Προσοχή! Τα cookies χρησιμοποιούνται σε αυτόν τον ιστότοπο για να παρέχουν την καλύτερη εμπειρία χρήστη. Αν συνεχίσετε, υποθέτουμε ότι συμφωνείτε να λαμβάνετε cookies από αυτόν τον ιστότοπο. OK

Garmin Forerunner 165 Black/Slate Gray

Κατασκευαστής: Garmin
279.00
Σύντομη Περιγραφή:
Μην το σκέφτεστε - εγγραφείτε στον αγώνα που σκεφτόσασταν και προπονηθείτε ιδανικά με το εύχρηστο δρομικό smartwatch με GPS, Forerunner 165. Με υψηλή ακρίβεια στο ρυθμό, την απόσταση και την καρδιακή συχνότητα, θα δείτε την πρόοδό σας να λάμπει στην εντυπωσιακή AMOLED οθόνη αφής ενώ η...
Black/Slate Gray
010-02863-20
Άμεσα Διαθέσιμο
+

Μην το σκέφτεστε - εγγραφείτε στον αγώνα που σκεφτόσασταν και προπονηθείτε ιδανικά με το εύχρηστο δρομικό smartwatch με GPS, Forerunner 165.

Με υψηλή ακρίβεια στο ρυθμό, την απόσταση και την καρδιακή συχνότητα, θα δείτε την πρόοδό σας να λάμπει στην εντυπωσιακή AMOLED οθόνη αφής ενώ η λειτουργία Garmin Coach και τα προσαρμόσιμα προπονητικά προγράμματα αγώνα θα σας βοηθήσουν να πετύχετε τους στόχους σας. Ξυπνήστε και ελέγξτε την πρωινή αναφορά για να δείτε πληροφορίες υγείας παράλληλα με την επισκόπηση ύπνου, της αποκατάστασης αλλά και του ημερήσιου πλάνου προπόνησης (τα δεδομένα που παρουσιάζονται έχουν σκοπό να είναι μία κοντινή εκτίμηση των καταγεγραμμένων μετρήσεων). Χρησιμοποιήστε την επίδραση προπόνησης αλλά και τις αντίστοιχες ετικέτες για να δείτε πως οι προπονήσεις επηρεάζουν τη φυσική σας κατάσταση και να κατανοήσετε το κύριο όφελος που επιτυγχάνετε μέσω της προπόνησης σας. Στη συνέχεια ελέγξετε το χρόνο αποκατάστασης για να γνωρίζετε το διάστημα χαλάρωσης μεταξύ των προπονήσεων. Συνδέστε το ρολόι με το smartphone σας για να βλέπετε ειδοποιήσεις απευθείας στον καρπό σας. Αποκτήστε μία πιο ολοκληρωμένη εικόνα της υγείας σας από το Forerunner 165 με έως και 11 μέρες αυτονομία μπαταρίας σε λειτουργία smartwatch.

  • Εύχρηστο δρομικό smartwatch με ενσωματωμένο GPS για ρυθμό/απόσταση και καρδιακούς παλμούς από τον καρπό. Εντυπωσιακή AMOLED οθόνη αφής με κλασσικά κουμπιά. Ελαφριά σχεδίαση και μέγεθος 43χιλ.
  • Έως 11 μέρες αυτονομία μπαταρίας σε λειτουργία smartwatch και έως 19 ώρες σε λειτουργία GPS.
  • Πετύχετε τους στόχους σας με εξατομικευμένες καθημερινές προτάσεις ασκήσεων που προσαρμόζονται με βάση την απόδοση και την αποκατάσταση. Χρησιμοποιήστε τo Garmin Coach και τα προσαρμόσιμα προπονητικά προγράμματα αγώνα για να λάβετε προτάσεις προπόνησης για συγκεκριμένους αγώνες.
  • 25+ ενσωματωμένα προφίλ δραστηριότητας που περιλαμβάνουν τρέξιμο, ποδηλασία, HIIT, ενδυνάμωση και πολλά άλλα

