγησης Garmin GPSMAP 64s...
369,00  €249,00


  

 

 

  Συναλλαγή με

 

Τηλ.: 2310 634.513 - Κιν: 6977 38.38.73 - Email: info@meimaris.com
Ελπίδος 34 (γήπεδο ΒΑΟ), 56 625, Συκιές, Θεσσαλονίκη.


Copyright © 2004-2020
Meimaris.com. All Rights Reserved