Προσοχή! Τα cookies χρησιμοποιούνται σε αυτόν τον ιστότοπο για να παρέχουν την καλύτερη εμπειρία χρήστη. Αν συνεχίσετε, υποθέτουμε ότι συμφωνείτε να λαμβάνετε cookies από αυτόν τον ιστότοπο. OK

Garmin GPSMAP 276Cx με χάρτη Topo Drive Hellas

Κατασκευαστής: Garmin
789.00
Σύντομη Περιγραφή:
Διατηρεί το κλασσικό, εύχρηστο και δοκιμασμένο στυλ του GPSMAP 276.
010-01607-SA
Άμεσα Διαθέσιμο
+

Το GPS παντός καιρού και εδάφους

  • Δορυφορικός δέκτης GPS και GLONASS για ασυναγώνιστη ακρίβεια ακόμα και στα πιο απαιτητικά περιβάλλοντα. Για καλύτερη λήψη σε εσωτερικό χώρο προσθέστε προαιρετική εξωτερική κεραία στο βύσμα MCX.
  • Ενσωματωμένος βασικός παγκόσμιος χάρτης, αναλυτικός οδικός και τοπογραφικός χάρτης Ελλάδας TopoDrive Hellas και ένας χρόνος δωρεάν συνδρομή στη δορυφορική απεικόνιση BirdsEye Satellite Imagery.
  • Υποστηρίζει τοπογραφικούς, ναυτικούς χάρτες BlueChart® g2 κ.α.
  • Πολλαπλές επιλογές τροφοδοσίας και τοποθέτησης.
  • Συνδέεται με συμβατό smartphone1 για αυτόματη μεταφορά δεδομένων, έξυπνες ειδοποιήσεις και πολλές ακόμα λειτουργίες.

Αν είστε δραστήριοι χρειάζεστε μία συσκευή πλοήγησης που να είναι τόσο ευέλικτη όσο εσείς. Το GPSMAP 276Cx φτιάχτηκε για εσάς. Με μεγάλη οθόνη 5 ιντσών, πληθώρα επιλογών χαρτογράφηση, λειτουργίες διασύνδεσης και πολλαπλές επιλογές τοποθέτησης και τροφοδοσίας είναι το κατάλληλο για εσάς.

Η χαρτογράφηση που χρειάζεστε
Όπου και αν πάτε, το GPSMAP 276Cx έχει τον κατάλληλο χάρτη για να σας καθοδηγήσει. Έχει προεγκατεστημένο βασικό παγκόσμιο χάρτη και αναλυτικό οδικό και τοπογραφικό χάρτη Ελλάδας TopoDrive Hellas. Επιπλέον έχει δωρεάν συνδρομή για ένα χρόνο στη δορυφορική απεικόνιση BirdsEye Satellite Imagery. Επιπλέον υποστηρίζει μία ποικιλία χαρτών όπως οδικό, τοπογραφικό ή ναυτικό χάρτη BlueChart g2 HD ακόμα και χάρτες raster ή vector.

Σε σύνδεση
Εκτός από λήψη δορυφορικών σημάτων GPS και GLONASS, το GPSMAP 276Cx είναι συμβατό με ANT+® για την ενσωμάτωση δεδομένων από περιφερειακά αισθητήρια, όπως το αισθητήριο θερμοκρασίας tempe™. Μπορείτε ακόμα να το συνδέσετε μέσω Wi-Fi® για ασύρματες αναβαθμίσεις και σύνδεση με τη βάς δεδομένων του Garmin Connect™. Συνδέστε το με το smartphone σας για πρόσθετες λειτουργίες όπως LiveTrack και έξυπνες ειδοποιήσεις1.

Ανθεκτικό και έτοιμο
Το GPSMAP 276Cx έχει σχεδιαστεί για να ζήσει στα άκρα. Θα σας καθοδηγήσει με ακρίβεια και ευκολία χάρη στη μεγάλη, 5 ιντσών οθόνη του, η οποία είναι απόλυτα ευκρινής στον ήλιο. Οι ευέλικτες επιλογές τοποθέτησης θα διατηρήσουν τη συσκευή σας, εκεί ακριβώς που τη χρειάζεστε. Ενώ χάρη στην εσωτερική μνήμη 8GB και τη δυνατότητα προσθήκης καρτών microSD (πωλούνται χωριστά) μπορείτε να εξασφαλίσετε ότι θα διαθέτετε πάντα το χάρτη που χρειάζεστε.

