Αρχικη :: Τρόποι παραγγελίας :: Τρόποι πληρωμής :: Παρακολούθηση παραγγελίας :: Επικοινωνία

0 προϊόντα
Σύνολο 0,00 €

  Κατάλογοι

 ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ MARINE

 ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ (πακέτα)

 Βυθόμετρα

 GPS Θαλάσσης

 GPS Φορητά

 GPS Πλοηγοί Οχημάτων

 GPS Άθλησης (Fitness)

 GPS για σκύλους

 Εκπαιδευτικά Σκύλων

 Αξεσουάρ για GPS

 Action κάμερες

 Αξεσουάρ Σκαφών

 Drones & Τηλεκατευθυνόμενα

 Smartwatches

 Smartphones

 Πομποδέκτες

 Μπαταρίες

 Αξεσουάρ VHF/UHF/PMR

 Radar

 Κάμερες Oχημάτων

 Ενδοεπικοινωνίες Μηχανών

 Scanners (Δέκτες)

 Τροφοδοτικά

 Tuners-Couplers

 Κεραίες - Αξεσουάρ

 Φορτιστές - UPS

 Ενισχυτές RF

 Καλώδια-Connectors

 TNC

 Rotators-Towers

 Όργανα Μετρήσεων

 Εικόνα & Ήχος

 Ασύρματα Δίκτυο

 Ηλεκτρικά Πατίνια

 Δικτυακά & Τηλεφωνία

 Έξυπνες αγορές

 Αξεσουάρ Αυτοκινήτων

 Φακοί Led

 Φωτισμός - Επιγραφές Led

 Κάμερες Ασφαλείας

 Stock

  Κατασκευαστές

 

Πληροφορίες

 Αρχικη
 Η εταιρία
 Τελευταία Νέα
 Τηλεοπτικά σποτς
 Ραδιοφωνικά σποτς
 Ευκαιρίες καριέρας
 Τρόποι παραγγελίας
 Τρόποι πληρωμής
 Αποστολές - Επιστροφές
 Κατάσταση παραγγελίας
 Ελληνικά εγχειρίδια
 Προσωπικά δεδομένα
 Όροι χρήσης
 Επικοινωνία

Τρέχον τηλεοπτικό σπότ

Meimaris.com GPS Άθλησης (Fitness)  GPS Ρολόγια

Χρόνος Παράδοσης: Άμεσα σε 24ώρες!

Garmin tactix Bravo (έως 12 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ)

[ Εκτύπωση Προϊόντος] 


 

       

 
Κατασκευαστής: Garmin
Κωδικός Κατασκευαστή: 010-01338-0B
Διαθεσιμότητα:  
Χρόνος Παράδοσης: Άμεσα σε 24ώρες!
 

Τιμή: 599,00
συμπεριλαμβάνεται ο ΦΠΑ 24%
  Add to cart
 
Τηλ.   

 Πληροφορίες Προϊόντος

Οι πραγματικές επιδόσεις συναντούν την επιχειρησιακή λειτουργικότητα

 • Έγχρωμη οθόνη Chroma™ 1.2”, ευανάγνωστη στον ήλιο με φακό από ζαφείρι, δυνατότητα εναλλαγής λειτουργίας για χρήση ημέρας ή νυχτερινή προβολή για συμβατότητα με γυαλιά νυχτερινής όρασης
 • Ανοξείδωτη κεραία EXO™ για GPS+GLONASS και μοναδική ακρίβεια
 • Ανθεκτικός ολόμαυρος σχεδιασμός, εμπνευσμένος από τις απαιτήσεις του επιχειρησιακού εξοπλισμού για χρήση στο πεδίο
 • Μαύρα πλήκτρα από ανοξείδωτο ατσάλι PVD, πλάκα και βίδες.

Το tactix Bravo είναι ένα ανθεκτικό, έξυπνο και εντυπωσιακό ρολόι που συνδυάζει την επιχειρησιακή λειτουργία με έξυπνες λειτουργίες για την προπόνηση και την πλοήγηση. Ο ολόμαυρος, ανθεκτικός σχεδιασμός του το καθιστά ιδανικό για το επιχειρησιακό περιβάλλον και η διττή λειτουργία του βελτιστοποιεί τη χρήση με την ορατή στον ήλιο οθόνη ή τη συμβατότητα με γυαλιά νυχτερινής οράσεως.

