Προσοχή! Τα cookies χρησιμοποιούνται σε αυτόν τον ιστότοπο για να παρέχουν την καλύτερη εμπειρία χρήστη. Αν συνεχίσετε, υποθέτουμε ότι συμφωνείτε να λαμβάνετε cookies από αυτόν τον ιστότοπο. OK

Tacx NEO 2T Smart

Κατασκευαστής: Tacx
1,299.00
Σύντομη Περιγραφή:
To Tacx Neo 2T Smart προσφέρει τη μέγιστη ισχύ ενώ είναι το πιο αθόρυβο προπονητήριο εσωτερικού χώρου που διατίθεται στην αγορά. Η απουσία οποιασδήποτε φυσικής μετάδοσης αποδεικνύει ότι αυτό είναι το πρώτο αληθινό προπονητήριο άμεσης μετάδοσης. Το NEO 2T Smart έχει εξοπλιστεί με ένα...
T2875.61
Άμεσα Διαθέσιμο
+

To Tacx Neo 2T Smart προσφέρει τη μέγιστη ισχύ ενώ είναι το πιο αθόρυβο προπονητήριο εσωτερικού χώρου που διατίθεται στην αγορά. Η απουσία οποιασδήποτε φυσικής μετάδοσης αποδεικνύει ότι αυτό είναι το πρώτο αληθινό προπονητήριο άμεσης μετάδοσης.

Το NEO 2T Smart έχει εξοπλιστεί με ένα βελτιωμένο και γρηγορότερο chipset που επιτρέπει πιο ομαλό και φιλικό έλεγχο του κινητήρα. Αυτό οδηγεί σε μια πιο αθόρυβη ποδηλασία και ανοίγει το δρόμο για νέα και συναρπαστικά χαρακτηριστικά. Με τη νέα λειτουργία ανάλυσης του πεταλιού, η κατανομή ισχύος και η απόδοση μπορούν να βελτιωθούν. Έχει προστεθεί ένας αισθητήρας ανίχνευσης στο αριστερό και δεξί μέρος για να επιτρέψει στον αναβάτη να μετρήσει την ακριβή θέση και των δύο ποδιών.

Η αίσθηση του δρόμου προσομοιώνεται με ένα πραγματικά ρεαλιστικό τρόπο ενώ δεν υπάρχει απώλεια δύναμης. Ο δυναμικός του κινητήρας είναι ικανός να εφαρμόζει αντίσταση έως 2200 Watt και να προσομοιώνει ρεαλιστικά κλίσεις έως και 25% προβλέποντας τις κινήσεις του αναβάτη μέσω ενός προηγμένου συστήματος. Όμως δεν στεκόμαστε μόνο εκεί. Τ γνωστά χαρακτηριστικά του NEO Smart είναι ακόμα διαθέσιμα, όπως το Road Feel, με το οποίο μπορείτε να ζήσετε μια πραγματική αίσθηση οδήγησης σε λιθόστρωτα, χαλίκια και πολλές άλλες οδικές επιφάνειες χάρη στην δόνηση που περιέχει (στο Tacx Films και στο Zwift). Επίσης, επιταχύνει κατά την διάρκεια των καταβάσεων και μεταδίδει στον αναβάτη ακόμα και τις τυχών ανωμαλίες του δρόμου του ακριβώς σαν να ήταν στον δρόμο. Αυτό εξασφαλίζει την πλέον ρεαλιστική ποδηλατική εμπειρία και κατά την διάρκεια και μπορεί να συνδυαστεί με τα Tacx Films εικονικής πραγματικότητας.

Η έλλειψη οποιασδήποτε φυσικής μετάδοσης συνεπώς και οποιανδήποτε μερών θα μπορούσαν να κροταλίζουν ή να τρίβονται μεταξύ τους επιβεβαιώνουν ότι το προπονητήριο είναι εξαιρετικά αθόρυβο. Επιπρόσθετα, δεν απαιτεί βαθμονόμησης και δεν προκαλεί φθορές και σχισίματα στα ελαστικά.

Ακριβώς όπως όλα τα προπονητήρια Smart, το NEO μετράει την ταχύτητα, τον ρυθμό και άλλα σημαντικά στατιστικά και επικοινωνεί την χρήση ΑΝΤ+ με προτόκολο FE-C και Bluetooth Smart, πράγμα που επιτρέπει την ταχύτατη και εύκολη σύνδεση με τις εφαρμογές της Tacx ή στις τρίτες εφαρμογές. Τα δεδομένα της αποδοτικότητας μπορούν να εμφανίζονται ταυτόχρονα σε διάφορες συσκευές, συμπεριλαμβανομένων και των smartphones, των ποδηλατικών computer και των αθλητικών ωρολογίων.

