Προσοχή! Τα cookies χρησιμοποιούνται σε αυτόν τον ιστότοπο για να παρέχουν την καλύτερη εμπειρία χρήστη. Αν συνεχίσετε, υποθέτουμε ότι συμφωνείτε να λαμβάνετε cookies από αυτόν τον ιστότοπο. OK
-20%

Garmin Instinct 2S Solar Surf Ericeira

Κατασκευαστής: Garmin
399.00
Αρχική τιμή: 499.00
Σύντομη Περιγραφή:
Γιατί απλά να "καβαλάτε" ένα κύμα; Ζήστε το στο έπακρο! Αυτό το ανθεκτικό smartwatch με GPS και ηλιακή φόρτιση διαθέτει ότι χρειάζεστε για να διασκεδάσετε στο νερό. Τώρα διατίθεται σε δυο μεγέθη για να ταιριάζει σε όλους τους καρπούς. Κάντε αυτό που αγαπάτε με εξειδικευμένες...
Ericeira
010-02564-03
Σε Απόθεμα
+

Γιατί απλά να "καβαλάτε" ένα κύμα; Ζήστε το στο έπακρο!

Αυτό το ανθεκτικό smartwatch με GPS και ηλιακή φόρτιση διαθέτει ότι χρειάζεστε για να διασκεδάσετε στο νερό. Τώρα διατίθεται σε δυο μεγέθη για να ταιριάζει σε όλους τους καρπούς.

  • Κάντε αυτό που αγαπάτε με εξειδικευμένες δραστηριότητες surf, windsurf και kitesurf.
  • Προπονηθείτε με τον τρόπο σας με τις ενσωματωμένες εφαρμογές αθλημάτων στον καρπό σας.
  • Έξυπνες ειδοποίησεις2 ώστε να μην χάνετε ό,τι σας ενδιαφέρει.
  • Σπρώξτε τα όρια αλλά μείνετε και στην πορεία σας με πρόσβαση σε περισσότερους δορυφόρους.
  • Κατανοήστε το σώμα σας καλύτερα με παρακολούθηση της υγείας 24/7.
  • Μην σταματάτε τις εμπειρίες σας με σύμμαχο την ηλιακή φόρτιση1 και την αυτονομία μπαταρίας που προσφέρει, μέχρι και 51 ημέρες σε λειτουργία smartwatch.

ΑΝΘΕΚΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ
Αυτό το ανθεκτικό ρολόι διαθέτει αδιαβροχοποίηση στα 100 μέτρα καθώς και ανθεκτικότητα στην θερμοκρασία και τους κραδασμούς. Επιπλέον, το πλαίσιο του από ενισχυμένο με ίνες πολυμερές και ο φακός από χημικά ενισχυμένο, ανθεκτικό στις γρατζουνιές Corning® Gorilla® Glass, κάνει αυτή την συσκευή σχεδιασμένη να αντέχει.

ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ
Έντονα χρώματα, οθόνη υψηλής αντίθεσης και επιλογές μεγέθους σας δίνουν την δυνατότητα να δείξετε ότι κάνετε τα πράγματα με τον δικό σας τρόπο.

ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΟΝΟΜΙΑ ΜΠΑΤΑΡΙΑΣ
Μεγαλύτερη διάρκεια από ποτέ, με την ηλιακή φόρτιση έχετε μέχρι και 51 μέρες αυτονομία μπαταρίας σε λειτουργία smartwatch. Επιπλέον, η διαχείριση ενέργειας σας επιτρέπει να επεκτείνετε την αυτονομία της μπαταρίας ελέγχοντας τις ρυθμίσεις και τους αισθητήρες που καταναλώνουν ενέργεια.ΠΑΛΙΡΡΟΙΕΣ
Μείνετε ενημερωμένοι για τις συνθήκες στο νερό ώστε να πιάσετε το τέλειο κύμα. Απλά συνδέστε το ρολόι σας με το συμβατό σας smartphone.

ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ SURF
Καταγράψτε τον αριθμό των κυμάτων που σερφάρατε, τη μέγιστη ταχύτητα που φτάσατε και την απόσταση που διανύσατε με τη χρήση του προφίλ δραστηριότητας surf.

