Προσοχή! Τα cookies χρησιμοποιούνται σε αυτόν τον ιστότοπο για να παρέχουν την καλύτερη εμπειρία χρήστη. Αν συνεχίσετε, υποθέτουμε ότι συμφωνείτε να λαμβάνετε cookies από αυτόν τον ιστότοπο. OK

Garmin Alpha 300 με χάρτη Topo Drive Hellas

Κατασκευαστής: Garmin
899.00
Σύντομη Περιγραφή:
Ηγηθείτε της αγέλης σας με τις συσκευές και εκπαίδευσης σκύλων Alpha 300. Παρακολουθείστε μέχρι και 20 σκύλους1 από απόσταση έως 14,5χλμ όταν συνδέονται με τα συμβατά σας κολάρα σκύλου. Δείτε τα όλα σε μια ζωντανή οθόνη αφής 3.5" με ρυθμό ανανέωσης μέχρι και κάθε 2.5 δευτερόλεπτα. Ελέγξτε...
010-02807-DE
Σε Απόθεμα
+

Ηγηθείτε της αγέλης σας με τις συσκευές και εκπαίδευσης σκύλων Alpha 300.

Παρακολουθείστε μέχρι και 20 σκύλους1 από απόσταση έως 14,5χλμ όταν συνδέονται με τα συμβατά σας κολάρα σκύλου. Δείτε τα όλα σε μια ζωντανή οθόνη αφής 3.5" με ρυθμό ανανέωσης μέχρι και κάθε 2.5 δευτερόλεπτα. Ελέγξτε με ευκολία τις λειτουργίες εκπαίδευσης χρησιμοποιώντας τον σχεδιασμό για χειρισμό με κουμπιά, ο οποίος σας δίνει 18 επίπεδα διέγερσης, τόνο ή δόνηση, όταν το συνδέετε με τα κολάρα εκπαίδευσης. Αποφύγετε τις υπερφορτωμένες συχνότητες με τη νέα λειτουργία Channel View και αποκτήστε πρόσβαση σε κορυφαίες λειτουργίες πλοήγησης Garmin, όπως προφορτωμένοι χάρτες TopoActive & Topo Drive Hellas, δορυφορική απεικόνιση, ενσωματωμένη πυξίδα 3 αξόνων και βαρομετρικό αλτίμετρο. Επιπλέον, με αυτονομία μπαταρίας μέχρι 55 ώρες, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε μην εξαντληθείτε πριν από τους σκύλους σας.ΦΩΤΕΙΝΟΤΕΡΗ ΟΘΟΝΗ Διαθέτει μια νέα, ζωντανή, ευανάγνωστη στον ήλιο οθόνη αφής 3.5" ιντσών και χειρισμό με κουμπιά, σχεδιασμό εστιασμένο στις λειτουργίες του σκύλου για γρήγορες, μικρές προσαρμογές.
ΒΕΛΤΙΩΜΕΝΗ ΑΥΤΟΝΟΝΙΑ ΜΠΑΤΑΡΙΑΣ Η μπαταρία που αντικαθίσταται από τον χρήστη διαρκεί μέχρι 55 ώρες.
CHANNEL VIEW Παρακολουθείστε τον συνωστισμό των κολάρων στην περιοχή και επιλέξτε με ευκολία τα κανάλια με την λιγότερη συμφόρηση για να αποφύγετε τις παρεμβολές.
ΑΝΤΙΓΡΑΦΟ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΕΠΑΝΑΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ Κρατήστε τα δεδομένα σας ασφαλή και προστατευμένα δημιουργώντας αντίγραφα ασφαλείας στην συσκευή σας Alpha 300.
ΕΝΤΟΠΙΣΤΕ ΤΗΝ ΑΓΕΛΗ ΣΑΣ Εντοπίστε μέχρι 20 σκύλους1 από απόσταση μέχρι 14.5χλμ με ρυθμό ανανέωσης που φτάνει τα 2.5 δευτερόλεπτα.
ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ Όταν συνδεθεί με συμβατά κολάρα εκπαίδευσης (πωλούνται χωριστά), θα έχετε πρόσβαση σε 18 επίπεδα συνεχούς και στιγμιαίας διέγερσης, συν διαφορετικά επίπεδα ηχητικού τόνου και εντολών δόνησης.
ΜΕΤΡΗΣΕΙΣ ΣΚΥΛΟΥ Δείτε σημαντικές μετρήσεις για τους σκύλους σας όπως απόσταση, ταχύτητα, χρόνο στο πεδίο, απευθείας στην οθόνη πληροφοριών σκύλου1.
ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ Κατεβάστε δορυφορική απεικόνιση μέσω Wi-Fi στην συσκευή σας και δείτε τις ιδιομορφίες του εδάφους από ψηλά για να σας βοηθήσουν στην πλοήγηση ή να βρείτε τις κρυψώνες του θηράματος σας.
ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ MULTI-GNSS Έχετε πρόσβαση σε πολλαπλά παγκόσμια δορυφορικά συστήματα πλοήγησης (GPS και Galileo) για καλύτερο σήμα σε απαιτητικά περιβάλλοντα.
ΠΥΞΙΔΑ PRO VIEW Αυτός ο απλός εντοπισμός με μια ματιά δείχνει προς τα ποια κατεύθυνση και πόσο μακριά είναι οι σκύλοι σας. Επιπλέον, μπορείτε να δείτε αν ο σκύλος σας τρέχει ή είναι σε φέρμα.
ΧΑΡΤΕΣ TOPOACTIVE EUROPE Οι προφορτωμένοι τοπογραφικοί χάρτες Ευρώπης TopoActive παρέχουν λεπτομερείς εικόνες των τοπογραφικών χαρακτηριστικών του εδάφους, ισοϋψείς καμπύλες, υψόμετρο, κορυφές, πεδιάδες, δρυμούς, λίμνες, ποτάμια, ακτογραμμή και γεωγραφικά σημεία.
ΑΙΣΘΗΤΗΡΕΣ ΠΛΟΗΓΗΣΗΣ Το βαρομετρικό αλτίμετρο σας βοηθάει να παρακολουθείτε με ακρίβεια την άνοδο και την κάθοδο και να βλέπετε βραχυχρόνιες τάσεις στην ατμοσφαιρική πίεση και η ενσωματωμένη ηλεκτρονική πυξίδα 3 αξόνων με αντιστάθμιση δείχνει την κατεύθυνσή σας είτε κινείστε είτε όχι.
ΛΙΣΤΑ ΣΚΥΛΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗ ΟΜΑΔΑΣ Η λίστα σκύλων και η διαχείριση ομάδας σας επιτρέπει να κρατάτε τους ανενεργούς σκύλους και ανθρώπους στο σύστημα για ευκολότερες ρυθμίσεις.
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΧΡΟΝΟΜΕΤΡΟΥ ΚΥΝΗΓΙΟΥ Χρησιμοποιήστε το εύχρηστο χρονόμετρο με αντίστροφη μέτρηση για να χρονομετρήσετε μέχρι 4 σκύλους ταυτόχρονα κατά την διάρκεια διαγωνισμών ή δοκιμών στο πεδίο. Έχετε γρήγορη πρόσβαση στο χρονόμετρο με την χρήση των κουμπιών συντόμευσης του χειριστή.
ΕΦΑΡΜΟΓΗ GARMIN EXPLORE Συνδέστε την εφαρμογή Garmin Explore από το συμβατό σας smartphone για να δείτε σε πραγματικό χρόνο τις πληροφορίες παρακολούθησης σκύλου. Αποθηκεύστε τα ίχνη του σκύλου και δείτε τα από την αρχή για να δείτε τι ακριβώς συνέβη κατά την διάρκεια του κυνηγιού σας.
ΟΙΚΟΣΥΣΤΗΜΑ GARMIN Παρακολουθείστε την αγέλη σας από τον δρόμο, τον καρπό σας και από αλλού, με την ασύρματη συνδεσιμότητα με συμβατές συσκευές Garmin. όπως ο πλοηγός GPS Garmin DriveTrack 71 τα smartwatch fenix, instinct και άλλα.
WIDGET ΕΝΤΟΠΙΣΜΟΥ ΣΚΥΛΟΥ Συνδέστε τις συσκευές της σειράς Alpha 300 με ένα συμβατό ρολόι Garmin, δείτε πληροφορίες από έναν ενεργό σκύλο στο widget εντοπισμού σκύλου στο ρολόι σας.
ΣΥΜΒΑΤΟ ΜΕ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ ΜΟΝΤΕΛΑ Συμβατότητα με παλαιότερα μοντέλα ώστε να μπορείτε να κρατήσετε τα υπάρχοντα κολάρα σας3 και άλλες συσκευές συμβατές Alpha. Μεταφέρετε δεδομένα τοποθεσίας μεταξύ συμβατών συσκευών Garmin.

