Προσοχή! Τα cookies χρησιμοποιούνται σε αυτόν τον ιστότοπο για να παρέχουν την καλύτερη εμπειρία χρήστη. Αν συνεχίσετε, υποθέτουμε ότι συμφωνείτε να λαμβάνετε cookies από αυτόν τον ιστότοπο. OK
-14%

Garmin fenix 7 Silver with Graphite

Κατασκευαστής: Garmin
599.00
Αρχική τιμή: 699.00
Σύντομη Περιγραφή:
Επιτέλους ήρθε. Το smartwatch που είναι φτιαγμένο για κάθε μέρα της εβδομάδας Διαθέτοντας τις καλύτερες λειτουργίες των fitness και outdoor ρολογιών μας, το ανθεκτικό multisport με GPS ρολόι fēnix 7 συνδυάζει τον καινοτόμο σχεδιασμό και την απόδοση με την καθημερινή χρήση για κάθε μέρα της...
Silver with Graphite
010-02540-01
Σε Απόθεμα
+

Επιτέλους ήρθε. Το smartwatch που είναι φτιαγμένο για κάθε μέρα της εβδομάδας

Διαθέτοντας τις καλύτερες λειτουργίες των fitness και outdoor ρολογιών μας, το ανθεκτικό multisport με GPS ρολόι fēnix 7 συνδυάζει τον καινοτόμο σχεδιασμό και την απόδοση με την καθημερινή χρήση για κάθε μέρα της βδομάδας.

  • Πώς ανταποκρίνεται το σώμα σας; Οι καρδιακοί παλμοί1 από τον καρπό και το παλμικό οξύμετρο2 θα σας ενημερώσουν.
  • Τρέξιμο και ποδηλασία, είναι αυτό που εσείς κάνετε. Να καταγράφουμε όλα σας τα στατιστικά, είναι αυτό που εμείς κάνουμε.
  • Ο κόσμος είναι δικός σας για να τον εξερευνήσετε. Οι αισθητήρες πλοήγησης σας βοηθούν να βρείτε τον δρόμο της επιστροφής.
  • Όπου και να πάτε, γραπτά μηνύματα και ειδοποιήσεις3 θα μπορούν πάντα να σας βρουν.
  • Κρατήστε την μουσική στον καρπό σας και χωρίς τηλέφωνο για να σας βαραίνει.
  • Εκτείνετε την διάρκεια ζωής της μπαταρίας στα άκρα. Διάρκεια μεταξύ των φορτίσεων μέχρι και 18 μέρες σε λειτουργία smartwatch.


ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΟ ΓΙΑ ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ
Ο αναβαθμισμένος, ανθεκτικός αθλητικός σχεδιασμός περιλαμβάνει φωτεινή οθόνη 1,3 ιντσών και πλαίσιο από ενισχυμένο πολυμέρες στα 47 χιλ.. Το ρολόι είναι δοκιμασμένο στα πρότυπα του Αμερικανικού στρατού για αντοχή στην θερμοκρασία, τις πτώσεις και το νερό.

ΟΘΟΝΗ ΑΦΗΣ ΚΑΙ ΚΟΥΜΠΙΑ
Ο αξιόπιστος έλεγχος από τα κουμπιά που δουλεύει σε κάθε συνθήκη ταίριαξε με την νέα οθόνη αφής για γρήγορη πρόσβαση σε επιλογές και λειτουργίες.

ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΥΛΙΚΑ
Ταιριάξτε την εμφάνιση του ρολογιού με τον τρόπο ζωής σας με στεφάνη από ανοξείδωτο ατσάλι.ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ
Χρησιμοποιήστε τα προφορτωμένα προφίλ δραστηριοτήτων για ορεινό τρέξιμο, κολύμβηση, τρέξιμο, ποδηλασία, πεζοπορία, κωπηλασία, σκι, γκολφ, σερφ, αναρρίχηση σε κλειστό χώρο και άλλα.

ΟΡΕΙΒΑΤΙΚΟ ΣΚΙ
Μείνετε ενημερωμένοι όταν είστε στο χιόνι. Αυτό το προφορτωμένο προφίλ σας βοηθάει να ξεχωρίσετε το σκι από την ανάβαση. Δείχνει μετρήσεις συγκεκριμένες τόσο για την ανάβαση όσο και την κατάβαση.

