Προσοχή! Τα cookies χρησιμοποιούνται σε αυτόν τον ιστότοπο για να παρέχουν την καλύτερη εμπειρία χρήστη. Αν συνεχίσετε, υποθέτουμε ότι συμφωνείτε να λαμβάνετε cookies από αυτόν τον ιστότοπο. OK

Garmin Striker Vivid 5cv

Κατασκευαστής: Garmin
309.00
Σύντομη Περιγραφή:
Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗ ΣΑΣ Δείτε ψάρια και δομές σε μέγιστη λεπτομέρεια όταν επιλέγετε την έγχρωμη οθόνη σας, την τοποθεσία σας και το σόναρ σας για μια μέρα στο νερό, με το βυθόμετρο STRIKER Vivid 5cv με αισθητήριο (στην έκδοση αυτή το αισθητήριο δεν περιλαμβάνεται στη συσκευασία)....
010-02551-02
Σε Απόθεμα
+

Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗ ΣΑΣ

Δείτε ψάρια και δομές σε μέγιστη λεπτομέρεια όταν επιλέγετε την έγχρωμη οθόνη σας, την τοποθεσία σας και το σόναρ σας για μια μέρα στο νερό, με το βυθόμετρο STRIKER Vivid 5cv με αισθητήριο (στην έκδοση αυτή το αισθητήριο δεν περιλαμβάνεται στη συσκευασία).

  • Το χρώμα που θα επιλέξτε για το σόναρ σας λέει πολλά για τον τρόπο που ψαρεύετε. Το καλό είναι ότι υπάρχουν 7 νέες ζωηρές επιλογές.
  • Τι θέαση. Χρησιμοποιείστε το περιλαμβανόμενο αισθητήριο για να έχετε CHIRP παραδοσιακό και ClearVü σόναρ.
  • Δεν θα χάσετε κάποιο hotspot ξανά. Χρησιμοποιήστε την επισήμανση σημείου για να το ξαναβρείτε.
  • Το τι βρίσκεται κάτω από την επιφάνεια του νερού φαίνεται πολύ καλά με ισοβαθείς ανά 1".


ΞΕΚΑΘΑΡΟ, ΕΓΧΡΩΜΟ ΣΟΝΑΡ
Επιλέξτε από 7 νέες ζωηρές επιλογές χρωμάτων για να δείτε τα ψάρια και το ανάγλυφο του βυθού σε μέγιστη αντίθεση και καθαρότητα στο 5 ιντσών βυθόμετρο σας.

ΕΝΣΩΜΑΤΩΜΕΝΟ ΣΟΝΑΡ
Προαιρετικά χρησιμοποιείστε το αισθητήριο GT20 (πωλείται χωριστά ή σε άλλη έκδοση)  για να έχετε παραδοσιακό σόναρ της Garmin CHIRP και σόναρ σάρωσης CHIRP ClearVü

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ ΣΗΜΕΙΩΝ
Για να πιάσετε περισσότερα ψάρια, θα πρέπει να γνωρίζεται που τσιμπάνε. Χρησιμοποιείστε την επισήμανση σημείων όταν βρίσκετε κάποιο ψαρότοπο για να μπορέσετε με ευκολία να ξαναπάτε σε αυτόν.

ΥΨΗΛΗΣ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑΣ GPS
Σχεδιάστε και δημιουργείστε πορείες και δείτε την ταχύτητα του σκάφους σας στο βυθόμετρο σας χρησιμοποιώντας το υψηλής ευαισθησίας GPS.

QUICKDRAW CONTOURS
Κανείς δε γνωρίζει τα νερά που ψαρεύετε καλύτερα από εσάς. Με το STRIKER Vivid 5cv μπορείτε να αποθηκεύσετε μέχρι 8 εκατομμύρια στρέμματα χαρτών με ισοβαθείς ανά 30 εκατοστά.

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ
Το βυθόμετρο STRIKER Vivid 5cv περιλαμβάνει μια βάση με ρύθμιση περιστροφής/κλίσης και υλικά τοποθέτησης και καλώδιο για την πρύμνη.

Προσοχή: Η συγκεκριμένη έκδοση δεν περιλαμβάνει αισθητήριο πρύμνης

Κατασκευαστής:
Garmin

Striker

Μέγεθος Οθόνης:
5 ίντσες
Αισθητήριο:
Χωρίς αισθητήριο

Οι πελάτες μας είδαν επίσης...