Προσοχή! Τα cookies χρησιμοποιούνται σε αυτόν τον ιστότοπο για να παρέχουν την καλύτερη εμπειρία χρήστη. Αν συνεχίσετε, υποθέτουμε ότι συμφωνείτε να λαμβάνετε cookies από αυτόν τον ιστότοπο. OK

Πολιτική απορρήτου

Ασφάλεια & Προσωπικά δεδομένα @ meimaris.com

H ΜΕΪΜΑΡΗΣ ΠΑΥΛΟΣ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΙΚΕ (meimaris.com) έχει ενσωματώσει τις πλέον σύγχρονες και καθιερωμένες εφαρμογές ασφάλειας που αφορούν τα προσωπικά δεδομένα των χρηστών και την αδιάλειπτη διαθεσιμότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών.

Οροι Προστασίας ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ
Με σκοπό την παροχή ποιοτικών υπηρεσιών, συλλέγονται από τους πελάτες μας τα απαιτούμενα στοιχεία για την ασφαλή και αποτελεσματική διενέργεια των συναλλαγών τους, έναντι των οποίων η ΜΕΪΜΑΡΗΣ ΠΑΥΛΟΣ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΙΚΕ (meimaris.com) ακολουθεί τους όρους του παρόντος τμήματος και τις αρχές προστασίας των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα του Ν. 2016/619 Γ.Κ.Π.Δ (G.D.P.R.), όπως ισχύει σήμερα.
H ΜΕΪΜΑΡΗΣ ΠΑΥΛΟΣ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΙΚΕ (meimaris.com) κινούμενη πάντοτε εντός του νομικού πλαισίου - διατηρεί το δικαίωμα να μεταβάλλει τους όρους προστασίας των προσωπικών δεδομένων μετά από ενημέρωση των χρηστών/επισκεπτών της παρούσας ιστοσελίδας.


Τι πληροφορίες συλλέγουμε και για ποιους σκοπούς.
Όταν δίνετε μια παραγγελία, ζητάμε από σας να συμπληρώσετε το ονοματεπώνυμο σας, την ηλεκτρονική σας διεύθυνση (e-mail), την διεύθυνση κατοικίας σας και το σταθερό/κινητό σας τηλέφωνο. H ΜΕΪΜΑΡΗΣ ΠΑΥΛΟΣ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΙΚΕ (meimaris.com) συλλέγει και χρησιμοποιεί τα ανωτέρω στοιχεία για:
- τις ανάγκες υποστήριξης και ολοκλήρωσης της συναλλαγής που επιθυμούν οι πελάτες να κάνουν με την Εταιρεία και το Δίκτυο Καταστημάτων της (π.χ. επιβεβαίωση της παραγγελίας κ.λ.π.).
- για σκοπούς εμπορικής επικοινωνίας/προώθησης πωλήσεων (ενημέρωση για νέα προϊόντα και υπηρεσίες του ΜΕΪΜΑΡΗΣ ΠΑΥΛΟΣ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΙΚΕ (meimaris.com) προσφορές κ.λ.π.) μόνο εάν ο πελάτης έχει συμφωνήσει ώστε να χρησιμοποιούμε τα Προσωπικά Δεδομένα του γι’ αυτόν τον σκοπό.
- για την άντληση στατιστικών και μόνο καταστάσεων όσον αφορά τους πελάτες του ή/και τις αγορές τους στο ΜΕΪΜΑΡΗΣ ΠΑΥΛΟΣ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΙΚΕ (meimaris.com) μόνο εάν ο πελάτης έχει συμφωνήσει ώστε να χρησιμοποιούμε τα Προσωπικά Δεδομένα του γι’ αυτόν τον σκοπό.


