Αρχικη :: Τρόποι παραγγελίας :: Τρόποι πληρωμής :: Παρακολούθηση παραγγελίας :: Επικοινωνία

0 προϊόντα
Σύνολο 0,00 €

  Κατάλογοι

 ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

 Βυθόμετρα

 GPS Θαλάσσης

 GPS Φορητά

 GPS Πλοηγοί Οχημάτων

 GPS Άθλησης (Fitness)

 GPS για σκύλους

 Εκπαιδευτικά Σκύλων

 Αξεσουάρ για GPS

 Action κάμερες

 Αξεσουάρ Σκαφών

 Smartwatches

 Πομποδέκτες

 Μπαταρίες

 Αξεσουάρ VHF/UHF/PMR

 Radar

 Κάμερες Oχημάτων

 Ενδοεπικοινωνίες Μηχανών

 Scanners (Δέκτες)

 Τροφοδοτικά

 Tuners-Couplers

 Κεραίες - Αξεσουάρ

 Φορτιστές - UPS

 Ενισχυτές RF

 Καλώδια-Connectors

 Rotators-Towers

 Όργανα Μετρήσεων

 Εικόνα & Ήχος

 Ασύρματο Δίκτυο

 Ηλεκτρικά Πατίνια

 Έξυπνες αγορές

 Φακοί Led

 Φωτισμός - Επιγραφές Led

 Κάμερες Ασφαλείας

  Κατασκευαστές

  Πληροφορίες

 Αρχικη
 Η εταιρία
 Τελευταία Νέα
 Τηλεοπτικά σποτς
 Ραδιοφωνικά σποτς
 Ευκαιρίες καριέρας
 Τρόποι παραγγελίας
 Τρόποι πληρωμής
 Αποστολές - Επιστροφές
 Κατάσταση παραγγελίας
 Ελληνικά εγχειρίδια
 Προσωπικά δεδομένα
 Όροι χρήσης
 Επικοινωνία

  Τρέχον σποτ

Meimaris.com GPS Άθλησης (Fitness)  GPS Ρολόγια

Χρόνος Παράδοσης: Άμεσα σε 24ώρες!

Garmin D2 Delta PX Aviator Watch with DLC Titanium Band

[ Εκτύπωση Προϊόντος] 


 

 
Κατασκευαστής: Garmin
Κωδικός Κατασκευαστή: 010-01989-31
Διαθεσιμότητα:  
Χρόνος Παράδοσης: Άμεσα σε 24ώρες!
 

Τιμή: 1.249,00
συμπεριλαμβάνεται ο ΦΠΑ 24%
ή Έως 36 άτοκες δόσεις
με την χρήση πιστωτικής κάρτας

Add to cart  
Τηλ.   

 Πληροφορίες Προϊόντος

Αεροπορικού Τύπου, Ρολόι - GPS, με Αισθητήρα Pulse Ox
  • Προηγμένο ρολόι - GPS αεροπορικού τύπου, με αισθητήρα καρπού Pulse Ox που ανιχνεύει τον κορεσμό του οξυγόνου στο αίμα.
  • Αεροπορικές λειτουργίες όπως δυναμικός έγχρωμος χάρτης, ραντάρ καιρού NEXRAD, αυτόματη καταγραφή πτήσης και ειδοποιήσεις σχετικά με αποκλίσεις πορείας, υψομετρικές διαφορές και άλλα.
  • Δυνατότητα συγχρονισμού με τα ηλεκτρονικά συστήματα του αεροσκάφους για ενισχυμένη πλοήγηση μέσω GPS και ακριβέστερα δεδομένα χάρτη.
  • Οι έξυπνες ειδοποιήσεις σας κρατούν ενήμερους εν κινήσει, ενώ οι αθλητικές λειτουργίες του ρολογιού σας προσφέρουν ενημέρωση για τον καρδιακό σας παλμό μέσω του παλμογράφου καρπού, αθλητικά προφίλ, παρακολούθηση της φυσικής σας κατάστασης και άλλα.
  • Αποθηκεύστε στο ρολόι σας και ακούστε εύκολα μέχρι 500 τραγούδια, και συνδέστε ακουστικά με τεχνολογία Bluetooth (πωλούνται ξεχωριστά) για να ακούτε τη μουσική χωρίς το τηλέφωνό σας.
  • H Λειτουργία Garmin Pay σας βοηθά να πραγματοποιείτε ανέπαφες συναλλαγές με το ρολόι σας ώστε να αφήνετε τις κάρτες και τα μετρητά σας στο σπίτι.*
  • Αυτονομία μπαταρίας: μέχρι 20 ημέρες σε κατάσταση "smartwatch" και μέχρι 18 ώρες με ενεργοποιημένο το GPS + Pulse Ox mode (ανάλογα με τις ρυθμίσεις)