Στυλ που ξεχωρίζει ακόμα και στις πιο απαιτητικές συνθήκες
Το tactix Bravo περιλαμβάνει ένα μαύρο και ένα λαδί λουράκι 3 σημείων. Το ρολό διαθέτει στεφάνη και πλήκτρα από ανοξείδωτο ατσάλι και έχει ενισχυμένη κάσα για μεγαλύτερη ανθεκτικότητα. Η έγχρωμη οθόνη Chroma φωτίζεται για να προβάλει δεδομένα σε οποιεσδήποτε συνθήκες φωτισμού. Η λειτουργία νυχτερινής όρασης που ενεργοποιείται από το χρήστη, μειώνει τον οπισθοφωτισμό σε τέτοιο επίπεδο ώστε να μην παρεμβάλλεται για χρήση με γυαλιά νυχτερινής όρασης. Το tactix Bravo είναι αδιάβροχο μέχρι 100μ. βάθος και η αυτονομία της μπαταρίας του φτάνει τις 50 ώρες σε λειτουργία UltraTrac, 20 ώρες με GPS και μέχρι 3 εβδομάδες σε λειτουργία Smartwatch (ανάλογα με τις ρυθμίσεις).

Ενσωματωμένες λειτουργίες για επιχειρησιακή λειτουργία
Οι τακτικές λειτουργίες περιλαμβάνουν τη δραστηριότητα Jumpmaster, την προβολή σημείων και την προβολή θέσης σε δύο μορφές συντεταγμένων.

Ακολουθήστε το δρόμο σας
Το tactix Bravo σας βοηθάει να ακολουθήσετε μία διαδρομή ενώ τα ενσωματωμένα αισθητήριά του σας παρέχουν δεδομένα κατεύθυνσης, υψομέτρου και καιρικών μεταβολών. Με τη λειτουργία TrackBack® σας καθοδηγεί στο σημείο της αφετηρίας σας, αντιστρέφοντας τη διαδρομή που έχετε διανύσει.

Καταγράφει τη διαδρομή σας με το GPS καθώς μετακινήστε, δημιουργώντας ένα μονοπάτι καθώς κινήστε. Σας επιτρέπει να αποθηκεύετε σημεία και να δημιουργείτε και να ακολουθείτε πορείες. Το tactix Bravo υποστηρίζει ANT+ και Bluetooth για ασύρματη αποστολή σημείων και διαδρομών.

Εξελιγμένες μετρήσεις φυσικής κατάστασης
Το tactix Bravo είναι εξοπλισμένο με μία σειρά εργαλείων για την προπόνηση που σας βοηθούν να κατανοήσετε και να βελτιώσετε τις επιδόσεις και την φυσική σας κατάσταση. Όταν χρησιμοποιείται ένα αισθητήριο καρδιακών παλμών1 το tactix Bravo συνδυάζει διαφορετικά δεδομένα όπως ταχύτητα, παλμοί ανά λεπτό και μεταβλητότητα των καρδιακών παλμών για να εκτιμήσει το μέγιστο όγκο οξυγόνου που καταναλώνεται το λεπτό (VO2 max). Οι μεταβολές της μέγιστης VO2 είναι ένας σημαντικός δείκτης της βελτίωσης της φυσικής κατάστασης. Άλλες μετρήσεις της φυσικής κατάστασης περιλαμβάνουν τον σύμβουλο αποκατάστασης, καθώς και την πρόβλεψη επίδοσης αγώνα. Η συσκευή με βάση τη μέγιστη VO2 μπορεί να υπολογίσει τον ιδανικό χρόνο τερματισμού σε αγώνα συγκεκριμένης απόστασης.

Εξελιγμένη δυναμική τρεξίματος και μετρήσεις φυσικής κατάστασης
Χρησιμοποιήστε το tactix Bravo για να αναλύσετε σε βάθος τα δεδομένα σας για το τρέξιμο και τη φυσική σας κατάσταση. Όταν χρησιμοποιείτε ένα αισθητήριο καρδιακών παλμών το tactix Bravo καταγράφει τα εξής δεδομένα:
 • Κατακόρυφη ταλάντωση και αναλογία - ο βαθμός αναπήδησης στο τρέξιμο και η αναλογία αναπήδησης προς το μήκος διασκελισμού
 • Χρόνος επαφής με το έδαφος και εξισορρόπηση - σας δείχνει πόση ώρα κατά την κίνηση σας το πόδι σας βρίσκεται στο έδαφος και σας επιτρέπει να ελέγχετε πόσο συμμετρικά τρέχετε
 • Ρυθμός - ο αριθμός βημάτων το λεπτό
 • Μήκος διασκελισμού – το μήκος κάθε βήματός σας