Αποδέκτες δεδομένων:
Για τα στοιχεία σχετικά με την αγορά αγαθών ή/και υπηρεσιών μέσα από το ηλεκτρονικό κατάστημα: Το ή τα καταστήματα του Δικτύου Καταστημάτων ΜΕΪΜΑΡΗΣ ΠΑΥΛΟΣ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΙΚΕ (meimaris.com), που επιλέγετε για την εκτέλεση της ή των παραγγελιών σας. H ΜΕΪΜΑΡΗΣ ΠΑΥΛΟΣ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΙΚΕ (meimaris.com) ενδέχεται να αναθέσει σε τρίτη συνεργαζόμενη με αυτήν επιχείρηση την παροχή υπηρεσιών υποστήριξης για τον σκοπό της εμπορικής επικοινωνίας της Εταιρείας με τους πελάτες του ηλεκτρονικού καταστήματος. Όποτε γίνεται ανάθεση υπηρεσιών υποστήριξης σε τρίτη επιχείρηση αφού πρώτα ενημερωθείτε και λάβουμε την έγκρισή σας. H ΜΕΪΜΑΡΗΣ ΠΑΥΛΟΣ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΙΚΕ (meimaris.com) απαιτεί και δεσμεύει τέτοια επιχείρηση να συμμορφώνεται με τις αρχές εχεμύθειας που τηρεί το ΜΕΪΜΑΡΗΣ ΠΑΥΛΟΣ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΙΚΕ (meimaris.com) ως προς τα προσωπικά δεδομένα των πελατών/χρηστών.


Αποκάλυψη πληροφοριών σε τρίτους
H ΜΕΪΜΑΡΗΣ ΠΑΥΛΟΣ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΙΚΕ (meimaris.com) με κανέναν τρόπο δεν αποκαλύπτει, πωλεί, ανταλλάσσει, παραχωρεί, μισθώνει ή με οποιονδήποτε άλλο τρόπο διαθέτει σε τρίτα νομικά ή φυσικά πρόσωπα τις πληροφορίες που μας εμπιστεύεστε. Μόνη εξαίρεση από την δέσμευση αυτή αποτελεί η περίπτωση που έχει μεσολαβήσει προηγούμενη ενημέρωση του πελάτη ή/και ο πελάτης έχει δώσει την συγκατάθεση του κατά την συλλογή των στοιχείων του, ή/και αποκάλυψη των προσωπικών δεδομένων απαιτείται από διάταξη νόμου ή/και είναι απαραίτητη για την εκτέλεση της παραγγελίας του πελάτη μέσω του φυσικού καταστήματος MEIMARIS που έχει επιλέξει ή/και την πληρέστερη προστασία του ΜΕΪΜΑΡΗΣ ΠΑΥΛΟΣ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΙΚΕ (meimaris.com) και των χρηστών από κακόβουλες ενέργειες τρίτων, οι οποίες θέτουν σε κίνδυνο την ασφάλεια των ανωτέρω.


Αποδοχή των όρων και προϋποθέσεων για τα προσωπικά δεδομένα
H ΜΕΪΜΑΡΗΣ ΠΑΥΛΟΣ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΙΚΕ (meimaris.com) σύμφωνα με τις διατάξεις του Νόμου περί προστασίας του ατόμου από την επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, παρέχει στους χρήστες τη δυνατότητα, κατά τη συμπλήρωση των ατομικών τους στοιχείων στην ειδική ηλεκτρονική φόρμα, να μη χορηγήσουν τη συγκατάθεση τους για την επεξεργασία των προσωπικών τους δεδομένων για λόγους προώθησης πωλήσεων.

Προστασία παιδιών

H ΜΕΪΜΑΡΗΣ ΠΑΥΛΟΣ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΙΚΕ (meimaris.com) ακολουθεί αυστηρά τις σαφείς πολιτικές υπέρ των παιδιών.
α) Η συλλογή, χρήση και διάθεση των προσωπικών τους δεδομένων καθώς και των δεδομένων της οικογένειας τους γίνεται μόνο μετά από ρητή γραπτή έγκριση των κηδεμόνων τους.
β) H ΜΕΪΜΑΡΗΣ ΠΑΥΛΟΣ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΙΚΕ (meimaris.com) διαβεβαιώνει τους πελάτες του ότι έχει λάβει όλα τα απαιτούμενα μέτρα ώστε το περιεχόμενο των διαφημίσεων / διαφημιστικών μηνυμάτων:
- Να μην επηρεάζει τα παιδιά αρνητικά σε πνευματικό και ηθικό επίπεδο
- Να μην δίνεται παραπλανητική εικόνα της ποιότητας, του μεγέθους της αξίας ή της απόδοσης των διαφημιζόμενων εμπορευμάτων