Περιεχόμενα συσκευασίας
Alpha 300
Επαναφορτιζόμενη μπαταρία λιθίου
Κλιπ ζώνης
Αντάπτορας AC
Καλώδιο type-A σε type-C USB
Οδηγίες χρήση

Κατασκευαστής:
Garmin

Alpha 300

Διαθέσιμες Εκδόσεις:
Alpha 300

ΓΕΝΙΚΑ

ΦΥΣΙΚΕΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ

6.8 X 16.2 X 3.4 ΕΚ. *ΧΩΡΙΣ ΤΗ ΚΕΡΑΙΑ

ΟΘΟΝΗ ΑΦΗΣ

ΝΑΙ

ΜΕΓΘΟΣ ΟΘΟΝΗΣ

4.7 X 7.7 ΕΚ.; 3.5’’ ΔΙΑΓ. (88.9 ΧΙΛ.)

ΑΝΑΛΥΣΗ ΟΘΟΝΗΣ

282 X 470 PIXELS

ΤΥΠΟΣ ΟΘΟΝΗΣ

ΕΓΧΡΩΜΗ, ΑΦΗΣ, TFT

ΒΑΡΟΣ

280 ΓΡ.ΜΕ ΚΕΡΑΙΑ ΚΑΙ ΜΠΑΤΑΡΙΑ

ΤΥΠΟΣ ΜΠΑΤΑΡΙΑΣ

ΕΠΑΝΑΦΟΡΤΙΖΟΜΕΝΗ ΛΙΘΙΟΥ (ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ)

ΑΥΤΟΝΟΜΙΑ ΜΠΑΤΑΡΙΑΣ

ΜΕΧΡΙ 55 ΩΡΕΣ; ΜΕΧΡΙ 50 ΩΡΕΣ ΜΕ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΤΟ INREACH®

ΑΔΙΑΒΡΟΧΟΠΟΙΗΣΗ

IPX7

ΔΕΚΤΗΣ ΥΨΗΛΗΣ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑΣ

ΝΑΙ

ΔΙΕΠΑΦΗ

ΥΨΗΛΗΣ ΤΑΧΥΤΗΤΑΣ USB

ΜΝΗΜΗ/ΙΣΤΟΡΙΚΟ

16 GB

 

ΧΑΡΤΕΣ & ΜΝΗΜΗ

ΠΡΟΕΓΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟΙ ΧΑΡΤΕΣ

ΝΑΙ (TOPOACTIVE EUROPE)

ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΠΡΟΣΘΗΚΗΣ ΧΑΡΤΩΝ

ΝΑΙ (Outdoor Maps+)

ΑΥΤΟΜΑΤΗ ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΣΗ (ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΣΗ ΣΤΡΟΦΗ ΠΡΟΣ ΣΤΡΟΦΗ) ΓΙΑ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ

ΝΑΙ (ΜΕ ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΗ ΧΑΡΤΟΓΡΑΦΗΣΗ ΓΙΑ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΣ ΔΡΟΜΟΥΣ)

ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ

ΝΑΙ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΣΤΗ ΣΥΣΚΕΥΗ (ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΕΤΗΣΙΑ ΣΥΝΔΡΟΜΗ)

ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗΣ

ΚΑΡΤΑ MICROSD™ (ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ)

ΣΗΜΕΙΑ/ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ/ΤΟΠΟΘΕΣΙΕΣ

10,000

ΙΧΝΗ

ΜΕΧΡΙ 20 ΣΚΥΛΟΙ (ΜΕ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΣΥΜΒΑΤΩΝ ΚΟΛΑΡΩΝ ΚΑΙ ΣΥΣΚΕΥΩΝ) 

ΚΑΤΓΡΑΦΗ ΙΧΝΟΥΣ

20,000 ΣΗΜΕΙΑ, 250 ΑΠΟΘΗΚΕΥΜΕΝΑ ΙΧΝΗ GPX, 300 ΑΠΟΘΗΚΕΥΜΕΝΕΣ ΦΥΣΙΚΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ

ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ

250

ΑΠΟΘΗΚΕΥΜΕΝΕΣ ΕΠΑΦΕΣ

250 ΣΚΥΛΟΙ

GROUP MANAGEMENT

ΝΑΙ

 

ΑΙΣΘΗΤΗΡΕΣ

ΥΨΗΛΗΣ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑΣ ΔΕΚΤΗΣ

ΝΑΙ

GPS

NAI

GALLILEO

NAI

ΒΑΡΟΜΕΤΡΙΚΟ ΑΛΤΙΜΕΤΡΟ

ΝΑΙ

ΠΥΞΙΔΑ

ΝΑΙ  (3 ΑΞΟΝΩΝ)

 

ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗΣ

LIVETRACK

ΝΑΙ( ΜΕ GARMIN EXPLORE™)

 

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ ΑΝΑΨΥΧΗΣ

ΠΛΟΗΓΗΣΗ ΣΗΜΕΙΟ ΠΡΟΣ ΣΗΜΕΙΟ

ΝΑΙ

ΕΜΒΑΔΟΜΕΤΡΗΣΗ

ΝΑΙ

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΚΥΝΗΓΙΟΥ/ΨΑΡΕΜΑΤΟΣ

ΝΑΙ

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΗΛΙΟΥ/ΣΕΛΗΝΗΣ

ΝΑΙ

ΤΟΠΟΘΕΣΙΕΣ XERO™ 

ΝΑΙ

CUSTOM MAPS COMPATIBLE

ΝΑΙ

 

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ ΑΜΦΙΔΡΟΜΟΥ ΑΣΥΡΜΑΤΟΥ

ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ ΑΣΥΡΜΑΤΟΥ

MURS

ΚΑΝΑΛΙΑ

5

ΕΥΡΟΣ

9 ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΜΕ ΣΥΜΒΑΤΑ ΚΟΛΑΡΑ ΣΚΥΛΟΥ

ΑΝΑΦΟΡΑ ΤΟΠΟΘΕΣΙΑΣ (ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΚΑΙ ΛΗΨΗ ΤΟΠΟΘΕΣΙΑΣ GPS)

ΝΑΙ

ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΔΟΝΗΣΗΣ

ΝΑΙ

ΕΠΑΦΕΣ

ΝΑΙ

 

ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ

ΣΥΜΒΑΤΟ ΜΕ ΕΦΑΡΜΟΓΗ GARMIN EXPLORE™

ΝΑΙ

ΣΥΜΒΑΤΟ ΜΕ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ GARMIN EXPLORE

ΝΑΙ

ΕΝΤΟΠΙΣΜΟΣ ΣΚΥΛΟΥ

ΝΑΙ

 

ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ

ΑΣΥΡΜΑΤΗ ΣΥΝΔΕΣΙΜΟΤΗΤΑ

ΝΑΙ (WI-FI®, BLUETOOTH® ΚΑΙ ANT+®)

Αξεσουάρ

Οι πελάτες μας είδαν επίσης...