Αρχικη :: Τρόποι παραγγελίας :: Τρόποι πληρωμής :: Παρακολούθηση παραγγελίας :: Επικοινωνία

0 προϊόντα
Σύνολο 0,00 €

  Κατάλογοι

 ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

 Βυθόμετρα

 GPS Θαλάσσης

 GPS Φορητά

 GPS Πλοηγοί Οχημάτων

 GPS Άθλησης (Fitness)

 GPS για σκύλους

 Εκπαιδευτικά Σκύλων

 Αξεσουάρ για GPS

 Action κάμερες

 Αξεσουάρ Σκαφών

 Smartwatches

 Πομποδέκτες

 Μπαταρίες

 Αξεσουάρ VHF/UHF/PMR

 Radar

 Κάμερες Oχημάτων

 Ενδοεπικοινωνίες Μηχανών

 Scanners (Δέκτες)

 Τροφοδοτικά

 Tuners-Couplers

 Κεραίες - Αξεσουάρ

 Φορτιστές - UPS

 Ενισχυτές RF

 Καλώδια-Connectors

 Rotators-Towers

 Όργανα Μετρήσεων

 Εικόνα & Ήχος

 Ασύρματο Δίκτυο

 Ηλεκτρικά Πατίνια

 Έξυπνες αγορές

 Φακοί Led

 Φωτισμός - Επιγραφές Led

 Κάμερες Ασφαλείας

  Κατασκευαστές

  Πληροφορίες

 Αρχικη
 Η εταιρία
 Τελευταία Νέα
 Τηλεοπτικά σποτς
 Ραδιοφωνικά σποτς
 Ευκαιρίες καριέρας
 Τρόποι παραγγελίας
 Τρόποι πληρωμής
 Αποστολές - Επιστροφές
 Κατάσταση παραγγελίας
 Ελληνικά εγχειρίδια
 Προσωπικά δεδομένα
 Όροι χρήσης
 Επικοινωνία

  Τρέχον σποτ

Meimaris.com Πομποδέκτες  Φορητοί Πομποδέκτες

Χρόνος Παράδοσης: -

TYTERA MD-380 Ψηφιακός φορητός πομποδέκτης UHF

[ Εκτύπωση Προϊόντος] 


 

 
Κατασκευαστής: TYT
Διαθεσιμότητα:  
Χρόνος Παράδοσης: -
 

Τιμή: 195,00
συμπεριλαμβάνεται ο ΦΠΑ 24%

 
Τηλ.   

 Πληροφορίες Προϊόντος

ΣΑΣ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ ΤΟ ΝΕΟ ΜΟΝΤΕΛΟ ΨΗΦΙΑΚΟΥ ΚΑΙ ΑΝΑΛΟΓΙΚΟΥ ΠΟΜΠΟΔΕΚΤΗ Tytera MD-380 ΜΕ ΔΩΡΟ ΤΟ ΚΑΛΩΔΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ ΜΕ Η/Υ ΤΟ ΜΙΚΡΟΑΚΟΥΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΔΥΟ ΚΕΡΑΙΕΣ

Τα τελευταία χρόνια η ψηφιακή τεχνολογία σαν εφαρμογή στην διαμόρφωση του εκπεμπόμενου σήματος χρησιμοποιείται όλο και περισσότερο στις ραδιοεπικοινωνίες. Πάρα πολλά πρωτόκολλα έχουν αναπτυχθεί ξεχωριστά από διαφορετικές εταιρίες και προσφέρονται για χρήση τόσο σε ραδιοερασιτέχνες όσο και σε επαγγελματίες χρήστες ραδιοσυχνοτήτων. Συνήθως τα πρωτόκολλα αυτά προορίζονται για αποκλειστική χρήση είτε της μιας είτε της άλλης ομάδας χρηστών (ραδιοερασιτέχνες ή επαγγελματίες). Σχετικά πρόσφατα παρουσιάστηκε ένα πρωτόκολλο που γνώρισε άμεσα αποδοχή από όλους τους χρήστες ραδιοσυχνοτήτων που ενδιαφέρονται για χρήση ψηφιακών διαμορφώσεων στις επικοινωνίες τους. Πρόκειται για το DMR (Digital Mobile Radio) που στην αρχική του μορφή πρωτοπαρουσιάστηκε το 2005. Περισσότερες λεπτομέρειες για την συγκεκριμένη τεχνολογία μπορείτε να διαβάσετε στο παρακάτω link:
https://en.wikipedia.org/wiki/Digital_mobile_radio

Η TYT ακολουθώντας τις τελευταίες εξελίξεις στις ραδιοεπικοινωνίες κάνει πολύ δυναμική είσοδο στον χώρο των πομποδεκτών DMR παρουσιάζοντας πολλά νέα μοντέλα και ετοιμάζοντας ακόμη περισσότερα. Ο πρώτος νέος τύπος πομποδέκτη DMR που παρουσίασε η Tytera είναι το MD-380 που έχει δύο μοντέλα, ένα για την ζώνη των VHF και ένα για την ζώνη των UHF. Η παρουσίαση αυτή αφορά το μοντέλο των UHF.

