Αρχικη :: Τρόποι παραγγελίας :: Τρόποι πληρωμής :: Παρακολούθηση παραγγελίας :: Επικοινωνία

0 προϊόντα
Σύνολο 0,00 €

  Κατάλογοι

 ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

 Βυθόμετρα

 GPS Θαλάσσης

 GPS Φορητά

 GPS Πλοηγοί Οχημάτων

 GPS Άθλησης (Fitness)

 GPS για σκύλους

 Εκπαιδευτικά Σκύλων

 Αξεσουάρ για GPS

 Action κάμερες

 Αξεσουάρ Σκαφών

 Smartwatches

 Πομποδέκτες

 Μπαταρίες

 Αξεσουάρ VHF/UHF/PMR

 Radar

 Κάμερες Oχημάτων

 Ενδοεπικοινωνίες Μηχανών

 Scanners (Δέκτες)

 Τροφοδοτικά

 Tuners-Couplers

 Κεραίες - Αξεσουάρ

 Φορτιστές - UPS

 Ενισχυτές RF

 Καλώδια-Connectors

 Rotators-Towers

 Όργανα Μετρήσεων

 Εικόνα & Ήχος

 Ασύρματο Δίκτυο

 Ηλεκτρικά Πατίνια

 Έξυπνες αγορές

 Φακοί Led

 Φωτισμός - Επιγραφές Led

 Κάμερες Ασφαλείας

  Κατασκευαστές

  Πληροφορίες

 Αρχικη
 Η εταιρία
 Τελευταία Νέα
 Τηλεοπτικά σποτς
 Ραδιοφωνικά σποτς
 Ευκαιρίες καριέρας
 Τρόποι παραγγελίας
 Τρόποι πληρωμής
 Αποστολές - Επιστροφές
 Κατάσταση παραγγελίας
 Ελληνικά εγχειρίδια
 Προσωπικά δεδομένα
 Όροι χρήσης
 Επικοινωνία

  Τρέχον σποτ

Meimaris.com GPS Θαλάσσης  Χαρτογραφικά GPS με βυθόμετρο

Χρόνος Παράδοσης: Άμεσα σε 24ώρες!

Garmin GPSMAP 922xs με χάρτη Ελλάδας G3

[ Εκτύπωση Προϊόντος] 


 

 
Κατασκευαστής: Garmin
Κωδικός Κατασκευαστή: 010-01739-GT
Διαθεσιμότητα:  
Χρόνος Παράδοσης: Άμεσα σε 24ώρες!
 

Τιμή: 1.549,00
συμπεριλαμβάνεται ο ΦΠΑ 24%
ή Έως 36 άτοκες δόσεις
με την χρήση πιστωτικής κάρτας

Add to cart  
Τηλ.   

 Πληροφορίες Προϊόντος

Εκπληκτικός συνδυασμός πλότερ/σόναρ με οθόνη αφής στις 9 ίντσες
  • Οθόνη αφής στις 9 ίντσες υψηλής ευκρίνειας και μοναδικής ευκολίας
  • Υποστήριξη NMEA 2000 και 0183 για δημιουργία ολοκληρωμένου δικτύου με αυτόματο πιλότο, digital switching, δεδομένα καιρού, FUSION-Link, VHF, AIS και αισθητήρια
  • Υποστήριξη δικτύου Garmin Marine Network για κοινή χρήση σόναρ, Panoptix, χαρτών, δεδομένων χρήστη, ραντάρ και καμερών IP μεταξύ πολλαπλών συσκευών.
  • Υποστήριξη χάρτη BlueChart g2 Vision HD για αυτόματο υπολογισμό πορείας και άλλες εξελιγμένες λειτουργίες πλοήγησης1
Ζήστε μία ανεπανάληπτη εμπειρία πλοήγησης με αυτό το μοναδικό συνδυασμό πλότερ/βυθομέτρου σε μία πολύ κομψή συσκευή στις 9 ίντσες. Προσφέρει ασύρματη σύνδεση με εφαρμογές Garmin, υποστήριξη NMEA 2000 και Garmin Marine Network για ραντάρ και Panoptix - συμπεριλαμβανομένης της λειτουργίας FronVu για αποφυγή συγκρούσεων. Επιπλέον έχει ενσωματωμένο σόναρ CHIRP και CHIRP ClearVu (τα αισθητήρια πωλούνται χωριστά).

