Προσοχή! Τα cookies χρησιμοποιούνται σε αυτόν τον ιστότοπο για να παρέχουν την καλύτερη εμπειρία χρήστη. Αν συνεχίσετε, υποθέτουμε ότι συμφωνείτε να λαμβάνετε cookies από αυτόν τον ιστότοπο. OK

Garmin Alpha TT25 GPS Collar

Κατασκευαστής: Garmin
399.00
Σύντομη Περιγραφή:
Εντοπίστε την αγέλη σας με τα κολάρα σκύλου Alpha ΤΤ 25. Διαθέτουν ανθεκτικό αλλά ταυτόχρονα λεπτό πλαίσιο, σχεδιασμένο να εφαρμόζει σε πολλές ράτσες με ένα εύκαμπτο λουρί που αντικαθίσταται από τον χρήστη. Όταν χρησιμοποιούνται με ένα συμβατό χειριστήριο (πωλείται χωριστά), αυτά τα κολάρα...
010-02447-C5
Σε Απόθεμα
+

Εντοπίστε την αγέλη σας με τα κολάρα σκύλου Alpha ΤΤ 25.

Διαθέτουν ανθεκτικό αλλά ταυτόχρονα λεπτό πλαίσιο, σχεδιασμένο να εφαρμόζει σε πολλές ράτσες με ένα εύκαμπτο λουρί που αντικαθίσταται από τον χρήστη. Όταν χρησιμοποιούνται με ένα συμβατό χειριστήριο (πωλείται χωριστά), αυτά τα κολάρα μπορούν να εντοπίζουν μέχρι και 14.5χλμ μακριά και να στέλνουν εντολές εκπαίδευσης όπως διέγερση, τόνο ή δόνηση, όταν χρησιμοποιείτε το κολάρο Alpha ΤΤ25. Το ενσωματωμένο πολλαπλών χρωμάτων LED κάνει την αναγνώριση του σκύλου σας πιο εύκολη ακόμα και στο σκοτάδι. Έχετε έως 68 ώρες αυτονομία μπαταρίας με το βασικό πακέτο όταν χρησιμοποιείτε δυναμικό εντοπισμό, μέχρι 25 ώρες με 2.5 δευτερόλεπτα ρυθμός ανανέωσης ή μπορείτε να αναβαθμιστείτε στο εκτεταμένο πακέτο μπαταρίας (πωλείται χωριστά) για να έχετε μέχρι 136 ώρες όταν χρησιμοποιείτε δυναμικό εντοπισμό, ο οποίος βελτιστοποιεί τον ρυθμό των ενημερώσεων με βάση του πώς κινείται ο σκύλος σας. Επιπλέον, όταν φορτίζετε και είστε συνδεδεμένοι στο δίκτυο σας με Wi-Fi®, το κολάρο θα εγκαταστήσει αυτόματα τις τελευταίες ενημερώσεις λογισμικού.

ΕΝΤΟΠΙΣΤΕ ΤΗΝ ΑΓΕΛΗ ΣΑΣ Εντοπίστε τον σκύλο σας μέχρι 14.5km μακριά με συχνές ανανεώσεις ανά 2.5 δευτερόλεπτα όταν χρησιμοποιούνται με συμβατό χειριστήριο (πωλείται χωριστά).
ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ (ALPHA ΤΤ 25 ΜΟΝΟ) Χρησιμοποιήστε το κολάρο Alpha ΤΤ 25 για να εκπαιδεύσετε τον σκύλο σας με 18 επίπεδα συνεχούς ή στιγμιαίας διέγερσης συν ηχητικό τόνο και δόνηση όταν χρησιμοποιείται με συμβατό χειριστήριο (πωλείται χωριστά).
ΔΥΝΑΜΙΚΟΣ ΕΝΤΟΠΙΣΜΟΣ Αποκτείστε εκτεταμένη αυτονομία μπαταρίας με τον δυναμικό εντοπισμό βασισμένο στην κίνηση του σκύλου σας.
ΕΝΑ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΙΑ ΟΛΑ Ένας ανθεκτικός αλλά και λεπτός σχεδιασμός για να ταιριάζει σε όλες τις ράτσες μεγαλόσωμες ή μικρόσωμες.
ΕΥΚΑΜΠΤΟ ΛΟΥΡΑΚΙ ΠΟΥ ΑΝΤΙΚΑΘΙΣΤΑΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΡΗΣΤΗ Αλλάξτε εύκολα το εύκαμπτο λουράκι στο σπίτι ή στο πεδίο.
ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ MULTI-GNSS Ο υψηλής ευαισθησίας δέκτης GPS και Galileo εντοπίζει την τοποθεσία του σκύλου σας.
ΦΩΤΑ LED ΠΟΛΛΑΠΛΩΝ ΧΡΩΜΑΤΩΝ Αναγνωρίστε τον σκύλο σας ακόμα και στο σκοτάδι, με τα μεγάλα, ευδιάκριτα φώτα LED πολλαπλών χρωμάτων που μπορούν να ενεργοποιηθούν και να αλλάξουν χρώμα από απόσταση με το συμβατό χειριστήριο. Τα χρώματα περιλαμβάνουν κίτρινο, μαντζέντα, κυανό, λευκό, πράσινο, κόκκινο ή μπλε.
ΠΑΚΕΤΑ ΜΠΑΤΑΡΙΑΣ Οι μπαταρίες μπορούν να αντικατασταθούν από τον χρήστη με ευκολία Όταν χρησιμοποιείτε τον δυναμικό εντοπισμό το βασικό πακέτο διαρκεί μέχρι 68 ώρες, και το αναβαθμισμένο πακέτο εκτεταμένης μπαταρίας (πωλείται χωριστά) διαρκεί μέχρι 136 ώρες.
ΑΥΤΟΜΑΤΕΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙΣ Λαμβάνετε αυτόματες ενημερώσεις όταν τα κολάρα του σκύλου φορτίζουν και είναι συνδεδεμένα σε δίκτυο Wi-Fi.

