Προσοχή! Τα cookies χρησιμοποιούνται σε αυτόν τον ιστότοπο για να παρέχουν την καλύτερη εμπειρία χρήστη. Αν συνεχίσετε, υποθέτουμε ότι συμφωνείτε να λαμβάνετε cookies από αυτόν τον ιστότοπο. OK

Tacx NEO Motion Plates

Κατασκευαστής: Tacx
299.00
Σύντομη Περιγραφή:
Κάντε την ποδηλασία σας ακόμα πιο ρεαλιστική Αυτές οι εύκολες στην τοποθέτηση πλάκες κίνησης δίνουν στο έξυπνα προπονητήριο σας NEO, NEO 2 ή NEO 2T κίνηση πολλαπλής κατεύθυνσης για πιο ρεαλιστική ποδηλασία. Η κίνηση πολλαπλής κατεύθυνσης μιμείται την αίσθηση της ποδηλασίας σε εξωτερικό...
010-13193-00
Άμεσα Διαθέσιμο
+

Κάντε την ποδηλασία σας ακόμα πιο ρεαλιστική

Αυτές οι εύκολες στην τοποθέτηση πλάκες κίνησης δίνουν στο έξυπνα προπονητήριο σας NEO, NEO 2 ή NEO 2T κίνηση πολλαπλής κατεύθυνσης για πιο ρεαλιστική ποδηλασία.

  • Η κίνηση πολλαπλής κατεύθυνσης μιμείται την αίσθηση της ποδηλασίας σε εξωτερικό χώρο.
  • Είστε έτοιμη να κάνετε ποδήλατο σε μερικά λεπτά. Αυτές οι εύκολες στην εγκατάσταση πλάκες κίνησης προσαρμόζονται άμεσα.
  • Υιοθετήστε μια πιο φυσική θέση ποδηλασίας για να προπονείστε πιο αποδοτικά. Κάντε ποδήλατο με σιγουριά στις ασφαλείς και ισορροπημένες πλάκες κίνησης.
  • Η σειρά προπονητηρίων ΝΕΟ είναι σχεδόν αθόρυβη. Ας το κρατήσουμε έτσι.

ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΛΛΑΠΛΩΝ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΕΩΝ
Για να συμπληρώσει την πλευρική κίνηση του προπονητηρίου σας ΝΕΟ, αυτές οι πλάκες κίνησης επιτρέπουν μια πιο ρεαλιστική κίνηση πολλαπλών κατευθύνσεων που δίνει πραγματικά την αίσθηση ποδηλασίας σε εξωτερικό χώρο. Υιοθετήστε μια πιο φυσική στάση και προπονηθείτε ακόμα πιο αποδοτικά.

ΕΥΚΟΛΗ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ
Απλά τοποθετήστε τα και είστε έτοιμοι να ξεκινήσετε. Οι πλάκες κίνησης ενώνονται μαγνητικά και με ασφάλεια στην κάτω πλευρά του συμβατού σας προπονητηρίου

ΕΞΕΛΙΞΤΕ ΤΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΡΙΟ ΣΑΣ ΝΕΟ
Ενώ οι πλάκες κίνησης προσθέτουν μια νέα διάσταση ρεαλισμού στην ποδηλασία σας, ταυτόχρονα διατηρούν το μικρό αποτύπωμα στο χώρο και διατηρούν την αθόρυβη λειτουργία που αγαπάτε στο προπονητήριο σας.

Περιεχόμενα συσκευασίας
Motion plates (δεξιά και αριστερά)
υποστήριξη μπροστινής ρόδας
οδηγίες χρήσης

Κατασκευαστής:
Tacx