Με βάση την καρδιακή σας συχνότητα καθορίζει τις εξής μετρήσεις φυσικής κατάστασης:
 • Βαθμολογία πίεσης: το fēnix 3 μετράει τη μεταβλητότητα της καρδιακής σας συχνότητας, ενώ είστε ακίνητοι για 3 λεπτά για να εκτιμήσει το επίπεδο πίεσης που βρίσκεστε. Η κλίμακα είναι από το 1 μέχρι το 100, με τις χαμηλότερες βαθμολογίες να συνιστούν τα επίπεδα με τη χαμηλότερη πίεση.
 • Κατάσταση απόδοσης: Μετά από 6-20 λεπτά, το fēnix 3 συγκρίνει την τρέχουσα κατάστασή σας με το μέσο επίπεδο φυσικής κατάστασης που έχετε
 • Κατώφλι γαλακτικού: Μέσω τα ανάλυσης του ρυθμού και της καρδιακής συχνότητας, το fēnix 3 εκτιμάει το σημείο όπου οι μύες αρχίζουν να κουράζονται με γρήγορο ρυθμό.

Αλτίμετρο, Βαρόμετρο και Πυξίδα
Το tactix Bravo είναι εξοπλισμένο με αισθητήρια αλτίμετρου, βαρομέτρου και πυξίδας για δεδομένα πραγματικού χρόνου. Το ενσωματωμένο αλτίμετρο παρέχει δεδομένα υψομέτρου και καταγράφει με ακρίβεια την άνοδο και την κάθοδο, ενώ το βαρόμετρο μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την πρόβλεψη καιρικών μεταβολών με βάση τις τάσεις της ατμοσφαιρικής πίεσης. Η ηλεκτρονική πυξίδα 3 αξόνων σας δείχνει διόπτευση ανεξάρτητα αν βρίσκεστε σε κίνηση ή όχι.

Το tactix Bravo καλιμπράρει αυτόματα τα αισθητήριά του χρησιμοποιώντας δεδομένα από το GPS. Για ακόμα μεγαλύτερη ακρίβεια στα δεδομένα θερμοκρασίας συνδέστε το με το προαιρετικό αισθητήριο tempe™.

Προσαρμοσμένες εφαρμογές και εμφανίσεις ώρας
To tactix Bravo δέχεται δεδομένα από την πλατφόρμα του Connect ΙQ ώστε να το εξατομικεύσετε πλήρως με εφαρμογές, widgets, πεδία δεδομένων και προσόψεις ρολογιού.

Μείνετε σε σύνδεση
Με τις έξυπνες ειδοποιήσεις μπορείτε να λαμβάνετε μηνύματα, emails και άλλες ειδοποιήσεις στο ρολόι σας ακόμα και όταν είστε σε κίνηση. Το tactix Bravo δέχεται ασύρματα δεδομένα από συμβατό Smartphone και σας ενημερώνει για τα μηνύματά σας εμφανίζοντας το κείμενο στην οθόνη του ρολογιού.

Άλλες λειτουργίες διασύνδεσης περιλαμβάνουν την αυτόματη μεταφορά δεδομένων στο Garmin Connect, τη δωρεάν online κοινότητα της Garmin μέσω υπολογιστή ή την εφαρμογή Garmin Connect Mobile. Επιπλέον μπορείτε να χειρίζεστε τη μουσική στο τηλέφωνό σας ή την action camera VIRB X /XE. Τέλος με την καταγραφή ημερήσιων δραστηριοτήτων4 μετράει τα βήματα, τις θερμίδες και τους ορόφους που ανεβήκατε καθώς και την ποιότητα του ύπνου σας.

1. Το αισθητήριο καρδιακών παλμών περιλαμβάνεται σε ορισμένες εκδόσεις και πωλείται χωριστά σε άλλες.
2. Απαιτείται αισθητηριο καρδιακών παλμών HRM Run
3. Το τηλέφωνο πρέπει να είναι Bluetooth Smart. Επισκεφτείτε Garmin.com/BLE για συμβατότητα
4. Ακρίβεια καταγραφής ημερήσιων δραστηριοτήτωνΓενικά Χαρακτηριστικά

