Προσοχή! Τα cookies χρησιμοποιούνται σε αυτόν τον ιστότοπο για να παρέχουν την καλύτερη εμπειρία χρήστη. Αν συνεχίσετε, υποθέτουμε ότι συμφωνείτε να λαμβάνετε cookies από αυτόν τον ιστότοπο. OK

Garmin Edge 1040

Κατασκευαστής: Garmin
599.00
Σύντομη Περιγραφή:
Η σειρά  Edge 1040  αντιπροσωπεύει τα πρώτα ποδηλατικά GPS με τεχνολογία Multi-band GNSS για ακόμη καλύτερη κάλυψη κάτω από πυκνή βλάστηση, σε απομακρυσμένα ορεινά μονοπάτια και ακόμη και σε δρόμους με πολύ ψηλά κτήρια. Είναι επίσης γεμάτη με λειτουργίες απόδοσης που σας βοηθούν να...
010-02503-01
Άμεσα Διαθέσιμο
+

Η σειρά Edge 1040 αντιπροσωπεύει τα πρώτα ποδηλατικά GPS με τεχνολογία Multi-band GNSS για ακόμη καλύτερη κάλυψη κάτω από πυκνή βλάστηση, σε απομακρυσμένα ορεινά μονοπάτια και ακόμη και σε δρόμους με πολύ ψηλά κτήρια. Είναι επίσης γεμάτη με λειτουργίες απόδοσης που σας βοηθούν να κατανοήσετε τα δυνατά και αδύνατα σημεία σας και να σας καθοδηγήσει σε κάθε πρόκληση. Μπορεί επίσης να σας βοηθήσει να διαχειριστείτε την προσπάθειά σας παρέχοντας στόχους ισχύος κατά τη διάρκεια μίας πορείας και πληροφορίες για την αντοχή έτσι ώστε να ξέρετε πόση ενέργεια έχετε ακόμα μέσα σας. Και η ρύθμιση είναι τόσο απλή, έτσι ώστε να μπορείτε να το βγάλετε από το κουτί και να κάνετε ποδήλατο χωρίς καθυστερήσεις.

Βασικά Χαρακτηριστικά
ΒΕΛΤΙΩΜΕΝΗ ΡΥΘΜΙΣΗ H απλοποιημένη ρύθμιση και η απρόσκοπτη επικοινωνία καθιστούν γρήγορη και εύκολη την πρόσβαση στις πληροφορίες, τις πορείες και τα εργαλεία που χρειάζεστε και μπορείτε ακόμα να ρυθμίσετε τα πεδία δεδομένων απευθείας από τη συσκευή Edge® ή το συμβατό smartphone.
MULTI-BAND GNSS Βρείτε τον δρόμο σας στα πιο δύσκολα περιβάλλοντα μέσω τεχνολογίας multi-band GNSS που παρέχει βελτιωμένη ακρίβεια θέσης.
ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΗ ΙΣΧΥΟΣ Διαχειριστείτε την προσπάθειά σας με τη λειτουργία καθοδήγησης ισχύος, η οποία σας προτείνει στόχους ισχύος2 κατά τη διάρκεια μιας πορείας.
ΑΝΤΟΧΗ ΣΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΧΡΟΝΟ Λάβετε πληροφορίες με τη λειτουργία αντοχής2 κατά τη διάρκεια της διαδρομής έτσι ώστε να γνωρίζετε πόσο πολύ μπορείτε πραγματικά να πιέσετε.
ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΗ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ Κατατάξτε τα δυνατά σας σημεία ως ποδηλάτης και συγκρίνετε την ποδηλατική σας ικανότητα2 με τις απαιτήσεις μιας συγκεκριμένης πορείας έτσι ώστε να μπορέσετε να επικεντρώσετε την προπόνηση και τη βελτίωση σας σε συγκεκριμένους τομείς.
ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ Ακολουθήστε το προπονητικό σας πρόγραμμα με προτροπές για ολοκλήρωση των χαμένων προπονήσεων και νέες ετικέτες που σας επιτρέπουν να ταξινομήσετε τις προπονήσεις σε πλάνο για ευκολότερο προγραμματισμό.
ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΗ ΧΑΡΤΟΓΡΑΦΗΣΗ Κάντε ποδηλασία όπως οι ντόπιοι, όποιος και αν είναι ό τύπος ποδηλάτου σου, με βελτιωμένους και εξειδικευμένους χάρτες που επισημαίνουν δημοφιλείς δρόμους και μονοπάτια αλλά και σημεία ενδιαφέροντος με δυνατότητα αναζήτησης.
ΑΥΤΟΝΟΜΙΑ ΜΠΑΤΑΡΙΑΣ Ποδηλατήστε περισσότερο, φορτίστε λιγότερο. Αποκτήστε έως και 35 ώρες αυτονομία μπαταρίας με απαιτητική χρήση και έως 70 ώρες σε λειτουργία εξοικονόμησης ενέργειας.
ΑΝΘΕΚΤΙΚΗ ΣΧΕΔΙΑΣΗ Με οθόνη αφής ορατή και με καλή απόκριση και στις πιο δύσκολες συνθήκες και τη νέα μεταλλικά ενισχυμένη υποδοχή βάσης quarter turn, το Edge 1040 είναι έτοιμο για κάθε διαδρομή.
ΕΠΑΝΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΕΚΤΟΣ ΠΟΡΕΙΑΣ Μπορείτε άνετα να κάνετε παύση στην καθοδήγηση διαδρομής και στις ειδοποιήσεις εκτός πορείας όσο βρίσκεστε εκτός διαδρομής για να εξερευνήσετε. Όταν είστε έτοιμοι να επιστρέψετε, το Edge 1040 θα σας δείξει το δρόμο.
ΟΛΑ ΣΕ ΕΝΑ Το εξελιγμένο ποδηλατικό GPS συνδυάζει ανώτερη πλοήγηση, προγραμματισμό και παρακολούθηση απόδοσης, ποδηλατική επίγνωση και έξυπνη συνδεσιμότητα.
ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ LIVETRACK Δημιουργήστε συνεδρίες LiveTrack απευθείας από το Edge σας και επιτρέψτε στην οικογένεια και τους φίλους σας να ακολουθήσουν την τοποθεσία4 σας σε πραγματικό χρόνο, ακόμη και να δουν ολόκληρη την προγραμματισμένη πορεία.
ΣΥΜΒΑΤΟΤΗΤΑ VARIA™ Συνδέστε τη σειρά Edge 1040 με τα φώτα και τα οπίσθια ραντάρ Varia έτσι ώστε να μπορείτε να δείτε αλλά και να φαίνεστε εύκολα.

Περιεχόμενα συσκευασίας
Edge 1040
Βάση out-front
Τυπική βάση
Κορδόνι
Καλώδιο USB-A σε USB-C
Οδηγίες χρήσης στα ελληνικά

Κατασκευαστής:
Garmin