Περισσότερες επιλογές τροφοδοσίας
Μπορείτε να είστε ήσυχοι γνωρίζοντας ότι το GPSMAP 276Cx θα είναι έτοιμο όταν το χρειαστείτε, καθώς έχετε περισσότερες επιλογές τροφοδοσίας της συσκευής. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε με το επαναφορτιζόμενο κιτ μπαταριών που περιλαμβάνεται στη συσκευασία, να χρησιμοποιήσετε τυπικές μπαταρίες ΑΑ ή να το συνδέσετε με εξωτερική πηγή τροφοδοσίας.

Βασικά χαρακτηριστικά

Κλασική εμφάνιση 276: Διατηρεί το κλασσικό, εύχρηστο και δοκιμασμένο στυλ του GPSMAP 276.
GPS & GLONASS: Ενσωματωμένη κεραία με δέκτη για GPS και GLONASS στα πιο απαιτητικά περιβάλλοντα. Για βέλτιστη λήψη σε εσωτερικό χώρο προσθέστε εξωτερική κεραία (δεν περιλαμβάνεται) στο βύσμα MCX.
Μεγάλη οθόνη: Μεγάλη οθόνη 5 ιντσών, ευανάγνωστη από όλες τις γωνίες.
Προαιρετική χαρτογράφηση: Υποστηρίζει τοπογραφικούς χάρτες Garmin TOPO και Active Routing σε χάρτες TOPO Pro maps, ναυτικούς χάρτες BlueChart® g2, City Navigator®, Custom Maps, χάρτες raster και vector.
Εξελιγμένη πλοήγηση: Εκτός από την κλασική πλοήγηση διαθέτει εξελιγμένες επιλογές όπως λειτουργία Drive™ για χρήση στο δρόμο, πορεία με στροφές, εξελιγμένη πλοήγηση για φορτηγά κλπ.
Active weather: Υποστηρίζει πρόβλεψη καιρού Active Weather με γραφήματα ραντάρ4 (δεν υποστηρίζεται στην Ελλάδα)
Ασύρματη σύνδεση: Συνδέστε το με συμβατό smartphone3 για έξυπνες ειδοποιήσεις και LiveTrack. Επιπλέον, είναι συμβατό με ακουστικά bluetooth για οδηγίες πλοήγησης και WiFi® /ANT+® για ενσωμάτωση περιφερειακών αισθητηρίων.
Έξοδος ήχου: Ακούστε φωνητικές οδηγίες πλοήγησης ή κλήσεις ανοιχτής συνομιλίας με προαιρετική βάση ή μέσω Bluetooth.
Επεκτάσιμη μνήμη: Εσωτερική μνήμη 8 GB και υποδοχή micro SD™ για επέκταση μνήμης.
Διπλό σύστημα τροφοδοσίας: Χρησιμοποιήστε το επαναφορτιζόμενο battery pack που περιλαμβάνεται ή παραδοσιακές μπαταρίες ΑΑ (δεν περιλαμβάνονται).
Προφορτωμένος χάρτης: Βασικός παγκόσμιος χάρτης, Recreational Map Europe και 1 χρόνος δωρεάν συνδρομή στη δορυφορική απεικόνιση BirdsEye Satellite Imagery
Λειτουργία με πλήκτρα: Διαθέτει τη δοκιμασμένη στο πεδίο διάταξη πλήκτρων του GPSMAP 276
Αδιαβροχοποίηση: IPX72
Διαστάσεις: 191.5 x 94.5 x 44.0 mm
Βάρος: 450 g με την μπαταρία λιθίου

Περιεχόμενα συσκευασίας
GPSMAP 276Cx με χάρτη Topo Drive Hellas
Βάση AMPS με τροφοδοσία & ναυτικό bail mount
Καλώδιο USB
Επαναφορτιζόμενη μπαταρία
Αντάπτορας πρίζας
1 χρόνος συνδρομή BirdsEye Satellite Imagery
Οδηγίες χρήσης

Κατασκευαστής:
Garmin

Οι πελάτες μας είδαν επίσης...