Πόσο καιρό κρατάμε τα δεδομένα σας;
Τα Προσωπικά Δεδομένα κάθε πελάτη διατηρούνται στο αρχείο της ΜΕΪΜΑΡΗΣ ΠΑΥΛΟΣ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΙΚΕ (meimaris.com) για 5 έτη, για φορολογικούς σκοπούς σύμφωνα με τον νόμο Π.Δ. 186/1992 Κώδικας Βιβλίων και Στοιχείων.
Εάν η περαιτέρω διατήρηση των προσωπικών σας δεδομένων είναι απαραίτητη για τους σκοπούς που καθορίζονται από το νόμο, τότε μπορούμε να διατηρήσουμε περαιτέρω τα προσωπικά σας δεδομένα.
Για προωθητικούς σκοπούς (newsletter) τα Προσωπικά Δεδομένα κάθε πελάτη διατηρούνται στο αρχείο της ΜΕΪΜΑΡΗΣ ΠΑΥΛΟΣ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΙΚΕ (meimaris.com) για 5 έτη εκτός αν ο χρήστης αποφασίσει να κάνει διαγραφή των στοιχείων του.


Ποια είναι τα δικαιώματά σας;
Εμείς εκπληρώνουμε τα δικαιώματά σας που αφορούν την προστασία των προσωπικών σας δεδομένων (ΓΚΠΔ).
Έχετε το δικαίωμα να αντιταχθείτε στην επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων για σκοπούς άμεσου μάρκετινγκ.


Μπορείτε να ασκήσετε το δικαίωμα τη στιγμή της επιλογής σας.
Αν αντιτεθείτε στην επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων για σκοπούς άμεσου μάρκετινγκ, τότε ο νόμος απαγορεύει την επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων για σκοπούς άμεσου μάρκετινγκ.


Έχετε το δικαίωμα πρόσβασης στα προσωπικά σας δεδομένα.
Εάν ζητήσετε να επιβεβαιώσουμε εάν επεξεργαζόμαστε τα προσωπικά σας δεδομένα ή όχι, τότε έχετε δικαίωμα που μας υποχρεώνει να επιβεβαιώσουμε ότι επεξεργαζόμαστε ή δεν επεξεργαζόμαστε τα προσωπικά σας δεδομένα.


Το δικαίωμά σας να λάβετε επιβεβαίωση από εμάς ότι επεξεργαζόμαστε ή δεν επεξεργαζόμαστε τα προσωπικά σας δεδομένα δεν περιλαμβάνει δεδομένα που είναι ανώνυμα.
Περιλαμβάνει τα προσωπικά δεδομένα που σας αφορούν.
Δεν περιλαμβάνει προσωπικά δεδομένα που δεν σας αφορούν.
Περιλαμβάνει ψευδώνυμα δεδομένα που μπορεί να συνδέονται σαφώς με εσάς.


Πρέπει να σας δώσουμε πρόσβαση στα προσωπικά σας δεδομένα
Αν ζητάτε να επιβεβαιώσουμε εάν επεξεργαζόμαστε ή όχι τα προσωπικά σας δεδομένα.


Πρέπει να σας παράσχουμε ένα αντίγραφο των προσωπικών σας δεδομένων εάν ζητάτε να επιβεβαιώσουμε εάν επεξεργαζόμαστε ή όχι τα προσωπικά σας δεδομένα.


Εάν ζητήσετε περαιτέρω αντίγραφα των προσωπικών σας δεδομένων, τότε μπορούμε να σας χρεώσουμε με μια λογική χρέωση που βασίζεται στα διοικητικά έξοδα.
Έχετε το δικαίωμα στις πληροφορίες σχετικά με τις διασφαλίσεις μας για τη μεταφορά των προσωπικών σας δεδομένων σε μια χώρα εκτός της ΕΕ και του ΕΟΧ.


Έχετε το δικαίωμα να διορθώσετε τα προσωπικά σας δεδομένα.


Το δικαίωμά σας να λαμβάνετε διορθώσεις ανακριβών προσωπικών δεδομένων, δεν περιλαμβάνει δεδομένα που είναι ανώνυμα.
Περιλαμβάνει τα προσωπικά δεδομένα που σας αφορούν.


Πρέπει να διορθώσουμε εάν επεξεργαζόμαστε τα προσωπικά σας δεδομένα και είναι ανακριβή και ζητάτε να λάβετε τη διόρθωση των προσωπικών σας δεδομένων.