 • Υψηλής ευαισθησίας GPS/GLONASS με αυτόματο καλιμπράρισμα αλτιμέτρου, βαρομέτρου και ηλεκτρονικής πυξίδας 3 αξόνων.
 • Ολόμαυρος σχεδιασμός που δεν αντανακλά & ταιριάζει με τον υπόλοιπο τακτικό εξοπλισμό.
 • Δυνατότητα ρύθμισης του οπισθοφωτισμού στο επίπεδο που στηρίζει πλήρως τη χρήση με γυαλιά νυχτερινής όρασης.
 • Δύο λουράκια, μαύρο και λαδί, που αλλάζουν μεταξύ τους χωρίς να απαιτούνται εργαλεία.
 • Ανοξείδωτη κεραία EXO™ με επικάλυψη στη στεφάνη από μαύρο carbon σα διαμάντι (DLC), ανθεκτικό και χωρίς αντανακλάσεις.
 • Οθόνη 1.2” ορατή και ευανάγνωστη στον ήλιο, υψηλής ανάλυσης και έγχρωμη.
 • Εξειδικευμένη λειτουργία να υποστηρίζει την τακτική χρήση στο πεδίο.
 • Υποστηρίζει πολλαπλά προφίλ δραστηριοτήτων και εξελιγμένες λειτουργίες προπόνησης Garmin, δυναμική τρεξίματος και μέτρηση επιδόσεων σε πραγματικό χρόνο όπως απόσταση, ρυθμό, θερμίδες καθώς και άλλες λειτουργίες π.χ. virtual pacer, Auto Pause® και Auto Lap®.
 • Προσαρμόστε το ρολόι σας μέσα από μία ποικιλία εμφανίσεων ώρας, πεδία δεδομένων, widgets και εφαρμογές.
 • Ταυτόχρονη εμφάνιση δύο συστημάτων συντεταγμένων σε μία οθόνη
 • Χρησιμοποιήστε ένα ή περισσότερα Wi-Fi® hot spots για να συγχρονίζετε αυτόματα τα δεδομένα σας με την εφαρμογή Garmin Connect™ και να αναβαθμίζετε το λογισμικό της συσκευής σας (όταν βρίσκεστε εντός εμβέλειας)
 • Ανθεκτικός σχεδιασμός και ανυπέρβλητη ποιότητα κατασκευής που περιλαμβάνει στεφάνη από ανοξείδωτο ατσάλι, φακό από ζαφείρι που δεν χαράζει και αδιάβροχο μέχρι τα 100 μέτρα.
 • Επαναφορτιζόμενη μπαταρία: μέχρι 20 ώρες σε λειτουργία GPS, 50 ώρες UltraTrac™, 6 εβδομάδες σε λειτουργία ρολογιού (εξαρτάται από τις ρυθμίσεις) και 3 εβδομάδες σε λειτουργία smartwatch
 • TracBack που αντιστρέφει τη διαδρομή σας για να σας επιστρέψει στην αφετηρία. Μέχρι 10,000 σημεία διαδρομών.
 • Αποθηκεύει μέχρι 1,000 σημεία.
 • Προφορτωμένο λογισμικό για ελεύθερη πτώση Jumpmaster για 3 τύπους πτώσης: HAHO, HALO, Static
 • Συνδέστε προαιρετικά αισθητήρια ANT+, όπως αισθητήριο καρδιακών παλμών, θερμοκρασίας tempe™, foot pod, ή χρησιμοποιήστε το ως χειριστήριο για την action camera VIRB™
 • Μεταφέρει αυτόματα τα δεδομένα σας στο Garmin Connect, έχει δυνατότητα LiveTrack και απευθείας δημοσιεύσεων σε social media (μέσω της εφαρμογής Garmin Connect Mobile σε smartphone5), επιπλέον υποστηρίζει Smart Notification για να λαμβάνετε emails, μηνύματα και ειδοποιήσεις στο ρολόι σας.

Περιεχόμενα συσκευασίας
Tactix Bravo με μαύρο nylon λουράκι
Λαδί nylon λουράκι
Καλώδιο φόρτισης/USB
Φορτιστής σπιτιού με πρίζα
Οδηγίες χρήσης

Εν όψει των εορτών υποστηρίζουμε και συσκευασία δώρου.

Βάρος συσκευασίας (ογκομετρικό): 1κ.


ΑΞΕΣΟΥΑΡ:
 
 Προτείνονται επίσης...

