Προσοχή! Τα cookies χρησιμοποιούνται σε αυτόν τον ιστότοπο για να παρέχουν την καλύτερη εμπειρία χρήστη. Αν συνεχίσετε, υποθέτουμε ότι συμφωνείτε να λαμβάνετε cookies από αυτόν τον ιστότοπο. OK
-20%

Garmin fenix 7X Solar Slate Gray with Black

Κατασκευαστής: Garmin
599.00
Αρχική τιμή: 749.00
Σύντομη Περιγραφή:
Επιτέλους ήρθε. Το smartwatch που είναι φτιαγμένο για κάθε μέρα της εβδομάδας Η εβδομάδα έχει 7 μέρες και τα multisport ρολόγια με GPS της σειράς fēnix 7 έχουν σχεδιαστεί για να γεμίζουν καθεμία από αυτές. Ανταποκριθείτε σε οποιαδήποτε αθλητική πρόκληση εσωτερικών ή εξωτερικών δραστηριοτήτων...
Slate Gray with Black
010-02541-01
Σε Απόθεμα
+

Επιτέλους ήρθε. Το smartwatch που είναι φτιαγμένο για κάθε μέρα της εβδομάδας

Η εβδομάδα έχει 7 μέρες και τα multisport ρολόγια με GPS της σειράς fēnix 7 έχουν σχεδιαστεί για να γεμίζουν καθεμία από αυτές. Ανταποκριθείτε σε οποιαδήποτε αθλητική πρόκληση εσωτερικών ή εξωτερικών δραστηριοτήτων με προηγμένες λειτουργίες προπόνησης, αθλητικές εφαρμογές, ολοήμερη παρακολούθηση υγείας και ευεξίας και πολλά άλλα. Απολαύστε τον απόλυτο έλεγχο με τα αξιόπιστα κουμπιά και την ευκολία χρήσης με τη νέα οθόνη αφής. Προσεγγίστε διαφορετικά την ανάπτυξη της απόδοσης αντοχής με την πάροδο του χρόνου και διαχειριστείτε αποτελεσματικά την αντοχή σας. Χρησιμοποιήστε τα αξιόπιστα κουμπιά ή τη νέα δυνατότητα οθόνης αφής για να αποκτήσετε πρόσβαση σε επιλογές. Αποκτήστε πληροφορίες και μετρήσεις απόδοσης που σας βοηθούν να διαχειριστείτε τη σωματική καταπόνηση και να αυξήσετε την αντοχή σας. Βελτιστοποιήστε την αποκατάσταση και τη συνολική ευεξία καταγράφοντας τους καρδιακούς παλμούς1, την αναπνοή, τα επίπεδα του στρες, τον ύπνο και πολλά άλλα. Το ακριβείας Multiband-GNSS (μόνο εκδόσεις Sapphire Solar) και οι αισθητήρες πλοήγησης για εξωτερικές δραστηριότητες καθοδηγούν τις εξορμήσεις σας στα ανεξερεύνητα μονοπάτια. Και για να συμπληρώσει τη καθημερινότητά σας, οι λειτουργίες διασύνδεσης περιλαμβάνουν έξυπνες ειδοποιήσεις2, αποθήκευση και αναπαραγωγή μουσικής και ανέπαφες πληρωμές3 Garmin PayTM. Διατίθεται σε εκδόσεις Solar με φακό ηλιακής φόρτισης που χρησιμοποιεί την ενέργεια του ήλιου για να επεκτείνει την αυτονομία της μπαταρίας. Επιπλέον, το fēnix 7X διαθέτει έναν ενσωματωμένο LED φακό για να συνεχίζετε ακόμα και όταν νυχτώνει.

