Προσοχή! Τα cookies χρησιμοποιούνται σε αυτόν τον ιστότοπο για να παρέχουν την καλύτερη εμπειρία χρήστη. Αν συνεχίσετε, υποθέτουμε ότι συμφωνείτε να λαμβάνετε cookies από αυτόν τον ιστότοπο. OK
-17%

Garmin Rally RS100

499.00
Αρχική τιμή: 599.00
Σύντομη Περιγραφή:
Προσθέστε ισχύ στα πετάλια σας Το  Rally RS100  είναι δοκιμασμένο στα άκρα, ώστε να ποδηλατείτε και εσείς έτσι. Αυτό το βατόμετρο με διπλό αισθητήρα δίνει αξιόπιστες μετρήσεις ισχύος και είναι εύκολο να μεταφερθεί από ποδήλατο σε ποδήλατο, ανεξάρτητα από το ποδήλατο ή την...
010-02388-03
Άμεσα Διαθέσιμο
+

Προσθέστε ισχύ στα πετάλια σας

Το Rally RS100 είναι δοκιμασμένο στα άκρα, ώστε να ποδηλατείτε και εσείς έτσι. Αυτό το βατόμετρο με διπλό αισθητήρα δίνει αξιόπιστες μετρήσεις ισχύος και είναι εύκολο να μεταφερθεί από ποδήλατο σε ποδήλατο, ανεξάρτητα από το ποδήλατο ή την τοποθεσία ποδηλασίας.

  • Τοποθετείται όπως κάθε άλλο πετάλι και είναι εύκολο να μεταφερθεί από ποδήλατο σε ποδήλατο. Ναι, αλήθεια.
  • Δείτε αναλυτικά την απόδοση σας μετρώντας την συνολική ισχύ, τον ρυθμό πεταλιάς και ακόμα περισσότερα.
  • Κουμπώστε τα με ευκολία. Αυτά τα πετάλια είναι συμβατά με cleat SHIMANO SPD-SL.
  • Η συμβατότητα με τους υπολογιστές ποδηλάτου Edge® και την εφαρμογή1 Garmin Connect™ κάνει τις ενημερώσεις λογισμικού και την εισαγωγή των δεδομένων εύκολη.
  • Συγχρονίστε δεδομένα με τις αγαπημένες σας εφαρμογές για μεγαλύτερη ανάλυση, διαμοιρασμό δεδομένων και σχεδιασμό πορείας.
  • Έτοιμοι για περισσότερα; Αναβαθμίστε με ευκολία το σύστημα σας σε διπλό όποτε θέλετε.


ΑΨΟΓΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΠΕΤΑΛΙΟΥ
Τα βατόμετρα Rally έχουν περάσει σχολαστικές δοκιμές για να διασφαλιστεί η ολοκληρωμένη αξιοπιστία τους. Με εξαιρετικό σχεδιασμό και με τους αισθητήρες στο εσωτερικό, αυτά τα κομψά πετάλια τοποθετούνται όπως κάθε άλλο πετάλι. Και μεταφέρονται γρήγορα από ποδήλατο σε ποδήλατο.

ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ ΜΕΤΡΗΣΕΙΣ
Μετρώντας με ακρίβεια τον ρυθμό πεταλιάς και τις δυνάμεις που ασκούνται στο αριστερό πετάλι, το Rally RS100 διπλασιάζει την τιμή για να σας δώσει την συνολική ισχύ. Θέλετε περισσότερες μετρήσεις; Αναβαθμίστε αργότερα στο σύστημα διπλού αισθητηρίου.

ΣΥΜΒΑΤΟΤΗΤΑ CLEAT
Για μια άνετη ποδηλασία, αυτά τα πετάλια είναι σχεδιασμένα σύμφωνα με τα αγαπημένα σας cleat SHIMANO SPD-SL.

ΜΕΤΑΦΕΡΟΜΕΝΟΣ ΑΞΟΝΑΣ
Από τον δρόμο, στο χαλίκι, στα ανώμαλα εδάφη και ακόμα πιο πέρα, συνεχίστε να κάνετε ποδήλατο όλο το χρόνο. Ο μεταφερόμενος άξονας μπορεί να τοποθετηθεί στα πετάλια Rally™ RK ή στα Rally™ XC για την άσφαλτο (το καθένα πωλείται χωριστά).

ΑΥΤΟΝΟΜΙΑ ΜΠΑΤΑΡΙΑΣ
Να είστε σίγουροι ότι είστε έτοιμοι για αυτές τις μεγάλες διαδρομές και τις προπονήσεις με μέχρι 120 ώρες αυτονομία μπαταρίας.ΠΛΗΡΩΣ ΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΟ
Αντιστοιχίστε το Rally RS100 με ένα συμβατό υπολογιστή ποδηλάτου Edge® και την εφαρμογή Garmin Connect™ για εύκολη εισαγωγή δεδομένων και ενημερώσεις λογισμικού. Συνδεθείτε ακόμα και με την εφαρμογή Tacx® Training για όταν ποδηλατείτε σε εσωτερικό χώρο.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΤΡΟΠΟΙ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗΣ
Το Rally RS100 μπορεί να μεταφέρει δεδομένα ισχύος και σε εφαρμογές1 τρίτων όπως Strava, TrainingPeaks®, TrainerRoad και άλλες.

1. Απαιτείται εφαρμογή στο συμβατό σας smartphone αντιστοιχισμένο με το Rally RS100

Τεχνικά χαρακτηριστικά
Τύπος μπαταρίας: LR44/SR44 (x4) ή CR1/3N (x2)
Αυτονομία μπαταρίας: μέχρι 120 ώρες (με μπαταρία τύπου LR44)
Βάρος: 328 γρ.
Αδιαβροχοποίηση: IPX7
Μέγιστο βάρος αναβάτη: 105 κιλά
Ακρίβεια: +/- 1.0>#br###Τύπος Cleat: SPD-SL
Q-factor: 53 mm/55 χιλ. με παρεχόμενη ροδέλα 2 χιλ.
Ύψος Stack: 12.2 χιλ.
Βαθμονόμηση στο πεδίο
Ρυθμιζόμενη ένταση απελευθερώσης
Σημείο μέτρησης: Άξονας
Επικοινωνία: ANT+® και Bluetooth®

Περιεχόμενα συσκευασίας
Rally RS100 πετάλια
Υλικά τοποθέτησης
55 χιλ. Q-factor washers
Οδηγίες χρήσης