Αρχικη :: Τρόποι παραγγελίας :: Τρόποι πληρωμής :: Παρακολούθηση παραγγελίας :: Επικοινωνία

0 προϊόντα
Σύνολο 0,00 €

  Κατάλογοι

 ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

 Βυθόμετρα

 GPS Θαλάσσης

 GPS Φορητά

 GPS Πλοηγοί Οχημάτων

 GPS Άθλησης (Fitness)

 GPS για σκύλους

 Εκπαιδευτικά Σκύλων

 Αξεσουάρ για GPS

 Action κάμερες

 Αξεσουάρ Σκαφών

 Smartwatches

 Πομποδέκτες

 Μπαταρίες

 Αξεσουάρ VHF/UHF/PMR

 Radar

 Κάμερες Oχημάτων

 Ενδοεπικοινωνίες Μηχανών

 Scanners (Δέκτες)

 Τροφοδοτικά

 Tuners-Couplers

 Κεραίες - Αξεσουάρ

 Φορτιστές - UPS

 Ενισχυτές RF

 Καλώδια-Connectors

 Rotators-Towers

 Όργανα Μετρήσεων

 Εικόνα & Ήχος

 Ασύρματο Δίκτυο

 Ηλεκτρικά Πατίνια

 Έξυπνες αγορές

 Φακοί Led

 Φωτισμός - Επιγραφές Led

 Κάμερες Ασφαλείας

  Κατασκευαστές

  Πληροφορίες

 Αρχικη
 Η εταιρία
 Τελευταία Νέα
 Τηλεοπτικά σποτς
 Ραδιοφωνικά σποτς
 Ευκαιρίες καριέρας
 Τρόποι παραγγελίας
 Τρόποι πληρωμής
 Αποστολές - Επιστροφές
 Κατάσταση παραγγελίας
 Ελληνικά εγχειρίδια
 Προσωπικά δεδομένα
 Όροι χρήσης
 Επικοινωνία

  Τρέχον σποτ

Meimaris.com GPS Άθλησης (Fitness)  GPS Ρολόγια

Χρόνος Παράδοσης: Άμεσα σε 24ώρες!

Garmin Quatix 5

[ Εκτύπωση Προϊόντος] 


 

 
Κατασκευαστής: Garmin
Κωδικός Κατασκευαστή: 010-01688-40
Διαθεσιμότητα:  
Χρόνος Παράδοσης: Άμεσα σε 24ώρες!
 

Τιμή: 469,00
συμπεριλαμβάνεται ο ΦΠΑ 24%
ή Έως 36 άτοκες δόσεις
με την χρήση πιστωτικής κάρτας

Add to cart  
Τηλ.   

 Πληροφορίες Προϊόντος

Ειδικά σχεδιασμένο για το νερό
  • Συνδέεται με συμβατά πλότερ της Garmin και άλλες συσκευές, ώστε να προσφέρει έλεγχο αυτόματου πιλότου, επισήμανση σημείων από απόσταση, κοινή χρήση δεδομένων, υποβοήθηση για αγώνες ιστιοπλοΐας και πολλά περισσότερα.
  • Η ενσωματωμένη εφαρμογή FUSION-Link Lite ελέγχει συνδεδεμένα προϊόντα StereoActive™, καθώς και άλλα μοντέλα ηχοσυστημάτων που υποστηρίζουν τεχνολογία ANT® (RA70/BB100).
  • Υποστηρίζει μέτρηση καρδιακών παλμών από τον καρπό¹ με την τεχνολογία Elevate™
  • Οι λειτουργίες διασύνδεσης² περιλαμβάνουν έξυπνες ειδοποιήσεις, αυτόματη μεταφορά δεδομένων στη διαδικτυακή κοινότητα φυσικής κατάστασης στο Garmin Connect και εξατομίκευση μέσω δωρεάν εμφανίσεων ώρας και εφαρμογών από το κατάστημα Connect IQ.
  • Απόδοση μπαταρίας: μέχρι 2 εβδομάδες σε λειτουργία smartwatch (εξαρτάται από τις ρυθμίσεις), μέχρι 24 ώρες σε λειτουργία GPS και έως 60 ώρες σε λειτουργία εξοικονόμησης μπαταρίας UltraTrac™.
Βασισμένο στην επιτυχημένη πλατφόρμα του fēnix® 5, το επόμενης γενιάς smartwatch πολλαπλών αθλημάτων για ναυτική λειτουργία παρέχει ολοκληρωμένη συνδεσιμότητα με το σκάφος. Συνδέεται με συμβατά πλότερ της Garmin και άλλες συσκευές για κοινή χρήση δεδομένων με το ρολόι σας quatix 5, όπως ταχύτητα, βάθος, θερμοκρασία και άνεμος. Κομψό σε μέγεθος και εντυπωσιακό σε εμφάνιση, διαθέτει τα νέα λουράκια που αλλάζουν γρήγορα, εξελιγμένες λειτουργίες φυσικής κατάστασης και αισθητήριο καρδιακών παλμών από τον καρπό. Με τα ενσωματωμένα προφίλ δραστηριοτήτων και τις μετρήσεις απόδοσης για αθλήματα με κουπί, καγιάκ και κανό, το quatix 5 σας καλύπτει σε όποιο άθλημα θέλετε να κάνετε.