Βασικές λειτουργίες
ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΟ ΓΙΑ ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ Νέα, ανθεκτική, αθλητική σχεδίαση με φωτεινή οθόνη 1.2", 1.3" ή 1.4" και πλαίσιο 42χιλ, 47χιλ ή 51χιλ αντίστοιχα. Το ρολόι είναι δοκιμασμένο σύμφωνα με τα αμερικάνικα στρατιωτικά πρότυπα για αντοχή σε κρούση, νερό και εναλλαγές θερμοκρασίας.
ΕΚΤΕΤΑΜΕΝΗ ΑΥΤΟΝΟΜΙΑ ΜΠΑΤΑΡΙΑΣ Για να μεγιστοποιήσετε τον ενεργό χρόνο σας με το fēnix χωρίς να σας κρατά τίποτα πίσω έχουμε επεκτείνει σημαντικά την αυτονομία της μπαταρίας σε όλα τα fēnix 7. Με την προαιρετική επιλογή Solar μπορείτε να επεκτείνετε ακόμα περισσότερο την αυτονομία μπαταρίας κατά μέσο όρο 30% σε λειτουργία GPS σε σχέση με την κανονική χρήση.
ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΥΛΙΚΑ Προσθήκη επιλογής POWER SAPPHIRE για επιπλέον αντοχή σε επιλεγμένες εκδόσεις ρολογιών. Ταιριάξτε την εμφάνιση του ρολογιού σας στο lifestyle σας με επιλογές υλικού στεφάνης από ανοξείδωτο ατσάλι, τιτάνιο ή επικάλυψη DLC.
ΟΘΟΝΗ ΑΦΗΣ ΚΑΙ ΚΟΥΜΠΙΑ Τα αξιόπιστα κουμπιά λειτουργούν σε κάθε περιβάλλον και συνδυάζονται με μία νέα οθόνη αφής υψηλής απόκρισης για γρήγορη πρόσβαση σε επιλογές και λειτουργίες.
ΕΝΣΩΜΑΤΩΜΕΝΟΣ ΦΑΚΟΣ Για να σας βοηθήσει στη καθοδήγησή σας σε χαμηλές συνθήκες φωτισμού, ο ενσωματωμένος φακός LED σας δίνει γρήγορη πρόσβαση σε μια φωτεινή, σταθερή δέσμη φωτισμού. Επιπλέον, διαθέτει λειτουργία για βελτιωμένη παθητική ασφάλεια όταν τρέχετε σε σκοτεινά μέρη. (Διαθέσιμο μόνο στα fēnix 7X)
ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ MULTI-BAND GNSS Αποκτήστε πρόσβαση σε παγκόσμια πολλαπλά δορυφορικά συστήματα πλοήγησης (GPS, GLONASS, GALILEO). Στην έκδοση Sapphire Solar, αποκτάτε ανώτερη ακρίβεια χρησιμοποιώντας τεχνολογία που δεν έχει χρησιμοποιηθεί ξανά εκτός από το στρατό. Αποκτήστε πρόσβαση σε πολλαπλές συχνότητες που εκπέμπονται από τους δορυφόρους πλοήγησης για βελτιωμένη ακρίβεια θέσης σε μέρη όπου τα σήματα GNSS αντανακλώνται, είναι αδύναμα ή δεν διαπερνούν.
ΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΟΣ ΡΥΘΜΙΣΕΩΝ Οι χρήστες μπορούν να ρυθμίσουν της ρυθμίσεις της συσκευής από το τηλέφωνο τους (Garmin Connect) και/ή το ρολόι. Οι ρυθμίσεις συγχρονίζονται πλέον σε πραγματικό χρόνο μεταξύ των συσκευών για να απλοποιηθεί η διαδικασία.
ΑΝΤΟΧΗ ΣΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΧΡΟΝΟ Χρησιμοποιήστε αυτή τη πληροφορία για να καταγράψετε και να διαχειριστείτε την προσπάθειά σας, να σας βοηθήσει να καταλάβετε καλύτερα πως αλλάζει η αντοχή σας κατά τη διάρκεια των δραστηριοτήτων και να αποφύγετε την υπερπροσπάθεια στην αρχή του τρεξίματος ή της δραστηριότητας.
ΑΣΚΗΣΕΙΣ HIIT Αυτό το προφίλ δραστηριότητας καταγράφει τις διαλειμματικές προπονήσεις υψηλής έντασης που περιλαμβάνουν AMRAP, EMOM, Tabata και custom. Ρυθμίστε τον αριθμό των γύρων, τους χρόνους άσκησης/αποκατάστασης και πολλά άλλα.
ΑΠΕΙΚΟΝΙΣΗ ΠΡΟΒΛΕΨΗΣ ΑΓΩΝΑ Με βάση το ιστορικό του τρεξίματος και το συνολικό επίπεδο της φυσικής κατάστασης, η λειτουργία αυτή δίνει μία εκτίμηση του προτεινόμενου ρυθμού για την απόσταση που θέλετε να τρέξετε. Τα γραφήματα με τα δεδομένα σας δείχνουν πως η προπόνησή σας παίζει ρόλο σε αυτό με την πάροδο του χρόνου.
UP AHEAD Ενημερωθείτε με μια ματιά για επιλεγμένα σημεία ενδιαφέροντος μπροστά σας. Δείτε μετρήσεις απόδοσης, ενδιάμεσους χρόνους, απόσταση, υψόμετρο και επιπλέον μία σύνοψη με όλα τα βασικά σημεία του μονοπατιού που έρχονται.
ΤΟΠΟΓΡΑΦΙΚΟΙ ΧΑΡΤΕΣ ΑΠΟ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ Κάντε λήψη χαρτών TopoActive από όλο τον κόσμο. Επιλέξτε την κάλυψη που χρειάζεστε και ενημερώστε άνετα απευθείας το ρολόι μέσω Wi-Fi® για να συνεχίζετε τις εξερευνήσεις σας. Οι εκδόσεις Sapphire Solar έρχονται προφορτωμένες με τοπογραφικούς χάρτες για την εκάστοτε περιοχή, Δείτε ισοϋψείς καμπύλες, υψόμετρα, κορυφές, πάρκα, ακτογραμμές, ποτάμια, λίμνες και πολλά άλλα τοπογραφικά στοιχεία.
ΧΑΡΤΕΣ SKIVIEW™ Κατακτήστε τις πλαγιές με προφορτωμένους χάρτες SkiView και δείτε ονόματα πιστών και βαθμούς δυσκολίας για περισσότερα από 2000 χιονοδρομικά κέντρα παγκοσμίως
ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑΣ Αξιοποιώντας δεδομένα από τους διάφορους αισθητήρες του ρολογιού για την κατάσταση του σώματος, σας βοηθά να έχετε καθημερινές τάσεις που αφορούν τη βιομετρία και την ευεξία σας με μια ματιά
ΕΝΣΩΜΑΤΩΜΕΝΕΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ Χρησιμοποιήστε τα προφορτωμένα προφίλ δραστηριοτήτων για ορεινό τρέξιμο, κολύμβηση, τρέξιμο, ποδηλασία, πεζοπορία, κωπηλασία, σκι, γκολφ, surf, αναρρίχηση εσωτερικού χώρου και πολλά άλλα.
ΟΡΕΙΒΑΤΙΚΟ ΣΚΙ Όταν βρίσκεστε στο χιόνι μείνετε ενημερωμένοι. Αυτό το προφορτωμένο προφίλ μπορεί να ξεχωρίσει τη διαφορά ανάμεσα στο σκι και στην ανάβαση. Αυτόματα δείχνει συγκεκριμένες μετρήσεις είτε για ανάβαση είτε για κατάβαση.
ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΣΚΙ ΑΝΤΟΧΗΣ Όταν συνδέεται με τη ζώνη καρδιακών παλμών HRM-Pro™ (πωλείται ξεχωριστά), η μέτρηση ισχύος για σκι βοηθά να μετρήσετε το πραγματικό
προπονητικό φορτίο από τις προπονήσεις αντοχής σας
ΕΝΣΩΜΑΤΩΜΕΝΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ SURF Συνεργάζεται με τη λειτουργία Surfline Sessions™, η οποία δημιουργεί ένα βίντεο από κάθε κύμα που παίρνετε μπροστά από μία κάμερα4 Surfline®. Έτσι μπορείτε να τα παρακολουθήσετε αργότερα και να δείτε πως τα πήγατε μέσω της συνδρομής σας στο Surfline Sessions.
ΔΥΝΑΜΙΚΗ MTB Καταγράψτε τις λεπτομέρειες κάθε διαδρομής με μετρήσεις ορεινής ποδηλασίας και επιπλέον τις εξειδικευμένες μετρήσεις Grit™ κ αι Flow™ που αξιολογούν τη δυσκολία του μονοπατιού και πόσο ομαλά το κατεβαίνετε, δίνοντας σας μία βαθμολογία για να ξεπεράσετε την επόμενη φορά.
ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗΣ Για προπονητική καθοδήγηση που λαμβάνει υπόψη εσάς και το επίπεδο της φυσικής σας κατάστασης, λάβετε καθημερινές προτάσεις προπόνησης για τρέξιμο και ποδηλασία βασισμένες στο τρέχον προπονητικό φορτίο και την κατάσταση προπόνησης.
ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ PACEPRO™ Η πρωτοποριακή λειτουργία PacePro βοηθά να κρατήσετε το ρυθμό καθοδηγώντας σας ανάλογα με την κλίση καθώς τρέχετε μία πορεία. Έχετε την επιλογή να τροποποιήσετε γρήγορα το PacePro πλάνο σας εάν οι τρέχουσες συνθήκες απαιτούν αλλαγή στρατηγικής.
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ CLIMBPRO Χρησιμοποιήστε τον προγραμματιστή ανάβασης ClimbPro σε πορείες που έχετε κάνει λήψη για να δείτε πληροφορίες σε πραγματικό χρόνο από τη τρέχουσα και τις επερχόμενες αναβάσεις συμπεριλαμβανομένης της κλίσης, της απόστασης και του υψομετρικού κέρδους – καθώς επίσης και για τις καταβάσεις και τις ευθείες.
ΜΕΤΡΗΣΕΙΣ ΑΠΟΔΟΣΗΣ Δείτε εξελιγμένες μετρήσεις απόδοσης που περιλαμβάνουν δυναμική τρεξίματος, VO2 max προσαρμοσμένη ανάλογα με τη θερμοκρασία και το υψόμετρο, ρυθμίσεις ορεινού τρεξίματος, σύμβουλο αποκατάστασης και πολλά άλλα.
ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΧΡΟΝΟΥ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ Μετά από κάθε προπόνηση, ο χρόνος αποκατάστασης σας ενημερώνει για το πότε θα είστε έτοιμοι για την επόμενη δύσκολη προπόνηση. Λαμβάνει υπόψη
του την ένταση της προπόνησης αλλά και παράγοντες όπως στρες, ημερήσια δραστηριότητα και τον ύπνο.
ΑΙΣΘΗΤΗΡΕΣ ABC Πλοηγηθείτε στο επόμενο σας μονοπάτι με τους αισθητήρες ABC συμπεριλαμβανομένου του αλτιμέτρου για δεδομένα υψομέτρου, του βαρομέτρου για
παρακολούθηση καιρού και της ηλεκτρονικής πυξίδας τριών αξόνων
ΧΑΡΤΕΣ ΜΕ ΓΗΠΕΔΑ GOLF Αποκτήστε πρόσβαση σε έγχρωμους χάρτες CourseView για περισσότερα από 42000 γήπεδα γκολφ σε όλο τον κόσμο, με καθορισμό στόχου με ένα
πάτημα και λειτουργία μέτρησης PlaysLike Distance.
ΜΠΑΤΑΡΙΑ ΜΕ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΗΛΙΑΚΗΣ ΦΟΡΤΙΣΗΣ Κάντε περισσότερα, Φορτίστε λιγότερο. Ενισχύστε την μπαταρία του ρολογιού σας μέσω του ήλιου, έτσι ώστε να έχετε περισσότερο χρόνο ανάμεσα στιςφορτίσεις (μόνο για εκδόσεις Solar και Sapphire Solar).
ΠΑΛΜΟΙ ΑΠΌ ΤΟΝ ΚΑΡΠΟ Η τεχνολογία οπτικών καρδιακών παλμών μετρά την ένταση της δραστηριότητας αλλά και τη μεταβλητότητα καρδιακών παλμών για να υπολογίσει τα επίπεδα
του στρες σας. Επιπλέον, μπορεί να καταγράψει και στο νερό απευθείας από τον καρπό χωρίς τη χρήση ζώνης στήθους.
ΑΙΣΘΗΤΗΡΑΣ PULSE OX Για εγκλιματισμό υψομέτρου ή παρακολούθηση ύπνου, ο αισθητήρας6 Pulse Ox χρησιμοποιεί δέσμες φωτός στον καρπό σας για να μετρήσει πόσο καλά το
σώμα σας απορροφά οξυγόνο.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΥΠΝΟΥ ΚΑΙ ΕΞΕΛΙΓΜΕΝΗ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΥΠΝΟΥ Αποκτήστε ένα λεπτομερή διαχωρισμό του ύπνου σε στάδια ελαφρύ, βαθύ και REM. Δείτε τα όλα σε ένα αποκλειστικό widget που περιλαμβάνει βαθμολογία ύπνου και συμβουλές
ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ BODY BATTERY™ Βελτιστοποιήστε τα αποθέματα ενέργειας του οργανισμού, χρησιμοποιώντας τη μεταβλητότητα καρδιακών παλμών, το στρες, τον ύπνο και άλλα δεδομένα για να γνωρίζετε πότε να παραμένετε δραστήριοι και πότε χρειάζεστε ξεκούραση.
VO2 MAX Προπονηθείτε ακόμα πιο έξυπνα με τη VO2 max, μία ένδειξη για το πως αναμένεται να αποδώσετε. Προσαρμόζεται ανάλογα για το ορεινό τρέξιμο και λαμβάνει υπόψη του την ζέστη ή το υψόμετρο για αλλαγές στην απόδοση.
ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΑΝΑΠΝΟΗΣ Δείτε πως αναπνέετε κατά τη διάρκεια της μέρας, κατά τη διάρκεια του ύπνου αλλά και κατά τη διάρκεια ασκήσεων αναπνοών και δραστηριοτήτων γιόγκα.
ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΕΝΥΔΑΤΩΣΗΣ Καταγράψτε την ημερήσια πρόσληψη υγρών ως μία υπενθύμιση για να μένετε ενυδατωμένοι. Όταν ο αυτόματος στόχος είναι ενεργοποιημένος, θα μπορείτε να δείτε ακόμα και εκτιμώμενη απώλεια ιδρώτα μετά από μία δραστηριότητα και ο στόχος σας θα προσαρμόζεται αναλόγως.
ΕΞΥΠΝΕΣ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ Λάβετε emails, μηνύματα και ειδοποιήσεις απευθείας στο ρολόι σας όταν αυτό είναι σε σύνδεση με μία συμβατή συσκευή2.
ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ Κατεβάστε τραγούδια και λίστες από τους λογαριασμούς σας στο Spotify, Deezer ή Amazon Music (μπορεί να απαιτείται συνδρομή). Χρησιμοποιήστε ασύρματα ακουστικά (πωλούνται ξεχωριστά) για να ακούτε μουσική δίχως το κινητό.
ΑΝΕΠΑΦΕΣ ΠΛΗΡΩΜΕΣ GARMIN PAY™ Προσπεράστε τις ουρές με τις ανέπαφες πληρωμές Garmin Pay μέσω των συνεργαζόμενων τραπεζών3.
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΕΝΤΟΠΙΣΜΟΥ Αν νιώσετε απειλή ή το ρολόι σας αντιληφθεί κάποιο ατύχημα, οι λειτουργίες ασφάλειας και εντοπισμού συμβάντος μπορούν να στείλουν ένα μήνυμα με την τοποθεσία σας στις επαφές έκτακτης ανάγκης όταν είναι σε σύνδεση με ένα συμβατό smartphone6.
ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ CONNECT IQ™ Κάντε λήψη προσαρμοσμένων watch faces, προσθέστε πεδία δεδομένων και αποκτήστε εφαρμογές και widgets μέσα από το Connect IQ Store στη συμβατή σας συσκευή.
GARMIN COACH Αυτά τα προσαρμόσιμα προπονητικά προγράμματα παρέχουν καθοδήγηση από εξειδικευμένους προπονητές και προσαρμόζονται σε σας και τους στόχους σας. Οι προπονήσεις συγχρονίζονται αυτόματα στο ρολόι σας μέσω του Garmin Connect.
ΠΛΟΗΓΗΣΗ ΣΤΡΟΦΗ-ΠΡΟΣ-ΣΤΡΟΦΗ Ακολουθήστε μία διαδρομή ή πορεία με οδηγίες στροφή προς στροφή, οι οποίες σας ενημερώνουν εκ των προτέρων πότε έρχεται η επόμενη στροφή.
ΠΟΡΕΙΕΣ ΜΕΤ’ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ Εισάγετε μία απόσταση που θέλετε να ταξιδέψετε και δείτε προτεινόμενες διαδρομές που θα σας φέρουν πίσω στο σημείο εκκίνησης. Η δρομολόγηση δημοφιλών διαδρομών Trendline™ σας βοηθά να βρείτε τα καλύτερα τοπικά μονοπάτια.
ΕΓΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΣ Αυτό το widget σας δείχνει το τρέχον υψόμετρο, το υψόμετρο που έχετε εγκλιματιστεί και το σχετικό Pulse Ox2, τους καρδιακούς παλμούς3 και το ρυθμό αναπνοής, έτσι ώστε να μπορείτε να δείτε πως ανταπεξέρχεστε στο τρέχον υψόμετρο.
ΚΙΝΟΥΜΕΝΑ ΓΡΑΦΙΚΑ Αυτό το ρολόι διαθέτει εύκολες ασκήσεις με κινούμενα γραφικά που μπορείτε να δείτε στην οθόνη για αερόβια, ενδυνάμωση, γιόγκα και Pilates. Επιλέξτε ανάμεσα σε προφορτωμένες ασκήσεις με κινούμενα γραφικά ή κάντε λήψη ακόμα περισσότερες από την online κοινότητα Garmin ConnectTM όταν συνδέεται με μία συμβατή συσκευή.
ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ Δείτε πως οι διάφορες ρυθμίσεις και αισθητήρες επηρεάζουν την αυτονομία μπαταρίας του ρολογιού σας, έτσι ώστε να μπορείτε να κάνετε επί τόπου αλλαγές για να την επεκτείνετε.

