Αρχικη :: Τρόποι παραγγελίας :: Τρόποι πληρωμής :: Παρακολούθηση παραγγελίας :: Επικοινωνία

0 προϊόντα
Σύνολο 0,00 €

  Κατάλογοι

 ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

 Βυθόμετρα

 GPS Θαλάσσης

 GPS Φορητά

 GPS Πλοηγοί Οχημάτων

 GPS Άθλησης (Fitness)

 GPS για σκύλους

 Εκπαιδευτικά Σκύλων

 Αξεσουάρ για GPS

 Action κάμερες

 Αξεσουάρ Σκαφών

 Drones & Τηλεκατευθυνόμενα

 Smartwatches

 Πομποδέκτες

 Μπαταρίες

 Αξεσουάρ VHF/UHF/PMR

 Radar

 Κάμερες Oχημάτων

 Ενδοεπικοινωνίες Μηχανών

 Scanners (Δέκτες)

 Τροφοδοτικά

 Tuners-Couplers

 Κεραίες - Αξεσουάρ

 Φορτιστές - UPS

 Ενισχυτές RF

 Καλώδια-Connectors

 TNC

 Rotators-Towers

 Όργανα Μετρήσεων

 Εικόνα & Ήχος

 Ασύρματο Δίκτυο

 Ηλεκτρικά Πατίνια

 Δικτυακά & Τηλεφωνία

 Έξυπνες αγορές

 Φακοί Led

 Φωτισμός - Επιγραφές Led

 Κάμερες Ασφαλείας

  Κατασκευαστές

  Πληροφορίες

 Αρχικη
 Η εταιρία
 Τελευταία Νέα
 Τηλεοπτικά σποτς
 Ραδιοφωνικά σποτς
 Ευκαιρίες καριέρας
 Τρόποι παραγγελίας
 Τρόποι πληρωμής
 Αποστολές - Επιστροφές
 Κατάσταση παραγγελίας
 Ελληνικά εγχειρίδια
 Προσωπικά δεδομένα
 Όροι χρήσης
 Επικοινωνία

  Τρέχον σποτ

Meimaris.com GPS Πλοηγοί Οχημάτων  Πλοηγοί φορτηγών / λεωφορείων

Χρόνος Παράδοσης: Άμεσα σε 24ώρες!

Garmin dezlCam LMT με Ευρώπη (δωρεάν updates) & Autodrive hellas

[ Εκτύπωση Προϊόντος] 


 

 
Κατασκευαστής: Garmin
Κωδικός Κατασκευαστή: 010-01457-GM
Διαθεσιμότητα:  
Χρόνος Παράδοσης: Άμεσα σε 24ώρες!
 

Τιμή: 479,00
συμπεριλαμβάνεται ο ΦΠΑ 24%
  Add to cart
 
Τηλ.   

 Δείτε Videos
Truck Navigation with Dash Cam

 Πληροφορίες Προϊόντος

Η πρώτη συσκευή πλοήγησης για φορτηγά με ενσωματωμένη κάμερα καταγραφής

 • Εξελιγμένη συσκευή πλοήγησης στις 6” με ενσωματωμένη κάμερα καταγραφής που λειτουργεί ως αυτόπτης μάρτυρας σε κάθε διαδρομή
 • Αναλυτικός χάρτης Ελλάδας AutoDrive Hellas και χάρτης Ευρώπης City Navigator Europe με δωρεάν αναβαθμίσεις1
 • Προσαρμοσμένη πλοήγηση ανάλογα με το μέγεθος και το βάρος του φορτηγού2
 • Ενσωματωμένη κάμερα καταγραφής των διαδρομών σας με αυτόματη αποθήκευση περιστατικού σε περίπτωση σύγκρουσης
 • Κατάλογος υπηρεσιών αποκλειστικά για φορτηγά και εξειδικευμένα σημεία ενδιαφέροντος
 • Προειδοποιήσεις πορείας όπως απότομες στροφές, ύψος γέφυρας, όρια βάρους, απότομη κλίση και άλλα