Πρέπει να συμπληρώσουμε τα προσωπικά σας δεδομένα εάν είναι ελλιπή και ζητάτε να λάβετε την ολοκλήρωση των προσωπικών σας δεδομένων.


Έχετε το δικαίωμα να μας παράσχετε συμπληρωματική δήλωση.
Εάν τα προσωπικά σας δεδομένα αποκαλυφθούν σε έναν παραλήπτη, τότε θα κοινοποιήσουμε την αποκατάσταση των προσωπικών σας δεδομένων στον παραλήπτη. Εάν η ανακοίνωση της διόρθωσης στον αποδέκτη είναι αδύνατη ή συνεπάγεται δυσανάλογη προσπάθεια, τότε δεν γνωστοποιούμε τη διόρθωση στον παραλήπτη.


Έχετε το δικαίωμα να διαγράψετε τα προσωπικά σας δεδομένα.


Πρέπει να διαγράψουμε τα προσωπικά σας δεδομένα χωρίς αδικαιολόγητη καθυστέρηση εάν ζητάτε να λάβετε τη διαγραφή των προσωπικών σας δεδομένων και τα προσωπικά σας δεδομένα δεν είναι απαραίτητα για τους σκοπούς για τους οποίους επεξεργαζόμαστε τα προσωπικά δεδομένα.


Πρέπει να διαγράψουμε τα προσωπικά σας δεδομένα χωρίς αδικαιολόγητη καθυστέρηση εάν ζητάτε να λάβετε τη διαγραφή των προσωπικών σας δεδομένων και αποσύρετε τη συναίνεσή σας, βάσει της οποίας βασίζουμε την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων, και δεν υπάρχει άλλη νομική βάση για την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων.


Πρέπει να διαγράψουμε τα προσωπικά σας δεδομένα χωρίς αδικαιολόγητη καθυστέρηση εάν ζητάτε να λάβετε τη διαγραφή των προσωπικών σας δεδομένων για σκοπούς άμεσου μάρκετινγκ προς εσάς και η επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων έχει νόμιμο λόγο που δεν υπερισχύει της αντίρρησής σας.


Πρέπει να διαγράψουμε τα προσωπικά σας δεδομένα χωρίς αδικαιολόγητη καθυστέρηση εάν ζητάτε να λάβετε τη διαγραφή των προσωπικών σας δεδομένων και η επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων είναι παράνομη.


Πρέπει να διαγράψουμε τα προσωπικά σας δεδομένα χωρίς αδικαιολόγητη καθυστέρηση εάν ζητάτε να λάβετε τη διαγραφή των προσωπικών σας δεδομένων και μια νομική υποχρέωση που απορρέει από το δίκαιο της Ένωσης ή των κρατών μελών που ισχύει για εμάς, απαιτεί τη διαγραφή των προσωπικών σας δεδομένων.


Πρέπει να διαγράψουμε τα προσωπικά σας δεδομένα χωρίς αδικαιολόγητη καθυστέρηση εάν ζητάτε να λάβετε τη διαγραφή των προσωπικών σας δεδομένων και τα προσωπικά σας δεδομένα συλλέγονται σε σχέση με την προσφορά υπηρεσιών της κοινωνίας της πληροφορίας.


Πρέπει να κοινοποιήσουμε τη διαγραφή των προσωπικών σας δεδομένων στους παραλήπτες στους οποίους γνωστοποιούμε τα προσωπικά δεδομένα (εάν υπάρχουν). Αν η ανακοίνωση της διαγραφής στον αποδέκτη είναι αδύνατη ή συνεπάγεται δυσανάλογη προσπάθεια, τότε δεν απαιτείται να γνωστοποιήσουμε τη διαγραφή στον αποδέκτη.


Έχετε το δικαίωμα να λάβετε από εμάς τον περιορισμό της επεξεργασίας των προσωπικών σας δεδομένων.


Το δικαίωμά σας να επιτύχετε περιορισμούς στην επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων δεν περιλαμβάνει δεδομένα που είναι ανώνυμα. Περιλαμβάνει τα προσωπικά δεδομένα που σας αφορούν. Δεν περιλαμβάνει προσωπικά δεδομένα που δεν σας αφορούν.
Περιλαμβάνει ψευδώνυμα δεδομένα που μπορεί να συνδέονται σαφώς με εσάς.