Περιεχόμενα συσκευασίας
fēnix 7X
Καλώδιο δεδομένων/φόρτισης
Οδηγίες χρήσης

Κατασκευαστής:
Garmin

Χαρακτηριστικά Ρολογιού

Διάμετρος:
47 mm
Πάχος:
14.5 mm
Φυσικές διαστάσεις:
47 x 47 x 14.5 mm
Υλικό φακού:
Corning Gorilla Glass 3
Υλικό στεφάνης:
Ανοξείδωτο ατσάλι
Υλικό πλαισίου:
Πολυμερές ενισχυμένο με ίνες, οπίσθιο κάλυμμα μεταλλικό
Τύπος λουριού:
Quickfit 26
Οθόνη αφής:
Ναι
Φακός LED:
Ναι
Ηλιακή φόρτιση:
Ναι
Μέγεθος Οθόνης:
1.3” (33.02 mm) διάμετρος
Ανάλυση οθόνης:
260 x 260 pixels
Τύπος οθόνης:
Ευανάγνωστη στον ήλιο, MIP
Βαρος:
79 g
Αυτονομία μπαταρίας:
Smartwatch: Up to 18 days/22 days with solar*, Battery Saver Watch Mode: Up to 57 days/173 days with solar*, GPS Only: Up to 57 hours/73 hours with solar**, All Satellte Systems: Up to 40 hours/48 hours with solar*, All Satellite Systems + Music: Up to 10
Αδιαβροχοποίηση:
10 ATM
Μνήμη / Ιστορικό:
16 GB
Αισθητήρες:
GPS/GLONASS/GALILEO
Συνδεσιμότητα:
Bluetooth, ANT+, Wi-Fi
Μουσική:
Ναι
Έξυπνες ειδοποιήσεις:
Ναι
Ανέπαφες πληρωμές Garmin Pay:
Ναι

