Προσοχή! Τα cookies χρησιμοποιούνται σε αυτόν τον ιστότοπο για να παρέχουν την καλύτερη εμπειρία χρήστη. Αν συνεχίσετε, υποθέτουμε ότι συμφωνείτε να λαμβάνετε cookies από αυτόν τον ιστότοπο. OK

Garmin Forerunner 965 Black with Powder Gray

Κατασκευαστής: Garmin
649.00
Σύντομη Περιγραφή:
Προπονηθείτε με λαμπρότητα με το Forerunner 965, το κορυφαίο smartwatch με GPS για το τρέξιμο και το τρίθλο με μια φωτεινή οθόνη αφής AMOLED και ελαφριά στεφάνη από τιτάνιο. Ξεκινήστε την μέρα σας με την πρωινή αναφορά που περιλαμβάνει την κατάσταση HR, για να δείτε χρήσιμα δεδομένα υγείας μαζί...
Black with Powder Gray
010-02809-10
Άμεσα Διαθέσιμο
+

Προπονηθείτε με λαμπρότητα με το Forerunner 965, το κορυφαίο smartwatch με GPS για το τρέξιμο και το τρίθλο με μια φωτεινή οθόνη αφής AMOLED και ελαφριά στεφάνη από τιτάνιο. Ξεκινήστε την μέρα σας με την πρωινή αναφορά που περιλαμβάνει την κατάσταση HR, για να δείτε χρήσιμα δεδομένα υγείας μαζί με μια επισκόπηση του ύπνου, της αποκατάστασης και του προπονητικού σας προγράμματος1. Η λειτουργία της ετοιμότητας προπόνησης σας ενημερώνει αν είστε έτοιμοι για μια παραγωγική συνεδρία - ενώ οι καθημερινές προτάσεις ασκήσεων προσαρμόζονται στην απόδοση και την αποκατάσταση σε συνδυασμό με το widget αγώνα, που παρέχει προπονητικές συμβουλές, λεπτομέρειες διαδρομής και πρόβλεψη χρόνου ολοκλήρωσης. Πλοηγηθείτε σε οποιαδήποτε πορεία με σιγουριά με multi-band GPS και ενσωματωμένους έγχρωμους χάρτες. Με τα παραδοσιακά κουμπιά και την οθόνη αφής, είναι εύκολο να δείτε περισσότερα για την κατάσταση προπόνησης σας και να γνωρίζετε εάν είστε έτοιμοι να προπονηθείτε παραγωγικά, αν είστε την κορύφωση ή το παρακάνετε. Αν θέλετε να ξεπεράσετε τον ανταγωνισμό το Forerunner 965 είναι εδώ για να φωτίσει κάθε τρέξιμο σας με αυτονομία μπαταρίας μέχρι 23 ημέρες σε λειτουργία smartwatch.

ΒΑΣΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
ΝΕΟ AMOLED ΟΘΟΝΗ ΑΦΗΣ Φωτεινή οθόνη αφής 1.4" AMOLED με παραδοσιακό έλεγχο κουμπιών και ελαφριά στεφάνη τιτανίου.
ΝΕΟ ΣΤΕΦΑΝΗ ΤΙΤΑΝΙΟΥ Νέος σχεδιασμός με ελαφριά στεφάνη τιτανίου και δίχρωμα λουράκια.
ΝΕΟ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΤΡΕΞΙΜΑΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΡΠΟ Αυτή η λειτουργία παρέχει εξελιγμένη δυναμική τρεξίματος όπως δρομική ισχύ, χρόνο επαφής με το έδαφος, μήκος διασκελισμού, κατακόρυφη αναλογία και άλλα, χωρίς την χρήση πρόσθετων αξεσουάρ.
ΝΕΟ ΑΝΑΛΟΓΙΑ ΟΞΥ/ΧΡΟΝΙΟΥ ΦΟΡΤΙΟΥ Παρακολουθείστε την αναλογία του βραχυπρόθεσμου προς το μεσοπρόθεσμο φορτίο για να κρατάτε τον ρυθμό ανάπτυξης της προπόνησης σας εντός των ορίων που θα σας βοηθήσουν να μένετε υγιείς και να αποφεύγετε τα εμπόδια.
ΑΥΤΟΝΟΜΙΑ ΜΠΑΤΑΡΙΑΣ Μέχρι 23 ημέρες σε λειτουργία smartwatch, μέχρι 31 ώρες σε λειτουργία GPS.
ΕΝΣΩΜΑΤΩΜΕΝΟΙ ΧΑΡΤΕΣ Τρέξτε με σιγουριά οποιαδήποτε πορεία με οδηγίες στροφή προς στροφή χρησιμοποιώντας τους ενσωματωμένους έγχρωμους χάρτες και το multi-band GPS.
ΕΤΟΙΜΟΤΗΤΑ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗΣ Η βαθμολογία ετοιμότητας προπόνησης βασίζεται στην ποιότητα του ύπνου, την αποκατάσταση, το φορτίο προπόνησης και την κατάσταση HRV για να καθορίσει εάν είστε έτοιμοι να προπονηθείτε σκληρά και απολαύστε τα οφέλη.
WIDGET ΑΓΩΝΑ & ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΑΣΚΗΣΕΩΝ Σχεδιάστε την στρατηγική του αγώνα με εξατομικευμένες καθημερινές προτάσεις ασκήσεων βασισμένες στον αγώνα και τη διαδρομή που εισάγετε στην εφαρμογή Garmin Connect™ και έπειτα δείτε το widget αγώνα στο ρολόι σας. Η καθημερινή πρόταση άσκησης προσαρμόζεται μετά από κάθε τρέξιμο για να συνάδει με την απόδοση και την αποκατάσταση.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ Εναλλάξτε μεταξύ των αθλημάτων με το πάτημα ενός κουμπιού χρησιμοποιώντας τα ενσωματωμένα προφίλ για τρίαθλο, διαθλο, ασκήσεις brick και κολύμβηση/τρέξιμο, ή εξατομικεύστε το δικό σας προφίλ multisport.
ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗΣ Χρησιμοποιώντας δείκτες όπως η κατάσταση HRV, το πρόσφατο ιστορικό άσκησης και την απόδοση, βλέπετε πληροφορίες για την συνολική προσπάθεια με την κατάσταση προπόνησης και γνωρίζετε αν προπονείστε παραγωγικά, είστε στην κορύφωση ή υπερβάλλετε1.
ΠΡΩΙΝΗ ΑΝΑΦΟΡΑ Μόλις ξυπνάτε λαμβάνετε την πρωινή αναφορά με μια επισκόπηση του ύπνου σας, της αποκατάστασης και του προγράμματος προπόνησης μαζί με την κατάσταση HRV, την ετοιμότητα προπόνησης και τον καιρό.
ΑΝΩΤΕΡΗ ΑΚΡΙΒΕΙΑ Το Multi-band GNSS με τεχνολογία SatIQ™ παρέχει εξέχουσα ακρίβεια θέσης σε δύσκολα περιβάλλοντα και βελτιώνει επίσης την αυτονομία μπαταρία της συσκευής.
ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΕΝΤΟΠΙΣΜΟΣ Οι λειτουργίες ασφάλειας και εντοπισμού, που περιλαμβάνουν την ανίχνευση συμβάντος (κατά τη διάρκεια επιλεγμένων δραστηριοτήτων) και την Βοήθεια, στέλνουν ένα μήνυμα με την τοποθεσία σας σε πραγματικό χρόνο στις επαφές έκτακτης ανάγκης όταν είναι σε σύνδεση με το συμβατό σας smartphone; Απαιτείται ρύθμιση και το smartphone σας να είναι σε περιοχή με κάλυψη δικτύου όπου η σύνδεση δεδομένων είναι διαθέσιμη.
GARMIN CONNECT Δείτε τις πληροφορίες της υγείας και της φυσικής σας κατάστασης και συνδεθείτε και ανταγωνιστείτε με φίλους, λάβετε μέρος σε αναμετρήσεις για να κερδίσετε σήματα και άλλα, όλα στην δωρεάν, χωρίς συνδρομή εφαρμογή μας Garmin Connect™.
GARMIN PAY™ Αφήστε τα μετρητά και τις κάρτες σπίτι. Οι ανέπαφες πληρωμές Garmin Pay™ σας επιτρέπουν να κάνετε αγορές ενώ βρίσκεστε σε κίνηση.
ΜΟΥΣΙΚΗ ΣΤΟΝ ΚΑΡΠΟ Με εσωτερική μνήμη 32 GB, κατεβάστε ώρες μουσικής στο ρολόι σας, συμπεριλαμβανομένων λιστών από τα Spotify, Amazon Music ή Deezer.

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
Αδιαβροχοποίηση: 5 ATM
Διαστάσεις: 47.1 x 47.1 x 13.2 mm
Βάρος: 52 g
Μέγεθος οθόνης: 1.4"
Ανάλυση οθόνης: 454 x 454
Τύπος οθόνης: AMOLED
Υλικό φακού: Corning Gorilla Glass DX
Μνήμη/ιστορικό: 32 GB

Περιεχόμενα συσκευασίας
Forerunner 965
Καλώδιο δεδομένων τροφοδοσίας
Οδηγίες χρήσης


Κατασκευαστής:
Garmin

FR965

Χρώμα:
Black with Powder Gray

Χαρακτηριστικά Ρολογιού

Υλικό φακού:
Corning Gorilla Glass 3
Υλικό στεφάνης:
Τιτάνιο
Τύπος λουριού:
Quickfit 22
Φυσικές διαστάσεις:
47.2 x 47.2 x 13.2 (mm)
Οθόνη αφής:
Ναι
Φακός LED:
Όχι
Ηλιακή φόρτιση:
Όχι
Μέγεθος Οθόνης:
1.4" (35.4 mm) διάμετρος
Ανάλυση οθόνης:
454 x 454 pixels
Τύπος οθόνης:
AMOLED
Βαρος:
53 g
Αυτονομία μπαταρίας:
Smartwatch mode: Up to 23 days, GPS-only mode without music: Up to 31 hours, SatIQ (AutoSelect) GNSS mode: Up to 22 hours, All-Systems GNSS mode + Multi-Band: Up to 19 hours, GPS-Only GNSS mode with music: Up to 10.5 hours, SatIQ (AutoSelect) GNSS mode wi
Αδιαβροχοποίηση:
5 ATM
Μνήμη / Ιστορικό:
32 GB
Αισθητήρες:
GPS/GLONASS/GALILEO
Συνδεσιμότητα:
Bluetooth, ANT+, Wi-Fi
Μουσική:
Ναι
Έξυπνες ειδοποιήσεις:
Ναι
Ανέπαφες πληρωμές Garmin Pay:
Ναι