Προσοχή! Τα cookies χρησιμοποιούνται σε αυτόν τον ιστότοπο για να παρέχουν την καλύτερη εμπειρία χρήστη. Αν συνεχίσετε, υποθέτουμε ότι συμφωνείτε να λαμβάνετε cookies από αυτόν τον ιστότοπο. OK

Garmin quatix 7X Solar

Κατασκευαστής: Garmin
1,199.00
Σύντομη Περιγραφή:
Σχεδιάστε τον παράδεισο σας στο νερό και ακόμα παραπέρα Με το multisport smartwatch με GPS quatix 7 Solar Edition, θα έχετε όλες τις λειτουργίες που χρειάζεστε πάνω στο σκάφος σας αλλά και αυτές που χρειάζεστε εκτός αυτού. Κάντε περισσότερα, φορτίστε λιγότερο. Η ηλιακή φόρτιση δίνει...
010-02541-61
Σε Απόθεμα
+

Σχεδιάστε τον παράδεισο σας στο νερό και ακόμα παραπέρα

Με το multisport smartwatch με GPS quatix 7 Solar Edition, θα έχετε όλες τις λειτουργίες που χρειάζεστε πάνω στο σκάφος σας αλλά και αυτές που χρειάζεστε εκτός αυτού.

  • Κάντε περισσότερα, φορτίστε λιγότερο. Η ηλιακή φόρτιση δίνει μέχρι και 37 ημέρες αυτονομία μπαταρίας σε λειτουργία smartwatch2.
  • Τονώστε την μπαταρία σας από τον ήλιο, ώστε να κάνετε περισσότερα μεταξύ των φορτίσεων.
  • Ακουμπήστε ή πατήστε, εξαρτάται από εσάς. Χρησιμοποιήστε τα κλασικά κουμπιά ή τη νέα οθόνη αφής.
  • Όπου και να πάτε, γνωρίζετε που βρίσκεστε με χάρτες για θάλασσα και ξηράς.
  • Όταν έχετε ένα σκάφος θέλετε να είστε συνδεδεμένοι. Το quatix 7 είναι η λύση σας.
  • Εκτός δικτύου ή στο σύνηθες μέρος σας, γραπτά μηνύματα και έξυπνες ειδοποιήσεις1 θα μπορούν να σας βρουν.

ΜΠΑΤΑΡΙΑ ΗΛΙΑΚΗΣ ΦΟΡΤΙΣΗΣ
Έχετε μέχρι 28 ημέρες αυτονομίας μπαταρίας σε λειτουργία smartwatch και επιπλέον 9 ημέρες με ηλιακή φόρτιση2- και 89 ώρες σε λειτουργία GPS με επιπλέον 33 ώρες με ηλιακή φόρτιση6.

ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΓΙΑ ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ
Ο ανθεκτικός, κομψός σχεδιασμός περιλαμβάνει μια μεγάλη οθόνη 1,4 ιντσών, μόνιμα ενεργή με φακό Power Sapphire™ ανθεκτικό στις γρατζουνιές και επικάλυψη DLC. Χρησιμοποιεί την ενέργεια του ήλιου για να επεκτείνει την αυτονομία της μπαταρίας.

ΟΘΟΝΗ ΑΦΗΣ ΚΑΙ ΚΟΥΜΠΙΑ
Ο κλασικός έλεγχος με τα κουμπιά που λειτουργεί σε κάθε περιβάλλον συνδυάζεται με τη νέα οθόνη αφής για γρήγορη πρόσβαση σε επιλογές και λειτουργίες.ΕΚΤΕΤΑΜΕΝΗ ΣΥΝΔΕΣΙΜΟΤΗΤΑ
Το quatix® 7 συνδέεται με επιλεγμένα συμβατά πλότερ Garmin και να ελέγχει από απόσταση σημαντικές λειτουργίες MFD όπως η μεγέθυνση του χάρτη, η συντόμευση επικάλυψης, το ηχοσύστημα Fusion®, ο αυτόματος πιλότος και άλλα.