ΓΕΝΙΚΑ

ΥΛΙΚΟ ΦΑΚΟΥ

Power Glass™

ΥΛΙΚΟ ΣΤΕΦΑΝΗΣ

ΑΝΟΞΕΙΔΩΤΟ ΑΤΣΑΛΙ

ΥΛΙΚΟ ΠΛΑΙΣΙΟΥ

ΠΟΛΥΜΕΡΕΣ ΕΝΙΣΧΥΜΕΝΟ ΜΕ ΙΝΕΣ ΜΕ ΜΕΤΑΛΛΙΚΟ ΟΠΙΣΘΙΟ ΚΑΛΥΜΜΑ

QUICKFIT™ ΛΟΥΡΑΚΙΑ

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ (26 ΧΙΛ.)

ΥΛΙΚΟ ΛΟΥΡΙΟΥ

ΣΙΛΙΚΟΝΗ

ΦΥΣΙΚΟ ΜΕΓΕΘΟΣ

51 x 51 x 14.9 ΧΙΛ. ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΣΕ ΚΑΡΠΟΥΣ ΜΕ ΠΕΡΙΜΕΤΡΟ:: ΛΟΥΡΑΚΙ ΣΙΚΟΝΗΣ: 127-210 ΧΙΛ. ΔΕΡΜΑΤΙΝΟ ΛΟΥΡΑΚΙ: 135-213 ΧΙΛ ΥΦΑΣΜΑΤΙΝΟ ΛΟΥΡΑΚΙ: 135-213 ΧΙΛ ΜΠΡΑΣΕΛΕ: 135-225 ΧΙΛ

ΟΘΟΝΗ ΑΦΗΣ

ΝΑΙ

ΕΓΧΡΩΜΗ ΟΘΟΝΗ

ΝΑΙ

ΦΑΚΟΣ LED

ΝΑΙ

ΜΕΓΕΘΟΣ ΟΘΟΝΗΣ

1.4″ (35.56 ΧΙΛ.) ΔΙΑΜΕΤΡΟΣ

ΑΝΑΛΥΣΗ ΟΘΟΝΗΣ

280 x 280 pixels

ΤΥΠΟΣ ΟΘΟΝΗΣ

ΕΥΑΝΑΓΝΩΣΤΗ ΣΤΟΝ ΗΛΙΟ, ΜΙΡ

ΒΑΡΟΣ

96 ΓΡ. (ΠΛΑΙΣΙΟ ΜΟΝΟ: 68 ΓΡ.)

ΑΥΤΟΝΟΜΙΑ ΜΠΑΤΑΡΙΑΣ

SMARTWATCH: ΜΕΧΡΙ 28 ΜΕΡΕΣ/37 ΜΕ ΗΛΙΑΚΗ ΦΟΡΤΙΣΗ* ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ: ΜΕΧΡΙ 90 ΜΕΡΕΣ/1 ΧΡΟΝΟΣ+ ΜΕ ΗΛΙΑΚΗ ΦΟΡΤΙΣΗ* ΜΟΝΟ GPS: ΜΕΧΡΙ 89 ΩΡΕΣ/122 ΩΡΕΣ ΜΕ ΗΛΙΑΚΗ ΦΟΡΤΙΣΗ** ΟΛΑ ΤΑ ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ: ΜΕΧΡΙ 63 ΩΡΕΣ/ 77 ΜΕ ΗΛΙΑΚΗ ΦΟΡΤΙΣΗ* ΟΛΑ ΤΑ ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ + MULTI-BAND: ΜΕΧΡΙ 36 ΩΡΕΣ/41 ΩΡΕΣ ΜΕ ΗΛΙΑΚΗ ΦΟΡΤΙΣΗ** ΟΛΑ ΤΑ ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ + ΜΟΥΣΙΚΗ: ΜΕΧΡΙ 16 ΩΡΕΣ MAX BATTERY GPS: ΜΕΧΡΙ 213 ΩΡΕΣ/578 ΩΡΕΣ ΜΕ ΗΛΙΑΚΗ ΦΟΡΤΙΣΗ* ΕΞΟΡΜΗΣΗ ΜΕ GPS: ΜΕΧΡΙ 62 ΜΕΡΕΣ/139 ΜΕΡΕΣ ΜΕ ΗΛΙΑΚΗ ΦΟΡΤΙΣΗ*

*ΗΛΙΑΚΗ ΦΟΡΤΙΣΗ, ΟΛΟΗΜΕΡΗ ΧΡΗΣΗ, 3 ΩΡΕΣ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΣΕ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΧΩΡΟ ΣΕ ΣΥΝΘΗΚΕΣ 50,000 LUX.

**ΗΛΙΑΚΗ ΦΟΡΤΙΣΗ, ΧΡΗΣΗ ΣΕ ΣΥΝΘΗΚΕΣ  50,000 LUX

ΑΔΙΑΒΡΟΧΟΠΟΙΗΣΗ

10 ATM

ΜΝΗΜΗ /ΙΣΤΟΡΙΚΟ

16 GB

 

ΡΟΛΟΙ

ΩΡΑ/ΗΜΕΡΟΝΗΜΙΑ

ΝΑΙ

ΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΟΣ ΩΡΑΣ ΜΕ GPS

ΝΑΙ

ΑΥΤΟΜΑΤΗ ΕΝΑΛΛΑΓΗ ΘΕΡΙΝΗΣ ΩΡΑΣ

ΝΑΙ

ΞΥΠΝΗΤΗΡΙ

ΝΑΙ

ΧΡΟΝΟΜΕΤΡΟ

ΝΑΙ

ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΗ ΜΕΤΡΗΣΗ

ΝΑΙ

ΩΡΕΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ/ΔΥΣΗΣ ΗΛΙΟΥ

ΝΑΙ

 

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΥΓΕΙΑΣ

ΚΑΡΔΙΑΚΟΙ ΠΑΛΜΟΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΡΠΟ (ΣΥΝΕΧΩΣ, ΚΑΘΕ ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΟ)

ΝΑΙ

ΗΜΕΡΗΣΙΟΙ ΚΑΡΔΙΑΚΟΙ ΠΑΛΜΟΙ ΞΕΚΟΥΡΑΣΗΣ

ΝΑΙ

ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΜΗ ΚΑΝΟΝΙΚΩΝ ΚΑΡΔΙΑΚΩΝ ΠΑΛΜΩΝ

ΝΑΙ (ΥΨΗΛΟΙ ΚΑΙ ΧΑΜΗΛΟΙ)

ΡΥΘΜΟΣ ΑΝΑΠΝΟΗΣ (24X7)

ΝΑΙ

ΠΑΛΜΙΚΟ ΟΞΥΜΕΤΡΟ ΚΟΡΕΣΜΟΣ ΟΞΥΓΟΝΟΥ

ΝΑΙ (ΕΛΕΓΧΟΣ ΕΠΙ ΤΟΠΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΑ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ)

ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ

ΝΑΙ (ΣΕ ΕΦΑΡΜΟΓΗ)

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ BODY BATTERY™

ΝΑΙ

ΟΛΟΗΜΕΡΗ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΣΤΡΕΣ

ΝΑΙ

ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΕΙΣ ΧΑΛΑΡΩΣΗΣ

ΝΑΙ

ΧΡΟΝΟΜΕΤΡΟ ΑΝΑΠΝΟΩΝ ΧΑΛΑΡΩΣΗΣ

ΝΑΙ

ΥΠΝΟΣ

ΝΑΙ (ΕΞΕΛΙΓΜΕΝΗ)