Ο MD-380 UHF οπτικά διαφοροποιείται αρκετά από το συνηθισμένο στυλ της εταιρείας. Η σχεδίαση του αποτελεί ουσιαστικά ένα βήμα εμπρός για την Tytera. Περιλαμβάνει μεγάλη έγχρωμη οθόνη στην οποία παρουσιάζονται πλήθος πληροφοριών και η ποιότητα κατασκευής θυμίζει αυτή Ιαπωνικών εργοστασίων. Ο πομποδέκτης διατηρεί την συμβατότητα με παλαιότερα μοντέλα αφού εκτός από την διαμόρφωση DMR μπορεί να επικοινωνήσει και με την κλασσική αναλογική διαμόρφωση FM. Οι διαστάσεις του είναι 131 X 61 X 36 mm, το βάρος του είναι 258 gr και η μπαταρία που το συνοδεύει είναι 1700mAh Li-Ion. Λειτουργεί από 400 μέχρι 470 MHz καλύπτοντας τόσο τις επαγγελματικές όσο και τις ραδιοερασιτεχνικές συχνότητες. Διαθέτει 1000 κανάλια μνήμης ο προγραμματισμός των οποίων γίνεται από τα πλήκτρα ή με την χρήση του κατάλληλου λογισμικού και ηλεκτρονικού υπολογιστή. Στην εμπρός όψη του Tytera MD-380 υπάρχει το μεγάφωνο που έχει ισχύ εξόδου 1 Watt, το μικρόφωνο, η μεγάλη έγχρωμη οθόνη του και το αριθμητικό πληκτρολόγιο που χρησιμοποιείται για τον προγραμματισμό και την επιλογή των μενού. Στην αριστερή πλευρά υπάρχει το πλήκτρο PTT και δύο πλήκτρα που μπορούν να προγραμματιστούν με μέχρι τέσσερις διαφορετικές λειτουργίες ανάλογα με την διάρκεια του πατήματος. Στην δεξιά πλευρά είναι τοποθετημένη η είσοδος για μικρομεγάφωνο ή μικροακουστικό που χρησιμεύει επίσης και σαν θύρα σύνδεσης με ηλεκτρονικό υπολογιστή. Εδώ χρειάζεται λίγη προσοχή αφού το καλώδιο σύνδεσης με ηλεκτρονικό υπολογιστή αν και μοιάζει οπτικά με τα συνηθισμένα καλώδια προγραμματισμού για κινέζικους πομποδέκτες είναι στην ουσία διαφορετικό μιας και το ολοκληρωμένο κύκλωμα διασύνδεσης με την θύρα USB είναι τοποθετημένο μέσα στον πομποδέκτη. Στην πίσω πλευρά του Tytera MD-380 τοποθετείται η υποδοχή για την μπαταρία του και το κλιπ ζώνης. Στην επάνω πλευρά του πομποδέκτη υπάρχει ο συνδετήρας της κεραίας που είναι τύπου sma καθώς και ο περιστροφικός επιλογέας καναλιών και το κουμπί on/off που είναι ρυθμιστής έντασης ήχου.


Η φιλοσοφία επιλογής μνημών και καναλιών του MD-380 δανείζεται στοιχεία τόσο από τις επαγγελματικές όσο και από τις ραδιοερασιτεχνικές εφαρμογές. Οι χρήστες είναι χωρισμένοι σε ζώνες και κάθε ζώνη μπορεί να έχει 16 κανάλια. Ο πομποδέκτης υποστηρίζει συνολικά 256 ζώνες. Η επιλογή ζώνης και καναλιού γίνεται με την χρήση του menu και του περιστροφικού επιλογέα. Κάθε κανάλι μπορεί να είναι προγραμματισμένο είτε για ψηφιακή είτε για αναλογική χρήση. Επιτρέπεται η κλήση και συνομιλία με ομάδα χρηστών, με συγκεκριμένους χρήστες ή μεταξύ όλων των χρηστών του δικτύου χωρίς επιλογή. Ο Tytera MD-380 διαθέτει και λειτουργία αποστολής και λήψης κλήσης κινδύνου με πολλές επιλογές που εξασφαλίζουν την ασφάλεια των χειριστών. Επιτρέπει επίσης με τον κατάλληλο προγραμματισμό την από μακριά ενεργοποίηση της εκπομπής σε συγκεκριμένο πομποδέκτη του δικτύου για λόγους ασφαλείας, επίσης υποστηρίζεται η από μακριά απενεργοποίηση και επανενεργοποίηση πομποδεκτών σε περίπτωση κλοπής τους ή σε περιπτώσεις ειδικών συνθηκών.