ΕΛΕΓΧΟΣ ΑΥΤΟΜΑΤΟΥ ΠΙΛΟΤΟΥ
Ακόμα και όταν δεν είστε στο πιλοτήριο, μπορείτε να ελέγχετε το σκάφος σας. Έχετε πρόσβαση στην εφαρμογή του αυτόματου πιλότου για να αλλάξετε κατεύθυνση, να ρυθμίσετε ένα μοτίβο τιμονέματος και να ακολουθήσετε μια πορεία GPS.

ΗΧΟΣΥΧΤΗΜΑ FUSION-LINK™
Ελέγξετε το ηχοσύστημα του σκάφους από το ρολόι με την ενσωματωμένη εφαρμογή Fusion-Link™ Lite.

ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΕ ΔΕΔΟΜΕΝΑ
Δείτε δεδομένα που περιλαμβάνουν το βάθους του νερού, τις στροφές της μηχανής, τον άνεμο, εξατομικευμένα δεδομένα και άλλα, απευθείας στον καρπό σας όταν συνδέσετε το quatix® 7 με τις συμβατές συσκευές του σκάφους σας.

ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΙ
Για καλύτερη επίγνωση καταστάσεων στο νερό, το quatix® 7 σας ενημερώνει επικείμενες αλλαγές στην παλίρροια και αν έχει μετακινηθεί η άγκυρα.

ΕΠΙΣΗΜΑΣΗ ΣΗΜΕΙΩΝ
Δεν χρειάζεται να επιστρέψετε στο πιλοτήριο για να επισημάνετε κάθε σημείο ψαρέματος. Χρησιμοποιήστε το ρολόι σας για να τοποθετήσετε σημεία στο πλότερ σας από οπουδήποτε στο σκάφος.

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΤΙΟΠΛΟΙΑ GARMIN SAILASSIST™
Για ότι αφορά την ιστιοπλοΐα, μην χρονομετράτε απλά την εκκίνηση, οπτικοποιήστε την. Δημιουργήστε μια εικονική γραμμή εκκίνησης για την τέλεια εκκίνηση. Επιπλέον, χρησιμοποιήστε την λειτουργία tack assist για να δείτε εάν το σκάφος σας είναι headed ή lifted.ΧΑΡΤΕΣ BLUECHART® G3
Το quatix® 7 υποστηρίζει κορυφαίους ναυτικούς χάρτες με ενσωματωμένα δεδομένα από τη Navionics®.

ΤΟΠΟΓΡΑΦΙΚΟΙ ΧΑΡΤΕΣ
Κατεβάστε τοπογραφικούς χάρτες από όλο τον κόσμο για να είστε πάντα ενημερωμένοι στις εξερευνήσεις σας. Xρησιμοποιήστε το ενσωματωμένο Wi-Fi® για να φορτώνετε και να ενημερώνετε με ευκολία χάρτες και λογισμικό, χωρίς της χρήση υπολογιστή.

ΧΑΡΤΕΣ ΓΗΠΕΔΩΝ ΓΚΟΛΦ
Έχετε πρόσβαση σε έγχρωμους χάρτες γηπέδων για πάνω από 42.000 γήπεδα γκολφ σε όλο τον κόσμο. Διαθέτει τις λειτουργίες σκόπευσης και αποστάσεων PlaysLike.

ΧΑΡΤΕΣ SKIVIEW™
Κατεβείτε τις πλαγιές με προφορτωμένους χάρτες SkiView, και δείτε τα ονόματα των πιστών και τον βαθμό δυσκολίας τους για πάνω από 2.000 χιονοδρομικά κέντρα στον κόσμο.

ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ MULTI-GNSS
Έχετε πρόσβαση σε πολλαπλά συστήματα πλοήγησης (GPS, GLONASS και Galileo) για καλύτερη καταγραφή σε πιο απαιτητικά περιβάλλοντα απ’ ότι μόνο με GPS.