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΥΠΝΟΥ ΚΑΙ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ

ΝΑΙ

ΕΝΥΔΑΤΩΣΗ

ΝΑΙ (ΜΕ GARMIN CONNECT™ ΚΑΙ ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΑ ΜΕ WIDGET CONNECT IQ™)

ΕΜΜΗΝΟΣ ΚΥΚΛΟΣ

ΝΑΙ (ΜΕ GARMIN CONNECT™ ΚΑΙ ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΑ ΜΕ WIDGET CONNECT IQ™)

HEALTH SNAPSHOT

ΝΑΙ

 

ΑΙΣΘΗΤΗΡΕΣ

GPS

ΝΑΙ

GLONASS

ΝΑΙ

GALILEO

ΝΑΙ

GARMIN ELEVATE™ ΚΑΡΔΙΑΚΟΙ ΠΑΛΜΟΙ ΑΠΌ ΤΟΝ ΚΑΡΠΟ

ΝΑΙ

ΒΑΡΟΜΕΤΡΙΚΟ ΑΛΤΙΜΕΤΡΟ

ΝΑΙ

ΠΥΞΙΔΑ

ΝΑΙ

ΓΥΡΟΣΚΟΠΙΟ

ΝΑΙ

ΑΞΕΛΕΡΟΜΕΤΡΟ

ΝΑΙ

ΘΕΡΜΟΜΕΤΡΟ

ΝΑΙ

ΠΑΛΜΙΚΟ ΟΞΥΜΕΤΡΟ ΚΟΡΕΣΜΟΣ ΟΞΥΓΟΝΟΥ ΣΤΟ ΑΙΜΑ

ΝΑΙ

 

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ ΕΞΥΠΝΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ

ΣΥΝΔΕΣΙΜΟΤΗΤΑ

Bluetooth®, ANT+®, Wi-Fi®

CONNECT IQ™ (ΛΗΨΗ ΕΜΑΦΑΝΙΣΕΩΝ ΩΡΑΣ, ΠΕΔΙΑ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ, WIDGETS ΚΑΙ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ)

ΝΑΙ

CONNECT IQ™ STORE ΣΤΗΝ ΣΥΣΚΕΥΗ

ΝΑΙ

ΕΞΥΠΝΕΣ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ

ΝΑΙ

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΕ ΓΡΑΠΤΟ ΜΗΝΥΜΑ/ΑΠΟΡΡΙΨΗ ΚΛΗΣΗΣ ΜΕ ΓΡΑΠΤΟ ΜΗΝΥΜΑ (ANDROID™ ΜΟΝΟ)

ΝΑΙ

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ

ΝΑΙ

ΚΑΙΡΟΣ

ΝΑΙ

ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΣΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΧΡΟΝΟ ΜΕΣΩ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ GARMIN CONNECT™

ΝΑΙ

ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗ ΜΠΑΤΑΡΙΑΣ- ΕΞΑΤΟΜΙΚΕΥΣΗ ΡΟΛΟΓΙΟΥ ΧΑΜΗΛΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ

ΝΑΙ

ΕΛΕΓΧΟΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ SMARTPHONE

ΝΑΙ

ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΟΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΡΟΛΟΓΙΟΥ

ΝΑΙ

ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗ ΜΟΥΣΙΚΗΣ

ΜΕΧΡΙ 2.000 ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ

ΕΥΡΕΣΗ ΤΗΛΕΦΩΝΟΥ

ΝΑΙ

ΕΥΡΕΣΗ ΡΟΛΟΓΙΟΥ

ΝΑΙ

VIRB® CAMERA REMOTE

ΝΑΙ

ΣΥΜΒΑΤΟΤΗΤΑ SMARTPHONE

iPhone®, Android™

ΣΥΝΔΕΣΗ ΜΕ ΕΦΑΡΜΟΓΗ GARMIN GOLF

ΝΑΙ

ΣΥΜΒΑΤΟ ΜΕ GARMIN CONNECT™ MOBILE

ΝΑΙ

GARMIN PAY™

ΝΑΙ

 

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΕΝΤΟΠΙΣΜΟΥ

LIVETRACK

ΝΑΙ

GROUP LIVETRACK

ΝΑΙ

ΖΩΝΤΑΝΗ ΑΝΑΜΕΤΑΔΟΣΗ ΓΕΓΟΝΟΤΟΣ

ΝΑΙ

ΑΝΙΧΝΕΥΣΗ ΣΥΜΒΑΝΤΟΣ ΣΕ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ

ΝΑΙ

ΒΟΗΘΕΙΑ

ΝΑΙ

 

ΤΑΚΤΙΚΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ

ΣΥΝΤΕΤΑΓΜΕΝΕΣ ΔΙΠΛΟΥ ΣΗΜΕΙΟΥ

ΝΑΙ

 

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ

ΜΕΤΡΗΤΗΣ ΒΗΜΑΤΩΝ

ΝΑΙ

ΜΠΑΡΑ ΚΙΝΗΣΗΣ (ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΠΕΡΙΟΔΟ ΑΔΡΑΝΕΙΑΣ ΠΕΡΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΜΕΡΙΚΑ ΛΕΠΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΜΗΔΕΝΙΣΕΤΕ)

ΝΑΙ

ΑΥΤΟΜΑΤΟΣ ΣΤΟΧΟΣ (ΜΑΘΑΙΝΕΙ ΤΗΝ ΦΥΣΙΚΗ ΣΑΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΘΕΤΕΙ ΕΝΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΣΤΟΧΟ ΒΗΜΑΤΩΝ)

ΝΑΙ

ΘΕΡΜΙΔΟΜΕΤΡΗΤΗΣ

ΝΑΙ

ΟΡΟΦΟΙ ΠΟΥ ΑΝΕΒΗΚΑΤΕ

ΝΑΙ

ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΔΙΑΝΥΣΑΤΕ

ΝΑΙ

ΛΕΠΤΑ ΕΝΤΑΣΗΣ

ΝΑΙ

TRUEUP™

ΝΑΙ

MOVE IQ™

ΝΑΙ

ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΕΩΝ GARMIN CONNECT™

ΝΑΙ (ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΑ ΜΕ Connect IQ)

 

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟΥ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ

ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ ΠΡΟΦΙΛ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟΥ

ΕΝΔΥΝΑΜΩΣΗ, ΑΕΡΟΒΙΟ,ΗΙΙΤ, ΕΛΛΕΙΠΤΙΚΟ, STAIR STEPPING, ΑΝΑΒΑΣΗ ΟΡΟΦΩΝ, ΚΩΠΗΛΑΣΙΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ, ΠΙΛΑΤΕΣ ΚΑΙ ΓΙΟΓΚΑ

ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΑΕΡΟΒΙΕΣ

ΝΑΙ

ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΕΝΔΥΝΑΜΩΣΗΣ

ΝΑΙ

ΑΣΗΣΕΙΣ HIIT

ΝΑΙ

ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΓΙΟΓΚΑ

ΝΑΙ

ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΠΙΛΑΤΕΣ

ΝΑΙ

ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΜΕ ΚΙΝΟΥΜΕΝΑ ΓΡΑΦΙΚΑ ΣΤΗΝ ΟΘΟΝΗ

ΝΑΙ

ΑΥΤΟΜΑΤΟΣ ΜΕΤΡΗΤΗΣ ΕΠΑΝΑΛΗΨΕΩΝ

ΝΑΙ

 

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗΣ, ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΝΑΛΥΣΗΣ

