Προσοχή! Τα cookies χρησιμοποιούνται σε αυτόν τον ιστότοπο για να παρέχουν την καλύτερη εμπειρία χρήστη. Αν συνεχίσετε, υποθέτουμε ότι συμφωνείτε να λαμβάνετε cookies από αυτόν τον ιστότοπο. OK

Garmin Index S2 Smart Scale White

Κατασκευαστής: Garmin
149.00
Σύντομη Περιγραφή:
Αποκτήστε μια ολιστική απεικόνιση της υγείας σας χρησιμοποιώντας την έξυπνη ζυγαριά Index S2. Παρακολουθείστε την πρόοδο προς τους στόχους που έχετε θέσει με μετρήσεις ακριβείας για το βάρος, την τάση του βάρους, το ποσοστό του λίπους στο σώμα σας, το δείκτη μάζας σώματος, την μυϊκή μάζα...
Άσπρο
010-02294-13
Άμεσα Διαθέσιμο
+

Αποκτήστε μια ολιστική απεικόνιση της υγείας σας χρησιμοποιώντας την έξυπνη ζυγαριά Index S2.

Παρακολουθείστε την πρόοδο προς τους στόχους που έχετε θέσει με μετρήσεις ακριβείας για το βάρος, την τάση του βάρους, το ποσοστό του λίπους στο σώμα σας, το δείκτη μάζας σώματος, την μυϊκή μάζα και πολλά άλλα. Συγχρονίζεται εύκολα με την εφαρμογή Garmin Connect™ μέσω Wi-Fi για να βλέπετε τα δεδομένα σας, γραφήματα τάσης αλλά και πολλαπλές μετρήσεις βάρους ημερησίως μαζί με άλλες πληροφορίες για την ευεξία σας. Η εφαρμογή σας επιτρέπει να εξατομικεύσετε τα δεδομένα που βλέπετε όταν ανεβαίνετε στην ζυγαριά. Δημιουργήστε μέχρι και 16 ξεχωριστά προφίλ χρηστών για να καταγράφετε ανεξάρτητα τα ατομικά στατιστικά και την πρόοδο.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΕΣ ΜΕΤΡΗΣΕΙΣ Ακριβείς μετρήσεις για βάρος, τάσεις βάρους, ποσοστό λίπους, μυϊκή μάζα, δείκτη μάζας σώματος, και πολλά άλλα ΟΘΟΝΗ HI-RES ΚΑΙ ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ Κομψός σχεδιασμός με έγχρωμη οθόνη υψηλής ανάλυσης. ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΚΑΙΡΟΥ Το widget του καιρού σας εμφανίζει την ημερήσια πρόγνωση για να σας βοηθήσει να σχεδιάσετε την ημέρα σας. ΠΟΛΛΑΠΛΕΣ ΜΕΤΡΗΣΕΙΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΜΕΡΑ Εντοπίστε μοτίβα στο βάρος σας και παρακολουθείστε πως αλλάζει το σώμα σας μέσα στην ημέρα, στην ζυγαριά και στο Garmin Connect™. ΑΣΥΡΜΑΤΗ ΣΥΝΔΕΣΙΜΟΤΗΤΑ1 Συγχρονιστείτε με την εφαρμογή Garmin Connect μέσω Wi-Fi για να δείτε τα δεδομένα σας, γραφήματα βάρους και άλλα. ΠΟΛΛΑΠΛΟΙ ΧΡΗΣΤΕΣ Μέχρι 16 προφίλ χρηστών επιτρέπουν πολλαπλά καθημερινά ζυγίσματα και ξεχωριστή παρακολούθηση στόχων για κάθε χρήστη. ΑΥΤΟΝΟΜΙΑ ΜΠΑΤΑΡΙΑΣ Μέχρι 9 μήνες. Χρησιμοποιεί μπαταριές 4 AAA (περιλαμβάνονται)

Εφαρμογή Garmin Connect Δείτε τα δεδομένα σας και λάβετε γραφήματα τάσης βάρους, πολλαπλές ζυγίσεις ημερησίως και πολλές άλλες πληροφορίες παράλληλα με άλλες πληροφορίες σχετικά με την ευεξία σας. Μπορείτε ακόμα να επιλέξετε τα στατιστικά που θέλετε να βλέπετε όταν ανεβαίνετε στην ζυγαριά.

Διαστάσεις προϊόντος: 32 x 31 x 2.8 εκ. Μέγεθος οθόνης: 2.8” (7.1 εκ) Ανάλυση οθόνης: 390 x 390 pixels Τύπος οθόνης: TFT LCD Βάρος: 1989 γρ. Ασύρματη σύνδεση: Ναι, 2.4GHz Αυτονομία μπαταρίας: Μέχρι 9 μήνες. Χρησιμοποιεί μπαταρίες 4Χ AAA (περιλαμβάνονται)

Περιεχόμενα συσκευασίας
Index S2 White
Μπαταρίες 4 x AAA
4 x Τσοχάκια προστατευτικά
Οδηγίες χρήσης

Κατασκευαστής:
Garmin

Index S2

Χρώμα:
Άσπρο