Προσοχή! Τα cookies χρησιμοποιούνται σε αυτόν τον ιστότοπο για να παρέχουν την καλύτερη εμπειρία χρήστη. Αν συνεχίσετε, υποθέτουμε ότι συμφωνείτε να λαμβάνετε cookies από αυτόν τον ιστότοπο. OK

Garmin Dash Cam 46

Κατασκευαστής: Garmin
179.00
Σύντομη Περιγραφή:
Γνωρίστε τη νέα σειρά με κάμερες αυτοκινήτου από τη Garmin.
010-02231-01
Άμεσα Διαθέσιμο
+
Γνωρίστε τη νέα σειρά με κάμερες αυτοκινήτου από τη Garmin.

Η νέα σειρά με αυτές τις συμπαγείς και διακριτικές κάμερες αυτοκινήτου διαθέτει χαρακτηριστικά όπως ακόμα πιο ευρυγώνιο οπτικό πεδίο, δέκτη GPS και δυνατότητα φωνητικού ελέγχου. Οι κάμερες αυτοκινήτου καταγράφουν όλες τις σημαντικές πληροφορίες σε βίντεο υψηλής ανάλυσης 1080p ή 1440p με βελτιωμένη απόδοση σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού. Σε περίπτωση ατυχήματος, το βίντεο αυτόματα αποθηκεύεται στη συσκευή ή στην εφαρμογή Garmin Drive™ για αξιοποίηση του αργότερα σαν αποδεικτικό στοιχείο. Σε ορισμένα μοντέλα είναι διαθέσιμες εξελιγμένες οδηγικές προειδοποιήσεις που εστιάζουν στην προσοχή του οδηγού, το μόνο που χρειάζεται είναι να κοιτάτε μπροστά σας και να οδηγείτε.

ΒΑΣΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣTΙΚΑ
ΟΠΤΙΚΟ ΠΕΔΙΟ Οπτικό πεδίο 140°και 180°ώστε να καλύπτει το μεγαλύτερο κομμάτι του περιβάλλοντος χώρου, συμπεριλαμβανομένου και των διασταυρώσεων.
ΥΨΗΛΗ ΑΝΑΛΥΣΗ Κάμερα έως 3.7 megapixel υψηλής ποιότητας και δυνατότητα καταγραφής βίντεο ανάλυσης 1440p.
ΟΔΗΓΙΚΕΣ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ Σύστημα ενημέρωσης για ειδοποιήσεις σύγκρουσης1 και αλλαγής λωρίδας, ειδοποιήσεις για κοντινά συστήματα παρακολούθησης παραβίασης φωτεινού σηματοδότη, ορίων ταχύτητας και αναβαθμίσεις αυτών.
ΑΥΤΟΜΑΤΗ ΑΝΙΧΝΕΥΣΗ ΑΤΥΧΗΜΑΤΟΣ2 Αυτόματη ανίχνευση ατυχήματος(μέσω G-sensor) που αποθηκεύει το βίντεο κατά τη διάρκεια της σύγκρουσης για μετέπειτα χρήση του ως αποδεικτικού στοιχείου.
ΦΩΝΗΤΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ Φωνητικός έλεγχος που επιτρέπει να ξεκινάτε και να σταματάτε την καταγραφή, να κρατήσετε ένα απόσπασμα από την εικόνα ή να ξεκινήσετε και να σταματήσετε τη λειτουργία Travelapse™.
ΑΥΤΟΜΑΤΟΣ ΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΟΣ ΚΑΜΕΡΑΣ Δείτε και μοιραστείτε το βίντεο από μέχρι και 4 ασύρματες κάμερες αυτοκινήτου χρησιμοποιώντας την εφαρμογή Garmin Drive.
CLARITY™ HDR Παρέχει βελτιωμένη ορατότητα σε δύσκολες συνθήκες φωτισμού, ιδιαίτερα κατά τη διάρκεια της νύχτας.

Χαρακτηριστικά
Μέγεθος οθόνης:
2.0" διαγ. 320 x 240 pixels
Ανάλυση: 1080p
Οπτικό πεδίο: 140°
Διαστάσεις συσκευής: 5.62 x 4.05 x 2.14 εκ
Βάρος: 59.7 γρ
Αυτονομία μπαταρίας: Έως 30 λεπτά
Δέχεται κάρτα μνήμης (πωλείται ξεχωριστά): microSD™ card (Minimum 8GB)
Ενσωματωμένη βάση: Μαγνητική
Συνδεσιμότητα Wi-Fi®: Ναι
Bluetooth®: Ναι
Φωνητικός έλεγχος: Ναι
Ταχύτητα και τοποθεσία μέσω GPS: Ναι
Ειδοποιήσεις οδήγησης: ΝαιΠεριεχόμενα συσκευασίας
Garmin Dash Cam 46
Μαγνητική βάση (low profile)
Φορτιστής αυτοκινήτου με διπλή υποδοχή USB
Καλώδιο USB (4μ και 1.5μ)
Οδηγίες χρήσης
Κατασκευαστής:
Garmin