ΔΥΝΑΜΙΚΗ XC SKI
Όταν συνδέεται με μια ζώνη καρδιακών παλμών HRM-Pro™ (πωλείται χωριστά), η μέτρηση της ισχύος του σκι βοηθάει στην μέτρηση του πραγματικού φορτίου της άσκησης σε όλες τις προπονήσεις σας cross-country.

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ ΣΕΡΦ
Αυτό το ρολόι είναι συμβατό με το Surfline® για να σας δώσει πληροφορίες για τις παλίρροιες, το ύψος των κυμάτων, τον αέρα και αξιολογήσεις για τις 5 κοντινότερες τοποθεσίες. Είναι επίσης συμβατό την εφαρμογή Surfline® για να δημιουργείτε βίντεο από κάθε κύμα που σερφάρετε μπροστά σε μια κάμερα Surfline

ΔΥΝΑΜΙΚΗ MTB
Καταγράψτε τις λεπτομέρειες κάθε κατάβασης με μετρήσεις mountain bike, καθώς και εξειδικευμένες μετρήσεις Grit™ και Flow™, που βαθμολογούν την δυσκολία κάθε μονοπατιού και το πόσο ομαλά το κατεβήκατε, δίνοντας σας μια βαθμολογία για να ξεπεράσετε την επόμενη φορά.

ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ HIIT
Χρησιμοποιήστε αυτό το προφίλ δραστηριότητας με διαφορετικά χρονόμετρα για να καταγράψετε τις HIIT προπονήσεις σας που περιλαμβάνουν AMRAP, EMOM, Tabata και προσαρμοσμένο στυλ. Ρυθμίστε τον αριθμό των γύρων, τα διαλείμματα άσκησης / ξεκούρασης και πολλά άλλα.

ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΑΣΚΗΣΕΩΝ
Για προπονητική καθοδήγηση που λαμβάνει υπόψιν εσάς και το επίπεδο της φυσικής σας κατάστασης, λάβετε ημερήσιες προτάσεις για τρέξιμο και ποδηλασία με βάση το τρέχον σας φορτίο άσκησης και κατάσταση προπόνησης.

ΕΙΚΟΝΙΚΗ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΑΓΩΝΑ
Με βάση το ιστορικό του τρεξίματος σας και τη συνολική σας φυσική κατάσταση, αυτή η λειτουργία σας παρέχει μια εκτίμηση για τον ρυθμό που πρέπει να έχετε για την απόσταση που θέλετε να τρέξετε. Το γράφημα δεδομένων τάσης δείχνει πως η προπόνηση σας επιδρά με τον χρόνο.

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ PACEPRO™
Η πρωτοποριακή στο είδος της λειτουργία PacePro σας βοηθάει να κρατήσετε τον ρυθμό σας με καθοδήγηση σύμφωνα με την κλίση καθώς τρέχετε μια πορεία.

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ CLIMBPRO
Χρησιμοποιείστε τον σχεδιασμό ανάβασης ClimbPro για να δείτε σε πραγματικό χρόνο πληροφορίες για την τρέχουσα και τις μελλοντικές ανηφόρες, περιλαμβανομένων κλίσης, απόστασης και υψομετρική διαφορά καθώς και τις κατηφόρες και τα επίπεδα τμήματα.

ΜΕΤΡΗΣΕΙΣ ΑΠΟΔΟΣΗΣ
Δείτε εξελιγμένες μετρήσεις απόδοσης που περιλαμβάνουν εκτιμήσεις για την δυναμική τρεξίματος, VO2 max, χρόνο αποκατάστασης και πολλά άλλα.

REAL-TIME STAMINA
Παρακολουθείστε και διαχειριστείτε την κόπωσή σας και αποφύγετε την υπερπροσπάθεια όταν ξεκινάτε ένα τρέξιμο ή μια ποδηλασία.

ΧΡΟΝΟΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ
Μετά από κάθε προπόνηση, ο χρόνος αποκατάστασης σας επιτρέπει να γνωρίζετε πότε είστε έτοιμοι για μια ακόμη σκληρή προπόνηση. Λαμβάνει υπόψιν του επίσης την ένταση της προπόνησης και παράγοντες όπως στρες, ημερήσια δραστηριότητα και ύπνος.ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ MULTI-GNSS
Αποκτήστε πρόσβαση σε πολλαπλά παγκόσμια δορυφορικά συστήματα πλοήγησης (GPS, GLONASS, GALILEO) για εντοπισμό σε πιο απαιτητικά περιβάλλοντα από ότι μόνο με GPS.

ΑΙΣΘΗΤΗΡΕΣ ABC
Προηγηθείτε στο επόμενο μονοπάτι σας με αισθητήρες ABC που περιλαμβάνουν αλτίμετρο για υψομετρικά δεδομένα, βαρόμετρο για παρακολούθηση καιρού και ηλεκτρονική πυξίδα 3 αξόνων.

ΓΗΠΕΔΑ ΓΚΟΛΦ
Δείτε έγχρωμους χάρτες γηπέδων για πάνω από 42.000 γήπεδα γκολφ παγκοσμίως και χρησιμοποιήστε τις λειτουργίες στόχου και αποστάσεων PlaysLike .

ΧΑΡΤΕΣ ΣΚΙ
Κατεβείτε τις πλαγιές με προφορτωμένους τοπογραφικούς χάρτες και χρησιμοποιήστε τους χάρτες SkiView για να βλέπετε τα ονόματα και το επίπεδο δυσκολίας για πίστες σε πάνω από 2.000 χιονοδρομικά κέντρα παγκοσμίως.

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΙ ΧΑΡΤΕΣ TOPOACTIVE
Προφορτωμένοι χάρτες TopoActive Europe για να είστε προετοιμασμένοι στις εξορμήσεις σας. Xρησιμοποιήστε την ενσωματωμένη συνδεσιμότητα με Wi-Fi® για να φορτώνετε και να ενημερώνετε χάρτες και λογισμικό χωρίς την χρήση υπολογιστή.

UP AHEAD
Ενημερωθείτε με μια ματιά για επιλεγμένα σημεία ενδιαφέροντος μπροστά σας. Δείτε μετρήσεις απόδοσης, ενδιάμεσους χρόνους, απόσταση, υψόμετρο και επιπλέον μία σύνοψη με όλα τα βασικά σημεία του μονοπατιού που έρχονται.

ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ
Δείτε πως οι διάφορες ρυθμίσεις και αισθητήρες επηρεάζουν την αυτονομία της μπαταρίας, ώστε να κάνετε εύκολα αλλαγές για να επεκτείνετε την διάρκεια της μπαταρίας καθώς κινήστε.

ΑΥΤΟΝΟΜΙΑ ΜΠΑΤΑΡΙΑΣ
Με την εσωτερική επαναφορτιζόμενη μπαταρία Λιθίου έχετε μέχρι και 18 μέρες αυτονομίας σε λειτουργία smartwatch και μέχρι 57 ώρες σε λειτουργία GPS και μέχρι 57 ημέρες στην λειτουργία εξοικονόμησης ενέργειας.ΚΑΡΔΙΑΚΟΙ ΠΑΛΜΟΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΡΠΟ
Η οπτική τεχνολογία μέτρησης των καρδιακών παλμών μετράει την ένταση της δραστηριότητας καθώς και την μεταβλητότητα των καρδιακών παλμών για να υπολογίσει τα επίπεδα του στρες σας. Καταγράφει ακόμα και κάτω απο το νέρό χωρίς ζώνη καρδιακών παλμών.

ΠΑΛΜΙΚΟ ΟΞΥΜΕΤΡΟ
Για εγκλιματισμό υψομέτρου ή παρακολούθηση ύπνου, ο αισθητήρας του παλμικού οξυμέτρου2 χρησιμοποιεί δέσμες φωτός στον καρπό σας για να εκτιμήσει πόσο καλά απορροφάει το σώμα σας το οξυγόνο.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΥΠΝΟΥ ΚΑΙ ΕΞΕΛΙΓΜΕΝΗ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ
Λάβετε μια πλήρη ανάλυση των σταδίων του ύπνου σας (ελαφρύς, βαθύς, REM). Δείτε τα όλα σε μία εξειδικευμένη εφαρμογή που περιλαμβάνει του βαθμολογία του ύπνου σας και συμβουλές.