ΖΩΝΕΣ ΚΑΡΔΙΑΚΩΝ ΠΑΛΜΩΝ

ΝΑΙ

ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΚΑΡΔΙΑΚΩΝ ΠΑΛΜΩΝ

ΝΑΙ

ΘΕΡΜΙΔΕΣ ΚΑΡΔΙΑΚΩΝ ΠΑΛΜΩΝ

ΝΑΙ

ΜΕΓΙΣΤΟ % ΚΑΡΔΙΑΚΩΝ ΠΑΛΜΩΝ

ΝΑΙ

###p#< ΑΠΟΘΕΜΑΤΟΣ ΚΠ

ΝΑΙ

ΧΡΟΝΟΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ

ΝΑΙ

ΑΥΤΟΜΑΤΟΣ ΕΝΤΟΠΙΣΜΟΣ ΜΕΓΙΣΤΩΝ ΚΑΡΔΙΑΚΩΝ ΠΑΛΜΩΝ

ΝΑΙ

HRV STRESS TEST (ΜΕΤΡΑΕΙ ΤΟΥΣ ΠΑΛΜΟΥΣ ΣΑΣ ΕΝΩ ΣΤΕΚΕΣΤΕ ΑΚΙΝΗΤΟΣ ΓΙΑ 3 ΛΕΠΤΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΔΩΣΕΙ ΜΙΑ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΤΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΤΟΥ ΣΤΡΕΣ ΣΑΣ. Η ΒΑΘΜΟΝΟΜΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟ 1 ΩΣ ΤΟ 100. ΟΙ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΕΣ ΜΕΤΡΗΣΕΙΣ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΣΤΡΕΣ)

ΝΑΙ (ΜΕ ΣΥΜΒΑΤΟ ΑΞΕΣΟΥΑΡ)

ΑΝΑΜΕΤΑΔΟΣΗ ΚΑΡΔΙΑΚΩΝ ΠΑΛΜΩΝ (ΑΝΑΜΕΤΑΔΙΔΕΙ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΜΕ ANT+™ ΣΕ ΣΥΖΕΥΓΜΕΝΕΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ)

ΝΑΙ

ΡΥΘΜΟΣ ΑΝΑΠΝΟΗΣ (ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΑΣΚΗΣΗΣ)

ΝΑΙ (ΜΕ ΣΥΜΒΑΤΟ ΑΞΕΣΟΥΑΡ)

ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΜΕ GPS

ΝΑΙ

ΕΞΑΤΟΜΙΚΕΥΜΕΝΕΣ ΟΘΟΝΕΣ

ΝΑΙ

ΕΞΑΤΟΜΙΚΕΥΜΕΝΑ ΠΡΟΦΙΛ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ

ΝΑΙ

AUTO PAUSE®

ΝΑΙ

ΔΙΑΛΕΙΜΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ

ΝΑΙ

ΕΞΕΛΙΓΜΕΝΕΣ ΑΣΚΗΣΕΙΣ

ΝΑΙ

ΛΗΨΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗΣ

ΝΑΙ

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ-ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΙΜΕΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΜΠΑΤΑΡΙΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑΣ

ΝΑΙ

AUTO LAP®

ΝΑΙ

ΜΗ ΑΥΤΟΜΑΤΟΣ ΓΥΡΟΣ

ΝΑΙ

ΧΡΟΝΟΜΕΤΡΟ ΑΝΑΠΑΥΣΗΣ

ΝΑΙ

ΔΙΑΜΟΡΦΩΜΕΝΕΣ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΓΥΡΟΥ

ΝΑΙ

ΕΓΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΣ ΖΕΣΤΗΣ ΚΑΙ ΥΨΟΜΕΤΡΟΥ

ΝΑΙ

ΜΕΓΙΣΤΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ  VO2

ΝΑΙ

ΜΕΓΙΣΤΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ  VO2 (ΟΡΕΙΝΟ ΤΡΕΞΙΜΟ)

ΝΑΙ

REALTIME STAMINA

ΝΑΙ

ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗΣ (ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙ ΕΑΝ ΠΡΟΠΟΝΕΙΣΤΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΑ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗΣ ΣΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΩΝ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΗΣ ΦΥΣΙΚΗΣ ΣΑΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ.)

ΝΑΙ

ΦΟΡΤΙΟ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗΣ (ΤΟ ΣΥΝΟΛΙΚΟ ΦΟΡΤΙΟ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ 7 ΜΕΡΕΣ )

ΝΑΙ

ΕΣΤΙΑΣΗ ΦΟΡΤΙΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗΣ

ΝΑΙ

ΕΠΙΔΡΑΣΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗΣ (ΑΕΡΟΒΙΑ)

ΝΑΙ

ΕΠΙΔΡΑΣΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗΣ (ΑΝΑΕΡΟΒΙΑ)

ΝΑΙ

ΒΑΣΙΚΟ ΩΦΕΛΟΣ (ΚΑΡΤΕΛΕΣ TRAINING EFFECT)

ΝΑΙ

ΒΕΛΤΙΩΜΕΝΟΣ ΧΡΟΝΟΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ

ΝΑΙ

ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΑΣΚΗΣΕΩΝ

ΝΑΙ

ΕΞΑΤΟΜΙΚΕΥΜΕΝΕΣ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ

ΝΑΙ

ΗΧΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ

ΝΑΙ

ΧΡΟΝΟΣ ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟΥ

ΝΑΙ

VIRTUAL PARTNER

ΝΑΙ

ΑΓΩΝΑΣ ΣΕ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ

ΝΑΙ

ΑΥΤΟΜΑΤΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ  MULTISPORT

ΝΑΙ

MULTISPORT

ΝΑΙ

ΟΔΗΓΙΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΗΣ

ΝΑΙ

ΤΜΗΜΑΤΑ GARMIN LIVE

ΝΑΙ

ΤΜΗΜΑΤΑ STRAVA LIVE

ΝΑΙ

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΠΟΡΕΙΑΣ ΜΕΤΈΠΙΣΤΡΟΦΗΣ  (ΤΡΕΞΙΜΟ/ΠΟΔΗΛΑΣΙΑ)

ΝΑΙ

ΔΗΜΟΦΙΛΗΣ ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΣΗ TRENDLINE™

ΝΑΙ

ΚΛΕΙΔΩΜΑ ΠΛΗΚΤΡΩΝ/ ΟΘΟΝΗΣ ΑΦΗΣ

ΝΑΙ

ΣΥΝΤΟΜΕΥΣΕΙΣ

ΝΑΙ

ΑΥΤΟΜΑΤΗ ΚΥΛΙΣΗ

ΝΑΙ

ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑΣ ΣΤΟ ΡΟΛΟΙ

ΝΑΙ

PHYSIO TRUEUP

ΝΑΙ

 

ΤΡΕΞΙΜΟ

ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ ΠΡΟΦΙΛ ΤΡΕΞΙΜΑΤΟΣ

ΤΡΕΞΙΜΟ, ΤΡΕΞΙΜΟ ΣΕ ΣΤΙΒΟ, ΔΙΑΔΡΟΜΟΣ, ΤΡΕΞΙΜΟ ΚΛΕΙΣΤΟΥ ΣΤΙΒΟΥ, ΟΡΕΙΝΟ ΤΡΕΞΙΜΟ, ΤΡΕΞΙΜΟ ΥΠΕΡΑΠΟΣΤΑΣΕΩΝ, ΕΙΚΟΝΙΚΟ ΤΡΕΞΙΜΟ

ΑΠΟΣΤΑΣΗ, ΩΡΑ ΚΑΙ ΡΥΘΜΟΣ ΜΕ GPS

ΝΑΙ

ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΤΡΕΞΙΜΑΤΟΣ

ΝΑΙ (ΜΕ ΣΥΜΒΑΤΟ ΑΞΕΣΟΥΑΡ)

ΚΑΘΕΤΗ ΤΑΛΑΝΤΩΣΗ ΚΑΙ ΑΝΑΛΟΓΙΑ (Ο ΒΑΘΜΟΣ ΤΗΣ ΑΝΑΠΗΔΗΣΗΣ ΣΤΟ ΤΡΕΞΙΜΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΩΣ ΕΠΗΡΕΑΖΕΙ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΜΗΚΟΣ ΔΙΑΣΚΕΛΙΣΜΟΥ ΣΑΣ)

