Προσοχή! Τα cookies χρησιμοποιούνται σε αυτόν τον ιστότοπο για να παρέχουν την καλύτερη εμπειρία χρήστη. Αν συνεχίσετε, υποθέτουμε ότι συμφωνείτε να λαμβάνετε cookies από αυτόν τον ιστότοπο. OK

QJE PS23SWI Τροφοδοτικό

Κατασκευαστής: QJE
85.00
Σύντομη Περιγραφή:
Το  QJE PS23SWI  είναι ένα ελαφρύ, πολύ αποδοτικό, συμπαγές τροφοδοτικό 23A max. Είναι κατασκευασμένο για συνεργασία με διαφόρων τύπων πομποδέκτες. Για να διασφαλιστεί η αξιοπιστία του, το  QJE PS23SWI  διαθέτει προστασία σταθερού ρεύματος, προστασία θερμοκρασίας και...
Άμεσα Διαθέσιμο
+

Το QJE PS23SWI είναι ένα ελαφρύ, πολύ αποδοτικό, συμπαγές τροφοδοτικό 23A max.

Είναι κατασκευασμένο για συνεργασία με διαφόρων τύπων πομποδέκτες. Για να διασφαλιστεί η αξιοπιστία του, το QJE PS23SWI διαθέτει προστασία σταθερού ρεύματος, προστασία θερμοκρασίας και προστασία εξόδου έναντι υπέρτασης.

Ένα ζεύγος μεγάλων ακροδεκτών είναι τοποθετημένο στο πίσω πλαίσιο και μια εύχρηστη υποδοχή αναπτήρα αυτοκινήτου για ρεύμα μέχρι 10A είναι τοποθετημένη στο μπροστινό μέρος, μαζί με LED κατάστασης και διακόπτη ενεργοποίησης / απενεργοποίησης. Η τάση του μπορεί να ρυθμιστεί με ειδική βίδα στο κάτω μέρος του.

To QJE PS23SWI με το μικρό του μέγεθος και τις πολλές προστασίες του είναι ιδανικό για τροφοδοσία πομποδεκτών αυτοκινήτου και βάσεως μέχρι 100W αλλά καζι οποιασδήποτε άλλης συσκευής που χρειάζεται τάση 10 έως 15V με ρεύμα μέχρι 23Α (εξαιρούνται οι συσκευές που περιλαμβάνουν μοτέρ).

Τεχνικές Προδιαγραφές
Έξοδος 23Α μέγιστο
Σταθερή τάση εξόδου 13,8v +/- 0,5v
Μεταβαλλόμενη τάση 10-15v
Διαστάσεις 181 x 63 x 190 mm Π Χ Υ Χ Β
Βάρος 1,6 κιλά
Εγγύηση 2 χρόνια

Κατασκευαστής:
QJE