Προσοχή! Τα cookies χρησιμοποιούνται σε αυτόν τον ιστότοπο για να παρέχουν την καλύτερη εμπειρία χρήστη. Αν συνεχίσετε, υποθέτουμε ότι συμφωνείτε να λαμβάνετε cookies από αυτόν τον ιστότοπο. OK

Diamond Antenna X-30 (VHF/UHF)

Κατασκευαστής: Diamond Antenna
70.00
Σύντομη Περιγραφή:
Η Χ-30 είναι το πιο κοντό σε ύψος μοντέλο της Diamond και είναι ιδανική για εγκαταστάσεις όπου η διακριτικότητα είναι υψίστης σημασίας.
Άμεσα Διαθέσιμο
+

Η Χ-30 είναι το πιο κοντό σε ύψος μοντέλο της Diamond και είναι ιδανική για εγκαταστάσεις όπου η διακριτικότητα είναι υψίστης σημασίας.


Όλες οι κεραίες βάσεως της Diamond είναι εφοδιασμένες με έναν γειωμένο radiator (το λιγότερο), ο οποίος μας προστατεύει από τις επικίνδυνες ηλεκτρικές στατικές εκκενώσεις. Αυτό είναι και το βασικό χαρακτηριστικό γνώρισμα τον κεραιών της Diamond που κάνει να ξεχωρίζουν από τις φτηνές απομιμήσεις.Οι κεραίες της Diamond είναι κατασκευασμένες από υλικά υψηλής ποιότητας και αντοχής υπόσχοντάς μας την καλύτερη δυνατή απόδοση και ανθεκτικότητα. Ο κεντρικός σωλήνας των κεραιών την Diamond είναι κατασκευασμένος από ελαστικό fibre glass, το οποίο προστατεύει αποτελεσματικά τα ενεργά στοιχεία της κεραίας.Η βάση είναι κατασκευασμένη από ενισχυμένο αλουμίνιο και οι κοντές ακτίνες από ανοξείδωτο ατσάλι. Το βύσμα του κονέκτορα βρίσκεται ενσωματωμένο μέσα στον κεντρικό σωλήνα την κεραίας για καλύτερη προστασία από σκόνη, χτυπήματα κλπ, ενώ όλες οι κεραίας της Diamond διατίθενται με 2 σφιγκτήρες για εύκολη στήριξη στην ταράτσα ή το μπαλκόνι μας.

Τεχνικά χαρακτηριστικάΕύρος συχνοτήτων: 144/430MHz (2m/70cm).

Απολαβές: 3.0dB (144MHz), 5.5dB (430MHz).

Μέγιστη ισχύς: 150W (Total).

Σύνθετη αντίσταση: 50Ω.

Στάσιμα: λιγότερα από 1.5:1.

Μήκος: 1.3 μέτρα.

Μήκος radial: περίπου 19 εκατοστά.

Βάρος: 800 γραμμάρια.

Αντοχή στον άνεμο: 60 μέτρα ανά δευτερόλεπτο.

Μπορεί να δεχτεί ιστό με διάμετρο: από 30 έως 62 χιλιοστά.

Κονέκτορας: PL (SO-239).

Τύπος: 1/2wave(144MHz), 2 x 5/8wave(430MHz), FRP outershell.

Κατασκευαστής:
Diamond Antenna

Οι πελάτες μας είδαν επίσης...