Η σειρά προηγμένων ρολογιών-GPS, αεροπορικού τύπου, D2, είναι η πρώτη που προσφέρει τη δυνατότητα παγκόσμιας πλοήγησης αεροσκάφους στον καρπό. Απευθύνεται σε πεπειραμένους πιλότους αλλά και γενικότερα σε λάτρεις των πτήσεων. Το ρολόι Garmin D2 Delta PX φέρνει αυτή τεχνολογία σ' ένα ολοκαίνουργο επίπεδο δυνατοτήτων και συνδεσιμότητας. Με τις προηγμένες αεροπορικές και αθλητικές λειτουργίες του, και τον κομψό σχεδιασμό του, ολοκληρώνει το στιλ σας και σας βοηθά να πλοηγηθείτε μέσα στη μέρα. Το ρολόι διαθέτει και άλλα χρήσιμα χαρακτηριστικά όπως είναι η χωρητικότητα 500 τραγουδιών και η δυνατότητα ανέπαφων πληρωμών "Garmin Pay"*.

Για Αεροπόρους Υψηλών Πτήσεων
Η σειρά D2 Delta προσφέρει 3 μοντέλα που διαφέρουν στο μέγεθος ώστε να εξυπηρετούν κάθε καρπό και να ταιριάζουν με κάθε στιλ. Το Garmin D2 Delta PX είναι το μοντέλο με το μεγαλύτερο μέγεθος 51 mm. Διαθέτει στεφάνη και μπρασελέτ από κομψό γκρι τιτάνιο με φινίρισμα DLC και οθόνη από ανθεκτικό θολωτό κρύσταλλο ζαφείρι. Πρόκειται για το πιο εξελιγμένο και προηγμένο ρολόι αεροπορικού τύπου που υπάρχει μέχρι στιγμής. Κατασκευασμένο για εξαιρετική ανθεκτικότητα το Garmin D2 Delta PX είναι επίσης, το πρώτο ρολόι της σειράς D2 που διαθέτει τον αισθητήρα καρπού Pulse Ox ώστε να σας κρατά ανήμερους για τον κορεσμό του οξυγόνου στο αίμα. Με τον πολύχρωμο χάρτη, τις καιρικές προγνώσεις, τα σημεία αναφοράς και την παρακολούθηση πτήσης, το D2 Delta PX είναι ένα πραγματικό αεροπορικό σύστημα, βασισμένο στο GPS, στο οποίο μπορείτε να βασίζεστε για να σας παρέχει αξιόπιστες αναφορές και ενημερώσεις πλοήγησης στο πιλοτήριό σας. Μεταξύ των πτήσεων μπορείτε να χρησιμοποιείτε τις εξελιγμένες αθλητικές του λειτουργίες - συμπεριλαμβανομένης της μέτρησης καρδιακών παλμών μέσω της τεχνολογίας καρπού Elevate™, την καθημερινή παρακολούθηση δραστηριότητας, τις μετρήσεις από τις προπονήσεις σας και πολλά άλλα - για να κατακτάτε τους προσωπικούς σας στόχους προς την διατήρηση της φυσικής σας κατάστασης. Για τις έντονες δραστηριότητες, το D2 Delta διαθέτει επιπλέον εύκαμπτο αθλητικό λουράκι σιλικόνης, που μπαίνει πολύ εύκολα στο ρολόι σας χάρη στον έξυπνο μηχανισμό QuickFit χωρίς τη χρήση εργαλείων. Τέλος, όπου και αν ταξιδεύετε, οι έξυπνες ειδοποιήσεις (emails, γραπτά μηνύματα, ξυπνητήρι και άλλα) εμφανίζονται στην οθόνη του ρολογιού σας για να σας βοηθήσουν να μένετε πάντα ενήμεροι, εν κινήσει.