Αποκτήστε τον έλεγχο οπουδήποτε βρίσκεστε στο σκάφος
Οι λειτουργίες του εξελιγμένου ελέγχου αυτόματου πιλότου και της επισήμανσης σημείων από απόσταση σας επιτρέπουν να διατηρήσετε τον έλεγχο του σκάφους, ακόμα και αν δεν είστε οι ίδιοι στο τιμόνι. Μπορείτε να συνδέσετε το ρολόι quatix 5 με ένα χειριστήριο αυτόματου πιλότου GHC™ 20 για ασύρματο έλεγχο του πιλότου – να αλλάζετε κατεύθυνση ή να στρίβετε το σκάφος. Μπορείτε ακόμα να αποθηκεύετε σημεία από απόσταση, που σας επιτρέπει να προσθέτετε ένα σημείο από το quatix 5 και να έχετε αυτόματο συγχρονισμό με το συνδεδεμένο σας πλότερ.

Επωφεληθείτε από τις δυνατότητες του Garmin SailAssist™
Όταν έρχεται η ώρα για ιστιοπλοϊκούς αγώνες, μην χρονομετράτε απλώς την εκκίνησή σας, οπτικοποιήστε την. Δείτε την εικονική γραμμή αφετηρίας που αναπαρίσταται στο quatix 5 με δύο σημεία που δημιουργούν τη γραμμή αφετηρίας του αγώνα ιστιοπλοΐας. Με την απόσταση από τη γραμμή αφετηρίας, θα γνωρίζετε πόσο μακριά είστε από την εκκίνηση, με βάση την απόσταση από την εικονική γραμμή. Επίσης, με το χρονόμετρο αγώνα, θα μπορείτε να κάνετε αντίστροφη μέτρηση μέχρι την έναρξη του αγώνα και να δείτε τον υπολειπόμενο χρόνο μέχρι να εμφανιστεί η εικονική γραμμή αφετηρίας. Η υποβοήθηση tack θα καθορίσει αν το σκάφος κατευθύνεται σωστά ή αν ανυψώνεται και στη συνέχεια γίνεται εύκολα καλιμπράρισμα της γωνίας κλίσης του σκάφους, με το πάτημα ενός κουμπιού.

Συλλέξτε δεδομένα για θαλάσσια αθλήματα
Είτε κάνετε κάποιο άθλημα με κουπί, καγιάκ ή κανό, το quatix 5 θα καταγράψει τις κινήσεις σας και την απόσταση ανά κίνηση μαζί με τη συνολική σας απόσταση, ενώ παρέχει επιπλέον καταγραφή γύρων. Ακόμα, αν κάνετε θαλάσσιο σκι, με το ρολόι σας quatix 5, μπορείτε να ελέγξετε με μια ματιά την ταχύτητα του σκάφους.

Πλοηγηθείτε σε στεριά και θάλασσα
Το quatix 5 είναι εξοπλισμένο με GPS υψηλής ευαισθησίας και λειτουργίες πλοήγησης και καταγραφής μαζί με αισθητήρια αλτίμετρου, βαρόμετρου και πυξίδας (ABC). Το ενσωματωμένο αλτίμετρο παρέχει δεδομένα υψομέτρου για ακριβή καταγραφή ανόδου και καθόδου, ενώ το βαρόμετρο μπορεί να χρησιμοποιηθεί για πρόβλεψη καιρικών μεταβολών δείχνοντας βραχυπρόθεσμες τάσεις στην πίεση του αέρα. Η ηλεκτρονική πυξίδα 3 αξόνων διατηρεί τη διόπτευσή σας, είτε κινείστε είτε όχι. Επιπλέον, υπάρχει ένα εσωτερικό γυροσκόπιο που βοηθά στη βελτίωση της ακρίβειας εντοπισμού της θέσης (και την αυτονομία της μπαταρίας) στη λειτουργία UltraTrac.