Υποστήριξη Garmin Marine Network και ΝΜΕΑ 2000
Οι ολοκληρωμένες επιλογές δικτύωσης προσφέρουν περισσότερες δυνατότητες στο σκάφος σας. Με το Garmin Marine Network μπορείτε να μοιράζεστε δεδομένα σόναρ συμπεριλαμβανομένου και του Panoptix, χάρτες, δεδομένα χρήστη, ραντάρ και κάμερες IP μεταξύ συσκευών. Με τα δίκτυα NMEA 2000 και NMEA 0183 μπορείτε να συνδέσετε αυτόματο πιλότο, digital switching, καιρό, FUSION-Link, VHF, AIS και άλλα αισθητήρια.

Συνδεσιμότητα Wi-Fi
Απολαύστε τη συνδεσιμότητα Wi-Fi για τις εφαρμογές BlueChart Mobile 2.0 και Garmin Helm . Με το Garmin Helm μπορείτε να βλέπετε και να χειρίζεστε το πλότερ σας από συμβατό smartphone ή ταμπλέτα παρέχοντας σας ευελιξία και διαρκή επίγνωση κατάστασης. Με το BlueChart Mobile, τη δωρεάν εφαρμογή που μπορείτε να κατεβάσετε από το App Store™, Μπορείτε να έχετε αξιόπιστες πληροφορίες καιρού, ενώ προγραμματίζετε τις πορείες σας στο iPad ή το iPhone και να μεταφέρετε τα δεδομένα σας στο συμβατό πλότερ Garmin. Μπορείτε ακόμα να δείτε και να χειριστείτε τις action cameras VIRB από το πλότερ σας.

Συνδεσιμότητα ANT+
Εκμεταλλευτείτε τις δυνατότητες ασύρματης διασύνδεσης ANT για να συνδεθείτε με το ναυτικό smartwatch quatix, τον προτζέκτορα Garmin Nautix™, το ασύρματο αισθητήριο ανέμου gWind Wireless και το όργανο GNX Wind καθώς και με ασύρματα χειριστήρια.

Ενσωματωμένες δυνατότητες σόναρ
Το GPSMAP 922xs έχει ενσωματωμένο σόναρ 1kW CHIRP για παραδοσιακό βυθόμετρο και φωτογραφική απεικόνιση ClearVu. Υποστηρίζει ακόμα σόναρ Panoptix, εξελιγμένα modules σόναρ Garmin και μία μεγάλη ποικιλία αισθητηρίων τα οποία πωλούνται χωριστά.

Οι συσκευές που χρησιμοποιούνται σε δίκτυο μπορούν να μοιράζονται τα δεδομένα από το ενσωματωμένο σόναρ με άλλες συσκευές του δικτύου. Μπορείτε ακόμα να επιλέξετε ποιες πληροφορίες θα εμφανίζονται σε υπέρθεση στη σελίδα του σόναρ όπως για παράδειγμα ραντάρ, ώα ή ταχύτητα GPS.

Ενημέρωση θέσης και κατεύθυνσης 10 φορές το δευτερόλεπτο
Ο ενσωματωμένος δέκτης 10Ηz για GPS και GLONASS ενημερώνει τη θέση και την κατεύθυνσή σας 10 φορές το δευτερόλεπτο, εξασφαλίζοντας μία ομαλή αναπαράσταση της κίνησής σας στην οθόνη. Επιπρόσθετα εξασφαλίζει μεγαλύτερη ακρίβεια για την αποθήκευση μέχρι 5000 σημείων, προσφέροντάς σας τη δυνατότητα να επιστρέφετε σε αυτά εύκολα και γρήγορα.