Wifi SPORTS HD DV Action camera FHD 1080p με 2'' οθόνη, αδιάβροχη θήκη 30m OEM
Η Action camera SPORTS HD DV είναι ειδικά σχεδιασμέν...
75,00  €47,50

Baofeng UV-5R Φορητός dual band πομποδέκτης VHF/UHF έως 5.8W + μικροακουστικό
Πολύ μικρός πομπ/της VHF/UHF με φακό & ραδιόφωνο σε ...
59,00  €28,79

Baofeng UV-5R Mega Pack Φορητός dual band πομποδέκτης VHF/UHF έως 5.8W + μικροακουστικό + 2η Κεραία Diamond 35cm
Πολύ μικρός πομπ/της VHF/UHF με φακό & ραδιόφωνο σε ...
  €49,00

MEIMLAND UV-R50 Φορητός dual band πομποδέκτης VHF/UHF έως 6W
Ήρθε για να μείνει....
  €39,00

4K SportsC Ultra HD (4K/25fps) Wifi Action Camera με 2'' οθόνη και αδιάβροχη θήκη 30m OEM (έως 12 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ)
Η 4K SPORTSC Ultra HD DV είναι ειδικά σχεδιασμένη γι...
99,00  €71,00

Baofeng UV-5RA Φορητός dual band πομποδέκτης VHF/UHF έως 5.8W
Νέος, κομψός σχεδιασμός, καλύτερη απόδοση και απηλλα...
49,90  €30,00

Garmin echo 151 χωρίς αισθητήριο (έως 12 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ)
Η Garmin έχει την ευχαρίστηση να σας παρουσιάζει το ...
  €79,00

Πλήρες έγχρωμο σετ CCTV εποπτείας και καταγραφής με 4 Κάμερες και σύνδεση μέσω 5G SEGURITY SYSTEM-OEM
Πλήρες έγχρωμο σετ CCTV εποπτείας και καταγραφής με ...
169,00  €110,00

Baofeng UV-5R Mega Pack 2 Φορητός dual band πομποδέκτης VHF/UHF έως 5.8W + μικροακουστικό + μπαταρία 2800mAh
Πολύ μικρός πομπ/της VHF/UHF με φακό & ραδιόφωνο σε ...
  €49,00

Σετ κλειστού κυκλώματος με Καταγραφικό και 8 WIFI Κάμερες HD NVR KIT-OEM
ΣΕΤ ΚΛΕΙΣΤΟΥ ΚΥΚΛΩΜΑΤΟΣ ΚΑΤΑΓΡΑΦΙΚΟ ME 8 WIFI ΚΑΜΕΡΕ...
395,00  €299,00

Σετ κλειστού κυκλώματος με Καταγραφικό και 4 WIFI Κάμερες HD NVR KIT-OEM
ΣΕΤ ΚΛΕΙΣΤΟΥ ΚΥΚΛΩΜΑΤΟΣ ΚΑΤΑΓΡΑΦΙΚΟ ΜΕ 4 WIFI ΚΑΜΕΡΕ...
239,00  €179,00

Πλήρες έγχρωμο σετ CCTV εποπτείας και καταγραφής με 4 Κάμερες και σύνδεση μέσω 3G SEGURITY SYSTEM-OEM
ΣΕΤ ΚΛΕΙΣΤΟΥ ΚΥΚΛΩΜΑΤΟΣ ΚΑΤΑΓΡΑΦΙΚΟ ΜΕ 4 ΚΑΜΕΡΕΣ AHD...
144,00  €95,00

ΣΕΤ ΚΛΕΙΣΤΟΥ ΚΥΚΛΩΜΑΤΟΣ ΚΑΤΑΓΡΑΦΙΚΟ ΜΕ 8 ΚΑΜΕΡΕΣ AHD COMBO KIT AVR2208A10-TV OEM
ΣΕΤ ΚΛΕΙΣΤΟΥ ΚΥΚΛΩΜΑΤΟΣ ΚΑΤΑΓΡΑΦΙΚΟ ΜΕ 8 ΚΑΜΕΡΕΣ AHD...
  €199,00

Baofeng UV-5R Ultra Pack Φορητός dual band πομποδέκτης VHF/UHF έως 5.8W + μικροακουστικό + 2η Κεραία Diamond 35cm + μπαταρία 2800mAh
Πολύ μικρός πομπ/της VHF/UHF με φακό & ραδιόφωνο σε ...
  €65,00

TYT TH-UV8000D MKII 10Watt Φορητός dual band πομποδέκτης VHF/UHF με 1 Κεραία (έως 6 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ)
Ένας πανίσχυρος φορητός πομποδέκτης 10W στην περιοχή...
85,00  €75,00


  

 

 

Ενημέρωση

  Μέσω E-mail


Συναλλαγή με...

 

Τηλ.: 2310 634.513 - Κιν: 6977 38.38.73 - Email: info@meimaris.com
Ελπίδος 34 (γήπεδο ΒΑΟ), 56 625, Συκιές, Θεσσαλονίκη.


Copyright © 2003-2018
Meimaris.com. All Rights Reserved