Πρέπει να περιορίσουμε την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων για μια περίοδο, για να επαληθεύσουμε την ακρίβεια των προσωπικών σας δεδομένων αν ζητάτε να λάβετε τον περιορισμό της επεξεργασίας των προσωπικών σας δεδομένων και αμφισβητείτε την ακρίβεια των προσωπικών σας δεδομένων.


Πρέπει να περιορίσουμε την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων εάν ζητάτε να λάβετε τον περιορισμό της επεξεργασίας των προσωπικών σας δεδομένων και η επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων είναι παράνομη και αντιτίθεται στη διαγραφή των προσωπικών σας δεδομένων.


Πρέπει να περιορίσουμε την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων εάν ζητάτε να λάβετε τον περιορισμό της επεξεργασίας των προσωπικών σας δεδομένων και δεν χρειαζόμαστε τα προσωπικά σας δεδομένα για τους σκοπούς της επεξεργασίας μας, και απαιτείτε τα προσωπικά σας δεδομένα για τη δημιουργία νομικής αξίωσης ή απαιτείτε τα προσωπικά σας δεδομένα για την άσκηση νόμιμης αξίωσης ή απαιτείτε τα προσωπικά σας δεδομένα για την υπεράσπιση μιας νομικής απαίτησης.


Πρέπει να περιορίσουμε την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων εάν ζητάτε να λάβετε τον περιορισμό της επεξεργασίας των προσωπικών σας δεδομένων και αντιτεθείτε στην επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων που είναι απαραίτητα για την εκτέλεση μιας εργασίας που εκτελούμε προς το δημόσιο συμφέρον ή στην άσκηση δημόσιας εξουσίας που μας έχει ανατεθεί και αντιτεθείτε στην επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων που είναι απαραίτητα για τους σκοπούς των νόμιμων συμφερόντων που επιδιώκουμε και περιμένετε να επαληθεύσετε ότι η επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων έχει θεμιτό λόγο που δεν υπερισχύει της αντίρρησής σας.


Εάν αποκαλύψουμε τα προσωπικά σας δεδομένα σε έναν παραλήπτη, τότε πρέπει να γνωστοποιήσουμε στον παραλήπτη τον περιορισμό της επεξεργασίας των προσωπικών σας δεδομένων.
Εάν η κοινοποίηση του περιορισμού στον αποδέκτη είναι αδύνατη ή συνεπάγεται δυσανάλογη προσπάθεια, τότε δεν απαιτείται να γνωστοποιήσουμε τον περιορισμό στον παραλήπτη.


Εάν περιορίσουμε την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων, τότε μπορούμε αποθηκεύσετε τα προσωπικά σας δεδομένα, επεξεργαστείτε τα προσωπικά σας δεδομένα με βάση τη συγκατάθεσή του, να επεξεργαστείτε τα προσωπικά σας δεδομένα για τη δημιουργία νομικής αξίωσης, επεξεργαστείτε τα προσωπικά σας δεδομένα για την άσκηση νομικής αξίωσης, να επεξεργαστείτε τα προσωπικά σας δεδομένα για την υπεράσπιση μιας νομικής αξίωσης, επεξεργαστείτε τα προσωπικά σας δεδομένα για την προστασία των δικαιωμάτων ενός ατόμου, επεξεργαστείτε τα προσωπικά σας δεδομένα για λόγους δημοσίου συμφέροντος της Ένωσης ή ενός κράτους μέλους.
Εάν λάβετε περιορισμό στην επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων, τότε πρέπει να σας ενημερώσουμε πριν από την άρση του περιορισμού.


Έχετε το δικαίωμα να παραπονεθείτε;

Μπορείτε να υποβάλετε καταγγελία σε εποπτική αρχή κατά τη συνήθη διαμονή σας στην ΕΕ και τον ΕΟΧ.


Η εποπτική αρχή πρέπει να σας ενημερώσει για την πρόοδο και την έκβαση της καταγγελίας μέσα σε εύλογο χρονικό διάστημα.


Μπορείτε να δώσετε εντολή σε μια οργάνωση να καταθέσει μια καταγγελία εκ μέρους σας σε μια εποπτική αρχή.


Η εποπτική αρχή πρέπει να σας ενημερώσει για την πρόοδο και την έκβαση της καταγγελίας μέσα σε εύλογο χρονικό διάστημα.


