Αρχικη :: Τρόποι παραγγελίας :: Τρόποι πληρωμής :: Παρακολούθηση παραγγελίας :: Επικοινωνία

0 προϊόντα
Σύνολο 0,00 €

  Κατάλογοι

 ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

 Βυθόμετρα

 GPS Θαλάσσης

 GPS Φορητά

 GPS Πλοηγοί Οχημάτων

 GPS Άθλησης (Fitness)

 GPS για σκύλους

 Εκπαιδευτικά Σκύλων

 Αξεσουάρ για GPS

 Action κάμερες

 Αξεσουάρ Σκαφών

 Smartwatches

 Πομποδέκτες

 Μπαταρίες

 Αξεσουάρ VHF/UHF/PMR

 Radar

 Κάμερες Oχημάτων

 Ενδοεπικοινωνίες Μηχανών

 Scanners (Δέκτες)

 Τροφοδοτικά

 Tuners-Couplers

 Κεραίες - Αξεσουάρ

 Φορτιστές - UPS

 Ενισχυτές RF

 Καλώδια-Connectors

 Rotators-Towers

 Όργανα Μετρήσεων

 Εικόνα & Ήχος

 Ασύρματο Δίκτυο

 Ηλεκτρικά Πατίνια

 Έξυπνες αγορές

 Φακοί Led

 Φωτισμός - Επιγραφές Led

 Κάμερες Ασφαλείας

  Κατασκευαστές

  Πληροφορίες

 Αρχικη
 Η εταιρία
 Τελευταία Νέα
 Τηλεοπτικά σποτς
 Ραδιοφωνικά σποτς
 Ευκαιρίες καριέρας
 Τρόποι παραγγελίας
 Τρόποι πληρωμής
 Αποστολές - Επιστροφές
 Κατάσταση παραγγελίας
 Ελληνικά εγχειρίδια
 Προσωπικά δεδομένα
 Όροι χρήσης
 Επικοινωνία

  Τρέχον σποτ

Meimaris.com GPS Άθλησης (Fitness)  GPS Ρολόγια

Χρόνος Παράδοσης: Άμεσα σε 24ώρες!

Garmin Fenix 6X Pro Solar Titanium Carbon Grey DLC with Black Band

[ Εκτύπωση Προϊόντος] 


 

 
Κατασκευαστής: Garmin
Κωδικός Κατασκευαστή: 010-02157-21
Διαθεσιμότητα:  
Χρόνος Παράδοσης: Άμεσα σε 24ώρες!
 

Τιμή καταλόγου: €949,00
Τιμή: 806,65
συμπεριλαμβάνεται ο ΦΠΑ 24%
  Add to cart
 
Τηλ.   

 Πληροφορίες Προϊόντος

Η σειρά fenix 6X είναι η νέα γενιά κορυφαίων smartwatch με GPS.

Ενσωματώνοντας τις εμπειρίες των αθλητών και των φίλων της περιπέτειας, η σειρά fenix 6X προορίζεται για αυτούς που ξεπερνούν τα όρια και επαναπροσδιορίζουν τις προσδοκίες. Διαθέτει ολοκαίνουριο σχεδιασμό, σε διάφορα μεγέθη και υλικά, νέες λειτουργίες και ακόμα πιο εντυπωσιακή αυτονομία μπαταρίας. Αυτά τα ανθεκτικά, πλούσια σε τεχνολογίες ρολόγια, είναι φτιαγμένα για να αποδέχονται οποιαδήποτε πρόκληση και ταιριάζουν σε κάθε τρόπο ζωής - με εξελιγμένους παλμούς από τον καρπό1, Pulse Ox2, αισθητήρια πλοήγησης, ενσωματωμένα προφίλ δραστηριοτήτων, νέα λειτουργία διαχείρισης μπαταρίας, μετρήσεις απόδοσης, ανέπαφες πληρωμές3, έξυπνες ειδοποιήσεις4 και ακόμα περισσότερα. Είναι βελτιστοποιημένα για χρήση σε εξωτερικό χώρο, με πάντα ενεργή, ευανάγνωστη στον ήλιο οθόνη με ακόμα μεγαλύτερη οθόνη 1.4" (36% μεγαλύτερη από τα προηγούμενα μοντέλα fenix) στο fenix 6X.
Όντας το πρώτο ρολόι που προσφέρει ηλιακή φόρτιση, η έκδοση fenix 6X Pro Solar έχει σχεδιαστεί με το Power Glass, ένα διαφανές κρύσταλλο ηλιακής φόρτισης το οποίο χρησιμοποιεί την ενέργεια του ήλιου για να επεκτείνει την αυτονομία της μπαταρίας. Οι χρήστες μπορούν γρήγορα και εύκολα να ελέγξουν την ηλιακή συσσώρευση ενέργειας απευθείας από τον καρπό τους. Η αυτονομία μπαταρίας στο fenix 6X Pro Solar σε λειτουργία smartwatch αγγίζει τις 21 μέρες και επεκτείνεται κατά 3 μέρες όταν χρησιμοποιηθούν οι δυνατότητες της ηλιακής φόρτισης11.


ΒΑΣΙΚΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ
ΝΕΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΟΘΟΝΗ Αισθητά βελτιωμένη ορατότητα στο fenix 6x 1.4" (36% μεγαλύτερη σε σχέση με προηγούμενα μοντέλα Fenix).
ΟΘΟΝΗ ΠΑΝΤΑ ΕΝΕΡΓΗ Ανθεκτική και εκλεπτυσμένη σχεδίαση που διαθέτει μια ευανάγνωστη οθόνη πάντα ενεργή (1.4") και ευδιάκριτη στον ήλιο.
ΝΕΟ ΚΡΥΣΤΑΛΛΟ ΗΛΙΑΚΗΣ ΦΟΡΤΙΣΗΣ POWER GLASS Οι εκδόσεις fenix 6X Pro Solar διαθέτουν κρύσταλλο ηλιακής φόρτισης Power Glass με οθόνη 1.4" που χρησιμοποιεί την ηλιακή ενέργεια για να επεκτείνει την αυτονομία της μπαταρίας και να αντέχει παραπάνω στις υπαίθριες δραστηριότητες.
ΝΕΟ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΑΝΤΟΧΗ Όλα τα μοντέλα fenix είναι ιδιαίτερα ανθεκτικά σύμφωνα με το αυστηρό στρατιωτικό πρότυπο 810 για εναλλαγές θερμοκρασίας, αντοχή σε κραδασμούς και νερό.
ΝΕΟ ΠΑΛΜΟΙ ΑΠΌ ΤΟΝ ΚΑΡΠΟ Η βελτιωμένη τεχνολογία οπτικού αισθητηρίου μέτρησης καρδιακών παλμών1 μετρά την ένταση των αθλητικών δραστηριοτήτων αλλά και τη διακύμανση του καρδιακού ρυθμού για να υπολογίσει το επίπεδο του στρες. Πλέον υποστηρίζει μέτρηση καρδιακών παλμών σε θαλάσσιες δραστηριότητες χωρίς τη χρήση εξωτερικού αισθητηρίου καρδιακών παλμών.
ΝΕΟ ΑΙΣΘΗΤΗΡΙΟ PULSE OX Για εγκλιματισμό υψομέτρου ή λεπτομερή παρακολούθηση ύπνου το παλμικό οξύμετρο2 εκπέμπει δέσμες φωτός για να μετρήσει την ικανότητα του σώματος στην απορρόφηση του οξυγόνου.
ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ MULTI-GNSS Υποστηρίζει δίκτυο πολλαπλών δορυφορικών συστημάτων (GPS, GLONASS και Galileo) για εντοπισμό σε ακόμη πιο δύσκολες συνθήκες σε σχέση με το GPS μόνο του.
ΑΙΣΘΗΤΗΡΙΑ ABC Πλοηγηθείτε στο επόμενο μονοπάτι σας με τους αισθητήρες ABC που περιλαμβάνουν αλτίμετρο για πληροφορίες υψομέτρου, βαρόμετρο για πληροφορίες καιρού, ηλεκτρονική πυξίδα τριών αξόνων και γυροσκόπιο.
ΝΕΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ PACEPRO Η πρωτοποριακή λειτουργία PacePro σας βοηθά να διατηρήσετε και να προσαρμόζετε το ρυθμό σας καθώς τρέχετε σε μια διαδρομή σύμφωνα με τη κλίση του εδάφους.
ΝΕΟ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ Δείτε πως διάφορες ρυθμίσεις και αισθητήρες επηρεάζουν την αυτονομία της μπαταρίας, έτσι ώστε να κάνετε τις κατάλληλες αλλαγές για την επιμήκυνση της σε πραγματικό χρόνο.
ΝΕΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ EXPEDITION Ακόμα πιο μεγάλες σε διάρκεια πεζοπορίες μεταξύ των κύκλων φόρτισης με τη λειτουργία Expedition, τη λειτουργία με GPS με πολύ χαμηλές απαιτήσεις ενέργειας που διαρκεί εβδομάδες.
ΝΕΟ ΧΑΡΤΕΣ TOPO & SKI Χρησιμοποιήστε τοπογραφικούς χάρτες για να πλοηγηθείτε στις περιπέτειες σας και δείτε τις ονομασίες και τους βαθμούς δυσκολίας για πάνω από 2000 πίστες σκι σε όλο τον κόσμο
ΝΕΟ ΜΕΤΡΗΣΕΙΣ ΑΠΟΔΟΣΗΣ Δείτε εξελιγμένες προπονητικές μετρήσεις όπως δυναμική τρεξίματος5, μετρήσεις VO2 max προσαρμοσμένες στο υψόμετρο και στην ζέστη, σύμβουλο αποκατάστασης και άλλα1
ΝΕΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ TRENDLINE Με τη λειτουργία νοημοσύνης trendline ο χρήστης μπορεί να ανακαλύψει μέρη και διαδρομές που χρησιμοποιούν οι ντόπιοι για τις δραστηριότητες τους και πλέον είναι διαθέσιμη σε μορφή επικάλυψης στο χάρτη για ακόμα καλύτερη καθοδήγηση κατά τη διάρκεια της δραστηριότητας.
ΝΕΟ ΓΗΠΕΔΑ GOLF Δείτε έγχρωμους χάρτες CourseView για περισσότερα από 41.000 γήπεδα γκολφ σε όλο τον κόσμο, με καθορισμό στόχου με ένα πάτημα και λειτουργία μέτρησης απόστασης PlaysLike
ΕΝΣΩΜΑΤΩΜΕΝΕΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ Χρησιμοποιήστε προφορτωμένα προφίλ δραστηριοτήτων για ορεινό τρέξιμο, κολύμβηση, ποδηλασία, πεζοπορία, κωπηλασία, σκι, γκολφ και πολλά άλλα.
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ CLIMBPRO Χρησιμοποιήστε τη λειτουργία ClimbPro για να δείτε πληροφορίες σε πραγματικό χρόνο από τις τρέχουσες και τις επερχόμενες αναβάσεις συμπεριλαμβανομένου της κλίσης, της απόστασης και της υψομετρικής διαφοράς.
ΠΛΟΗΓΗΣΗ TURN-BY-TURN Ακολουθήστε μια διαδρομή με οδηγίες turn-by-turn που σας επιτρέπουν να γνωρίζετε από πριν το πότε ακολουθεί η επόμενη στροφή.
ΝΕΟ ΠΟΡΕΙΕΣ ΜΕΤ’ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ Εισάγετε μια απόσταση που θέλετε να διανύσετε και δείτε προτεινόμενες διαδρομές που θα σας επιστρέψουν στο αρχικό σας σημείο. Η λειτουργία δημοφιλών διαδρομών Trendline σας βοηθά να ανακαλύψετε τα καλύτερα τοπικά μονοπάτια και διαδρομές.
ΝΕΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΕΝΤΟΠΙΣΜΟΥ Αν χρειάζεστε βοήθεια ή το ρολόι σας εντοπίσει κάποιο ατύχημα, οι λειτουργίες βοήθειας6 και εντοπισμού συμβάντος6 στέλνουν τη τοποθεσία σας στις επαφές εκτάκτου ανάγκης.
ΝΕΟ ΜΕΤΡΗΣΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ BODY BATTERY Ελέγξτε το απόθεμα ενέργειας του οργανισμού σύμφωνα με τη διακύμανση του καρδιακού ρυθμού, το στρες, την καταγραφή του ύπνου και άλλα δεδομένα για να έχετε μια γρήγορη εκτίμηση αν είστε έτοιμοι για μια δραστηριότητα ή αν πρέπει να ξεκουραστείτε.
ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ Αποθηκεύστε μέχρι 2.000 τραγούδια ή χρησιμοποιήστε υπηρεσίες μουσικής7όπως το Spotify, Deezer και Amazon Music8 και απολαύστε τη μουσική σας μέσω συμβατών ακουστικών.
BLUETOOTH ΕΞΥΠΝΕΣ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ Λάβετε emails, μηνύματα και ειδοποιήσεις απευθείας στο ρολόι σας από μια συμβατή συσκευή.
ΥΠΗΡΕΣΙΑ GARMIN PAY Αποφύγετε τις καθυστερήσεις και πραγματοποιήστε τις αγορές σας πανεύκολα με τη μέθοδο ανέπαφων πληρωμών3 Garmin Pay.
ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ CONNECT IQ Κατεβάστε προσαρμοσμένες εμφανίσεις ώρες, προσθέστε πεδία δεδομένων, εφαρμογές και widgets από το κατάστημα Connect IQ.
ΛΟΥΡΑΚΙΑ QUICKFIT Αλλάξτε εύκολα στυλ μέσα από τη μεγάλη ποικιλία σε λουράκια QuickFit σιλικόνης, δερμάτινα, νάιλον ή τιτανίου χωρίς να απαιτούνται εργαλεία.