BODY BATTERY™ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ
Βελτιστοποιήστε τα αποθέματα ενέργειας στο σώμα σας, χρησιμοποιώντας την μεταβλητότητα των καρδιακών παλμών, το στρες, τον ύπνο και άλλα δεδομένα για να μετρήσετε το πότε είστε έτοιμοι να δραστηριοποιηθείτε ή χρειάζεστε ξεκούραση.

ΚΑΤΑΓΡAΦΗ ΑΝΑΠΝΟΗΣ
Δείτε πως αναπνέετε κατά την διάρκεια της μέρας, στον ύπνο σας, στις ασκήσεις αναπνοής και στη γιόγκα.

ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
Χρησιμοποιώντας δεδομένα από τους διάφορους αισθητήρες του ρολογιού σας για την κατάσταση του σώματος σας, αυτή η λειτουργία σας επιτρέπει να παρακολουθείτε βιομετρικά δεδομένα και την ευεξία σας καθημερινά καθώς και τις τάσεις τους με μια ματιά.

ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΕΝΥΔΑΤΩΣΗΣ
Καταγράψτε την ημερήσια πρόσληψη υγρών, ως υπενθύμιση για να μένετε ενυδατωμένοι. Μπορείτε ακόμα να έχετε ένα αυτόματο στόχο για την ενυδάτωση που προσαρμόζεται με το πόσο ιδρώτα χάνετε κατά την διάρκεια των δραστηριοτήτων.ΕΞΥΠΝΕΣ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ
Μπορείτε να λαμβάνετε mail, γραπτά μηνύματα και ειδοποιήσεις στο ρολόι σας όταν το έχετε συνδέσει με ένα συμβατό smartphone.

ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ
Κατεβάστε τραγούδια και λίστες από τους λογαριασμούς σας σε Spotify®, Deezer ή Amazon Music (ενδέχεται να απαιτείται συνδρομή). Χρησιμοποιείστε ασύρματα ακουστικά (πωλούνται ξεχωριστά) για αναπαραγωγή χωρίς το τηλέφωνο.

GARMIN PAY™ ΑΝΕΠΑΦΕΣ ΠΛΗΡΩΜΕΣ
Αποφύγετε τις ουρές στα ταμεία και με τη λύση ανέπαφων πληρωμών Garmin Pay™ μέσω επιλεγμένων συνεργατών.

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΕΝΤΟΠΙΣΜΟΥ
Όταν έχετε συνδέσει το τηλέφωνο και το ρολόι σας, η τρέχουσα τοποθεσία σας μπορεί να αποσταλεί στις επαφές σας χειροκίνητα ή (σε εξωτερικές δραστηριότητες) αυτόματα με την ενσωματωμένη λειτουργία, ανίχνευσης συμβάντος6.

ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ CONNECT IQ™
Κατεβάστε εξατομικευμένες εμφανίσεις ώρας, πεδία δεδομένων και εφαρμογές από το κατάστημα Connect IQ.

1. Ακρίβεια καταγραφής δραστηριότητας και μετρήσεων φυσικής κατάστασης
2. Δεν είναι ιατρική συσκευή και δεν προορίζεται για να διάγνωση ή παρακολούθηση κάποιας ιατρικής πάθησης δείτε: Garmin.com/ataccuracy. Το παλμικό οξύμετρο Ox δεν είναι διαθέσιμο σε όλες τις χώρες.
3. Όταν έχει γίνει σύζευξη με συμβατό smartphone. Για λειτουργίες ασφαλείας και εντοπισμού υπάρχουν απαιτήσεις και περιορισμοί, δείτε Garmin.com/safety
4. Όταν γίνει αντιστοίχιση με την εφαρμογή Garmin Connect και την εφαρμογή Surfline