Όταν το NEO Smart δεν είναι συνδεδεμένο με ένα smartphone, tablet ή computer, συμπεριφέρεται σαν ένα τυπικό προπονητήριο. Αυτό σημαίνει ότι συμπεριφέρεται προοδευτικά: όταν επιταχύνετε και αυξάνει η ταχύτητα αυξάνεται και η αντίσταση. Έτσι είναι δυνατό να χρησιμοποιείτε το προπονητήριο σαν ένα αυτόνομο όργανο. Επιπλέον, το Tacx NEO είναι εξοπλισμένο με την τεχνολογία Plug In/Plug Out και επομένως μπορεί να χρησιμοποιηθεί με ή και χωρίς πρίζα. Όταν η πρίζα δεν είναι σε χρήση, το προπονητήριο λειτουργεί μόνο για την παροχή αντίστασης. Αυτό σημαίνει ότι το προπονητήριο δεν θα είναι ικανό να επιταχύνει κατά την διάρκεια των καταβάσεων. Έτσι, έχετε την δυνατότητα να χρησιμοποιείτε το προπονητήριο οποιαδήποτε στιγμή και οπουδήποτε, ακόμη και αν δεν έχετε μαζί σας smartphone.Τέλος η δυνατότητα μεταφοράς γίνεται ακόμα πιο εύκολη χάρη στα πτυσσόμενα πόδια του. Έτσι θα μπορείτε να το έχετε παντού κ πάντα μαζί σας για να μην χάνετε ούτε μια προπόνηση.

Το Neo 2 διαθέτει αφαλό ο οποίος επιτρέπει την προσαρμογή όλων των κασετών SRAM και Shimano (8-11 ταχυτήτων). Για Campagnolo πωλείται ξεχωριστά.

Νέα Χαρακτηριστικά
• Ισχυρότεροι μαγνήτες: Αυτό δίνει μεγαλύτερη ροπή στρέψης που εξαλείφει την ολίσθηση
• Πλουσιότερη καλωδίωση: Αυτό μειώνει την απόδοση θερμότητας και βελτιώνει την απόδοση
• Αλλαγή τοπολογίας καλωδίωσης: Αυτό μειώνει τους κραδασμούς αλλά επίσης μειώνει την ευαισθησία των κατασκευαστικών ανοχών
• Σμίκρυνση των μαγνητών: Αυτό μειώνει τις δονήσεις και τους ήχους
• Νέα βάση μαγνήτη: Αυτό βοηθά στη βελτίωση της ακρίβειας της κατασκευής, αλλά επίσης μειώνει τους κραδασμούς

Χαρακτηριστικά
• Μέγιστη δύναμη (40 km/h): 2200 Watt
• Μέγιστη κλίση: 25%
• Προσομοίωση κατηφόρας: Ναι
• Μέγιστη ροπή: 85Nm
• Μέγιστη δύναμη πέδησης: 250 N
• Flywheel: Actual of 125 kg
• Βαθμονόμηση: Δεν χρειάζεται
• Μέγεθος βάσης: 575 x 750 mm (22,6 x 29.35 in)
• Ύψος: 550 mm (21.7 in)
• Αναδιπλούμενο: Ναι
•Μέγεθος όταν είναι διπλωμένο: 620 × 260 × 440 mm (24.4 × 10.2 × 17.3 in)

Δεδομένα και έλεγχος
• Ασύρματη επικοινωνία: ANT + FE-C, Bluetooth open
• Έλεγχος από: Υπολογιστές ποδηλάτων ANT + FE-C με έξυπνο τηλέφωνο, tablet, αυτόνομο, Σύνδεση με υπολογιστή μέσω κεραίας ANT +
• Έξοδος: Ταχύτητα, ρυθμός και ισχύς
• Συμβατό με: Smartphone, tablet, υπολογιστής ποδήλατο, αθλητικό ρολόι, υπολογιστή με κεραία ANT +
• Ακρίβεια: < 1%

Βάρος: 21,5 kg

Κατασκευαστής:
Tacx

Αξεσουάρ

Οι πελάτες μας είδαν επίσης...