ΑΙΣΘΗΤΗΡΕΣ ABC
Πλοηγηθείτε στο επόμενο μονοπάτι σας με αισθητήρες ABC, που περιλαμβάνουν αλτίμετρο για υψομετρικά δεδομένα, βαρόμετρο για να παρακολουθείτε τον καιρό και ηλεκτρονική πυξίδα 3 αξόνων.

ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ MULTI-BAND
Χρησιμοποιήστε πολλαπλές συχνότητες από δορυφόρους πλοήγησης, οι οποίοι δίνουν την δυνατότητα στον χρήστη να έχει βελτιωμένη ακρίβεια θέσης ειδικά σε περιοχές όπου τα σήματα GNSS αντανακλώνται, είναι αδύναμα ή δεν διαπερνάνε.ΕΝΣΩΜΑΤΩΜΕΝΕΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ
Χρησιμοποιήστε τα προφορτωμένα προφίλ αθλητικών δραστηριοτήτων για ορεινό τρέξιμο, κολύμβηση, τρέξιμο, ποδηλασία, πεζοπορία, κωπηλασία, σκι, γκολφ, σερφ και πολλά άλλα.

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ ΣΕΡΦ
Ετοιμαστείτε να πιάσετε τα κύματα. Αυτό το ρολόι quatix είναι συμβατό με την λειτουργία Surfline Sessions™, η οποία δημιουργεί ένα βίντεο από κάθε κύμα που σερφάρετε μπροστά σε μια κάμερα3 Surfline®. Έτσι μπορείτε να κάνετε επισκόπηση αργότερα και να δείτε πώς τα πήγατε μέσα από την συνδρομή σας στο Surfline Sessions.

ΜΕΤΡΗΣΕΙΣ ΑΠΟΔΟΣΗΣ
Δείτε εξελιγμένες μετρήσεις απόδοσης που περιλαμβάνουν δυναμική τρεξίματος, προσαρμοσμένη στην ζέστη και το υψόμετρο VO2 max, προσαρμογή για το ορεινό τρέξιμο, σύμβουλο αποκατάστασης και πολλά ακόμα.

ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΧΡΟΝΟΥ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ
Μετά από κάθε προπόνηση, ο χρόνος αποκατάστασης σας ενημερώνει πότε θα είστε έτοιμοι για μια ακόμα δύσκολη προπόνηση. Λαμβάνει Συνυπολογίζει την ένταση της προπόνησης και παράγοντες όπως το στρες, την ημερήσια δραστηριότητα και τον ύπνο.

ΚΑΡΔΙΑΚΟΙ ΠΑΛΜΟΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΡΠΟ
Το ρολόι συνεχώς μετράει τους καρδιακούς σας πλαμούς4 για να σας βοηθήσει να μετρήσετε το πόσο σκληρά δουλεύετε κατά τη διάρκεια των δραστηριοτήτων, ακόμα και μέσα στο νέρο.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΕΞΕΛΙΓΜΕΝΗ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΥΠΝΟΥ
Λάβετε μια πλήρη ανάλυση των σταδίων του ύπνου σας (βαθύς, ελαφρύς και REM). Μπορείτε να το δείτε στο ξεχωριστό widget που περιλαμβάνει την βαθμολογία του ύπνου σας και συμβουλές.

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΥΓΕΙΑΣ
Χρησιμοποιώντας δεδομένα από τους διάφορους αισθητήρες του ρολογιού, αυτή η λειτουργία σας βοηθάει να παρακολουθήσετε καθημερινά βιομετρικά αλλά και τις τάσεις της φυσική σας κατάστασης με μια ματιά.ΕΞΥΠΝΕΣ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ
Λάβετε emails, γραπτά μηνύματα και ειδοποιήσεις απευθείας στο ρολόι σας, όταν το αντιστοιχίσετε με μία συμβατή συσκευή.