Τι νέο;
ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΟ ΓΙΑ ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ Νέα, ανθεκτική, αθλητική σχεδίαση με φωτεινή οθόνη 1.2", 1.3" ή 1.4" και πλαίσιο 42χιλ, 47χιλ ή 51χιλ αντίστοιχα. Το ρολόι είναι δοκιμασμένο σύμφωνα με τα αμερικάνικα στρατιωτικά πρότυπα για αντοχή σε κρούση, νερό και εναλλαγές θερμοκρασίας.
ΕΚΤΕΤΑΜΕΝΗ ΑΥΤΟΝΟΜΙΑ ΜΠΑΤΑΡΙΑΣ Για να μεγιστοποιήσετε τον ενεργό χρόνο σας με το fēnix χωρίς να σας κρατά τίποτα πίσω έχουμε επεκτείνει σημαντικά την αυτονομία της μπαταρίας σε όλα τα fēnix 7. Με την προαιρετική επιλογή Solar μπορείτε να επεκτείνετε ακόμα περισσότερο την αυτονομία μπαταρίας κατά μέσο όρο 30% σε λειτουργία GPS σε σχέση με την κανονική χρήση.
ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΥΛΙΚΑ Προσθήκη επιλογής POWER SAPPHIRE για επιπλέον αντοχή σε επιλεγμένες εκδόσεις ρολογιών. Ταιριάξτε την εμφάνιση του ρολογιού σας στο lifestyle σας με επιλογές υλικού στεφάνης από ανοξείδωτο ατσάλι, τιτάνιο ή επικάλυψη DLC.
ΟΘΟΝΗ ΑΦΗΣ ΚΑΙ ΚΟΥΜΠΙΑ Τα αξιόπιστα κουμπιά λειτουργούν σε κάθε περιβάλλον και συνδυάζονται με μία νέα οθόνη αφής υψηλής απόκρισης για γρήγορη πρόσβαση σε επιλογές και λειτουργίες.
ΕΝΣΩΜΑΤΩΜΕΝΟΣ ΦΑΚΟΣ Για να σας βοηθήσει στη καθοδήγησή σας σε χαμηλές συνθήκες φωτισμού, ο ενσωματωμένος φακός LED σας δίνει γρήγορη πρόσβαση σε μια φωτεινή, σταθερή δέσμη φωτισμού. Επιπλέον, διαθέτει λειτουργία για βελτιωμένη παθητική ασφάλεια όταν τρέχετε σε σκοτεινά μέρη. (Διαθέσιμο μόνο στα fēnix 7X)
ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ MULTI-BAND GNSS Αποκτήστε πρόσβαση σε παγκόσμια πολλαπλά δορυφορικά συστήματα πλοήγησης (GPS, GLONASS, GALILEO). Στην έκδοση Sapphire Solar, αποκτάτε ανώτερη ακρίβεια χρησιμοποιώντας τεχνολογία που δεν έχει χρησιμοποιηθεί ξανά εκτός από το στρατό. Αποκτήστε πρόσβαση σε πολλαπλές συχνότητες που εκπέμπονται από τους δορυφόρους πλοήγησης για βελτιωμένη ακρίβεια θέσης σε μέρη όπου τα σήματα GNSS αντανακλώνται, είναι αδύναμα ή δεν διαπερνούν.
ΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΟΣ ΡΥΘΜΙΣΕΩΝ Οι χρήστες μπορούν να ρυθμίσουν της ρυθμίσεις της συσκευής από το τηλέφωνο τους (Garmin Connect) και/ή το ρολόι. Οι ρυθμίσεις συγχρονίζονται πλέον σε πραγματικό χρόνο μεταξύ των συσκευών για να απλοποιηθεί η διαδικασία.
ΑΝΤΟΧΗ ΣΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΧΡΟΝΟ Χρησιμοποιήστε αυτή τη πληροφορία για να καταγράψετε και να διαχειριστείτε την προσπάθειά σας, να σας βοηθήσει να καταλάβετε καλύτερα πως αλλάζει η αντοχή σας κατά τη διάρκεια των δραστηριοτήτων και να αποφύγετε την υπερπροσπάθεια στην αρχή του τρεξίματος ή της δραστηριότητας.
