Προσοχή! Τα cookies χρησιμοποιούνται σε αυτόν τον ιστότοπο για να παρέχουν την καλύτερη εμπειρία χρήστη. Αν συνεχίσετε, υποθέτουμε ότι συμφωνείτε να λαμβάνετε cookies από αυτόν τον ιστότοπο. OK

Όροι αγοράς & προϋποθέσεις

Κάνοντας τις αγορές σας από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα συμφωνείτε με τους όρους αγοράς και προϋποθέσεις.

Έχετε δικαίωμα επιστροφής των προϊόντων που αγοράσατε και να ζητήσετε αντικατάσταση τους στις περιπτώσεις στις οποίες υπάρχει αποδεδειγμένη υπαιτιότητα του καταστήματος όπως :

Πουλήθηκαν λανθασμένα προϊόντα ή κακής ποιότητας είτε ελαττωματικά (λάθος στην λήψη της παραγγελίας, στην τιμολόγηση, είτε στην αποστολή, προϊόντα κατεστραμμένα κατά την μεταφορά, με κακή συσκευασία κ.λ.π.).

Ο πελάτης υποχρεούται κατά την παραλαβή, να αποσυσκευάσει και να ελέγξει τα προϊόντα για να επιβεβαιώσει την ανυπαρξία εξωτερικών, αισθητικών ελαττωμάτων, και στην περίπτωση που υπάρχουν δικαιούται να αποκρούσει την παραλαβή του είδους και να το επιστρέψει στον διανομέα άλλως να αναγγείλει την ύπαρξη αισθητικών ελαττωμάτων σε προθεσμία 24 ωρών από την παραλαβή του είδους ενώ σε περίπτωση παρόδου της προθεσμίας αυτής χάνει κάθε σχετικό δικαίωμα. Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ υποχρεούται σε σύντομο χρόνο να προβεί σε αντικατάσταση του είδους αυτού με νέο ή και ακόμα να γίνει επιστροφή χρημάτων. Σε περίπτωση ανεπιφύλακτης παραλαβής του είδους θεωρείται ότι αυτό παραδόθηκε σε άριστη εξωτερική κατάσταση χωρίς αισθητικά ελαττώματα.

Σε κάθε περίπτωση τα προϊόντα πρέπει να επιστρέφονται στην κατάσταση που παρελήφθησαν από τον πελάτη, και η συσκευασία του προϊόντος να είναι αυτή που συνοδεύει το προϊόν και να είναι σε άριστη κατάσταση. Σε περίπτωση που δεν επιστραφούν εντός 14 ημερών τότε η εταιρία μας διατηρεί το δικαίωμα να μην αποδεχτεί την επιστροφή και την αντικατάσταση.

Επιπλέον, για όλες τις περιπτώσεις θα πρέπει το προϊόν να συνοδεύεται απαραίτητα με όλα τα έγγραφα τα οποία συνόδευαν το προϊόν (π.χ. ΔΑΤ, Απ. Λιανικής κ.ο.κ), και θα πρέπει απαραιτήτως να έχει προηγηθεί συνεννόηση με το ηλεκτρονικό μας κατάστημα.

Ο Πελάτης ευθύνεται να αποζημιώσει την ΕΤΑΙΡΕΙΑ, εάν έκανε χρήση άλλη από εκείνη που είναι αναγκαία για τη διαπίστωση της φύσης, των χαρακτηριστικών και της λειτουργίας των αγαθών στο διάστημα μέχρι τη δήλωση της υπαναχώρησης, η δε ΕΤΑΙΡΕΙΑ δικαιούται να συμφωνήσει με τον Πελάτη την αποζημίωσή της ακόμα και με αμοιβαίο συμψηφισμό.

ΟΡΟΙ ΕΓΓΥΗΣΗΣ

1. Έλεγχος και επιβεβαίωση για τη σωστή συσκευασία του προϊόντος.

2. Ο πελάτης υποχρεούται κατά την παραλαβή, να αποσυσκευάσει και να ελέγξει τα προϊόντα για να επιβεβαιώσει την ανυπαρξία εξωτερικών, αισθητικών ελαττωμάτων και σε περίπτωση που υπάρχουν δικαιούται να αποκρούσει την παραλαβή του είδους και να το επιστρέψει στο διανομέα άλλως να αναγγείλει την ύπαρξη αισθητικών ελαττωμάτων σε προθεσμία 24 ωρών.

3. Εγγύηση μπαταρίας 6 μήνες. Η εγγύηση που αφορά τα ηλεκτρονικά μέρη είναι 2 χρόνια και η εγγύηση στα μηχανικά μέρη 1 χρόνο.

·ΠΡΟΣΟΧΗ η φόρτιση της συσκευής να γίνεται από σταθεροποιημένο δίκτυο 220V

·ΠΡΟΣΟΨΗ πρώτα τοποθετείστε το βύσμα του φορτιστή στη συσκευή και έπειτα στα 220V

·Μην αφήνετε να εξαντληθεί τελείως η μπαταρία. Φορτίστε κατά τακτά διαστήματα προτού εξαντληθεί τελείως η μπαταρία.

Οι όροι εγγύησης ισχύουν για το προαναφερόμενο χρόνο για το κάθε τμήμα της συσκευής. Αξιώνεστε την εγγύηση προσκομίζοντας το στο σέρβις της εταιρείας μας με δικό σας το κόμιστρο μεταφοράς.

4. Προϋποθέσεις για όλα τα παραπάνω να μην έχουν υποστεί μηχανικές αλλοιώσεις εκτός αν αυτό είναι μέσα στις πρώτες 24 ώρες από την παραλαβή του προϊόντος.

Παρακαλούμε για την άμεση ενημέρωση μας εντός 24 ωρών.