SURFLINE®
Δείτε τις συνθήκες, όπως η παλίρροια, το ύψος του κύματος, τον άνεμο και την αξιολόγηση, για κάθε ένα από τα πέντε κοντινότερα σημεία για surf, όταν έχει γίνει σύνδεση με την εφαρμογή Garmin Connect™ στο συμβατό σας smartphone.

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ SURFLINE SESSIONS™
Το smartwatch Instinct® 2 Solar Surf Edition είναι συμβατό με το Surfline Sessions, το οποίο δημιουργεί ένα βίντεο για κάθε κύμα που σερφάρατε μπροστά από την κάμερα σας Surfline, ώστε να μπορείτε να τα παρακολουθήσετε αργότερα και να δείτε πως τα πήγατε με χρησιμοποιώντας τη συνδρομή σας Surfline Sessions.

ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ WINDSURF
Χρησιμοποιήστε αυτό το προφίλ δραστηριότητας για να καταγράψετε τη θέση σας με GPS, την ταχύτητα, την απόσταση και τους καρδιακούς παλμούς ενώ κάντε windsurf.

ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ KITESURFING
Καταγράψετε τη θέση σας με GPS, την ταχύτητα, την απόσταση και τους καρδιακούς παλμούς ενώ κάντε kitesurf.ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ MULTI-GNSS
Είτε κάνετε πεζοπορία, mountain bike, ορεινό τρέξιμο ή σκι, μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε πολλαπλά παγκόσμια δορυφορικά συστήματα πλοήγησης (GPS, GLONASS και Galileo) για καταγραφή σε πιο απαιτητικά περιβάλλοντα από ότι μόνο με GPS.

ΑΙΣΘΗΤΗΡΕΣ ABC
Πλοηγηθείτε στο επόμενο μονοπάτι σας με αισθητήρες που περιλαμβάνουν αλτίμετρο για υψομετρικά δεδομένα, βαρόμετρο για παρακολούθηση του καιρού και ηλεκτρονική πυξίδα 3 αξόνων.

ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΣΗ TRACBACK®
Δεν χρειάζεται να μαντεύετε τον δρόμο της επιστροφής. Χρησιμοποιήστε αυτή την λειτουργία για να πλοηγηθείτε πίσω στην αφετηρία σας από την ίδια διαδρομή.ΕΞΥΠΝΕΣ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ
Λάβετε email, γραπτά μνήματα και ειδοποιήσεις απευθείας στο ρολόι σας όταν το έχετε συνδέσει με το συμβατό σας smartphone.

ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ CONNECT IQ™
Κατεβάστε εξατομικευμένες εμφανίσεις ώρας, πεδία δεδομένων, εφαρμογές και widget από την εφαρμογή Connect IQ στο συμβατό σας smartphone.

ΑΝΕΠΑΦΕΣ ΠΛΗΡΩΜΕΣ GARMIN PAY™
Αποφύγετε τις ουρές στα ταμεία και με τη λύση ανέπαφων πληρωμών Garmin Pay™ μέσω επιλεγμένων συνεργατών.

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΕΝΤΟΠΙΣΜΟΥ
Όταν έχετε συνδέσει το τηλέφωνο με το ρολόι σας, η τρέχουσα τοποθεσία σας μπορεί να αποσταλεί στις επαφές σας χειροκίνητα ή (σε εξωτερικές δραστηριότητες) αυτόματα με την ενσωματωμένη λειτουργία, ανίχνευσης συμβάντος3.

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ
Δείτε εύκολα τα σχέδια της ημέρας σας με μια εξειδικευμένη οθόνη ημερολογίου, όταν έχετε συνδεθεί με το συμβατό σας smartphone.

ΕΦΑΡΜΟΓΗ GARMIN CONNECT™
Δείτε τις πληροφορίες για την υγεία και την ευεξία σας όλες σε ένα μέρος. Η εφαρμογή Garmin Connect στο συμβατό σας smartphone είναι μια διαδικτυακή κοινότητα όπου τα μέλη μπορούν να διασυνδεθούν, να συναγωνιστούν και να μοιραστούν τις εμπειρίες τους.ΕΝΣΩΜΑΤΩΜΕΝΕΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΑΦΑΡΜΟΓΕΣ
Κάντε αυτό που αγαπάτε με τα προφορτωμένα προφίλ δραστηριοτήτων για τρέξιμο, ποδηλασία, κολύμβηση, ενδυνάμωση, αναρρίχηση εσωτερικού χώρου, εικονικό τρέξιμο, γκολφ, γιόγκα, πιλάτες και άλλα.

ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ HIIT
Αυτό το προφίλ δραστηριότητας καταγράφει τις προπονήσεις σας HIIT περιλαμβανομένων των AMRAP, EMOM, Tabata και προσαρμοσμένων. Ορίστε τον αριθμό των γύρων, τους χρόνους άσκησης/ανάπαυσης και άλλα.

VO2 MAX
Προπονηθείτε πιο έξυπνα με την μέγιστη πρόσληψη οξυγόνου VO2max, έναν δείκτη απόδοσης. Προσαρμόζεται στο ορεινό τρέξιμο και λαμβάνει υπόψιν του τις αλλαγές στην απόδοση που μπορεί να προκύψουν από τη ζέστη ή το υψόμετρο.

ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΑΣΚΗΣΕΩΝ
Για προπονητική καθοδήγηση που λαμβάνει υπόψη εσάς και το επίπεδο της φυσικής σας κατάστασης, λάβετε ημερήσιες προτάσεις για τρέξιμο και ποδηλασία με βάση το τρέχον σας φορτίο άσκησης και κατάσταση προπόνησης.

ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΑΣΚΗΣΕΩΝ
Για προπονητική καθοδήγηση που λαμβάνει υπόψη εσάς και το επίπεδο της φυσικής σας κατάστασης, λάβετε ημερήσιες προτάσεις για τρέξιμο και ποδηλασία με βάση το τρέχον σας φορτίο άσκησης και κατάσταση προπόνησης.

ΔΥΝΑΜΙΚΗ MTB
Καταγράψτε τις λεπτομέρειες κάθε κατάβασης με μετρήσεις mountain bike, καθώς και εξειδικευμένες μετρήσεις Grit™ και Flow™, που βαθμολογούν την δυσκολία κάθε μονοπατιού και το πόσο ομαλά το κατεβήκατε, δίνοντας σας μια βαθμολογία για να ξεπεράσετε την επόμενη φορά.ΚΑΡΔΙΑΚΟΙ ΠΑΛΜΟΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΡΠΟ
Δείτε δεδομένα των καρδιακών σας παλμών5 μαζί με ειδοποιήσεις για πολύ υψηλές τιμές ή πολύ χαμηλές ενώ βρίσκεστε σε ανάπαυση. Μετρήστε πόσο σκληρά δουλεύει η καρδιά σας κατά την διάρκεια των δραστηριοτήτων.

ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΣΤΡΕΣ
Η μεταβλητότητα των καρδιακών σας παλμών χρησιμοποιείται για υπολογίσει την βαθμολογία του στρες σας, ώστε να μπορείτε να δείτε αν έχτε μια ήρεμη, ισορροπημένη ή στρεσογόνα μέρα.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΥΠΝΟΥ ΚΑΙ ΕΞΕΛΙΓΜΕΝΗ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ
Λάβετε μια πλήρη ανάλυση των σταδίων του ύπνου σας (ελαφρύς, βαθύς, REM). Δείτε τα όλα σε μία εξειδικευμένη εφαρμογή που περιλαμβάνει του βαθμολογία του ύπνου σας και συμβουλές

BODY BATTERY™ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ
Βελτιστοποιήστε τα αποθέματα ενέργειας στο σώμα σας, χρησιμοποιώντας την μεταβλητότητα των καρδιακών παλμών, το στρες, τον ύπνο και άλλα δεδομένα για να μετρήσετε πότε είστε έτοιμοι να δραστηριοποιηθείτε ή αν χρειάζεστε ξεκούραση.

ΠΑΛΜΙΚΟ ΟΞΥΜΕΤΡΟ
Για εγκλιματισμό υψομέτρου ή παρακολούθηση ύπνου, ο αισθητήρας του παλμικού οξυμέτρου6 χρησιμοποιεί δέσμες φωτός στον καρπό σας για να εκτιμήσει πόσο καλά απορροφάει το σώμα σας το οξυγόνο.