ΑΣΚΗΣΕΙΣ HIIT Αυτό το προφίλ δραστηριότητας καταγράφει τις διαλειμματικές προπονήσεις υψηλής έντασης που περιλαμβάνουν AMRAP, EMOM, Tabata και custom. Ρυθμίστε τον αριθμό των γύρων, τους χρόνους άσκησης/αποκατάστασης και πολλά άλλα.
ΑΠΕΙΚΟΝΙΣΗ ΠΡΟΒΛΕΨΗΣ ΑΓΩΝΑ Με βάση το ιστορικό του τρεξίματος και το συνολικό επίπεδο της φυσικής κατάστασης, η λειτουργία αυτή δίνει μία εκτίμηση του προτεινόμενου ρυθμού για την απόσταση που θέλετε να τρέξετε. Τα γραφήματα με τα δεδομένα σας δείχνουν πως η προπόνησή σας παίζει ρόλο σε αυτό με την πάροδο του χρόνου.
UP AHEAD Ενημερωθείτε με μια ματιά για επιλεγμένα σημεία ενδιαφέροντος μπροστά σας. Δείτε μετρήσεις απόδοσης, ενδιάμεσους χρόνους, απόσταση, υψόμετρο και επιπλέον μία σύνοψη με όλα τα βασικά σημεία του μονοπατιού που έρχονται.
ΤΟΠΟΓΡΑΦΙΚΟΙ ΧΑΡΤΕΣ ΑΠΟ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ Κάντε λήψη χαρτών TopoActive από όλο τον κόσμο. Επιλέξτε την κάλυψη που χρειάζεστε και ενημερώστε άνετα απευθείας το ρολόι μέσω Wi-Fi® για να συνεχίζετε τις εξερευνήσεις σας. Οι εκδόσεις Sapphire Solar έρχονται προφορτωμένες με τοπογραφικούς χάρτες για την εκάστοτε περιοχή, Δείτε ισοϋψείς καμπύλες, υψόμετρα, κορυφές, πάρκα, ακτογραμμές, ποτάμια, λίμνες και πολλά άλλα τοπογραφικά στοιχεία.
ΧΑΡΤΕΣ SKIVIEW™ Κατακτήστε τις πλαγιές με προφορτωμένους χάρτες SkiView και δείτε ονόματα πιστών και βαθμούς δυσκολίας για περισσότερα από 2000 χιονοδρομικά κέντρα παγκοσμίως
ΕΞΥΠΝΕΣ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ Λάβετε emails, μηνύματα και ειδοποιήσεις απευθείας στο ρολόι σας όταν αυτό είναι σε σύνδεση με μία συμβατή συσκευή2.
ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ Κατεβάστε τραγούδια και λίστες από τους λογαριασμούς σας στο Spotify, Deezer ή Amazon Music (μπορεί να απαιτείται συνδρομή). Χρησιμοποιήστε ασύρματα ακουστικά (πωλούνται ξεχωριστά) για να ακούτε μουσική δίχως το κινητό.
ΑΝΕΠΑΦΕΣ ΠΛΗΡΩΜΕΣ GARMIN PAY™ Προσπεράστε τις ουρές με τις ανέπαφες πληρωμές Garmin Pay μέσω των συνεργαζόμενων τραπεζών3.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά
Υλικό φακού: Ενισχυμένο γυαλί
Υλικό στεφάνης: Ανοξείδωτο ατσάλι
Υλικό πλαισίου: Πολυμερές ενισχυμένο με ίνες, οπίσθιο κάλυμμα μεταλλικό
Οθόνη: 1.3 in (33.02χιλ.) διάμετρος, 260 x 260 pixels, Ευανάγνωστη στον ήλιο, MIP
Βάρος: 79 γρ. (πλαίσιο μόνο: 56γρ)
Τύπος μπαταρίας: Επαναφορτιζόμενη Λιθίου
Αυτονομία μπαταρίας
Smartwatch: Μέχρι 18 μέρες
GPS μόνο: Μέχρι 57 ώρες
Expedition με GPS: Μέχρι 40 μέρες
Αδιαβροχοποίηση: 10ATM
Ασύρματη τεχνολογία: Wi-Fi, BLUETOOTH και ANT+

Περιεχόμενα συσκευασίας
fēnix 7
Καλώδιο δεδομένων/φόρτισης
Οδηγίες χρήσης

Κατασκευαστής:
Garmin

Fenix 7

Μέγεθος:
47mm
Έκδοση:
Standard
Χρώμα:
Silver with Graphite