Προσοχή! Τα cookies χρησιμοποιούνται σε αυτόν τον ιστότοπο για να παρέχουν την καλύτερη εμπειρία χρήστη. Αν συνεχίσετε, υποθέτουμε ότι συμφωνείτε να λαμβάνετε cookies από αυτόν τον ιστότοπο. OK

Garmin HRM-DUAL (Soft Strap)

Κατασκευαστής: Garmin
69.99
Σύντομη Περιγραφή:
Εύκολος και Ακριβής Τρόπος Λήψης Καρδιακών Παλμών
010-12883-00
Άμεσα Διαθέσιμο
+

Εύκολος και Ακριβής Τρόπος Λήψης Καρδιακών Παλμών
Η προηγμένη ζώνη - παλμογράφος Garmin HRM-Dual μεταδίδει δεδομένα καρδιακού παλμού, σε πραγματικό χρόνο, μέσω σύνδεσης ANT+ και τεχνολογίας BLUETOOTH Low Energy, προσφέροντας σας περισσότερες επιλογές για προπόνηση σε κλειστό ή ανοιχτό χώρο ακόμη και online. Με αυτή θα έχετε τη δυνατότητα να λαμβάνετε, με συνέπεια, τον ακριβή καρδιακό σας παλμό κατευθείαν στην αγαπημένη Garmin συσκευή σας, σε online εφαρμογές προπόνησης όπως η Zwift ή ακόμη και σε συμβατό προπονητικό εξοπλισμό στο γυμναστήριό σας. Έτσι, με όποιον τρόπο και αν σας αρέσει να προπονείστε, θα λαμβάνετε τα αξιόπιστα δεδομένα καρδιακών παλμών που χρειάζεστε για να περάσετε τις επιδόσεις σας στο επόμενο επίπεδο.

Άνετη και Ευκολία
Ο παλμογράφος HRM-Dual διαθέτει μαλακό λουράκι που είναι άνετο και ρυθμιζόμενο. Για να πλύνετε τη ζώνη σας αρκεί απλά να αφαιρέστε την μονάδα του παλμογράφου. Επιπλέον, για να μην χρειαστεί ποτέ να προπονηθείτε χωρίς τον παλμογράφο σας, η συσκευή διαθέτει μεγάλη αυτονομία μπαταρίας που φθάνει μέχρι και τα 3.5 χρόνια.

Χαρακτηριστικά
Διαστάσεις συσκευής: 62 mm x 34 mm x 11 mm
Μήκος ζώνης: 63.5 cm έως 132 cm
Βάρος: 54.4 g
Αδιαβροχοποίηση: 1 ATM*
Μπαταρία: CR2032 (3 volts) αλλάζει από τον χρήστη
Αυτονομία: Περίπου 3.5 χρόνια (με μέσο όρο χρήσης 1 ώρα την ημέρα)
Θερμοκρασίες λειτουργίας: -5°C – 50°C
Συχνότητες radio/πρωτόκολλο: 2.4 GHz ANT πρωτόκολλο ασύρματων επικοινωνιών; BLUETOOTH® Wireless Technology 5.0
Εμβέλεια: 3 m
Συμβατότητα: ANT+, BLUETOOTH

Κατασκευαστής:
Garmin

Οι πελάτες μας είδαν επίσης...