Μπορείτε να αναζητήσετε ένδικα μέσα στην ΕΕ και τον ΕΟΧ εναντίον υπεύθυνου επεξεργασίας και μεταποιητή και εποπτικής αρχής.


Μπορείτε να δώσετε εντολή σε έναν οργανισμό να ασκήσει το δικαίωμά σας σε ένδικα μέσα για λογαριασμό σας.
Μπορείτε να δώσετε εντολή σε έναν οργανισμό να ασκήσει το δικαίωμά σας σε αποζημίωση για ζημία ως αποτέλεσμα παραβίασης του νόμου για την προστασία των προσωπικών δεδομένων για λογαριασμό σας.


Θα ενημερωθείτε για τις αλλαγές πολιτικής μας;


Εάν κάνουμε μια αλλαγή στην πολιτική μας, τότε δημοσιεύουμε μια νέα έκδοση της πολιτικής μας.


Πώς να επικοινωνήσετε μαζί μας;


Aν θέλετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για θέματα που αφορούν τα Προσωπικά σας Δεδομένα και την επεξεργασία τους ή την διαγραφή τους παρακαλούμε, επικοινωνήστε μαζί μας στο email: info@meimaris.com, και θα επικοινωνήσει άμεσα ο υπεύθυνος DPO (Data Protection Officer) μαζί σας.

Με την ολοκλήρωση της παραγγελίας αποδέχεστε ότι έχετε ενημερωθεί ότι: 

Εμείς (Meimaris eShop) αποστέλλουμε μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σχετικά με το λογαριασμό (όπως ειδοποιήσεις κατάστασης παραγγελίας, μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου επαναφοράς κωδικού πρόσβασης και άλλα) στην παρεχόμενη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Για το λόγο αυτό, πρέπει να αποθηκεύουμε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας ενώ παραμείνετε ο πελάτης μας.

Χρησιμοποιούμε τις πληροφορίες στην ενότητα διεύθυνση χρέωσης / αποστολής και μπορεί να την στείλουμε σε έναν αποστολέα της ναυτιλίας ή του τρόπου πληρωμής:

  • Προσδιορίστε τις μεθόδους αποστολής και πληρωμής που είναι διαθέσιμες για την τοποθεσία σας.
  • Ολοκληρώστε τη διαδικασία πληρωμής ή αποστολής μέσω του παρόχου που επιλέξατε κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας όταν υποβάλλετε την παραγγελία.

    Ορισμένα μέλη του προσωπικού μας ή / στο κατάστημά μας που χρησιμοποιούν τον πίνακα διαχείρισής τους ενδέχεται να έχουν πρόσβαση στα δεδομένα σας. Εκτιμούμε το απόρρητό σας, έτσι ώστε η πρόσβαση στα δεδομένα να παρέχεται σε βάση ανάγκης για γνώση, προκειμένου να λειτουργεί το κατάστημα. Για παράδειγμα, ένας πωλητής λαμβάνει μόνο τα δεδομένα σας, αν παραγγείλατε κάτι από αυτόν, έτσι ώστε ο πωλητής να μπορέσει να εκπληρώσει αυτή την παραγγελία.

    Εάν αποφασίσετε ότι δεν θέλετε πλέον να χρησιμοποιείτε το κατάστημά μας και θέλετε να έχετε τα προσωπικά δεδομένα που καταργήσατε από τη βάση δεδομένων μας (ή αν θέλετε να λάβετε όλα τα προσωπικά δεδομένα που σχετίζονται με το λογαριασμό σας που έχουμε), στείλτε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο info@meimaris.com.

    Εάν πιστεύετε ότι η προσωπική σας τα δεδομένα έχουν καταστρατηγηθεί, έχετε το δικαίωμα να καταθέσετε καταγγελία στην εποπτική αρχή. Είμαστε υποχρεωμένοι σύμφωνα με τον Κανονισμό της ΕΕ για την Προστασία των Γενικών Προσωπικών Δεδομένων να σας ενημερώσουμε για αυτό το δικαίωμα. Πραγματικά δεν σκοπεύουμε να καταχραστούμε τα δεδομένα σας.


ΜΕΪΜΑΡΗΣ ΠΑΥΛΟΣ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΙΚΕ (meimaris.com)
Τηλέφωνο επικοινωνίας : 2310.620.035
info@meimaris.com