Απολαύστε το σύστημα ψυχαγωγίας σας
Με το quatix 5 μπορείτε να ελέγξετε το σύστημα ψυχαγωγίας του σκάφους σας. Με τη χρήση της ενσωματωμένης εφαρμογής FUSION-Link Lite μπορείτε να ελέγχετε συνδεδεμένα προϊόντα StereoActive, καθώς και άλλα μοντέλα ηχοσυστημάτων που υποστηρίζουν τεχνολογία ANT (RA70/BB100).

Μέτρηση καρδιακών παλμών από τον καρπό¹
Από τον καρπό σας, η τεχνολογία μέτρησης καρδιακών παλμών Elevate, σας επιτρέπει να παρακολουθείτε τους καρδιακούς σας παλμούς χωρίς τη χρήση ζώνης στήθους. Εκτός από την καταμέτρηση βημάτων και την παρακολούθηση του ύπνου, το ρολόι χρησιμοποιεί τους καρδιακούς παλμούς για να παρέχει πληροφορίες για τις θερμίδες που καίτε, αλλά και να ποσοτικοποιεί την ένταση των δραστηριοτήτων φυσικής κατάστασης.

Ενσωματωμένη καταγραφή δραστηριοτήτων
Είτε είστε στο νερό, είτε στη στεριά, το quatix 5 μπορεί να καταγράψει τις φυσικές σας δραστηριότητες. Με τη λειτουργία παρακολούθησης καρδιακών παλμών από τον καρπό Elevate, όλο το 24ωρο, δεν χρειάζεται η χρήση ζώνης στήθους. Επίσης, παρέχει εξελιγμένες λειτουργίες προπόνησης φυσικής κατάστασης, που περιλαμβάνουν στατιστικά προπόνησης και προφίλ δραστηριοτήτων για πολλαπλά αθλήματα/δραστηριότητες, όπως τρέξιμο, ποδηλασία, κολύμβηση, πεζοπορία και γκολφ.

Έξυπνη συνδεσιμότητα
Οι έξυπνες ειδοποιήσεις² μέσω του quatix 5 σας επιτρέπουν να λαμβάνετε email, μηνύματα και ειδοποιήσεις απευθείας στο ρολόι σας – είτε είστε σε νερό, σε κάποιο μονοπάτι ή απλά μακριά από το γραφείο σας. Άλλες λειτουργίες διασύνδεσης περιλαμβάνουν αυτόματη μεταφορά δεδομένων στη διαδικτυακή κοινότητα φυσικής κατάστασης στο Garmin Connect, Live Tracking και δημοσιεύσεις σε social media, μέσω των δωρεάν εφαρμογών Garmin Connect και Garmin Connect™ Mobile.

Πάντα εντυπωσιακό
Με κομψό, μοντέρνο σχεδιασμό κάνει τη διαφορά εντός και εκτός νερού. Εξοπλισμένο με το αποκλειστικό σύστημα για λουράκια QuickFit™ της Garmin, το quatix 5 σας επιτρέπει να αλλάζετε το λουράκι εύκολα και γρήγορα, χωρίς τη χρήση εργαλείων. Διαθέτει ακόμα, προεγκατεστημένες εμφανίσεις ώρας με ναυτικό στυλ που μπορείτε να αλλάξετε, ανάλογα με τη διάθεσή σας, ενώ είναι συμβατό με το Connect IQ για να κάνετε δωρεάν λήψη περισσότερων εμφανίσεων ώρας και εφαρμογών δραστηριότητας.