Μόλις ξυπνήσετε, δείτε την πρωινή αναφορά σας με την επισκόπηση του ύπνου, της αποκατάστασης και του ημερήσιου προπονητικού προγράμματος σε συνδυασμό με τον καιρό και την κατάσταση HRV (τα δεδομένα που παρουσιάζονται έχουν σκοπό να είναι μία κοντινή εκτίμηση των καταγεγραμμένων μετρήσεων).
Με την επίδραση προπόνησης και τις σχετικές ετικέτες μπορείτε να δείτε πως οι προπονήσεις επηρεάζουν τη φυσική σας κατάσταση και να κατανοήσετε το κύριο όφελος που επιτυγχάνετε με αυτές. Με τον χρόνο αποκατάστασης μπορείτε να γνωρίζετε το διάστημα χαλάρωσης μέχρι την επόμενη υψηλής έντασης προπόνηση.
Οι λειτουργίες ασφάλειας και εντοπισμού που περιλαμβάνουν τον εντοπισμό συμβάντος (κατά τη διάρκεια επιλεγμένων δραστηριοτήτων εξωτερικού χώρου) και την Βοήθεια, στέλνουν ένα μήνυμα με την τοποθεσία σας σε πραγματικό χρόνο στις επαφές έκτακτης ανάγκης όταν το ρολόι σας είναι σε σύνδεση με το συμβατό smartphone (απαιτείται ρύθμιση και το smartphone σας πρέπει να βρίσκεται εντός δικτύου με διαθέσιμα δεδομένα).
Δείτε έξυπνες ειδοποιήσεις στο ρολόι σας μέσω του Android ή Apple smartphone σας όταν αυτά είναι σε σύνδεση.
Αφήστε τα μετρητά και τις κάρτες στο σπίτι. Με τις ανέπαφες πληρωμές Garmin Pay μπορείτε να πληρώσετε για τις αγορές σας ενώ κινείστε (σε υποστηριζόμενες χώρες και δίκτυα πληρωμών).
Δείτε πληροφορίες υγείας και φυσικής κατάστασης, συνδεθείτε και ανταγωνιστείτε με τους φίλους σας και ξεκινήστε αναμετρήσεις για να κερδίσετε μετάλλια και πολλά άλλα μέσα στην εφαρμογή Garmin Connect™.
- Εύχρηστο GPS δρομικό smartwatch με AMOLED οθόνη αφής και λειτουργίες προπόνησης και ευεξίας.
- Είστε ένας δρομέας που έχει προχωρήσει πέρα από τα βασικά. Είστε έτοιμοι να προπονηθείτε με λαμπρότητα. Με τη φωτεινή οθόνη AMOLED, τις προπονητικές μετρήσεις και τις πληροφορίες ευεξίας του Forerunner 165, οι στόχοι σας είναι θέμα χρόνου να εκπληρωθούν.

Περιεχόμενα συσκευασίας
Forerunner 165 running watch
Καλώδιο φόρτισης/δεδομένων USB-C
Οδηγίες χρήσης

Κατασκευαστής:
Garmin

Forerunner 165

Μουσική:
Όχι
Χρώμα:
Black/Slate Gray

Χαρακτηριστικά Ρολογιού

Υλικό φακού:
Χημικά ενισχυμένο γυαλί
Υλικό στεφάνης:
Πολυμερές ενισχυμένο με ίνες
Υλικό πλαισίου:
Πολυμερές ενισχυμένο με ίνες
Τύπος λουριού:
Quick Release 20
Φυσικές διαστάσεις:
43 x 43 x 11.6 mm
Οθόνη αφής:
Ναι
Φακός LED:
Όχι
Ηλιακή φόρτιση:
Όχι
Μέγεθος Οθόνης:
1.2" (30.4 mm) διάμετρος
Ανάλυση οθόνης:
390 x 390 pixels
Τύπος οθόνης:
AMOLED
Βαρος:
39 g
Αυτονομία μπαταρίας:
Smartwatch mode: Up to 11 days, Battery Saver Smartwatch mode: Up to 20 days, GPS-Only GNSS mode: Up to 19 hours, All-Systems GNSS mode: Up to 17 hours
Αδιαβροχοποίηση:
5 ATM
Μνήμη / Ιστορικό:
4 GB
Αισθητήρες:
GPS/GLONASS/GALILEO
Συνδεσιμότητα:
Bluetooth, ANT+
Μουσική:
Όχι
Έξυπνες ειδοποιήσεις:
Ναι
Ανέπαφες πληρωμές Garmin Pay:
Ναι