ΗΛΙΚΙΑ ΦΥΣΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ
Αυτή η λειτουργία χρησιμοποιεί την ηλικία σας, την έντονη εβδομαδιαία δραστηριότητα σας, τους καρδιακούς παλμούς κατά την ανάπαυση και το ΒΜΙ σας για να σας δώσει μια εκτίμηση εάν το σώμα σας είναι νεότερο ή μεγαλύτερο από ότι εσείς. Δείτε συμβουλές για το πως να μειώσετε την ηλικία της φυσικής σας κατάστασης.

ΛΕΠΤΑ ΕΝΤΑΣΗΣ
Δείτε πόσα λεπτά έντονης δραστηριότητας έχετε, πότε τα κερδίσατε κατά την διάρκεια ποιας δραστηριότητας. Μπορείτε να τα βλέπετε και σαν πεδίο δεδομένων κατά την διάρκεια τον χρονομετρούμενων δραστηριοτήτων.

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΥΓΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ
Χρησιμοποιήστε την εφαρμογή Garmin Connect για να παρακολουθήσετε τον έμμηνο κύκλο σας ή την εγκυμοσύνη σας. Καταγράψτε τα συμπτώματα και λάβετε συμβουλές διατροφής, άσκησης και πολλά ακόμα.

1. Ολοήμερη χρήση, 3 ώρες την ημέρα σε εξωτερικό χώρο σε συνθήκες 50,000 lux.
2. Όταν έχει γίνει σύζευξη με συμβατό smartphone.
3. Όταν έχει γίνει αντιστίχηση της εφαρμογής Garmin Connect με την εφαρμογή Surfline.
4. Όταν έχει γίνει σύζευξη με συμβατό smartphone. Για λειτουργίες ασφαλείας και εντοπισμού υπάρχουν απαιτήσεις και περιορισμοί, δείτεGarmin.com/safety
5. Ακρίβεια καταγραφής δραστηριότητας και μετρήσεων φυσικής κατάστασης
6. Δεν είναι ιατρική συσκευή και δεν προορίζεται για να διάγνωση ή παρακολούθηση κάποιας ιατρικής πάθησης

Περιεχόμενα συσκευασίας
Instinct 2s series smartwatch
Καλώδιο φόρτισης/δεδομένων
Οδηγίες χρήσης

Κατασκευαστής:
Garmin

Instinct 2

Έκδοση Instinct:
Surf
Έκδοση Solar:
Ναι
Μέγεθος:
40mm
Χρώμα:
Ericeira

Χαρακτηριστικά Ρολογιού

Διάμετρος:
40 mm
Πάχος:
13.3 mm
Φυσικές διαστάσεις:
40 x 40 x 13.3 mm
Υλικό φακού:
Power Glass
Υλικό στεφάνης:
Πολυμερές ενισχυμένο με ίνες
Υλικό πλαισίου:
Πολυμερές ενισχυμένο με ίνες
Τύπος λουριού:
Quickfit 20
Οθόνη αφής:
Όχι
Ηλιακή φόρτιση:
Ναι
Μέγεθος Οθόνης:
Προσαρμοσμένο, Σχεδιασμός δύο παραθύρων, 0.79" x 0.79" (20 x 20 mm) διάμετρος
Ανάλυση οθόνης:
156 x 156 pixels
Τύπος οθόνης:
Μονόχρωμη, Ευανάγνωστη στον ήλιο, MIP
Βαρος:
43 g
Αυτονομία μπαταρίας:
Smartwatch: Up to 21 days/51 days with solar*, Battery Saver Watch Mode: Up to 50 days/Unlimited with solar*, GPS: Up to 22 hours/28 hours with solar**, Max Battery GPS Mode: Up to 54 hours/114 hours with solar**, Expedition GPS Activity: Up to 25 days/10
Αδιαβροχοποίηση:
10 ATM
Αισθητήρες:
GPS/GLONASS/GALILEO
Συνδεσιμότητα:
Bluetooth, ANT+
Μουσική:
Όχι
Έξυπνες ειδοποιήσεις:
Ναι
Ανέπαφες πληρωμές Garmin Pay:
Ναι