Οι καλύτεροι χάρτες για τη θάλασσα
Το GPSMAP 922xs με την προσθήκη του αναλυτικού χάρτη BlueChart® g2 Vision HD έχετε αναλυτικό χάρτη ψαρέματος, πλοήγησης, τρισδιάστατο χάρτη βυθού και επιφανείας καθώς και δορυφορική απεικόνιση και αεροφωτογραφίες. Επιπλέον, με την προσθήκη του BlueChart® g2 Vision HD, το πλότερ σας αποκτά δυνατότητα αυτόματου υπολογισμού πορείας1 σύμφωνα με τις παραμέτρους του σκάφους σας.

Δημιουργήστε τους δικούς σας χάρτες με το Quickdraw Contours
Δημιουργήστε ακαριαία τους προσωπικούς σας χάρτες ψαρέματος HD στην οθόνη σας με ισοβαθείς στα 30 εκατοστά. Προσαρμόστε τους χάρτες σύμφωνα με τις δικές σας ανάγκες. Οι χάρτες αυτοί είναι δικοί σας και μπορείτε να τους μοιραστείτε με την κοινότητα Quickdraw στο Garmin Connect ή να τους κρατήστε για τον εαυτό σας.

Ενσωματωμένες λειτουργίες SailAssist
Για να αποκτήστε το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα στην ιστιοπλοΐα, το πλότερ σας διαθέτει μία σελίδα καθοδήγησης πριν τον αγώνα που εμφανίζει την εικονική γραμμή αφετηρίας, καθώς και πεδία δεδομένο με laylines, το χρόνο που πρέπει να κάψετε πριν την εκκίνηση και ένα χρονόμετρο αγώνα που μπορεί να συγχρονιστεί με όλες τις συσκευές Garmin με GPS που είναι σε δίκτυο. Επιπλέον, στις εξειδικευμένες λειτουργίες για την ιστιοπλοΐα περιλαμβάνονται εξειδικευμένο γράφημα ανέμου, γραμμές κατεύθυνσης και Course over ground, πραγματικός και φαινόμενος άνεμος και άλλα.

Μεταφορά σημείων GPX
Αν διαθέτετε σημεία, διαδρομές ή πορείες που χρησιμοποιείτε συχνά αποθηκευμένα σε άλλο GPS, είναι εύκολο να τα μεταφέρετε στο νέο πλότερ Garmin εφόσον διαθέτουν μορφοποίηση GPX.

1. Η λειτουργία της αυτόματης πλοήγησης είναι για σκοπούς προγραμματισμού και δεν αντικαθιστά την ασφαλή οδήγηση.
 
ΒΑΣΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
Η δύναμη της απλότητας: Εύχρηστα στη χρήση και την τοποθέτηση πλότερ με οθόνη υψηλής ανάλυσης στις 9 ίντσες.
Ενσωματωμένο σόναρ: Τα μοντέλα "xs" προσφέρουν σόναρ Garmin CHIRP και CHIRP ClearVu με ισχύ 1KW συμβατικό και 1KW Chrip
Δίκτυο: Υποστηρίζει την κοινή χρήση σόναρ, ραντάρ, χάρτες, δεδομένα χρήστη, κάμερες και Panoptix μεταξύ πολλαπλών οθονών όταν αυτές είναι ενσωματωμένες στο ίδιο δίκτυο.
NMEA 2000 και 0183: Για σύνδεση στο δίκτυο με αυτόματο πιλότο, digital switching, καιρό, Fusion-Link, VHF, AIS και άλλα αισθητήρια.
Ασύρματη σύνδεση: Ασύρματη σύνδεση με τις εφαρμογές Garmin Helm και BlueChart Mobile και με την action camera VIRB.
Σόναρ CHIRP: Το σόναρ Chirp σαρώνει ένα εύρος συχνοτήτων και μπορεί να δημιουργήσει ξεκάθαρη απεικόνιση των ψαριών και διαχωρισμό των στόχων.
Quickdraw Contours: Το εύχρηστο και δωρεάν λογισμικό Quickdraw Contours δημιουργεί ακαριαία τους προσωπικούς σας χάρτες ψαρέματος HD με ισοβαθείς στα 30εκ. στ συσκευή GPSMAP που διαθέτετε. Μοιραστείτε τους χάρτες σας με άλλους χρήστες της κοινότητας Quickdraw στο Garmin Connect ή κρατήστε τους για προσωπική χρήση.
Sailassist: Οι εξελιγμένες λειτουργίες για την ιστιοπλοϊα περιλαμβάνουν laylines, εξελιγμένο γράφημα ανέμου και ρευμάτων/παλίρροιας, καθοδήγηση πριν τον αγώνα με την εικονική γραμμή αφετηρίας, καθώς και πεδία δεδομένων που εμφανίζουν laylines, χρόνο πριν την εκκίνηση και όλα αυτά μπορούν να συγχρονιστούν σε όλες τις συσκευές Garmin με GPS που είναι στο δίκτυο.
Υποστήριξη Panoptix: Υποστηρίζει τα αισθητήρια Panoptix που βλέπουν τα πάντα συμπεριλαμβανομένης και της FrontVu για την αποφυγή σύγκρουσης.
Υποστήριξη ANT+: Για χρήση με το ναυτικό ρολόι quatix 3, την οθόνη Garmin Nautix, το ασύρματο αισθητήριο ανέμου sWind Wireless 2, το ναυτικό όργανο GNX Wind και ασύρματα χειριστήρια.
Premium Cartography Options: Ο χάρτης BlueChart g2 Vision προσφέρει αυτόματη πλοήγηση Auto Guidance 3.0 που σας καθοδηγεί σε οποιοδήποτε σημείο του χάρτη, να δείτε την εκτιμώμενη ώρα άφιξης και πολλά άλλα.

Περιεχόμενα συσκευασίας
GPSMAP 922xs με χάρτη G2 Vision Ελλάδα (Με δυνατότητα αναβάθμισης σε G3)
Βάση
Βάση χωνευτή
Καλώδιο τροφοδοσίας/δεδοµένων
Προστατευτικό καπάκι
Οδηγίες χρήσης

Στην συσκευασία δεν περιλαµβάνεται αισθητήριο βυθοµέτρου

Βάρος συσκευασίας (ογκομετρικό): 4κ.

 
 Προτείνονται επίσης...

Garmin Striker Plus 9sv Βυθόμετρο με GPS και αισθητήριο πρύμνης GT20
  €529,00

Hasda MP-804BT ράδιο/mp3 Bluetooth και Ηχεία Fusion EL-F651W
  €125,00

MEIMLAND UV-R50 Φορητός dual band πομποδέκτης VHF/UHF έως 6W
  €43,00

Garmin Striker Plus 9sv Βυθόμετρο με GPS και αισθητήριο πρύμνης GT52
725,00  €629,00

Πλήρες έγχρωμο σετ CCTV εποπτείας και καταγραφής με 4 Κάμερες και σύνδεση μέσω 3G SEGURITY SYSTEM-OEM
144,00  €69,99

Garmin vivoactive 3 Black with Stainless Hardware
  €148,99

TYT TH-UV8000D MKII 10Watt Φορητός dual band πομποδέκτης VHF/UHF με 1 Κεραία + Μικροακουστικό
85,00  €68,00

Garmin GPSMAP 64s με χάρτη Topo Drive Hellas + Συνδρομή BirdEye + ΕΓΣΑ87
369,00  €249,00


  

 

 

  Συναλλαγή με

 

Τηλ.: 2310 634.513 - Κιν: 6977 38.38.73 - Email: info@meimaris.com
Ελπίδος 34 (γήπεδο ΒΑΟ), 56 625, Συκιές, Θεσσαλονίκη.


Copyright © 2004-2020
Meimaris.com. All Rights Reserved