Έλεγχος Κορεσμού Οξυγόνου
Ο αισθητήρας Pulse Ox στο D2 Delta PX στέλνει ακτίνες φωτός στον καρπό σας για να προσδιορίσει το ποσοστό της αιμοσφαιρίνης στη κυκλοφορία του αίματός σας και να σας δείξει το επίπεδο κορεσμού του οξυγόνου στο σώμα σας. Τα επίπεδα κορεσμού O2 εξαρτώνται από διάφορους παράγοντες, συμπεριλαμβανομένης της γενικότερης φυσικής σας κατάστασης, του ρυθμού αναπνοής και του επιπέδου της δραστηριότητάς σας. Ο αισθητήρας Pulse Ox σας βοηθά να είστε σε ενήμεροι για το πόσο καλά προσαρμόζονται τα επίπεδα του οξυγόνου όσο μεγαλώνει το υψόμετρο.

Πετάξτε Απ' ευθείας ή Πλοηγηθείτε με Πλάνο Πτήσεων
Χρησιμοποιώντας την παγκόσμια βάση δεδομένων για τα αεροδρόμια, το D2 Delta σας επιτρέπει να έχετε πρόσβαση στις λειτουργίες "Direct-to" και "Nearest routing" απλά πιέζοντας ένα από τα δύο εξειδικευμένα κουμπιά. Έτσι μπορείτε να πετάξετε κατευθείαν στην τοποθεσία που θέλετε ή να περάσετε από κάποιο σημείο αναφοράς της προτίμησής σας - ή να βρείτε το κοντινότερο αεροδρόμιο αν χρειάζεται να προσεδαφιστείτε άμεσα. Μπορείτε ακόμα να δείτε τη διαδρομή σας σε σχέση με τα κοντινά αεροναυπηγία, αεροδρόμια, σταυροδρόμια και άλλα χαρακτηριστικά του εδάφους στον κινούμενο, έγχρωμο χάρτη του ρολογιού σας — ή μπορείτε να ακολουθήσετε την βελόνα πορείας HSI που υποδεικνύει τον προορισμό σας. Είναι εύκολο να κάνετε zoom στον κινούμενο χάρτη και να δείτε περισσότερα αεροδρόμια, σημεία αναφοράς, καιρικές συνθήκες και χαρακτηριστικά VFR όπως δρόμοι, πόλεις, υδατικά συστήματα και άλλα. Ορίζοντας τα προσωπικά σας σημεία αναφοράς, μπορείτε να πλοηγηθείτε σε όποια τοποθεσία θέλετε και ας μην υπάρχει καταχωρημένη στη βάση δεδομένων. Ειδικότερα, μπορείτε να δημιουργήσετε σημεία "Mark on Target" για εύκολη εύρεση και επιστροφή στις τοποθεσίες που έχετε πετάξει.

Ενισχυμένη Συνδεσιμότητα με το Πιλοτήριο
Για ακόμη μεγαλύτερη άνεση, μπορείτε να συνδέσετε το Flight Stream 510 wireless gateway (πωλείται ξεχωριστά) με το σύστημα στο πιλοτήριό σας, ώστε να να μπορείτε να χρησιμοποιείτε την τεχνολογία Connext® και να μεταφέρετε πληροφορίες μεταξύ συμβατού πλοηγού Garmin GPS και του ρολογιού σας D2 Delta. Tα δεδομένα θέσης του GPS που μεταφέρονται, σας προσφέρουν μεγαλύτερη ακρίβεια στις λεπτομέρειες του χάρτη του ρολογιού σας. Επιπλέον, χρησιμοποιώντας πεδία δεδομένων μπορείτε να μεταφέρετε και άλλες πληροφορίες όπως το υψόμετρο, την ταχύτητα του αέρα, την εξωτερική θερμοκρασία και άλλα στο ρολόι σας, σε πραγματικό χρόνο.

Ραντάρ Καιρού
Ενημερωθείτε με μια ματιά για τις καιρικές συνθήκες. Επειδή το D2 Delta συνεργάζεται ασύρματα με το smartphone σας, μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε μετεωρολογικά δελτία (METARs) και προγνώσεις (TAF) - για τους άνεμους, την ορατότητα, τη συννεφιά, τις βροχοπτώσεις, τη θερμοκρασία, τη βαρομετρική πίεση και άλλα, ανάλογα με την περιοχή που σας ενδιαφέρει. Πατώντας τα κουμπιά συντόμευσης (Direct-to και Down) μπορείτε να δείτε τα γραφικά του ραντάρ (NEXRAD) σε υψηλή ευκρίνεια πάνω στο χάρτη σας, και να έχετε έτσι, γρήγορη πρόσβαση στα δεδομένα που χρειάζεστε, σχετικά με τις τάσεις του καιρού.

