Προσοχή! Τα cookies χρησιμοποιούνται σε αυτόν τον ιστότοπο για να παρέχουν την καλύτερη εμπειρία χρήστη. Αν συνεχίσετε, υποθέτουμε ότι συμφωνείτε να λαμβάνετε cookies από αυτόν τον ιστότοπο. OK

Garmin ECHOMAP UHD 72sv με χάρτη Ελλάδας & αισθητήριο GT51

Κατασκευαστής: Garmin
1,699.00
Σύντομη Περιγραφή:
Garmin ECHOMAP UHD 72sv με χάρτη Ελλάδας G3 & αισθητήριο GT51
010-02337-51
Άμεσα Διαθέσιμο
+

ΕΛΑΤΕ ΣΤΟ CLUB. ΒΡEIΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΨΑΡΙΑ

Το ευανάγνωστο στον ήλιο πλότερ 7 ιντσών διαθέτει ευκόλως αποσπώμενη περιστρεφόμενη βάση και η έκδοση με bundle αισθητήρα προσθέτει σόναρ σάρωσης Ultra High-Definition και παραδοσιακό σόναρ CHIRP.

  • Δείτε κάτω από το σκάφος σας με απίστευτη λεπτομέρεια με τον προαιρετικό αισθητήρα.
  • Πλοηγηθείτε σε οποιαδήποτε νερά με το χάρτη Ελλάδας
  • Μοιραστείτε δεδομένα με άλλες συσκευές στο δίκτυο σας (μόνο για τα μοντέλα 7 και 9 ιντσών)
  • Διαχειριστείτε τη ναυτική σας εμπειρία σχεδόν από παντού.
  • Δημιουργήστε τους δικούς σας χάρτες ενώ ταξιδεύετε και προσαρμόστε τους να ταιριάζουν στις ανάγκες σας.


ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΣΟΝΑΡ
Αυτό το πλότερ υποστηρίζει πλήθος αισθητήρων της Garmin (πωλούνται χωριστά), συμπεριλαμβανομένου και του συστήματος Panoptix LiveScope™ που σας επιτρέπει να δείτε γύρω από το σκάφος σας σε πραγματικό χρόνο.

ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΜΕ ΑΙΣΘΗΤΗΡΑ
Επιλέξτε την έκδοση με το αισθητήριο το GT51 (600W 80-160kHz παραδοσιακό CHIRP, 500W 260/455 kHz ClearVü/SideVü) για εξαιρετικής ανάλυσης σόναρ σάρωσης ClearVü/SideVü, το οποίο σας δείχνει μια ξεκάθαρη εικόνα κάτω και δίπλα από το σκάφος σας. Επιπλέον έχετε το παραδοσιακό υψηλού εύρους CHIRP σόναρ της Garmin για αξιοσημείωτο διαχωρισμό στόχων.

ΧΑΡΤΕΣ
Οι αναλυτικοί χάρτες  που περιλαμβάνονται στη συσκευασία σας προσφέρουν τα καλύτερα δεδομένα από τη Garmin και τη Navionics®, τεχνολογία αυτόματης καθοδήγησης και άλλες κορυφαίες λειτουργίες1 πλοήγησης.

QUICKDRAW CONTOURS
Δημιουργείστε αμέσως εξατομικευμένους χάρτες ψαρέματος στην οθόνη με ισοβαθείς καμπύλες 1’. Κρατήστε τα δεδομένα για εσάς ή μοιραστείτε στην διαδικτυακή κοινότητα Quickdraw ή στο Garmin Connect™.ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΔΙΚΤΥΟΥ
Εάν διαθέτετε πολλαπλές συσκευές ECHOMAP UHD ή ECHOMAP Ultra στο σκάφος σας, μπορείτε να μοιραστείτε με αυτές πληροφορίες όπως σόναρ, δεδομένα χρήστη και χάρτες ( μόνο τα μοντέλα 7 και 9 ιντσών).

ΔΙΚΤΥΑ NMEA 2000® NMEA 0183
Συνδέστε αυτόματους πιλότους, digital switching, καιρό, ηχοσύστημα FUSION-Link™, VHF, AIS και πολλά ακόμα, σε μια οθόνη.

ΕΦΑΡΜΟΓΗ ACTIVECAPTAIN®
Το ενσωματωμένο Wi-Fi® κάνει σύζευξη με την δωρεάν και όλα σε ένα εφαρμογή για να έχετε πρόσβαση στην λειτουργία OneChart™, σε έξυπνες ειδοποιήσεις, ενημερώσεις λογισμικού, δεδομένα από το Garmin Quickdraw™ και πολλά άλλα.

1. Όταν γίνει σύζευξη με συμβατό smartphone
2. Σε συμμόρφωση με τα πρότυπα ISO 13342


Περιεχόμενα συσκευασίας
ECHOMAP Plus 72sv
Χάρτης Ελλάδος
Αισθητήριο GT51
Καλώδιο τροφοδοσίας/δεδομένων
Βάση περιστρεφόμενη γρήγορης αφαίρεσης
Βάση χωνευτή
Προστατευτικό καπάκι
Οδηγίες

Κατασκευαστής:
Garmin

echoMAP UHD

Οθόνη:
7"
Αισθητήριο:
Με αισθητήριο GT51