Γνωρίστε τη νέα συσκευή πλοήγησης για φορτηγά που θα λειτουργήσει και ως αυτόπτης μάρτυρας σε κάθε σας διαδρομή
Κάθε φορά που βρίσκεστε στο δρόμο, εκτίθεστε σε κινδύνους. Για αυτό χρειάζεστε περισσότερα από οδική πλοήγηση. Με την ενσωματωμένη κάμερα του dēzlCam καταγράφετε και αποθηκεύεται το video κάθε σύγκρουσης, το οποίο μπορεί να υποδείξει την ευθύνη αν χρειαστεί. Η μαγνητική βάση σας επιτρέπει να ασφαλίζετε και να αφαιρείτε πανεύκολα την συσκευή από το όχημα. Τοποθετήστε το στο τζάμι ή το ταμπλό και ρυθμίστε την περιστρεφόμενη κάμερα για βέλτιστη προβολή του δρόμου. Επιπλέον, διαθέτει μεγάλη οθόνη 6 ιντσών με δυνατότητα pinch to zoom. Το dēzlCam είναι απαραίτητο για τους επαγγελματίες οδηγούς, τόσο απλά.

Ενσωματωμένη κάμερα καταγραφής
Το dēzlCam προσφέρει την ασφάλεια ενός «αυτόπτη μάρτυρα που δεν ανοιγοκλείνει ποτέ τα μάτια του», αφού διαθέτει ενσωματωμένη κάμερα η οποία καταγράφει όλες σας τις διαδρομές. Σε περίπτωση σύγκρουσης το ενσωματωμένο αισθητήριο G της συσκευής αποθηκεύει αυτόματα το αρχείο. Εναλλακτικά μπορείτε να αποθηκεύσετε μη αυτόματα μία καταγραφή. Το dēzlCam έχει τη δυνατότητα λήψης φωτογραφιών και μπορείτε ακόμα να το αφαιρέσετε από την βάση του και την τροφοδοσία προκειμένου να πάρετε φωτογραφίες της ζημιάς που έχει προκληθεί. Προσθέτοντας προαιρετικά δεδομένα GPs μπορείτε να γνωρίζετε το σημείο, την ταχύτητα, την ημερομηνία και την ώρα του περιστατικού. Περιλαμβάνεται κάρτα microSD για την αποθήκευση των δεδομένων. Μπορείτε να κάνετε άμεσα αναπαραγωγή του video στην 6 ιντσών οθόνη του.

Χρήσιμες οδικές προειδοποιήσεις
Το dēzlCam διαθέτει λεπτομερείς χάρτες οι οποίες περιλαμβάνουν περιορισμούς για φορτηγά όπως ύψος γέφυρας, απότομες στροφές, περιορισμοί βάρους και άλλες σχετικές πληροφορίες για τους περισσότερους αυτοκινητόδρομους.

Προσαρμοσμένη πλοήγηση για φορτηγά
Απλά εισάγετε τις πληροφορίες του προφίλ του οχήματός σας (βάρος, ύψος, μήκος, πλάτος και επικίνδυνο φορτίο) και βρείτε τις προτεινόμενες πορείες ανάλογα με το μέγεθος και το βάρος του φορτηγού3. Μπορείτε εύκολα να αλλάξετε το μέγεθος του τρέιλερ με ένα πλήκτρο. Η λειτουργία προγραμματιστή ταξιδιού σας επιτρέπει να δημιουργήσετε πορείες με πολλές ενδιάμεσες στάσεις και να προγραμματίσετε και να αποθηκεύσετε τα μελλοντικά σας ταξίδια.

Εύκολη διαμόρφωση πορείας
Προσθέστε τα επιθυμητά σημεία και δείτε στην οθόνη του dēzlCam να διαμορφώνεται η πορεία με βάση τις επιθυμίες σας.

Εξειδικευμένα σημεία ενδιαφέροντος και υπηρεσίες για φορτηγά
Αν χρειάζεστε βοήθεια για να βρείτε πού να πάτε το dēzlCam περιλαμβάνει τα σημεία που προτιμούν οι οδηγοί όπως στάσεις, σημεία ζύγισης, χώρους στάθμευσης, Wi-Fi hot spots και άλλα. Μπορείτε ακόμα να βρείτε και να αναζητήσετε σημεία με βάση την ονομασία ή τις υπηρεσίες.

Αναλυτικοί χάρτες με δωρεάν αναβαθμίσεις
Το dēzlCam έχει προφορτωμένο αναλυτικό χάρτη Ελλάδας και Ευρώπης. Με τις δωρεάν αναβαθμίσεις μπορείτε να είστε σίγουροι ότι θα έχετε πάντα τα πιο ενημερωμένα δεδομένα χωρίς καμία χρέωση ή συνδρομή.