Αυτόματη Καταγραφή Πορείας
Χάρη στην ασύρματη συνδεσιμότητα με το smartphone σας, το D2 Delta μπορεί να καταγράφει την πτήση σας και άλλα δεδομένα. Κατά την απογείωση, το ρολόι ανιχνεύει τις αλλαγές στο υψόμετρο και αυτόματα, ενεργοποιεί την διαδικασία καταγραφής - καταγράφει την ημερομηνία, τη διάρκεια του ταξιδιού, το συνολικό χρόνο πτήσης και τη διαδρομή. Ύστερα, όταν η πτήση σας ολοκληρωθεί, το ρολόι συγχρονίζει αυτά τα δεδομένα με το smartphone σας στο flyGarmin.com® και στην εφαρμογή Garmin Pilot.

Εξατομικευμένες Λειτουργίες
Τα εξατομικεύσιμα πεδία στο ρολόι σας, D2 Delta, σας επιτρέπουν να έχετε εύκολη πρόσβαση σε δεδομένα που είναι σημαντικά για εσάς - όπως η τρέχουσα ταχύτητα εδάφους, ο εντοπισμός GPS, η απόσταση από σημεία αναφοράς και αεροδρόμια, τον υπολειπόμενο χρόνο διαδρομής, την κατεύθυνση, και άλλες παραμέτρους που επηρεάζουν την πτήση σας. Μπορεί να ορισθεί χρήσιμη ειδοποίηση για το υψόμετρο και να σας ενημερώσει σε περίπτωση που πλησιάζετε ή φεύγετε από κάποιο προεπιλεγμένο υψόμετρο. Μπορείτε επίσης να επιλέξετε τη λειτουργία χρονόμετρου για να τηρείτε το χρονοδιάγραμμα της πτήσης σας ή για αλλαγές πτήσεων. Οι ειδοποιήσεις δόνησης σας ενημερώνουν σε περίπτωση που ξεφύγετε εκτός πορείας ή φτάσετε στο επιθυμητό υψόμετρο. Με την ειδοποίηση προσαρμόσιμου υψομέτρου O2 που βασίζεται στο βαρόμετρο, το ρολόι σας δονείται για να σας υπενθυμίσει πότε είναι απαραίτητο συμπληρωματικό οξυγόνο. Υπάρχουν επίσης ποικίλες άλλες λειτουργίες με ειδοποιήσεις δόνησης που ενεργοποιούνται για παράδειγμα όταν είναι η ώρα να αλλάξετε δεξαμενή καυσίμου ή όταν χρειάζεται να πραγματοποιήσετε χρονικά κρίσιμες εργασίες.

Προηγμένες Πολυ-αθλητικές Λειτουργίες
Εκτός από τις αεροπορικές λειτουργίες, το D2 Delta προσφέρει και μια ολοκληρωμένη σειρά από προπονητικά χαρακτηριστικά καθώς και εργαλεία πλοήγησης στην ύπαιθρο. Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε μια σειρά από φυσιολογικές μετρήσεις, παρακολούθηση της φυσικής σας κατάστασης και άλλα, ώστε να μπορείτε να ελέγχετε τα στατιστικά των προπονήσεών σας, να μετράτε την πρόοδό σας και να αποφεύγετε τους τραυματισμούς. Ειδικά προφορτωμένα προφίλ δραστηριοτήτων παρέχονται για το golf, την κολύμβηση, το τρέξιμο, την ποδηλασία, το ορεινό τρέξιμο, το σκι και άλλα. Επιπρόσθετα, μετράει τα βήματά σας και παρακολουθεί τον ύπνο σας, ενώ με τον παλμογράφο καρπού Elevate παρέχει και πληροφορίες σχετικά με τις θερμίδες που καίτε και ποσοτικοποιεί την ένταση των δραστηριοτήτων σας. Για επιπλέον κίνητρο, μπορείτε να κατεβάσετε προηγμένα προγράμματα προπονήσεων και εκγύμνασης από την κοινότητα Garmin Connect™.