1. Δείτε στη διεύθυνση Garmin.com/ataccuracy
2. Όταν συνδεθεί με ένα συμβατό smartphone (δείτε στη διεύθυνση https://support.garmin.com/en-US/)


ΒΑΣΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
NΕΟ ΕΛΕΓΧΟΣ ΑΥΤΟΜΑΤΟΥ ΠΙΛΟΤΟΥ: Συνδέστε το με ένα χειριστήριο αυτόματου πιλότου GHC 20 για ασύρματο έλεγχο του πιλότου.
NΕΟ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ ΣΗΜΕΙΩΝ ΑΠΟ ΑΠΟΣΤΑΣΗ: Προσθέστε ένα σημείο από το quatix 5 και αυτόματα συγχρονίζεται με το συνδεδεμένο σας πλότερ.
NΕΟ ΕΝΣΩΜΑΤΩΜΕΝΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ FUSION-LINK™ LITE: Ελέγχει συνδεδεμένα προϊόντα StereoActive™, καθώς και άλλα μοντέλα ηχοσυστημάτων που υποστηρίζουν τεχνολογία ANT® (RA70/BB100).
ΚΟΙΝΗ ΧΡΗΣΗ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΣΚΑΦΟΥΣ: Χρησιμοποιήστε το σύστημα του σκάφους για κοινή χρήση δεδομένων, όπως ταχύτητα, βάθος, θερμοκρασία και άνεμος.
ΠΑΛΙΡΡΟΙΕΣ: Γίνεται λήψη ενημερωμένων δεδομένων για παλίρροιες στην περιοχή σας μέσω του smartphone σας. Δεδομένα παλίρροιας για τις επόμενες 7 ημέρες θα είναι διαθέσιμα για χρήση εκτός σύνδεσης.
ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΑ: Περιλαμβάνει εικονική γραμμή αφετηρίας, απόσταση μέχρι τη γραμμή αφετηρίας, αντίστροφη μέτρηση αγώνα και υποβοήθηση tack.
ΨΑΡΕΜΑ: Το χρονόμετρο αγώνα και το αρχείο καταγραφής ψαριών σας βοηθούν να διασφαλίσετε ότι παρακολουθείτε τα ψάρια που έχετε ψαρέψει, καθώς και τον υπολειπόμενο χρόνο ψαρέματος.
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΑΓΚΥΡΟΒΟΛΗΣΗΣ: Παρακολουθεί την μετακίνηση της άγκυρας και ειδοποιεί το χρήστη εάν το σκάφος παρασύρεται. Επίσης, περιλαμβάνεται ειδοποίηση και υπολογιστής εκτάματος που ενημερώνει το χρήστη για το κατάλληλο μήκος του σκοινιού με βάση την προσαρμοζόμενη αναλογία.
ΣΥΝΤΟΜΕΥΣΗ MOB: Πατήστε και κρατήστε πατημένο ένα πλήκτρο και το ρολόι μεταβαίνει αυτόματα σε λειτουργία πλοήγησης και οδηγεί το χρήστη πίσω στην τοποθεσία όπου ενεργοποιήθηκε η τοποθεσία «άνθρωπος στη θάλασσα» (MOΒ).
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ SUP/ΚΩΠΗΛΑΣΙΑΣ: Η λειτουργία για τα αθλήματα με κουπί μετράει τον αριθμό και το ρυθμό των κινήσεων, ακόμα και την απόσταση που διανύεται με κάθε κίνηση, για τον προσδιορισμό της απόδοσης.

ΒΑΣΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΡΟΛΟΓΙΟΥ
NΕΟ ΚΑΡΔΙΑΚΟΙ ΠΑΛΜΟΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΡΠΟ: Τεχνολογία Elevate™ για καρδιακούς παλμούς από τον καρπό και καταγραφή καρδιακής συχνότητας όλο το 24ωρο - χωρίς να απαιτείται ζώνη στήθους.
ΑΝΘΕΚΤΙΚΟ ΓΙΑ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ: Κατάλληλο για περιπέτεια, με στιβαρό σχεδιασμό, περιλαμβάνει στεφάνη, πλήκτρα και πλάτη από ανοξείδωτο ατσάλι.
ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗΣ: Αποκτήστε εύκολη πρόσβαση σε βασικά στατιστικά στοιχεία με το widget απόδοσης που δείχνει την κατάσταση προπόνησης, το φόρτο προπόνησης και ακόμα περισσότερα.
ΠΟΛΛΑΠΛΑ ΠΡΟΦΙΛ ΑΘΛΗΜΑΤΩΝ/ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ: Προεγκατεστημένα προφίλ δραστηριοτήτων για όλα τα αθλήματα και τις περιπέτειές σας, όπως τρέξιμο, γκολφ, πεζοπορία, ποδηλασία και κολύμβηση.
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΗΣ: Οι λειτουργίες διασύνδεσης2  περιλαμβάνουν έξυπνες ειδοποιήσεις, αυτόματη μεταφορά δεδομένων στη διαδικτυακή κοινότητα φυσικής κατάστασης του Garmin Connect και εξατομίκευση μέσω δωρεάν εμφανίσεων ώρας και εφαρμογών από το κατάστημα Connect IQ™.
NΕΟ ΛΟΥΡΑΚΙΑ QUICKFIT™: Η συλλογή από λουράκια QuickFit περιλαμβάνει λουράκια από δέρμα, μέταλλο ή σιλικόνη (πωλούνται χωριστά), που σας βοηθάνε να αλλάζετε και συνδυάζετε διαφορετικά στυλ με αθλήματα ή δραστηριότητες, χωρίς να απαιτούνται εργαλεία.
ΠΛΟΗΓΟΣ + ABC: Τα ενσωματωμένα αισθητήρια πλοήγησης περιλαμβάνουν πυξίδα 3 αξόνων, γυροσκόπιο και βαρομετρικό αλτίμετρο, καθώς και GPS και GLONASS για δυνατότητα καταγραφής σε ακόμα πιο απαιτητικά περιβάλλοντα.
ΚΛΑΣΗ ΑΔΙΑΒΡΟΧΟΠΟΙΗΣΗΣ: Κλάση αδιαβροχοποίησης 10 ATM (100 μ.).

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
Διαστάσεις: 1.9” x 1.9” x 0.6” / 47.0 x 47.0 x 15.5 mm
Μέγεθος οθόνης: 1.2” / 3.0 εκ. διάμετρο
Ανάλυση οθόνης: 240 x 240 pixels
Τύπος οθόνης: Ορατή στον ήλιο, πάντα ενεργή, χαμηλής κατανάλωσης, έγχρωμη οθόνη
Βάρος: quatix 5: 85 γρ.
Αυτονομία/τύπος μπαταρίας: Μέχρι 2 εβδομάδες σε λειτουργία smartwatch (εξαρτάται από τις ρυθμίσεις), μέχρι 24 ώρες σε λειτουργία GPS και μέχρι 60 ώρες σε λειτουργία εξοικονόμησης μπαταρίας UltraTrac
Κλάση αδιαβροχοποίησης: 10 ATM/100μ.3
Συνδεσιμότητα: USB ναυτική λειτουργία

Το quatix 5 είναι συμβατό με όλα τα αξεσουάρ του Fenix 5

Περιεχόμενα συσκευασίας
quatix 5 με μπλε λουράκι σιλικόνης
Καλώδιο φόρτισης/δεδομένων
Οδηγίες χρήσης

Βάρος συσκευασίας (ογκομετρικό): 1κ.

 
 Προτείνονται επίσης...

Garmin Striker Plus 9sv Βυθόμετρο με GPS και αισθητήριο πρύμνης GT20
  €529,00

Hasda MP-804BT ράδιο/mp3 Bluetooth και Ηχεία Fusion EL-F651W
  €125,00

MEIMLAND UV-R50 Φορητός dual band πομποδέκτης VHF/UHF έως 6W
  €43,00

Garmin Striker Plus 9sv Βυθόμετρο με GPS και αισθητήριο πρύμνης GT52
725,00  €629,00

Πλήρες έγχρωμο σετ CCTV εποπτείας και καταγραφής με 4 Κάμερες και σύνδεση μέσω 3G SEGURITY SYSTEM-OEM
144,00  €69,99

Garmin vivoactive 3 Black with Stainless Hardware
  €148,99

TYT TH-UV8000D MKII 10Watt Φορητός dual band πομποδέκτης VHF/UHF με 1 Κεραία + Μικροακουστικό
85,00  €68,00

Garmin GPSMAP 64s με χάρτη Topo Drive Hellas + Συνδρομή BirdEye + ΕΓΣΑ87
369,00  €249,00


  

 

 

  Συναλλαγή με

 

Τηλ.: 2310 634.513 - Κιν: 6977 38.38.73 - Email: info@meimaris.com
Ελπίδος 34 (γήπεδο ΒΑΟ), 56 625, Συκιές, Θεσσαλονίκη.


Copyright © 2004-2020
Meimaris.com. All Rights Reserved