Ελευθερώστε τα χέρια σας
Συγχρονίστε μία συσκευή Bluetooth, όπως το Smartphone σας, με το dēzlCam για να πραγματοποιείτε κλήσεις ανοιχτής συνομιλίας με το ενσωματωμένο μικρόφωνο και ηχείο. Φυλάξτε με ασφάλεια το τηλέφωνό σας και πραγματοποιήστε κλήσεις απευθείας από την συσκευή σας. Το dēzlCam έχει δυνατότητα φωνητικού ελέγχου που σας επιτρέπει να διαχειρίζεστε την συσκευή σας από απόσταση.


Δείτε μία ξεκάθαρη εικόνα του προορισμού σας
Με την λειτουργία Garmin Real Vision, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι θα βρείτε τον προορισμό σας χωρίς να προσπαθείτε να διακρίνετε τους αριθμούς στα κτίρια. Όταν πλησιάζετε σε επιλεγμένους προορισμούς, η οθόνη του dēzlCam εναλλάσσεται σε κάμερα και ένα βέλος υποδεικνύει το ακριβές σημείο του προορισμού σας.

Πανεύκολη πλοήγηση σε περίπλοκους κόμβους (City Navigator Europe)
Με την καθοδήγηση ενεργής λωρίδας σε συνδυασμό με τις φωνητικές εντολές μπορείτε να πλοηγηθείτε με αυτοπεποίθηση σε οποιοδήποτε κόμβο. Καθώς πλησιάζετε, εμφανίζεται ένα έγχρωμο γράφημα που υποδεικνύει την κατάλληλη λωρίδα για την πορεία σας. Με την προβολή Bird’s Eye βλέπετε μία λεπτομερή αναπαράσταση των διασταυρώσεων από πάνω προς τα κάτω. Επιπλέον, με την λειτουργία photoReal Junction View βλέπετε μία σχεδόν φωτογραφική απεικόνιση των διασταυρώσεων και του περιβάλλοντος χώρου. Τα έγχρωμα βέλη υποδεικνύουν την κατάλληλη λωρίδα κυκλοφορίας καθώς και τις πινακίδες που θα δείτε στην πορεία σας

Συμβατότητα Smartphone Link
Το Smartphone Link είναι μια δωρεάν εφαρμογή που συνδέει το dēzlCam με συμβατό Smartphone iPhone ή Android. Αφού πραγματοποιήσετε την σύζευξη μπορείτε να χρησιμοποιείτε το πρόγραμμα δεδομένων του τηλεφώνου σας για να μοιράζεστε πληροφορίες όπως σημεία ενδιαφέροντος.

Με την εφαρμογή Smartphone Link, μπορείτε να στέλνετε άμεσα διευθύνεις και σημεία, απευθείας από το τηλέφωνο στο dēzlCam. Επιπλέον σας δίνει πρόσβαση σε άλλες λειτουργίες όπως πληροφορίες καιρού ή κίνησης.

Προσθέστε ασύρματη κάμερα οπισθοπορείας
Για μία ολοκληρωμένη εμπειρία πλοήγησης, το dēzlCam συνεργάζεται με την ασύρματη κάμερα BC 30 (πωλείται χωριστά – συνίσταται επαγγελματική εγκατάσταση). Μόλις την συνδέσετε μπορείτε να βλέπετε, οχήματα, πεζούς και άλλα εμπόδια όταν κάνετε όπισθεν.

Εκατομμύρια σημεία ενδιαφέροντος Foursquare
Με το dēzlCam είναι ακόμα πιο εύκολο να βρείτε διευθύνσεις και σημεία όπως επιχειρήσεις, καταστήματα, εστιατόρια και άλλους προορισμούς. Η βάση δεδομένων μας περιλαμβάνει και σημεία Foursquare. Όταν κάνετε μία αναζήτηση, τα πλέον σχετικά σημεία Foursquare εμφανίζονται στην κορυφή της λίστας. Είναι ένας πανεύκολος τρόπος για να δείτε νέα και δημοφιλή εστιατόρια, καταστήματα και πολλά άλλα.

Όταν χρησιμοποιείτε το Smartphone Link μαζί με το dēzlCam μπορείτε ακόμα να κάνετε check in στο Foursquare και να έχετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς περιγραφές για το προϊόν όπως αξιολογήσεις, τιμές και ωράριο λειτουργίας.