Διαστάσεις (WxHxD): 8.1 x 4.5 x 3.5 cm
Βάρος: 191.5 g για πομπό και κεραία (χωρίς κολάρο), 252.7 g συνολικό (με κολάρο)
Τύπος μπαταρίας: Επαναφορτιζόμενη μπαταρία Λιθιου (αντικατάσταση από χρήστη)
Αυτονομία μπαταρίας (με βασικό πακέτο μπαταρίας*):
Μέχρι 68 ώρες χρησιμοποιώντας δυναμικό ρυθμό ανανέωσης (προεπιλογή)
Μέχρι 25 ώρες με 2.5 δευτερόλεπτα ρυθμός ανανέωσης
Μέχρι 84 ώρες με 2 λεπτά ρυθμός ανανέωσης

*ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΑ (με εκτεταμένο πακέτο μπαταρίας που πωλείται χωριστά):
Μέχρι 136 ώρες χρησιμοποιώντας δυναμικό ρυθμό ανανέωσης
Μέχρι 50 ώρες με 2.5 δευτερόλεπτα ρυθμός ανανέωσης
Μέχρι 168 ώρες με 2 λεπτά ρυθμός ανανέωσης

Δέκτης υψηλής ευαισθησίας: GPS/Galileo
GPS κεραία: Στην κορυφή, μαύρο
Εύρος: 14.5χλμ (9 miles)
Συχνότητα: VHF
Επιλογές εκπαίδευσης (διέγερση, δόνηση, τόνος): Ναι (με συμβατές συσκευές χειρός με επιλογές εκπαίδευσης)
Αδιαβροχοποίηση1: 1 ΑΤΜ (10 μέτρα)
Μέγεθος λαιμού:
Βασικό 1" λουρί κολάρου = ελάχιστό 24 cm σε περίμετρο
Flipped 1" λουρί κολάρου = ελάχιστο 16.5 cm σε περίμετρο
Εύκαμπτο λουράκι: Αντικατάσταση από τον χρήστη
Διεπαφή: USB-C
LED φώτα: Διαθέσιμα σε πολλές χρωματικές επιλογές (απομακρυσμένη ενεργοποίηση από συμβατή συσκευή χειρός)
Συμβατά κολάρα: Ανταλλακτικά λουριά κολάρου, Συμβατά με μέχρι 1" (2.54 cm)
Αυτόματες ενημερώσεις λογισμικού: Αυτόματα με Wi-Fi© (όταν φορτίζει και είναι συνδεδεμένο σε δίκτυο) ή μέσω του λογισμικού Garmin Expiess™

Περιεχόμενα συσκευασίας
Alpha TT25 κολάρο σκύλου με επαναφορτιζόμενο πακέτο μπαταρίας Λιθίου
1" ίντσας πράσινο λουράκι κολάρου
Μακριές και κοντές πλαστικές ακίδες επαφής
Κλιπ φόρτισης
Καλώδιο type-A σε type-C USB
Οδηγίες

Κατασκευαστής:
Garmin

Οι πελάτες μας είδαν επίσης...