Προσοχή! Τα cookies χρησιμοποιούνται σε αυτόν τον ιστότοπο για να παρέχουν την καλύτερη εμπειρία χρήστη. Αν συνεχίσετε, υποθέτουμε ότι συμφωνείτε να λαμβάνετε cookies από αυτόν τον ιστότοπο. OK

QJE PS30SWIII Τροφοδοτικό 9-15V 30A

Κατασκευαστής: QJE
89.00
Σύντομη Περιγραφή:
Το τροφοδοτικό  PS30SWIII  συγκεντρώνει σε ένα πολύ μικρό μέγεθος όλα όσα θα μπορούσε να ζητήσει ένας ραδιοερασιτέχνης. Έχει μεταβαλλόμενη τάση εξόδου από 9 έως 15V ενώ το μέγιστο ρεύμα που μπορεί να δώσει είναι 30A. Ο ενσωματωμένος ανεμιστήρας είναι θερμοστατικά ελεγχόμενος και...
Σε Απόθεμα
+

Το τροφοδοτικό PS30SWIII συγκεντρώνει σε ένα πολύ μικρό μέγεθος όλα όσα θα μπορούσε να ζητήσει ένας ραδιοερασιτέχνης. Έχει μεταβαλλόμενη τάση εξόδου από 9 έως 15V ενώ το μέγιστο ρεύμα που μπορεί να δώσει είναι 30A. Ο ενσωματωμένος ανεμιστήρας είναι θερμοστατικά ελεγχόμενος και λειτουργεί αυτόματα μόνο αν η θερμοκρασία του τροφοδοτικού ξεπεράσει κάποιο όριο.

Το όργανο ένδειξης τάσεως ή ρεύματος του PS30SWIII είναι όμορφα σχεδιασμένο και διαθέτει οπίσθιο φωτισμό. Η επιλογή ένδειξης τάσεως ή ρεύματος γίνεται με ειδικό διακόπτη τοποθετημένο στην πρόσοψη του τροφοδοτικού. Στην πρόσοψη επίσης είναι τοποθετημένος ένας επιπλέον διακόπτης που μας επιτρέπει να διαλέξουμε μεταξύ σταθερής τάσης 13.8V ή μεταβαλλόμενης τάσης από 9 έως 15V.

Η επιλογή τάσεως εξόδου γίνεται με ένα μεγάλο περιστροφικό επιλογέα ενώ αντίστοιχος επιλογέας υπάρχει και ρύθμιση της συχνότητας λειτουργίας των κυκλωμάτων του τροφοδοτικού.

Το PS30SWIII μπορεί άνετα να τροφοδοτήσει πομποδέκτες με ισχύ 100W ή και περισσότερο. Οι ενδείξεις του είναι ευανάγνωστες και οι ρυθμίσεις του πανεύκολες. Όλα τα παραπάνω σε συνδυασμό με την χαμηλή τιμή του το κάνουν ιδανική επιλογή για όποιον θέλει ένα τροφοδοτικό για το shack ή για να το παίρνει μαζί του στις εξορμήσεις του.

Τεχνικά χαρακτηριστικά
Τάση εισόδου: 220V
Τάση εξόδου: 13.8V σταθερή ή μεταβαλλόμενη από 9 έως 15V
Ρεύμα εξόδου: Μέγιστο 30A, 20Α συνεχώς
Σταθεροποίηση τάσης εξόδου: <2>#br###Προστασία βραχυκυκλώματος και ρεύματος άνω των 30A
Κυμάτωση: <80mV pp
Ασφάλεια: 5A
Διαστάσεις: 155 Χ 70 Χ 205mm (ΠΧΥΧΒ)
Βάρος: 1.5Kg

Κατασκευαστής:
QJE