ΝΑΙ (ΜΕ ΣΥΜΒΑΤΟ ΑΞΕΣΟΥΑΡ)

ΧΡΟΝΟΣ ΕΠΑΦΗΣ ΜΕ ΤΟ ΕΔΑΦΟΣ ΚΑΙ ΙΣΟΡΡΟΠΙΑ (ΔΕΙΧΝΕΙ ΠΟΣΟ ΧΡΟΝΟ ΜΕΝΕΙ ΤΟ ΠΟΔΙ ΣΑΣ ΣΤΟ ΕΔΑΦΟΣ ΚΑΤΑ ΤΟ ΤΡΕΞΙΜΟ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΛΕΓΞΕΤΕ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΡΙΑ ΤΟΥ ΤΡΕΞΙΜΑΤΟΣ ΣΑΣ)

ΝΑΙ (ΜΕ ΣΥΜΒΑΤΟ ΑΞΕΣΟΥΑΡ)

ΜΗΚΟΣ ΔΙΑΣΚΕΛΙΣΜΟΥ (ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΧΡΟΝΟΣ)

ΝΑΙ (ΜΕ ΣΥΜΒΑΤΟ ΑΞΕΣΟΥΑΡ)

ΡΥΘΜΟΣ ΒΗΜΑΤΩΝ(ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΧΡΟΝΟ ΤΟΥ ΑΡΙΘΜΟΥ ΒΗΜΑΤΩΝ ΑΝΑ ΛΕΠΤΟ)

ΝΑΙ

ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΠΟΔΟΣΗΣ (ΑΦΟΥ ΤΡΕΞΕΤΕ 6–20 ΛΕΠΤΑ, ΣΥΓΚΡΙΝΕΙ ΤΗΝ ΤΡΕΧΟΥΣΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΜΕΣΟ ΟΡΟ ΤΗΣ ΦΥΣΙΚΗΣ ΣΑΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ)

ΝΑΙ

ΓΑΛΑΚΤΙΚΟ ΚΑΤΩΦΛΙ (ΕΝΔΕΛΕΧΗΣ ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΡΥΘΜΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΑΡΔΙΑΚΩΝ ΠΑΛΜΩΝ ΣΑΣ, ΕΚΤΙΜΑΕΙ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΟΠΟΥ ΟΙ ΜΥΕΣ ΣΑΣ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΚΟΥΡΑΖΟΝΤΑΙ)

ΝΑΙ (ΜΕ ΣΥΜΒΑΤΟ ΑΞΕΣΟΥΑΡ)

ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΡΥΘΜΟΥ PACEPRO™

ΝΑΙ

ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΤΡΕΞΙΜΑΤΟΣ

ΝΑΙ

ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΑΓΩΝΑ

ΝΑΙ

ΣΥΜΒΑΤΟ ΜΕ ΑΙΣΘΗΤΗΡΑ FOOT POD

ΝΑΙ

 

ΓΚΟΛΦ

ΠΡΟΕΓΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΑ 42,000 ΓΗΠΕΔΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ

ΝΑΙ

ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΣΕ ΓΙΑΡΔΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ, ΤΗΝ ΜΕΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ GREEN

ΝΑΙ

ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΣΕ ΓΙΑΡΔΕΣ ΓΙΑ LAYUPS/DOGLEGS

ΝΑΙ

ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΒΟΛΗΣ (ΥΠΟΛΟΓΙΖΕΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΜΗΚΟΣ ΣΕ ΓΙΑΡΔΕΣ ΓΙΑ ΒΟΛΕΣ ΑΠΟ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΣΗΜΕΙΟ ΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ)

ΑΥΤΟΜΑΤΑ

ΨΗΦΙΑΚΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑΣ

ΝΑΙ

ΕΞΑΤΟΜΙΚΕΥΜΕΝΟΙ ΣΤΟΧΟΙ

ΝΑΙ

ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΩΝ (ΧΤΥΠΗΜΑΤΑ, PUTTS ΑΝΑ ΓΥΡΟ, ΒΟΛΕΣ ΕΝΤΟΣ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ GREEN)

ΝΑΙ

GARMIN AUTOSHOT™

ΝΑΙ

ΧΑΡΤΗΣ VECTOR

ΝΑΙ

ΑΥΤΟΜΑΤΕΣ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΕΙΣ ΓΗΠΕΔΩΝ

ΝΑΙ

ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΟΥ GREEN ΜΕ ΜΗ ΑΥΤΟΜΑΤΗ ΘΕΣΗ ΠΙΝΕΖΑΣ

ΝΑΙ

ΕΜΠΟΔΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟΧΟΙ ΓΗΠΕΔΟΥ

ΝΑΙ

ΔΕΙΚΤΗΣ ΠΙΝΕΖΑΣ

ΝΑΙ

ΑΠΟΣΤΑΣΕΙΣ PLAYSLIKE

ΝΑΙ

ΣΤΟΧΕΥΣΗ ΑΦΗΣ (ΑΚΟΥΜΠΗΣΤΕ ΤΟΝ ΣΤΟΧΟ ΣΤΗΝ ΟΘΟΝΗ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΑΣΗ προς ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΣΗΜΕΙΟ)

ΝΑΙ

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ HANDICAP

ΝΑΙ

ΣΥΜΒΑΤΟ ΜΕ TRUSWING™

ΝΑΙ

ΧΡΟΝΟΜΕΤΡΟ ΓΥΡΟΥ /ΟΔΟΜΕΤΡΟ

ΝΑΙ

ΑΥΤΟΜΑΤΟΣ ΕΝΤΟΠΙΣΜΟΣ ΜΠΑΤΣΤΟΥΝΙΟΥ (ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΑΞΕΣΟΥΑΡ)

ΝΑΙ

ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΣΤΑ ΤΟΥΡΝΟΥΑ

ΝΑΙ

 

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ

ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ ΠΡΟΦΙΛ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ

ΠΕΖΟΠΟΡΙΑ, ΑΝΑΡΡΙΧΗΣΗ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ, BOULDERING, ΑΝΑΡΡΙΧΗΣΗ, MOUNTAIN BIKE, ΣΚΙ,SNOWBOARD, XC SKI, SUP, ΚΟΠΗΛΑΣΙΑ, ΚΑΓΙΑΚ, ΣΕΡΦ, KITEBOARDING, WINDSURFING, SNOWSHOEING, JUMPMASTER, ΤΑΚΤΙΚΟ, PICKLEBALL

ΠΛΟΗΓΗΣΗ ΣΗΜΕΙΟ ΠΡΟΣ ΣΗΜΕΙΟ

ΝΑΙ

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΙΧΝΟΥΣ ΚΙΝΗΣΗΣ ΣΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΧΡΟΝΟ

ΝΑΙ

ΠΛΟΗΓΗΣΗ ΣΤΗΝ ΑΦΕΤΗΡΙΑ

ΝΑΙ

TRACBACK®

ΝΑΙ

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ULTRATRAC

ΝΑΙ

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ

ΝΑΙ

UP AHEAD

ΝΑΙ

ΥΨΟΜΕΤΡΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ

ΝΑΙ

ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟ

ΝΑΙ

ΔΕΙΚΤΗΣ ΤΑΣΗΣ ΒΑΡΟΜΕΤΡΙΚΟΥ ΜΕ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΚΑΤΑΙΓΙΔΑΣ

ΝΑΙ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΑΝΑΒΑΣΗΣ CLIMBPRO™

ΝΑΙ

ΟΡΕΙΝΟ ΤΡΕΞΙΜΟ ΜΕ AUTO CLIMB

ΝΑΙ

ΚΑΘΕΤΗ ΤΑΧΥΤΗΤΑ

ΝΑΙ

ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΑΝΟΔΟΣ/ΚΑΘΟΔΟΣ

ΝΑΙ

ΓΡΑΦΗΜΑ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΟΥ ΥΨΟΜΕΤΡΟΥ

ΝΑΙ

ΠΡΟΦΟΡΤΩΜΕΝΟΙ ΧΑΡΤΕΣ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΩΝ ΚΕΝΤΡΩΝ