1. Δείτε Garmin.com/ataccuracy για περισσότερες πληροφορίες
2. Δεν είναι ιατρική συσκευή και δεν προορίζεται για διάγνωση ή παρακολούθηση ιατρικής κατάστασης.
3. Δείτε υποστηριζόμενες χώρες, δίκτυα πληρωμών και τράπεζες στο Garmin.com/GarminPay
4. Όταν συνδέεται με συμβατό smartphone.
5. Όταν χρησιμοποιείται με συμβατό αισθητήριο
6. Όταν συνδέεται με συμβατό smartphone.
7. Ενδέχεται να απαιτείται συνδρομή από τρίτο πάροχο.
8. Απαιτείται συνδρομή Amazon Prime Music ή Amazon Music Unlimited. Η υπηρεσία δεν είναι διαθέσιμη σε όλες τις χώρες. Επισκεφθείτε τη σελίδα music.amazon.com για περισσότερες πληροφορίες.
9. Δείτε Garmin.com/waterrating για περισσότερες λεπτομέρειες
10. Δείτε Compatible devices
11. Με δεδομένη ολοήμερη χρήση και τρεις ώρες έκθεση σε συνθήκες φωτισμού 50.000 lux

Διαστάσεις προϊόντος (WxHxD): 51 x 51 x 14.9 χιλ
Υλικό οθόνης: Power Glass
Υλικό στεφάνης: Τιτάνιο, Diamond-Like Carbon (DLC) με επίστρωση τιτανίου
Υλικό πλαισίου: Ενισχυμένο με ίνες πολυμερές με μέταλλο στο πίσω μέρος
Υλικό δεσίματος: Σιλικόνη ή Τιτάνιο (λουράκια QuickFit)
Οθόνη Μέγεθος, ανάλυση, τύπος: 1.4" (35.56 χιλ) διάμετρος, 280 x 280 pixels, Ορατή στον ήλιο, transflective memory-in-pixel (MIP)
Βάρος: Τιτάνιο 82γρ (μόνο πλαίσιο 54γρ)
Τύπος μπαταρίας: Εσωτερική, επαναφορτιζόμενη ιόντων λιθίου
Αυτονομία μπαταρίας:
Smartwatch: Έως 21 μέρες +24 ώρες/εβδομάδα*
Με GPS: Έως 60 ώρες +6 ώρες**
GPS + Μουσική: Έως 15ώρες +1 ώρα**
Λειτουργία Max Battery GPS: 120 ώρες + 28 ώρες**
Λειτουργία Expedition GPS: 46 μέρες + 10 μέρες**
Λειτουργία καθημερινού ρολογιού: 80 μέρες + 40 μέρες**
Αδιαβροχοποίηση: 10 ATM/100 μέτρα9
Ασύρματες τεχνολογίες: Wi-Fi, BLUETOOTH και ANT+
Μνήμη/Ιστορικό: 32 GB