Μουσική Που Σας Ταξιδεύει
Όπου και αν βρίσκεστε - στον αέρα ή στη γη - τα αγαπημένα σας κομμάτια είναι πάντα διαθέσιμα στον καρπό σας, χάρη στο D2 Delta και την δυνατότητά του να αποθηκεύει μέχρι και 500 τραγούδια. Είναι πολύ εύκολο να μεταφέρετε μουσική από τον υπολογιστή σας και να φτιάξετε μια λίστα με τα αγαπημένα σας κομμάτια, ώστε να μπορείτε να τα ακούτε μέσω Bluetooth panel ή με Bluetooth ακουστικά (πωλούνται ξεχωριστά). Επιπλέον, μπορείτε να συγχρονίσετε λίστες στο ρολόι σας από επιλεγμένες υπηρεσίες music streaming.

Ανέπαφες Συναλλαγές
Για να σας βοηθήσει στους ρυθμούς της καθημερινότητας, το D2 Delta διαθέτει την τεχνολογία ανέπαφων συναλλαγών Garmin Pay. Χρησιμοποιήστε την για να πραγματοποιήσετε τις αγορές σας αφήνοντας τα μετρητά και τις κάρτες σας στο σπίτι. Λειτουργεί όπου υπάρχει scanner ανέπαφων συναλλαγών.*

* Η λειτουργία Garmin Pay δεν υποστηρίζεται ακόμη στην Ελλάδα.

Εξατομικευμένα Αpps, Watch Faces και Λουράκια
Εκφράστε την προσωπικότητά σας εξατομικεύοντας το ρολόι σας με δωρεάν downloads από το Connect IQ™ store. Αλλάξτε την οθόνη του ρολογιού σας, προσθέστε πεδία δεδομένων ή κατεβάστε εφαρμογές και γραφικά για να βλέπετε τις πληροφορίες που θέλετε με μια ματιά. Υπάρχει επίσης, μία μεγάλη ποικιλία από ανταλλακτικά λουράκια με τον μηχανισμό QuickFit κατασκευασμένα από δέρμα υψηλής ποιότητας, μέταλλο ή σιλικόνη - ώστε να μπορείτε να ταιριάξετε το ρολόι σας σε κάθε περίσταση ή δραστηριότητα εύκολα, χωρίς να απαιτούνται ειδικά εργαλεία. Απλά επιλέξτε αυτό που επιθυμείτε και με ένα κλικ είναι έτοιμο.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά
Διαστάσεις: 51 x 51 x 17.5 mm
Διάμετρος οθόνης: 1.2" (30.4 mm)
Βάρος: 87 g
Αδιαβροχοποίηση: 10 ATM


Βάρος συσκευασίας (ογκομετρικό): 1κ.

 
 Προτείνονται επίσης...

Garmin Striker Plus 9sv Βυθόμετρο με GPS και αισθητήριο πρύμνης GT20
  €529,00

Hasda MP-804BT ράδιο/mp3 Bluetooth και Ηχεία Fusion EL-F651W
  €125,00

Garmin echoMAP Plus 62cv με χάρτη Ελλάδας G3
729,00  €649,00

Garmin echoMAP Plus 62cv με χάρτη Ελλάδας G3 & αισθητήριο GT20
829,00  €749,00

MEIMLAND UV-R50 Φορητός dual band πομποδέκτης VHF/UHF έως 6W
  €43,00

Garmin Striker Plus 9sv Βυθόμετρο με GPS και αισθητήριο πρύμνης GT52
725,00  €629,00

Πλήρες έγχρωμο σετ CCTV εποπτείας και καταγραφής με 4 Κάμερες και σύνδεση μέσω 3G SEGURITY SYSTEM-OEM
144,00  €69,99

Garmin GPSMAP 64s με χάρτη Topo Drive Hellas + Συνδρομή BirdEye + ΕΓΣΑ87
369,00  €249,00


  

 

 

  Συναλλαγή με

 

Τηλ.: 2310 634.513 - Κιν: 6977 38.38.73 - Email: info@meimaris.com
Ελπίδος 34 (γήπεδο ΒΑΟ), 56 625, Συκιές, Θεσσαλονίκη.


Copyright © 2004-2020
Meimaris.com. All Rights Reserved