ΑΝΕΠΑΦΕΣ ΠΛΗΡΩΜΕΣ GARMIN PAY™
Αποφύγετε τις ουρές στα ταμεία με την λύση ανέπαφων συναλλαγών Garmin Pay μέσω των συνεργαζόμενων παροχών.

ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ
Κατεβάστε τραγούδια και λίστες αναπαραγωγής από τους λογαριασμούς σας στα Spotify, Deezer ή Amazon Music (μπορεί να απαιτείται συνδρομή). Χρησιμοποιήστε ασύρματα ακουστικά (δεν περιλαμβάνονται) για αναπαραγωγή χωρίς το τηλέφωνο.

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΕΝΤΟΠΙΣΜΟΥ
Όταν το ρολόι και το τηλέφωνο σας είναι συνδεδεμένα, ένα μήνυμα με την τρέχουσα τοποθεσία σας μπορεί να σταλεί στις επαφές σας χειροκίνητα ή -κατά την διάρκεια επιλεγμένων δραστηριοτήτων- αυτόματα, με την ενσωματωμένη λειτουργία ανίχνευσης συμβάντος5.

ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ CONNECT IQ™
Κατεβάστε εξατομικευμένες εμφανίσεις ώρας, προσθέστε πεδία δεδομένων αλλά και εφαρμογές και widget από το κατάστημα Connect IQ στο συμβατό σας smartphone.

1. Όταν έχει γίνει σύζευξη με συμβατό smartphone
2. Ολοήμερη χρήση, 3 ώρες την ημέρα σε εξωτερικό χώρο σε συνθήκες 50,000 lux.
3. Όταν έχει γίνει αντιστοίχιση της εφαρμογής Garmin Connect με την εφαρμογή Surfline.
4. Ακρίβεια καταγραφής δραστηριότητας
5. Όταν έχει γίνει σύζευξη με συμβατό smartphone. Για λειτουργίες ασφαλείας και εντοπισμού υπάρχουν απαιτήσεις και περιορισμοί, δείτε Garmin.com/safety
6. Συνεχής χρήση για όλη την περίοδο σε συνθήκες 50,000 lux.

Περιεχόμενα συσκευασίας
quatix 7X Solar
Επιπλέον λουράκι σιλικόνης χρώματος Cirrus blue
Καλώδιο φόρτισης/δεδομένων
Οδηγίες χρήσης

Κατασκευαστής:
Garmin

Χαρακτηριστικά Ρολογιού

Υλικό φακού:
Power Sapphire
Φυσικές διαστάσεις:
51 x 51 x 14.9 mm
Υλικό στεφάνης:
Τιτάνιο
Υλικό πλαισίου:
Πολυμερές ενισχυμένο με ίνες, οπίσθιο κάλυμμα από τιτάνιο
Μέγεθος Οθόνης:
1.4” (35.56 mm) διάμετρος
Τύπος οθόνης:
Ευανάγνωστη στον ήλιο, MIP
Βαρος:
89g with silicone band, 145g with titanium band g
Αδιαβροχοποίηση:
10 ATM
Ανάλυση οθόνης:
280 x 280 pixels
Οθόνη αφής:
Ναι
Ηλιακή φόρτιση:
Ναι
Τύπος λουριού:
Quickfit 26
Αισθητήρες:
GPS/GLONASS/GALILEO
Συνδεσιμότητα:
Bluetooth, ANT+, Wi-Fi
Διάρκεια μπαταρίας:
Smartwatch: Up to 28 days/37 days with solar*, Battery Saver Watch Mode: Up to 90 days/1+ year with solar*, GPS Only: Up to 89 hours/122 hours with solar**, All Satellite Systems: Up to 63 hours/77 hours with solar*, All Satellite Systems + Multi-band: Up
Μουσική:
Ναι
Έξυπνες ειδοποιήσεις:
Ναι
Ανέπαφες πληρωμές Garmin Pay:
Ναι

Αξεσουάρ