ΝΑΙ

ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΛΗΨΗΣ ΧΑΡΤΟΓΡΑΦΗΣΗΣ

ΝΑΙ

ΣΥΜΒΑΤΟ ΜΕ BASECAMP™

ΝΑΙ

ΣΥΝΤΕΤΑΓΜΕΝΕΣ GPS

ΝΑΙ

ΣΚΟΠΕΥΣΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑΒΑΣΗ

ΝΑΙ

ΕΜΒΑΔΟΜΕΤΡΗΣΗ

ΝΑΙ (ΜΕConnect IQ™)

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΚΥΝΗΓΙΟΥ/ΨΑΡΕΜΑΤΟΣ

ΝΑΙ (ΜΕ Connect IQ™)

ΠΡΟΒΟΛΗ ΣΗΜΕΙΟΥ

ΝΑΙ

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΗΛΙΟΥ ΚΑΙ ΣΕΛΗΝΗΣ

ΝΑΙ (ΜΕ Connect IQ™)

ΤΟΠΟΘΕΣΙΕΣ XERO™

ΝΑΙ

ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΕΞΟΡΜΗΣΗΣ ΜΕ GPS

ΝΑΙ

ΠΑΛΙΡΡΟΙΕΣ

ΝΑΙ (ΜΕ Connect IQ™)

 

ΠΟΔΗΛΑΣΙΑ

ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ ΠΡΟΦΙΛ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑΣ

ΠΟΔΗΛΑΣΙΑ, ΠΟΔΗΛΑΣΙΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ, MOUNTAIN BIKE, ΤΡΙΑΘΛΟ

ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ (ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΕΙ ΜΙΑ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΟΤΑΝ ΦΤΑΝΕΤΕ ΣΤΟΝ ΣΤΟΧΟ ΣΑΣ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΟΥ ΧΡΟΝΟΥ, ΑΠΟΣΤΑΣΗΣ, ΚΑΡΔΙΑΚΟΥ ΠΑΛΜΟΥ Ή ΘΕΡΜΙΔΩΝ)

ΝΑΙ

ΠΟΡΕΙΕΣ

ΝΑΙ

ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΟΣ ΧΑΡΤΗΣ GARMIN (ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΣΗ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑΣ-ΕΙΔΙΚΟΙ ΟΔΙΚΟΙ ΧΑΡΤΕΣ)

ΝΑΙ

MTB GRIT & FLOW

ΝΑΙ

ΜΕΓΙΣΤΗ ΙΣΧΥΣ ΓΥΡΟΥ ΠΟΔΗΛΑΤΟΥ ΚΑΙ ΓΥΡΟΥ (ΜΕ ΒΑΤΟΜΕΤΡΟ)

ΝΑΙ

ΑΓΩΝΑΣ ΣΕ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ

ΝΑΙ

FTP (ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΟΡΙΟ ΙΣΧΥΟΣ)

ΝΑΙ (ΜΕ ΣΥΜΒΑΤΟ ΑΞΕΣΟΥΑΡ)

ΣΥΜΒΑΤΟ ΜΕ VECTOR™ (ΒΑΤΟΜΕΤΡΟ)

ΝΑΙ

ΣΥΜΒΑΤΟ ΜΕ ΜΕΤΡΗΤΗ ΙΣΧΥΟΣ

ΝΑΙ

ΕΞΕΛΙΓΜΕΝΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ VECTOR

ΝΑΙ

ΣΥΜΒΑΤΟ ΜΕ VARIA VISION™ (ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΟΘΟΝΗΣ ΣΤΑ ΓΥΑΛΙΑ)

ΝΑΙ

ΣΥΜΒΑΤΟ ΜΕ ΡΑΝΤΑΡ VARIA™ (ΟΠΙΣΘΙΟ ΡΑΝΤΑΡ)

ΝΑΙ

ΣΥΜΒΑΤΟ ΜΕ ΦΩΤΑ VARIA™

ΝΑΙ

ΑΙΣΘΗΤΗΡΑΣ ΤΑΧΥΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΡΥΘΜΟΥ (ΜΕ ΑΙΣΘΗΤΗΡΑ)

ΝΑΙ

 

ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ

ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ ΠΡΟΦΙΛ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ

ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ ΣΕ ΠΙΣΙΝΑ, ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ ΑΝΟΙΧΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΗΣ, ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ/ΤΡΕΞΙΜΟ

ΜΕΤΡΗΣΕΙΣ ΑΝΟΙΧΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΗΣ (ΜΗΚΟΣ, ΑΠΟΣΤΑΣΗ, ΡΥΘΜΟΣ, ΧΕΡΙΕΣ,ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ (SWOLF), ΘΕΡΜΙΔΕΣ)

ΝΑΙ

ΜΕΤΡΗΣΕΙΣ ΠΙΣΙΝΑΣ (ΜΗΚΟΣ, ΑΠΟΣΤΑΣΗ, ΡΥΘΜΟΣ, ΧΕΡΙΕΣ,ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ SWOLF, ΘΕΡΜΙΔΕΣ)

ΝΑΙ

ΑΝΙΧΝΕΥΣΗ ΤΥΠΟΥ ΚΙΝΗΣΗΣ (ΕΛΕΥΘΕΡΟ, ΥΠΤΙΟ, ΠΡΟΣΘΙΟ, ΠΕΤΑΛΟΥΔΑ- ΓΙΑ ΠΙΣΙΝΑ ΜΟΝΟ)

ΝΑΙ

ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΜΕ ΧΡΟΝΟΜΕΤΡΗΜΕΝΑ DRILLS (ΓΙΑ ΠΙΣΙΝΑ ΜΟΝΟ)

ΝΑΙ

ΒΑΣΙΚΟ ΧΡΟΝΟΜΕΤΡΟ ΑΝΑΠΑΥΣΗΣ (ΓΙΑ ΠΙΣΙΝΑ ΜΟΝΟ)

ΝΑΙ

"REPEAT ON" ΧΡΟΝΟΜΕΤΡΟ ΑΝΑΠΑΥΣΗΣ (ΓΙΑ ΠΙΣΙΝΑ ΜΟΝΟ)

ΝΑΙ

ΑΥΤΟΜΑΤΗ ΑΝΑΠΑΥΣΗ (ΓΙΑ ΠΙΣΙΝΑ ΜΟΝΟ)

ΝΑΙ

ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΧΡΟΝΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟΣΤΑΣΗΣ

ΝΑΙ

ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΡΥΘΜΟΥ (ΓΙΑ ΠΙΣΙΝΑ ΜΟΝΟ)

ΝΑΙ

ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΗ ΜΕΤΡΗΣΗ

ΝΑΙ

ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ ΠΙΣΙΝΑΣ

ΝΑΙ

ΚΡΙΣΙΜΗ ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΚΟΛΥΜΝΗΣΗΣ

ΝΑΙ

ΜΕΤΡΗΣΗ ΚΑΡΔΙΑΚΩΝ ΠΑΛΜΩΝ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΝΕΡΟ

ΝΑΙ

ΠΑΛΜΟΙ ΚΑΡΔΙΑΣ ΑΠΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ HRM (ΣΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΧΡΟΝΟ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΑΥΣΗ, ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΑΥΣΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟΜΑΤΗ ΛΗΨΗ ΚΑΡΔΙΑΚΩΝ ΠΑΛΜΩΝ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ)

ΝΑΙ (ΜΕ HRM-Tri™, HRM-Swim™ ΚΑΙ HRM-Pro™)

 

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑΣ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ

ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΕΙΣ ΒΗΜΑΤΩΝ TOE-TO-TOE™

ΝΑΙ (ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΣΤΟ CONNECT IQ)

 

ΣΥΝΔΕΣΙΜΟΤΗΤΑ

SMART TRAINER CONTROL

ΝΑΙ

Οι πελάτες μας είδαν επίσης...