* Με δεδομένη ολοήμερη χρήση και τρεις ώρες έκθεση σε συνθήκες φωτισμού 50.000 lux
** Με δεδομένη χρήση σε συνθήκες φωτισμού 50.000 lux

Περιεχόμενα συσκευασίας
Garmin Fenix 6X Pro Solar Titanium Carbon Gray DLC with Black Band
Καλώδιο φόρτισης/δεδομένων
Εγχειρίδιο χρήσης


Βάρος συσκευασίας (ογκομετρικό): 1κ.


ΑΞΕΣΟΥΑΡ:
 
 Προτείνονται επίσης...

Ηλεκτρικό Πιεσόμετρο Μπράτσου - Electronic Blood Pressure Meter - ANDOWL Q319
Πλήρως αυτόματη μέτρηση αρτηριακής πίεσης και παλμών...
29,00  €19,90

Hasda MP-804BT ράδιο/mp3 Bluetooth και Ηχεία Fusion EL-F651W/B
Ολοκληρωμένο πακέτο ήχου για το σκάφος με Hasda MP-8...
  €129,00

Garmin Forerunner 45 Black
Αν είσαι δρομέας, προπονήσου κατάλληλα. (FRN)...
179,00  €152,15

Garmin Instinct Graphite
Ανθεκτικό ρολόι GPS που έχει σχεδιαστεί για να αντέχ...
249,00  €211,65

MEIMLAND UV-R50 Φορητός dual band πομποδέκτης VHF/UHF έως 6W
Ήρθε για να μείνει....
  €43,00

Garmin Striker Plus 9sv Βυθόμετρο με GPS και αισθητήριο πρύμνης GT52
Νέα σειρά βυθομέτρων/ανιχνευτών ψαριών STRIKER Plus(...
725,00  €629,00

Πλήρες έγχρωμο σετ CCTV εποπτείας και καταγραφής με 4 Κάμερες και σύνδεση μέσω 3G SEGURITY SYSTEM-OEM
ΣΕΤ ΚΛΕΙΣΤΟΥ ΚΥΚΛΩΜΑΤΟΣ ΚΑΤΑΓΡΑΦΙΚΟ ΜΕ 4 ΚΑΜΕΡΕΣ HD ...
144,00  €69,99

Garmin Fenix 5 Sapphire Black with Black Band Performer Bundle
Αθλητικά ρολόγια με GPS για την προπόνηση, την περιπ...
769,00  €649,00

Garmin Fenix 5S Sapphire Champagne with Metal Band
Αθλητικά ρολόγια με GPS για την προπόνηση, την περιπ...
799,00  €639,00

Garmin Alpha 50 με κολάρο T5 με Topo Drive Hellas
Έρχεται το νέο Alpha 50 σύστημα εντοπισμού σκύλων απ...
729,00  €656,00

Garmin GPSMAP 64s με χάρτη Topo Drive Hellas + Συνδρομή BirdEye + ΕΓΣΑ87
Η στιβαρή φορητή συσκευή πλοήγησης Garmin GPSMAP 64s...
369,00  €249,00


  

 

 

  Συναλλαγή με

 

Τηλ.: 2310 634.513 - Κιν: 6977 38.38.73 - Email: info@meimaris.com
Ελπίδος 34 (γήπεδο ΒΑΟ), 56 625, Συκιές, Θεσσαλονίκη.


Copyright © 2004-2020
Meimaris.com. All Rights Reserved