Στην ψηφιακή λειτουργία είναι δυνατόν να γίνεται έλεγχος του δικτύου από ένα πομποδέκτη για το πόσοι άλλοι σταθμοί του ιδίου δικτύου είναι σε εμβέλεια και σε λειτουργία. Είναι επίσης δυνατή η εμφάνιση στην οθόνη των σταθμών που μας κάλεσαν ενώ λείπαμε αλλά και η αποστολή και λήψη μηνυμάτων κειμένου SMS μεταξύ των σταθμών. Μηνύματα κειμένου μπορούν να αποθηκευτούν σε κάθε πομποδέκτη και να αποστέλλονται επιλεκτικά σε ομάδες η μεμονωμένους σταθμούς με πολύ εύκολο χειρισμό μέσω του μενού κάνοντας έτσι τελείως αθόρυβη την επικοινωνία μεταξύ των σταθμών. Τα μηνύματα μεταξύ κάθε σταθμού μπορούν επίσης και να προωθούνται σε άλλους σταθμούς. Κάθε πομποδέκτης έχει inbox και outbox όπου αποθηκεύονται τα προς αποστολή και τα μηνύματα που έχουν ληφθεί.Στην αναλογική λειτουργία υποστηρίζονται όλες οι συνηθισμένες λειτουργίες όπως αποστολή και λήψη CTCSS/DCS/DTMF, εκπομπή και λήψη σε FM και NFM, ΤΟΤ, VOX, SHIFT και πολλά ακόμη.

Μία από τις πιο ενδιαφέρουσες και πρακτικές δυνατότητες του συστήματος DMR υποστηρίζεται από το Tytera MD-380. Σε περίπτωση χρήσης ψηφιακού επαναλήπτη είναι δυνατόν να γίνεται εκπομπή και λήψη με εύρος καναλιού 6.25 KHz, οπότε στο συνηθισμένο εύρος ενός επαναλήπτη που είναι 12.5 KHz γίνεται ταυτόχρονη χρήση δύο διαύλων και πρακτικά διπλασιάζεται ο προσφερόμενος αριθμός καναλιών για επικοινωνία. Στην ορολογία του DMR ο κάθε δίαυλος ονομάζεται slot και το MD-380 υποστηρίζει πλήρως αυτή την λειτουργία. Μπορούμε έτσι ουσιαστικά να έχουμε δύο ξεχωριστά αυτόνομα κανάλια σε μια συχνότητα σε ένα επαναλήπτη.Ο Tytera MD-380 συνοδεύεται από μπαταρία 1700 mAh Li-Ion, επιτραπέζιο ταχυφορτιστή, κλιπ ζώνης, οδηγίες χρήσης και δύο κεραίες.

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣΒάρος συσκευασίας (ογκομετρικό): 1κ.

 
 Προτείνονται επίσης...

Garmin Striker Plus 9sv Βυθόμετρο με GPS και αισθητήριο πρύμνης GT20
  €529,00

Hasda MP-804BT ράδιο/mp3 Bluetooth και Ηχεία Fusion EL-F651W
  €125,00

Garmin echoMAP Plus 62cv με χάρτη Ελλάδας G3
729,00  €649,00

Garmin echoMAP Plus 62cv με χάρτη Ελλάδας G3 & αισθητήριο GT20
829,00  €749,00

Garmin echoMAP Plus 72cv CHIRP με χάρτη Ελλάδας G3 & αισθητήριο GT20
1.129,00  €1.016,00

MEIMLAND UV-R50 Φορητός dual band πομποδέκτης VHF/UHF έως 6W
  €43,00

Garmin Striker Plus 9sv Βυθόμετρο με GPS και αισθητήριο πρύμνης GT52
725,00  €629,00

Garmin Forerunner 920XT(χωρις H.R)
419,00  €299,00

Πλήρες έγχρωμο σετ CCTV εποπτείας και καταγραφής με 4 Κάμερες και σύνδεση μέσω 3G SEGURITY SYSTEM-OEM
144,00  €69,99

Hasda αδιάβροχο Bluetooth Radio/Mp3 player 4X40W MP-804BT
  €69,90

Garmin GPSMAP 64s με χάρτη Topo Drive Hellas + Συνδρομή BirdEye + ΕΓΣΑ87
369,00  €249,00


  

 

 

  Συναλλαγή με

 

Τηλ.: 2310 634.513 - Κιν: 6977 38.38.73 - Email: info@meimaris.com
Ελπίδος 34 (γήπεδο ΒΑΟ), 56 625, Συκιές, Θεσσαλονίκη.


Copyright © 2004-2020
Meimaris.com. All Rights Reserved