Περισσότερες πληροφορίες με μία ματιά
Το dēzlCam εμφανίζει διαρκώς τον χάρτη που οδηγείτε και παράλληλα προβάλει πρόσθετες πληροφορίες. Για περισσότερες λεπτομέρειες ακουμπήστε στην οθόνη. Καθώς ταξιδεύετε, με την λειτουργία Up Ahead βλέπετε συνεχώς τις πλησιέστερες υπηρεσίες όπως εστιατόρια, βενζινάδικα και ATM. Άλλες χρήσιμες πληροφορίες περιλαμβάνουν όρια ταχύτητας, τρέχουσα ταχύτητα, δρόμος που βρίσκεστε και εκτιμώμενη ώρα άφιξης στον προορισμό σας.

1. Όροι δωρεάν αναβαθμίσεων χαρτών
2. Όροι δωρεάν συνδρομής κίνησης
3. Δεν διατίθεται σε όλες τις περιοχές. Η εισαγωγή του προφίλ του οχήματος δεν εξασφαλίζει ότι τα χαρακτηριστικά του οχήματος θα υπολογίζονται σε όλες τις προτεινόμενες πορείες. Να συμβουλεύεστε πάντα τις πινακίδες και τις συνθήκες του δρόμου.
4. Ισχύουν χρεώσεις προγράμματος δεδομένων. Επικοινωνήστε με τον πάροχό σας για περισσότερες πληροφορίες για τις χρεώσεις δεδομένων και περιαγωγής.

Σημείωση: Παρόλο που έχει ενσωματωμένη κάμερα καταγραφής όπως το nüviCam, ΔΕΝ υποστηρίζει την προειδοποίηση εμπρόσθιας σύγκρουσης και την προειδοποίηση αλλαγής λωρίδας

Περιεχόμενα συσκευασίας
 • dēzlCam με προφορτωμένους χάρτες Auto Drive Hellas & City Navigator Europe
 • Καλώδιο USB
 • Καλώδιο ρεύματος αυτοκινήτου με δέκτη πληροφοριών κίνησης
 • Μαγνητική βάση με βεντούζα
 • Οδηγίες χρήσης

Βάρος συσκευασίας (ογκομετρικό): 1κ.

 
 Προτείνονται επίσης...

MEIMLAND UV-R50 Camo Φορητός dual band πομποδέκτης VHF/UHF έως 6W - χρώμα παραλλαγής
Αρκετά ευέλικτος ώστε να χρησιμοποιηθεί σε όλες τις ...
  €39,90

MEIMLAND UV-R50 Mega Pack 3000mAh Φορητός dual band πομποδέκτης VHF/UHF έως 6W + μικροακουστικό + έξτρα κεραία 20cm + 2η μπαταρία
MEIMLAND UV-R50 MEGA PACK...
89,90  €49,99

MEIMLAND UV-R50 Φορητός dual band πομποδέκτης VHF/UHF έως 6W + μικροακουστικό + έξτρα κεραία
MEIMLAND UV-R50 VHF/UHF dual band ασύρματος 6 watt +...
65,00  €45,00

MEIMLAND UV-R50 Φορητός dual band πομποδέκτης VHF/UHF έως 6W
Ήρθε για να μείνει....
  €39,00

Πλήρες έγχρωμο σετ CCTV εποπτείας και καταγραφής με 4 Κάμερες και σύνδεση μέσω 3G SEGURITY SYSTEM-OEM
ΣΕΤ ΚΛΕΙΣΤΟΥ ΚΥΚΛΩΜΑΤΟΣ ΚΑΤΑΓΡΑΦΙΚΟ ΜΕ 4 ΚΑΜΕΡΕΣ HD ...
144,00  €95,00

TYT TH-UV8000D MKII 10Watt Φορητός dual band πομποδέκτης VHF/UHF με 1 Κεραία + Μικροακουστικό
Ένας πανίσχυρος φορητός πομποδέκτης 10W στην περιοχή...
85,00  €65,00


  

 

 

  Συναλλαγή με

 

Τηλ.: 2310 634.513 - Κιν: 6977 38.38.73 - Email: info@meimaris.com
Ελπίδος 34 (γήπεδο ΒΑΟ), 56 625, Συκιές, Θεσσαλονίκη.


Copyright © 2004-2019
Meimaris.com. All Rights Reserved